2011 Aralık Anneleri

en son 28 erkek 28 kızmış sanırım. benim kızımla birlikte kızlar atağa geçtiler bu durumdaaa :))))):79::79::79:

gözün aydın canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah..
ilk zamanlarda hep erkek duyduk şimdi de kız....
sağlıklı olsunlarda..

ay ben o kadar cesur değilim kurşun önlük felan çok riskli yavruma ya bişey olursa. en iyisi bekliyeyim. evet ö diş sayılır. bende diş hekimi fobisi yoktur ama aksine çok severim dişçileri. dedim ya uyuşturmadan dolgu yaptılar gıkım çıkmadı korkmam. ama bebiş söz konusu oldumu böyle korkuyorum. hele doğum moğum dedi ben koptum.

28 erkek,28 kız

kıyasıya rekabette durum eşit sanırım. ama açık söyliyim erkeklerin yenmesini tercih ederim. çünkü hep kızlar fazla oluyor değerleri az oluyor. erkeklerde tabii birsürü kız var diye
arada metre felan tutuyorlar. ama erkekler fazla olursa bu sefer aman bri eş bulalımda o yeter diyecekler. aklıma gelen bakamısınız.
kafayı yedik galiba. dün rüyada eşimi amerikan kızlarıyla gezerken gördüm de sanırım onun etkisi altındayım.

yaaa oda konusunu bende napcağıma karar veremedim. şimdi bri odamız var çocuk için. Ancak eşimin ilk evliliğinden bir kızı var 5 yaşında. ee benimki erkek. ikisine aynı odayı yapmayı düşnüyoruz bir tarafı maviye bir tarafı pembeye mi boyasak. birde kızımız sadece hafta sonları bizde birda hala hiç almadık ama tüm temmuz bizde olucak az daha büyüyünce. eşimde diyorki önce oda yapmayalım bir beşik alıp bizim yatak odasına koyalım bir yaşına gelince yaparız diyor. bende ne gereği var şimdi bri beşik en azından 150 tl
onun yerine odayı alalım beşiği bizim odaya koyalım 1 yaşında beşiği kendi odasına geçiririz. hatta o beşikler sonradan yatağa dönüşebiliyor. 15-16 yaşına kadar (Allah o günleri gösterir inşallah.) o odayı kullanabilir. haksızmıyım. siz ne dersiniz.

Son düzenleme:
yaaa oda konusunu bende napcağıma karar veremedim. şimdi bri odamız var çocuk için. Ancak eşimin ilk evliliğinden bir kızı var 5 yaşında. ee benimki erkek. ikisine aynı odayı yapmayı düşnüyoruz bir tarafı maviye bir tarafı pembeye mi boyasak. birde kızımız sadece hafta sonları bizde birda hala hiç almadık ama tüm temmuz bizde olucak az daha büyüyünce. eşimde diyorki önce oda yapmayalım bir beşik alıp bizim yatak odasına koyalım bir yaşına gelince yaparız diyor. bende ne gereği var şimdi bri beşik en azından 150 tl
onun yerine odayı alalım beşiği bizim odaya koyalım 1 yaşında beşiği kendi odasına geçiririz. hatta o beşikler sonradan yatağa dönüşebiliyor. 15-16 yaşına kadar (Allah o günleri gösterir inşallah.) o odayı kullanabilir. haksızmıyım. siz ne dersiniz.[/QUOTE]

canım o büyüyen yataklar 500 lira civarı,eğer benim gibi ekonomi yapaym dersen 150 ye park yatak alırsn,büyüdüğünde o da dizersin,park yatağı da katlar kaldırırsn,bi daha bebiş düşünüyosan ona kullanırsn,ben aralarında fazla yaş farkı olmasın diyom,bu ilk çocuk olcak,3 sene sonra 2. yi yapacam kısmetse

geçmiş olsun buseli. hiç bi fikrim yok aslında ama sonradan pokimin yorumu okudum sakıncası yokmuş neyse kiii:=)))

selam kizlar nasilsiniz
prenses sayisi artmis gsliba
kizlar bugun annem ameliyt olacak lutfen dua edin hersey yolunda gitsinnnnnnn.

cnm benim çookk geçmiş olsunnn....

erkekler 29 oldu:2::2::2:

hani benim kızıımmmm :)))) onu da ekle de eşitleyelim hemennn

kıyasıya rekabette durum eşit sanırım. ama açık söyliyim erkeklerin yenmesini tercih ederim. çünkü hep kızlar fazla oluyor değerleri az oluyor. erkeklerde tabii birsürü kız var diye
arada metre felan tutuyorlar. ama erkekler fazla olursa bu sefer aman bri eş bulalımda o yeter diyecekler. aklıma gelen bakamısınız.
kafayı yedik galiba. dün rüyada eşimi amerikan kızlarıyla gezerken gördüm de sanırım onun etkisi altındayım.

