halimemmmmm tebriklerrr!!!
geldik biz bebişimle hastaneden:))) bütün hislerim ters teptiiiii veee %80 kızım olacakmışşşşşşşşşşşşşşş
Allah'ım bu nasıl güzel bir duygu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhh
sanırım artık kız sayısına bi artı daha koyabiliriz:)
canım burdayım gerçekten zor bi durum.diş tedavileri ikinci tremestr da rahatlıkla yapılabilir için rahat olsun,anestezi yapılmasında da hiç bir sıkıntı yok.yanlız şu var ki kanal tedavisinde röntgen alınması gerekiyor o biraz kafa karıştırıcı kurşun önlük giyersin onda da sorun çıkmaz canım endişenme de meleğinde de diş hekimi fobisi başlamasındiş ön dişin mi,ön dişse çok daha rahat olur herşey
28 erkek,28 kız
kızlar benim de başım ilaçlarla dertte!!!evet , bulantıları arttırdığı doğru!hele o demir ilacı yok mu o demir ilacı!!!ben böle iğrenç bişi görmedim! valla kalsiyum omega 3 vitamin bende de var ama sadece akşamları vitamin alıyorum.demiri ekiyorum anlıycagınız.sabah zaten hafif bulantımız oluyor,bir de demiri atamıyorum ağzıma:) hele bir kahvaltı hazırlama durumum var ki alelacele,sanki hemen agzıma bişi atmazsam kuscak mısım ki...eskiden tatillerde sabah 10lara 11lere kadar uyurdum,şimdi nerdeeeeeeee.6 oldu muydu ayaktayız
ya bu arada odalardan felan bahsediyorsunuz,ben burda kendimi zaten zor tutuyorumcinsiyetimiz belli olsun ben de yavaş yavaş oda düzmek istiyorum. hakkaten oda konularını da konuşalım bence,ben mesela çilek mobilyayı cok begendim :)özellikle dream serisi!!!:84::98:
arkadaşlar belki hatırlarsınız fazla süt içmediğimden bir dişimin bir kısmı kırılmıştı. sonrada doktor hamişim diye uyuşturmadan dolgu yapmıştı. geçenlerde o dolgu düştü çünkü zaten geçici dolguydu doktor kanal tedavisi lazım demişti ama biz doğuma kadar idare etsin doğumdan sonra kanal teddavisi yaptırırız demiştik. Dün akşam ağrısına dayanamadım ve tekrar doktora gittim. doktor ama ben dedim geçici dolgu düşücek. üstelik düşüncede hemen gelmemişsin kökü boştayken yemek yemişsin dedi. gece saat 10 olduğu için ben buraya yine geçici dolgu yapıyorum ama yarın kadın doğum doktorlarıda burada olucakalr gel onalrında burda olduğu saatte kanal tedavisi yapalım dedi. eğer 6.ayına girmeden yaptırısan kurtulursun yoksa bu dolgu hiç işe yaramaz ve dişin hep zonklar dedi. şimdi hakkatten dişim fena zonkluyor. ama ne bileyim işte kadın doğumcularda burda olur kanal tedavsii sırasında doğurabilirsin dedi ya ben ürktüm. napsam acaba ağrı bir taraftan bebişime bişey olur korkusu bir tatarftan. sizce napıyım. pokim buralardamısın?
selam kizlar nasilsiniz
prenses sayisi artmis gsliba
kizlar bugun annem ameliyt olacak lutfen dua edin hersey yolunda gitsinnnnnnn.
erkekler 29 oldu:2::2::2:
ben oda düzmeyecem zaten kiracıyız,belki şu 1 yıl içinde lojmana geçecez,ora daha küçük olcak,ama 5 yıl orda oturup birikim yapıp,eve yazılmak istiyoz,doğumu memlekette yapcam antepte kasımda kurban bayramına gittikten sonra iznim de başlıyo zaten,kışı çıkarana kadar annemlerde kalcam,ev geniş,kaloriferli evde kimse yok,eşim işe girerse doğumdan sonra daha erken dönebilirim,girmezse 3-4 ay orda kalırız,park yatak alcam,taşıması kolay,pratik,3 yaşına kadar onda yatar,sonra da inş. bi eve yazılır da geçersek,o zaman oda dizerim,büyümüş te olur diyorum,evde de yatak odasına koycam park yatağı,arkadaşım almış,çok memnun,taşıması kolay,gurbette olanlar için iyi,ev işini askıya aldık,merkezdeki evler çok pahalı,biz 350 ye oturuyoz,600 den başlıyo merkezde kaloriferli evler,şimdi çıkarsam boşu boşuna masraf yapmış olcaz,taşıma parası,kira farkı,binamız da 3-4 aydan önce taşınmaz,yine minübüse bincem,doğumu da antepte yapcam,boşuna kalorifer parası vercez,sonra mayısa kadar evde olcam,boşu boşuna 10 ay masraf olcak,belki lojman da çıkacak o tarihe kadar,sonra hopppp tekrar taşı evi rezillik valla,hiç bulaşmayacam,4 katı çıkmak zor geliyo ama idare edecem mecburen
haklısın valla canım...
