Benm komşumun 1:150 çıktı ki çok riskli amniyosentez yaptırdı ve temiz çıktı canını sıktığına değmedi bile bunlar sadece tarama testi. İçin rahatlayacaksa yaptır belirli riskleri var ama herkesde olacak diye bişi yok canını ve bebişini sıkma herşey olacağına varır ..Rabbim sana en güzelini verir inş.
Benm komşumun 1:150 çıktı ki çok riskli amniyosentez yaptırdı ve temiz çıktı canını sıktığına değmedi bile bunlar sadece tarama testi. İçin rahatlayacaksa yaptır belirli riskleri var ama herkesde olacak diye bişi yok canını ve bebişini sıkma herşey olacağına varır ..Rabbim sana en güzelini verir inş.
Trizomi 21 Trizomi 18 yazanların karşısındki değerleri yaz bi bakalım
trızomı 21 1:226
trızomı 21 1:226
geldik biz bebişimle hastaneden:))) bütün hislerim ters teptiiiii veee %80 kızım olacakmışşşşşşşşşşşşşşş
Allah'ım bu nasıl güzel bir duygu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhh
sanırım artık kız sayısına bi artı daha koyabiliriz:)
aynen canım ya,seninkilerin bir üst derecesi de bende var yalnız bnm kayınvalidem değil de kayınpederim!!cok cahil ve de patavatsız!gecen gün nerdeyse arabayı üzerime sürdü,5 cmle bacagımı kaçırdım!güya şakaymış!!!halbuki hamile bir kadına o şekilde şaka yapmak ne kadar yersiz.ben de bagırdım ezseydin bari,napıyorsun sen diye!cıktı bi de arabanın içinden gülüyo!65 yasında kocaman adam ama öyle işte düşüncesiz olunca insan farketmiyo :) benim de sinirim stresim bi ondan kaynaklı,ne enteresan değil mi...kaynanamdan yok ama bundan var :) napıcaz sekerim atamayız kesemeyiz ailesi eşimizin.duymamazlıktan görmemezlikten gelelim en azından bu dönem bebeklerimiz için,sonra hallederiz artık
dr a annem de geliiiiiiiiiiiiiiiiiiii
annem ilk kez görcek bebeği ben anlayamam falan diyo ama inş anlaşılır bi görüntü verir hoş bende pek bişey anlayamıyorum ama hayırlısı dr diyo işte kolu bacağı çok oynadı gördün mü heee diyom ama yarısını görüyom yarısı fosh tabi şöle tv kalitesinde bişey olsa ya olmuşken
merhaba arkadaşlar,
bende muhtemelen aralık annesi olacağım. benide eklerseniz sevinirim.
sat 20 mart
yaş 33
kilo 61
cinsiyet kız
bir oğlum var 3 yaşında. şimdi de hayırlısıyla bir kız evladımız olacak. tüm anne adaylarına selamlar.
Kızlar canım cok sıkkın lutfen bılgısı olanlar yardımcı olsun 3lü taramam riskli çıktı doktor amniyosentez yapılması lazım dedi karından su alınacak yanı cok kotuyum yaptıran oldumu ?
Kızlar canım cok sıkkın lutfen bılgısı olanlar yardımcı olsun 3lü taramam riskli çıktı doktor amniyosentez yapılması lazım dedi karından su alınacak yanı cok kotuyum yaptıran oldumu ?
Çok geçmiş olsun canım sıkma canını stres yapma diyecem ama insanda elinde değil tabiki böyle bişey duyunca üzülüyo ama kötü düşünme lütfen inşallh herşey çok güzel olacak geçenlerde burda bir arkadaş daha amniyosentez yaptıracam diyodu...
kizlar allah razi olsun gecmis olsun dilekleriniz icin 1ay sonra tekrar olacakmis ben burdayim ama aklim hep annemin yanindaaaa offf gurbetlik ne zormus ya tr olsam hngi il olursa olsun giderdim ama burdan oyle olmuyor isdee
arkadaşlar belki hatırlarsınız fazla süt içmediğimden bir dişimin bir kısmı kırılmıştı. sonrada doktor hamişim diye uyuşturmadan dolgu yapmıştı. geçenlerde o dolgu düştü çünkü .............sizce napıyım. pokim buralardamısın?
selam kizlar nasilsiniz
prenses sayisi artmis gsliba
kizlar bugun annem ameliyt olacak lutfen dua edin hersey yolunda gitsinnnnnnn.
Merhaba hayırlı olsun oğluşın canım..Merhaba bende 16 haftalık hamileyim.ve oğlumuz olacak inşaallah.bu ikinci olacak.4 yaşında bi oğluşum daha var...
Saya saya günleri bitirdik Son 1 günümüz kaldı tam tamına 5 hafta aradan sonra yarın kontorele gideceğiz çok heyecanlıyım,
inşallah öncelikli olarak sağlıklı iyi olduğunu görürüz sonrada tabii cinsiyetini
geldik biz bebişimle hastaneden:))) bütün hislerim ters teptiiiii veee %80 kızım olacakmışşşşşşşşşşşşşşş:)
yaaa oda konusunu bende napcağıma karar veremedim. şimdi bri odamız var çocuk için. Ancak eşimin ilk evliliğinden bir kızı var 5 yaşında. ee benimki erkek. .......15-16 yaşına kadar (Allah o günleri gösterir inşallah.) o odayı kullanabilir. haksızmıyım. siz ne dersiniz.
aynen canım ya,seninkilerin bir üst derecesi de bende var yalnız bnm kayınvalidem değil de kayınpederim!!cok cahil ve de patavatsız!gecen gün nerdeyse arabayı üzerime sürdü,5 cmle bacagımı kaçırdım!güya şakaymış!!!artık
kızlar biraz önce şirketten çıktım 10 dk bankaya ALLAH ım kaynıyo dışarısı içerde sıkılıyorum diye şikayet ediyodum,aman diyim istanbulda olanlar yada böyle sıcak yerde olanlar çok çıkmasın dışarıya.
kızlar biraz önce şirketten çıktım 10 dk bankaya ALLAH ım kaynıyo dışarısı içerde sıkılıyorum diye şikayet ediyodum,aman diyim istanbulda olanlar yada böyle sıcak yerde olanlar çok çıkmasın dışarıya.
Aynen çok sıcak ben otururken içerde bunalıyorum dışarıyı düşünmek bile istemiyorum
eve gitsemde balkona atsam kendimi
( kafayı yemek uzereyım Allahım yardımcım olsun
canım kızılmayacak gibi değil biliyorum!! bi de insan hamileyken daha cok etkileniyor böyle şeylerden...o konuda çaresizim şimdilik koskoca adam , kimse onu değiştiremiyor .nadir görüşmeye çalışıcam,eger bir kez daha böyle bir saçmalık yaparsa kıyameti koparmaya da hakkım olacak.bir tane daha bekliyorum böyle densiz bir hareket![/QU
bu ne terbiyesizlik böyle,çok kınadımm koskoca adam..sen bir kez dahayı bekleme kıyameti koparıp söylenmek için,gördüğünde hatta insanların içinde söyle o gün yaptığın hareketi unutmuyorum çok yanlıştı,diye sen tekrar tekrar söyle ki,kızdığını anlasın bir daha yapmasın.
ALLAH şifa versin cnm,hayırdır neden ameliyat oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?