Allah yardımcın olsun cnm. sana hep dua ediyorum. tek başına savaşıyorsun Allah kolaylık versin inşallah. hemide oralarda yalnızsın. ama ev konusunda da haklısın madem kiralar o kadar fark ediyor. o farkı bile köşeye koysanız birikim olur. Rabbim size hayırlı kapılar açsın. eşinede hayırlı işler nasip etsin inşallah.

halimem kızın hayırlı olsun. sanırım senin kız ezeli rekabette kızların öne geçmesini sağladı. bakalım arkadaşların dediği gibi kızlar nazlı geç gösteriyorlar kendilerini.

haklısın valla canım...
şimdi aklıma geldi sen kaynanacığına söyledin mi bebişini???

geçen hafta gitcektiya kocamın doğum günüydü o günde bebek biraz daha yukarda olsa falan demişti ya dr bende aradım eşimi dr biyere gitme ıstırahat et dedi dedim gitmicez yani annenlere dedim o da arayıp söledi tülay hamile ama bu yüzden gelemicez diye aradı hayırladı anlamış o bilmem ne nerden anlıyosa yüzüm solukmuş (seni gördüğüm için olabilirmi???:))))) eskiden öle görüyomuş yani solukluğu hiç ne geldi ne bişey aRADI arada sinirlemi bozup duruyodu tersledim bende aramıyo artık arasada meşgule vercem zaten farkında galiba kayınpederim geldi bi tek eeeeeeee bugün bana yarın sana diyorum valla eşime kimse diyemez bana kötü gününde yanındaydım sende bana yardım et diye zamanı geldikçe diyom zaten

şimdi konuşmadığımız için iyis bis geçen gün karnım ağrıyodu hep çocukta etkileniyo onlar beni sinirlendirince çocuğumuda etki ediyo diyip daha çok üzülüyodum ama çareyi buldum açmıcam teli artık

he sinirimi bozduğu şeylerde saçma sapan konuşmaları cahil cahil bi de çocuklarını hep savunma modunda olması bi evlat onlarda var anasını satıyım biz neyiz bilmiyorum

halimemm tebrik ederim..

ben de az önce doktordan geldim ama bi türlü göstermedi.nese ki şükür herşeyi normal çıktı bebişimin....

işala hepimizin iyi geçer ve sağ sağlim kucaklarımıza alırız bebişlerimizi..

kizlari one senin ufaklik gecirdi. hadi bakalim gozunuz aydin olsun, allah saglikla kucagina almayi nasib etsin :)))

canım o büyüyen yataklar 500 lira civarı,eğer benim gibi ekonomi yapaym dersen 150 ye park yatak alırsn,büyüdüğünde o da dizersin,park yatağı da katlar kaldırırsn,bi daha bebiş düşünüyosan ona kullanırsn,ben aralarında fazla yaş farkı olmasın diyom,bu ilk çocuk olcak,3 sene sonra 2. yi yapacam kısmetse[/QUOTE]

açıkçası tabii nasip olursa bende 3 sene sonra felan istiyorum bi tane daha belki 3 sene bile beklemem çünkü 33 yaşındayım artık zaman geçiyor ben bir tane daha yaparım tmm diyorum eşim 2 tane daha yap senden 3 bir tane daha var toplam 4 etsin diyor. oldu dedim hepsi birden ağlayınca görürüm ben seni. ya park yatak konusuna bende katılırdım ancak ben eşimin kızına söz vermiştim odasını yapıcam diye oda kardeşimle beraber kaıcaz odamız olucak diye seviniyor yopsa ona verdiğim söz olmazsa bebiş beklerdi biraz daha.

bende kayınvalidemle konuşmuyorum ya 2 aydır felan. e görmüyoruz birbirimizi ama geçen eşimin akrabası erkek bebeği kutlamak için aradığında ne dese beğenirsin meğer benim kayınvalidem herkese benim göbeğimin kız göbeği olduğunu söylüyormuş. hayır 2 aydır görmüyorsun neye dayanarak söyledin sen bunu. yani pesss bunların işine akıl sır erdirmek mümkün değilllll.

aynen canım ya,seninkilerin bir üst derecesi de bende var yalnız bnm kayınvalidem değil de kayınpederim!! cok cahil ve de patavatsız!gecen gün nerdeyse arabayı üzerime sürdü,5 cmle bacagımı kaçırdım!güya şakaymış!!!halbuki hamile bir kadına o şekilde şaka yapmak ne kadar yersiz.ben de bagırdım ezseydin bari,napıyorsun sen diye!cıktı bi de arabanın içinden gülüyo!65 yasında kocaman adam ama öyle işte düşüncesiz olunca insan farketmiyo :) benim de sinirim stresim bi ondan kaynaklı,ne enteresan değil mi...kaynanamdan yok ama bundan var :) napıcaz sekerim atamayız kesemeyiz ailesi eşimizin.duymamazlıktan görmemezlikten gelelim en azından bu dönem bebeklerimiz için,sonra hallederiz artık

cnm eve gider gitmez uyuyorum ben hiç yemek bile yemiyorum diyebilirim, işten çıkarken yiyorum o bana yetiyo meyve filan aklıma gelmiyo uykudan nasıl olucak bilmiyorum:26::26:

halimecim ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş,çok sevindim

dr a annem de geliiiiiiiiiiiiiiiiiiii

annem ilk kez görcek bebeği ben anlayamam falan diyo ama inş anlaşılır bi görüntü verir hoş bende pek bişey anlayamıyorum ama hayırlısı dr diyo işte kolu bacağı çok oynadı gördün mü heee diyom ama yarısını görüyom yarısı fosh tabi şöle tv kalitesinde bişey olsa ya olmuşken

meyve mutlaka ye ama en azından günlük 1 kase dolusu ye,işe getir ben öyle yapıyom,akşam da yiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…