şimdi aklıma geldi sen kaynanacığına söyledin mi bebişini???
geldik biz bebişimle hastaneden:))) bütün hislerim ters teptiiiii veee %80 kızım olacakmışşşşşşşşşşşşşşş
Allah'ım bu nasıl güzel bir duygu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhh
sanırım artık kız sayısına bi artı daha koyabiliriz:)
en son 28 erkek 28 kızmış sanırım. benim kızımla birlikte kızlar atağa geçtiler bu durumdaaa :))))):79::79::79:
Allah yardımcın olsun cnm. sana hep dua ediyorum. tek başına savaşıyorsun Allah kolaylık versin inşallah. hemide oralarda yalnızsın. ama ev konusunda da haklısın madem kiralar o kadar fark ediyor. o farkı bile köşeye koysanız birikim olur. Rabbim size hayırlı kapılar açsın. eşinede hayırlı işler nasip etsin inşallah.
sağol canım,Allah razı olsn
yaaa oda konusunu bende napcağıma karar veremedim. şimdi bri odamız var çocuk için. Ancak eşimin ilk evliliğinden bir kızı var 5 yaşında. ee benimki erkek. ikisine aynı odayı yapmayı düşnüyoruz bir tarafı maviye bir tarafı pembeye mi boyasak. birde kızımız sadece hafta sonları bizde birda hala hiç almadık ama tüm temmuz bizde olucak az daha büyüyünce. eşimde diyorki önce oda yapmayalım bir beşik alıp bizim yatak odasına koyalım bir yaşına gelince yaparız diyor. bende ne gereği var şimdi bri beşik en azından 150 tl
onun yerine odayı alalım beşiği bizim odaya koyalım 1 yaşında beşiği kendi odasına geçiririz. hatta o beşikler sonradan yatağa dönüşebiliyor. 15-16 yaşına kadar (Allah o günleri gösterir inşallah.) o odayı kullanabilir. haksızmıyım. siz ne dersiniz.
geçen hafta gitcektiya kocamın doğum günüydü o günde bebek biraz daha yukarda olsa falan demişti ya dr bende aradım eşimi dr biyere gitme ıstırahat et dedi dedim gitmicez yani annenlere dedim o da arayıp söledi tülay hamile ama bu yüzden gelemicez diye aradı hayırladı anlamış o bilmem ne nerden anlıyosa yüzüm solukmuş (seni gördüğüm için olabilirmi???:))))) eskiden öle görüyomuş yani solukluğu hiç ne geldi ne bişey aRADI arada sinirlemi bozup duruyodu tersledim bende aramıyo artık arasada meşgule vercem zaten farkında galiba kayınpederim geldi bi tek eeeeeeee bugün bana yarın sana diyorum valla eşime kimse diyemez bana kötü gününde yanındaydım sende bana yardım et diye zamanı geldikçe diyom zaten
şimdi konuşmadığımız için iyis bis geçen gün karnım ağrıyodu hep çocukta etkileniyo onlar beni sinirlendirince çocuğumuda etki ediyo diyip daha çok üzülüyodum ama çareyi buldum açmıcam teli artık
he sinirimi bozduğu şeylerde saçma sapan konuşmaları cahil cahil bi de çocuklarını hep savunma modunda olması bi evlat onlarda var anasını satıyım biz neyiz bilmiyorum
geçen hafta gitcektiya kocamın doğum günüydü o günde bebek biraz daha yukarda olsa falan demişti ya dr bende aradım eşimi dr biyere gitme ıstırahat et dedi dedim gitmicez yani annenlere dedim o da arayıp söledi tülay hamile ama bu yüzden gelemicez diye aradı hayırladı anlamış o bilmem ne nerden anlıyosa yüzüm solukmuş (seni gördüğüm için olabilirmi???:))))) eskiden öle görüyomuş yani solukluğu hiç ne geldi ne bişey aRADI arada sinirlemi bozup duruyodu tersledim bende aramıyo artık arasada meşgule vercem zaten farkında galiba kayınpederim geldi bi tek eeeeeeee bugün bana yarın sana diyorum valla eşime kimse diyemez bana kötü gününde yanındaydım sende bana yardım et diye zamanı geldikçe diyom zaten
şimdi konuşmadığımız için iyis bis geçen gün karnım ağrıyodu hep çocukta etkileniyo onlar beni sinirlendirince çocuğumuda etki ediyo diyip daha çok üzülüyodum ama çareyi buldum açmıcam teli artık
he sinirimi bozduğu şeylerde saçma sapan konuşmaları cahil cahil bi de çocuklarını hep savunma modunda olması bi evlat onlarda var anasını satıyım biz neyiz bilmiyorum
akşam alcan işte canım,yemekten en az 2 saat sonra al,gün içinde süt,peynir,akşam da ayran içiyoz,meyvemizi de yemiş oluyoz,akşam almak mantıklı,hatta benim gibi çok uykucu değilsen akşam yemekten sonra meyveni ye,öyle al demiri,benim uykum geliyo,düşüp yatıyom çoğu kez
canım hayırlı olsun kızın ne güzel kız cocuk 2 oldu arkadaş oldular ,abla kardeş gibisi yok kesinlikle .deryam benim kızımıda listene eklermisin canım.
cnm eve gider gitmez uyuyorum ben hiç yemek bile yemiyorum diyebilirim, işten çıkarken yiyorum o bana yetiyo meyve filan aklıma gelmiyo uykudan nasıl olucak bilmiyorum:26::26:
halimecim ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş,çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?