2011 Aralık Anneleri

hoşgeldin cnm
hani 20. haftadan önce hissedilmezdi,hani bağırsak,gaz haraketleriydi,gördün müher bebiş,her bünye birbirinden farklıdır,benim kızım çok hareketli olcak
ben bunu söylerken kesin bişey anlamında söylememiştim doktor böyle dedi diye yazmıştım,bebeğin keyfini ben kontrol etmiyorum istediği zaman belli eder kendini,dediğin gibi herkesin bünyesi farklı sağlıklı olsunlarda istediği zaman oynasınlar belkide kız bebekler daha erken belli ediyodur hareketleniyolardır.

selam kizlar nasilsiniz
prenses sayisi artmis gsliba
kizlar bugun annem ameliyt olacak lutfen dua edin hersey yolunda gitsinnnnnnn.
cnm RABBİM acil şifalar versin,hiç üzmeyin kendinizi dua edelim hemen iyileşsin çok geçmiş olsun cnm.
Merhaba bende 16 haftalık hamileyim.ve oğlumuz olacak inşaallah.bu ikinci olacak.4 yaşında bi oğluşum daha var...

hoşgeldin hayırlı olsun ALLAH uzun ömğr versin evlatlarına

Merhaba bende 16 haftalık hamileyim.ve oğlumuz olacak inşaallah.bu ikinci olacak.4 yaşında bi oğluşum daha var...

Merhabalar bende bugün tam 16 haftalık oldum, ikinci oğluşunda hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallh,
benimde yakında 3 yaşında olacak bir oğlum var 2. nin cinsiyeti belli değil hayırlısı bakalım

merhaba kızlar giremiodum uzunzamandır foruma nasılsınız iyimisinizzzz benimde kızım olacakkk paylaşıyım dedim :))

Saya saya günleri bitirdik Son 1 günümüz kaldı tam tamına 5 hafta aradan sonra yarın kontorele gideceğiz çok heyecanlıyım,
inşallah öncelikli olarak sağlıklı iyi olduğunu görürüz sonrada tabii cinsiyetini

saol canım sende inşallah sevinçli haberlerle dönersin doktordann :)))

yok canım sıkıntı olmaz sanıyorum kı . hep sata gore cagırılıyor zaten ..
ben de bır hafta onden gıdıyorum benı de ayrıntılı usg ıcın sata gore cagırdı mesela..
bıızmkı de hep onde .ama cok takılmıyorlar ona ..
sen de sata gore hesapla herseyını ben oyle yapıyorum artık..
cızelgemı de degıstırıcem 3 gun one almıstım cınsıyet kesınlessın de..

nıhalla evlılık yıldonumun kutlu olsun :)

ben de cumayı bklıyorum ya gelmedı gıttı :)
bakalım bebıs ne yapıyor..

bu arada ben resmen tepık hıssedıyorum oyle tıkırtı degıl segırme kayma degıl ..mango suyunu cok sevıyor bebegım :)

bak sen boyle kocayla inatlastikca bebis de seninle inatlasiyo farkinda misin :) bence cici anne ol tulaycim da bebeis de cici bebis olsun cinsiyetini gostersin artik. meraktan biz bile catladik burdaaa....

ya ama boyle kuru kuru sevinmek olmaz ki. resimlerini eklesenize aldiklarinizin falan ne aldik basligina. hep birlikte sevinelim :)

selam kizlar nasilsiniz

canim cok gecmis olsun. allah saglik sihat versin tez zamanda...

Nasıl yani ben anlamadım,kanal tedavisi yapılırken doğurabilirmiymişsin????

ne bileyim öyle dedi doktor. bende anlamadım ki.

selam kizlar nasilsiniz

Alalh kurtarsın. acil şiflar nasip etsin inşallah cnm.

bak sen boyle kocayla inatlastikca bebis de seninle inatlasiyo farkinda misin :) bence cici anne ol tulaycim da bebeis de cici bebis olsun cinsiyetini gostersin artik. meraktan biz bile catladik burdaaa....

bende yazınca hemen arkadasından öle düşündüm valla hehehe haklısın Allah ii demiyo ben böle yaptıkça size dicem hemen eve geçince ama kocamaaaaa düşünüyorum belli değil henüz napcaaammm

canım burdayım gerçekten zor bi durum.diş tedavileri ikinci tremestr da rahatlıkla yapılabilir için rahat olsun,anestezi yapılmasında da hiç bir sıkıntı yok.yanlız şu var ki kanal tedavisinde röntgen alınması gerekiyor o biraz kafa karıştırıcı kurşun önlük giyersin onda da sorun çıkmaz canım endişenme de meleğinde de diş hekimi fobisi başlamasın diş ön dişin mi,ön dişse çok daha rahat olur herşey

Canım benim ikilide hcg yüksek çıktı..dr önemli bişey değil ama yine de üçlüyü yapalım dedi..demekki normal çıksa yapmayacaktı..

Beni de listeye ekleyebilirmisiniz :) 15+4 haftalığız,cinsiyeti belli değil,Antalya'dan yazıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…