2011 Aralık Anneleri

Kızlar canım cok sıkkın lutfen bılgısı olanlar yardımcı olsun 3lü taramam riskli çıktı doktor amniyosentez yapılması lazım dedi karından su alınacak yanı cok kotuyum yaptıran oldumu ?

Kızlar canım cok sıkkın lutfen bılgısı olanlar yardımcı olsun 3lü taramam riskli çıktı doktor amniyosentez yapılması lazım dedi karından su alınacak yanı cok kotuyum yaptıran oldumu ?

2li iyi çıkmamışmıydı ki,işte böyle yapıyo bu dr. lar boşu boşuna kafa karıştırıyolar,boşver yaptırma,arkadaşıma da böyle deiler,2 li,3 lü riskli dediler aminosentez yaptı,düşük ihtimalni arttırıyo bu aminosentez denen şey,neyse sonucu çıkana kadar 5. aya giriyon,temiz çıktı hiçbişey çıkmadı,boşu bşouna kaç ay stresle yaşadı, kadn,bebeği oldu sağlıklı,sürekli ağlıyo diyo,dr. demiş stresli bi hamilelik geçirmiş olmalısn,onun için inanma o teste canm

merhaba arkadaşlar,

bende muhtemelen aralık annesi olacağım. benide eklerseniz sevinirim.
sat 20 mart
yaş 33
kilo 61
cinsiyet kız

bir oğlum var 3 yaşında. şimdi de hayırlısıyla bir kız evladımız olacak. tüm anne adaylarına selamlar.

allah allah çok şaşırdım canım senin ikili iyi çıkmamışmıydı,ihtimal kaç çıktı?arkadaşım bu sonucun bi ihtimal olduğunu sakın unutma olurmu.benim ev arkadaşımın da çok yüksek çıkmıuştı doktor illaki amniyosentez dedi kötü günler geçirdi kararsız kalıdııı sonuçta yaptırmadı amniyosentez çünkü rüskli olabiliyormuş düşük açısından.veee sonuç yavruşunun hiçbişeyciği yok çıtır çıtır bir kız bebek şu an iki yaşında

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyy,kızlar geçti, 30 kız,29 erkek

Son düzenleme:
bak sen yaa madem anlamış neden sormamış hepte bilirler zaten.. bizimkilerde öyle demişler hamile havası vardı sende.. göğüslerin büyüdü falan.. benim zaten büyüktü... uyuz görümcemde kızın olacakmış gibi hissediyroum demişti... açtı baktı sanrıım çin takvimine ona inat erkek olsa ne kdar çok sevincem....
sen dediğin gibi seni sinir edenlerle konuşma hatta görüşme bile....

canım senin hiç duymadım daha önce ama senin 16 hafta değilmiydi 3lü test için erken olmadımı??

stres yapma, doktorlar birazda para koparmakiçin istiyolar, hem amniyosentez yaptırınca düşük riski varmış,
allh buyuk hiçbişi olmaz korkma:26::26::26:

( kafayı yemek uzereyım Allahım yardımcım olsun

][/FONT]
takma kafana,ne gelirse stresten gelir insana,değiştir dr. unu, bu ihtimali de at kafandan,burun kemiği gözüktüyse,bu zamana kadar ki gelişimi iyiyse,2 li de iyi çıkmışsa gerisini boşver

bencede hiç takma kafana allah büyüktürr sadece risk sıonucda içini ferah tut bebeğinide üzme kendinideee

Canım bana 2li teste ihtiyaç duyulmamıştı bana da yaptır dio cok basit bir işlem kimseden duydugunla hareket etme dio bizim komsumuzda dogum merkezınde calısıo onuda aradım kmsenın soyledıgı gıbı korkulacak bır ıslem degıl dedı Allah kımseye yasatmasın zor bır durum napacagımı sasırdım ben

canım senin hiç duymadım daha önce ama senin 16 hafta değilmiydi 3lü test için erken olmadımı??

zaten 16 haftalıkken yapılıyormus ben 17,haftama gırdım gecen hafta yapılmıstı bana bu test :85:

stres yapma, doktorlar birazda para koparmakiçin istiyolar, hem amniyosentez yaptırınca düşük riski varmış,
allh buyuk hiçbişi olmaz korkma:26::26::26:

ben zaten doktora para odemıyordum 20tl tıp merkezıne para verıodum bnm doktorumunda ozel muayenehanesı var ama benı oraya cagırmadı geregı yok o kdr para vereceksın dedı sımdı dusunuorum para koparmak ıstese dırek ozele cagırırdı dıe offff gorumcem olacak ınsanda ıyıce moralımıbozdu ne yapcam ben kızlarrr

takma kafana,ne gelirse stresten gelir insana,değiştir dr. unu, bu ihtimali de at kafandan,burun kemiği gözüktüyse,bu zamana kadar ki gelişimi iyiyse,2 li de iyi çıkmışsa gerisini boşver

Canım benim 2li testım yapılmamıstı ama sımdıye kdr hrsey yolundaydı sımdı nıe boyle oldu anlamadım bir yandan da içimi ferahlatmak acısından yaptırsammı dıe dusunuorum

Tek doktorla amniyosenteze karar verme derim.Sonuçlarını başka bir doktor daha değerlendirsin.Canını da sıkma ben hiçbir testi yaptırmadım biraz rahatla karnında bebeğinide kasma.Yoktur bişey Allah'ın izniyle..

Bir doktora daha yolladık sonucları faksladık ondan haber beklıyorum kendısı prof bakalım Allah yardımcım olsun inşallah

Bir doktora daha yolladık sonucları faksladık ondan haber beklıyorum kendısı prof bakalım Allah yardımcım olsun inşallah

İNŞ iyi yorumlar bizim işyerinde bi kızda da oldu zaten bizim burda bi hastane var 2 kişi var tanıdığım 2 sinin de risk var falan dediler milletin kaç gününü rezil ediyolar bu şekilde ben de o hastane hakıında artık para için yaptıklarını düşünür oldum anneyi düşünen yokki ben öle diyim yaptırsın sonuç ii ooohh devam baktır bikaç yere sen cnm üzülmemeye çalış dicem

cnm ablamında riskli demişlerdi kız ne kadar üzüldü anlatamam onada karnından su alınacak dediler zeynep kamilin kapılarının önünde sabahladı ordaki bi doktor ailede varmı rahatsızlığı olan demiş eşinin tarafında da bizdede yok şükürler olsun büyük oğluda sapa sağlam o zaman hiç gerek yok demiş geri göndermiş ama hamilelik sonuna kadar kendini yedi bitirdi şimdi turp gibi oğlu var 3 yaşında sen içini ferah tut,RABBİM herşeyin hayırlısını verir,sağlıcakla kucağına alırsın inş.

Benm komşumun 1:150 çıktı ki çok riskli amniyosentez yaptırdı ve temiz çıktı canını sıktığına değmedi bile bunlar sadece tarama testi. İçin rahatlayacaksa yaptır belirli riskleri var ama herkesde olacak diye bişi yok canını ve bebişini sıkma herşey olacağına varır ..Rabbim sana en güzelini verir inş.

Trizomi 21 Trizomi 18 yazanların karşısındki değerleri yaz bi bakalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…