2011 Aralık Anneleri

son adet tarihin,yaşın,hamile kadığınikilon,şimdiki kilon u da söyle canm

evet demetcim ben gece yatmadan alıyorum ama ona rağman sabah genlede bulantı kusma yaşıyorum

offf cnm ya nasıl olucak peki ben sabah bazen arabayla işe geliyorum o zaman sorun olmuyo istediğim gibi cam açıyorum klima filan duruyorum bi yerde kendimi iyi hissedince devam ediyorum tamam da otobüsle geldiğim zaman mahvoluyorum ialç içincede kötü olucam biliyorum ama ilaç içmeden de olmaz benim bulantılarım bi ara yok oldu sonra başladı ama sadece bulantı çıkarma olmuyo ilaç içince olucak eminim

ben akşamları alıyom canım,hem süt ürünlerine uzak bi saat oluyo,hem troit ilacıyla birlikte alınmaması gerekiyo,troiti sabah içiyom,demiri gece 11 gibi yatarken,benim hiç bulantm olmamasına rağmen,ilk 1 hafta sabah 6 gibi aç karnına alıyodm,7. gün tüm yediğimi çıkarttım,miğdeme dokundu

günaydın kızlar oku oku geldim sonun da

tok karnına ,aksam yatarken alyorum bn haplarımı ..

canım bende akşamları alıyordum ama birisi vücut artık dinlenecek vitamin takviyesi yapıp hareketlendirme gündüz al dedi bende öle yapıyorum

canım internetteki değerlere bakarsam benimkide obez çıkıyor o değerler pek düzdeüz değil. dr nolmal dedi bana
benim doktorum ilk baştan 3 lü artık çok geeri bi yöntem. yapmıyorum dedi. zaten ayrıntılı usg ye gircez bence hiç egrek yok
günaydın cnm
kızlar sizde de aşırı su içme isteği oluyormu? özellikle sabahları aç karnına :26::26:
ne güzel canım bende hiç su içesim gelmez. bol bol iç suyunu
amin canım
selam kizlar nasilsiniz
prenses sayisi artmis gsliba
kizlar bugun annem ameliyt olacak lutfen dua edin hersey yolunda gitsinnnnnnn.
Allah yardımcınız olsun

kızlarrr yaa benim doktorda ayrıntılı usg için dışardan randevu al 5 hafta sonra dedi. Tıp fakültesi benim bu arada .yoğunluk var sekreter 5 haftayı geçmiş eşim almış bilememmş. dolayısıyla 22 . haftayıda geçiyor tabi sizce bi sorun olurmu

Son düzenleme:

28 erkek,28 kız

hahahah başa baş şu anda ayyy heyecan yaptım ama kızlar geçicek erkekleride mumla arıycaz gibi cnm sen çok rahat geçirdin bu zamana kadar sende bulantı filan yaptıysa bide bizi düşün offfffffff

28 erkek,28 kız

bugün öğleden sorna iş yerimin burda bi klinik var oraya gidip bebeğimi görsem belki cinsiyetini öğrenir akşamada eşime sürpriz mi yapsam.. ama başka dr ya ya yanlış söylerse bu sefer ..... bilemedimm..
bu arada kutlama namına eşimden bişey gelmedi hala sanırım unuttu..:84::84::84:

kızlar benim de başım ilaçlarla dertte!!! evet , bulantıları arttırdığı doğru!hele o demir ilacı yok mu o demir ilacı!!!ben böle iğrenç bişi görmedim! valla kalsiyum omega 3 vitamin bende de var ama sadece akşamları vitamin alıyorum.demiri ekiyorum anlıycagınız.sabah zaten hafif bulantımız oluyor,bir de demiri atamıyorum ağzıma:) hele bir kahvaltı hazırlama durumum var ki alelacele,sanki hemen agzıma bişi atmazsam kuscak mısım ki...eskiden tatillerde sabah 10lara 11lere kadar uyurdum,şimdi nerdeeeeeeee.6 oldu muydu ayaktayız

ya bu arada odalardan felan bahsediyorsunuz,ben burda kendimi zaten zor tutuyorum cinsiyetimiz belli olsun ben de yavaş yavaş oda düzmek istiyorum. hakkaten oda konularını da konuşalım bence,ben mesela çilek mobilyayı cok begendim :)özellikle dream serisi!!!:84::98:

