hoşgeldin cnmgünaydınnn kızlarrrrr sonunda geldim .taqtil bitii((((tatilde birkaç defa kanamam olduu ama mrk edilecek bişey değilmişş.epeydir uzak kaldım forumdan yaaaa. dün 3 lü taramamı yaptırdım sonucunu c tesi aluıcam kısmetsee sizlerde iiyisinizdir umarım geçmişi okuyamadımm cokk fazlaaaaa yaaaaa hiç durmadan yazmışsınızzzzz yawwwww :
ben bunu söylerken kesin bişey anlamında söylememiştim doktor böyle dedi diye yazmıştım,bebeğin keyfini ben kontrol etmiyorum istediği zaman belli eder kendini,dediğin gibi herkesin bünyesi farklı sağlıklı olsunlarda istediği zaman oynasınlar belkide kız bebekler daha erken belli ediyodur hareketleniyolardır.hani 20. haftadan önce hissedilmezdi,hani bağırsak,gaz haraketleriydi,gördün müher bebiş,her bünye birbirinden farklıdır,benim kızım çok hareketli olcak
cnm RABBİM acil şifalar versin,hiç üzmeyin kendinizi dua edelim hemen iyileşsin çok geçmiş olsun cnm.selam kizlar nasilsiniz
prenses sayisi artmis gsliba
kizlar bugun annem ameliyt olacak lutfen dua edin hersey yolunda gitsinnnnnnn.
Merhaba bende 16 haftalık hamileyim.ve oğlumuz olacak inşaallah.bu ikinci olacak.4 yaşında bi oğluşum daha var...
Merhaba bende 16 haftalık hamileyim.ve oğlumuz olacak inşaallah.bu ikinci olacak.4 yaşında bi oğluşum daha var...
merhaba kızlar giremiodum uzunzamandır foruma nasılsınız iyimisinizzzz benimde kızım olacakkk paylaşıyım dedim :))
Saya saya günleri bitirdik Son 1 günümüz kaldı tam tamına 5 hafta aradan sonra yarın kontorele gideceğiz çok heyecanlıyım,
inşallah öncelikli olarak sağlıklı iyi olduğunu görürüz sonrada tabii cinsiyetini
sumakcım bişey sorucam sana. şimdi ben sat'a göre 17+1 im ama ultrasyona göre 18+6 yım dolayısıyla doktor beni taa ilk randevuda sata göre 20-22 hafta 12 ağustoz diye yazmış çağırıyor. herhalde ultrasyon için çağırıyor. ama o tarihte ultrasyona göre 24+1 olucam. acaba bir sıkıntı olurmu. bu arada benim bebiş hep böyle öndeydi. doktor gelişimi önde demiyor hep sata uyumlu erken yumurlamışsın diyor. napcamı şaşırdım yaaa.
nihalla cnm kutlarım inş seneye bebeğinizle kutlarsınız bu güzel günü
benim de bugün özel günüm:))) 7 saat sonra dr da olcam akşam yazarım size zati dönünce annem gelirmiş belki öle demişti geçen gün, farketmez kocam yine gelmiyo işler falan filan sanki tek benim çocuğum benimde işlerim var o taşısaydı o zaman bebeği kendi koştursaydı böle hehehehe neyse çocuğum alıncak gelmezse gelmesin yine vazgeçtim demicem çocuğum cinsiyetini ona görür gününü
peki sabah bulantı yapıyomu :26:
Kızlar dün bebişimin odası geldiii,odanın her önünden geçişte kalbim hızlı hızlı çarpmaya başlıyo.Benim 2.evladım olacak ama ilki gibi heyecanlıyım.Oda için erken diyenler olabilir,biz abimize yeni oda aldık onun bebek mobilyasınıda boyatmaya verdik,yepyeni cici cici olmuş geldi dün.Çok güzel bi duygu onun mobilyalarını ewde görmek,ama bazende böyle sevinince hemen içime bi korku düşüyo,sanki erken hazırlanmak doğru değil,doğacak mı bakalım gibiii,sonra hemen atıyorum o düşünceyi kafamdan Allah izin verirse doğacak tabi.Dualarım hep bebeğim ve sizinle,Allah bu mutluluğu hepimize yaşatsın kimsenin kucağını boş bırakmasın.
selam kizlar nasilsiniz
Nasıl yani ben anlamadım,kanal tedavisi yapılırken doğurabilirmiymişsin????
selam kizlar nasilsiniz
bak sen boyle kocayla inatlastikca bebis de seninle inatlasiyo farkinda misin :) bence cici anne ol tulaycim da bebeis de cici bebis olsun cinsiyetini gostersin artik. meraktan biz bile catladik burdaaa....
arkadaşlar belki hatırlarsınız fazla süt içmediğimden bir dişimin bir kısmı kırılmıştı. sonrada doktor hamişim diye uyuşturmadan dolgu yapmıştı. geçenlerde o dolgu düştü çünkü zaten geçici dolguydu doktor kanal tedavisi lazım demişti ama biz doğuma kadar idare etsin doğumdan sonra kanal teddavisi yaptırırız demiştik. Dün akşam ağrısına dayanamadım ve tekrar doktora gittim. doktor ama ben dedim geçici dolgu düşücek. üstelik düşüncede hemen gelmemişsin kökü boştayken yemek yemişsin dedi. gece saat 10 olduğu için ben buraya yine geçici dolgu yapıyorum ama yarın kadın doğum doktorlarıda burada olucakalr gel onalrında burda olduğu saatte kanal tedavisi yapalım dedi. eğer 6.ayına girmeden yaptırısan kurtulursun yoksa bu dolgu hiç işe yaramaz ve dişin hep zonklar dedi. şimdi hakkatten dişim fena zonkluyor. ama ne bileyim işte kadın doğumcularda burda olur kanal tedavsii sırasında doğurabilirsin dedi ya ben ürktüm. napsam acaba ağrı bir taraftan bebişime bişey olur korkusu bir tatarftan. sizce napıyım. pokim buralardamısın?
merhaba kızlar giremiodum uzunzamandır foruma nasılsınız iyimisinizzzz benimde kızım olacakkk paylaşıyım dedim :))
kızlarrrr... hatırlayan vardır ama yine yazıcam ben. ikili testim ii çıktı diye doktor gerek görmedi. benimle aynı durumda olan ya da kendiliğinden 3lüyü yaptırmayacak olan kaç kişi var çok merak ettim. acaba yaptırmalı mıydım??? amannn yaaa niye bu kadar pimpirikli oldum ki ben yaaaaaa???:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?