hahahah başa baş şu anda ayyy heyecan yaptım ama kızlar geçicek erkekleride mumla arıycaz gibi cnm sen çok rahat geçirdin bu zamana kadar sende bulantı filan yaptıysa bide bizi düşün offfffffff

akşam alcan işte canım,yemekten en az 2 saat sonra al,gün içinde süt,peynir,akşam da ayran içiyoz,meyvemizi de yemiş oluyoz,akşam almak mantıklı,hatta benim gibi çok uykucu değilsen akşam yemekten sonra meyveni ye,öyle al demiri,benim uykum geliyo,düşüp yatıyom çoğu kez

merhaba arkadaşlar benimde oğlum olcak inş muhtemel doğum tarihim 7 aralık hayırlısıyla hepimiz bebişlerimizi kucamıza alıp tekrar resimlerini paylaşırız buırda

ay tam benim gibi!!! mesela ben bile şu an kendimi doktoruma gitmemek için zor tutuyorum.biri hadi dese gitcem sanki :))) ama senin cinsiyet artık görülür canım ya,yine bnmki biraz erken de.aslında benden önce bile 100de 100 kesinlikle konuşulan arkadaslar olmus forumda ama..anlamadım

benim sorun şu ki her gittiğimde bebek oynamıyor sadece ayaklarını hareket ettiriyor.. şimdi de gitsem aynını yapacak... birde dr yanlış söylerse tam hayal kırıklığı olur... en iyisi sürprizden vazgeçmek

ben oda düzmeyecem zaten kiracıyız,belki şu 1 yıl içinde lojmana geçecez,ora daha küçük olcak,ama 5 yıl orda oturup birikim yapıp,eve yazılmak istiyoz,doğumu memlekette yapcam antepte kasımda kurban bayramına gittikten sonra iznim de başlıyo zaten,kışı çıkarana kadar annemlerde kalcam,ev geniş,kaloriferli evde kimse yok,eşim işe girerse doğumdan sonra daha erken dönebilirim,girmezse 3-4 ay orda kalırız,park yatak alcam,taşıması kolay,pratik,3 yaşına kadar onda yatar,sonra da inş. bi eve yazılır da geçersek,o zaman oda dizerim,büyümüş te olur diyorum,evde de yatak odasına koycam park yatağı,arkadaşım almış,çok memnun,taşıması kolay,gurbette olanlar için iyi,ev işini askıya aldık,merkezdeki evler çok pahalı,biz 350 ye oturuyoz,600 den başlıyo merkezde kaloriferli evler,şimdi çıkarsam boşu boşuna masraf yapmış olcaz,taşıma parası,kira farkı,binamız da 3-4 aydan önce taşınmaz,yine minübüse bincem,doğumu da antepte yapcam,boşuna kalorifer parası vercez,sonra mayısa kadar evde olcam,boşu boşuna 10 ay masraf olcak,belki lojman da çıkacak o tarihe kadar,sonra hopppp tekrar taşı evi rezillik valla,hiç bulaşmayacam,4 katı çıkmak zor geliyo ama idare edecem mecburen

cinsiyeti özel güne rastgetirme benden de hatırlıcanız gibi fosh çıkıyo hehehehe bırakalım onlar kendileri belirlesin özel günlerini yanında da hiçbişey olmasın o gün sadece onları öğrendiğimiz gün olsun böle düşünüyolar galiba e haklılarda canııımmm 30 yılda bir geliyom diyolardır bana özel olsun bu tarih diyolar demek

canım park yataklara ben de bayılıyorum,gerci odalara felan özeniyoruz o ayrı da bebecik zaten fazla bişi istemioki büyük ihtimallede 3 ay boyunca annenin yanında beşiğinde uyuyacak :90:

haklısın valla canım...
şimdi aklıma geldi sen kaynanacığına söyledin mi bebişini???

geldik biz bebişimle hastaneden:))) bütün hislerim ters teptiiiii veee %80 kızım olacakmışşşşşşşşşşşşşşş

Allah'ım bu nasıl güzel bir duygu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhh

sanırım artık kız sayısına bi artı daha koyabiliriz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…