2011 Aralık Anneleri

canım umarım bır rısk olmaz bana dua edın ben cıkıyorum sımdı bır doktordan daha hbr beklıorum duruma gore hareket edıcem ne olur dualarınızı eksık etmeyın

trızomı 21 1:226

allah yardmcın olsun canım.biçok kişinin bebeği sonuçlar riskli olduğu halde sapasağlam çıkıyo maşallah.üzülmemek elde değil biliyorum,üzülme diycem ama...yine de kendini heder etme. allahn izniyle ben inanıyorum hiçbişeycik olmayacak bebiişte. bi de zaten burun kemiğinin görülmesi önemli bi kriter.eğer görüldüyse sorun yok inşallah. tek drla kalma başkalarına da baktr. herkesin yorumu farkl oluyo zaten. ki sen de baktırıyomuşsun.
dualarım seninle canım benim.

çok sevindim hayırlı olsun kızın

İnanmıyorum şaka değil eşşek şakası senin kayınpederde bi tuhafmış gerçekten, ne yapacaksın Allah akıl fikir versin...

Aynen bende pek bişey anlamıyom dr. anlatıyo şöyle böyle bende hıı hıı deyip duruyom inşallh bu sefer anlarım bişeyler

Seninde kızın hayırlı olsun canım, kızlar çoğalıyo...

Kızlar canım cok sıkkın lutfen bılgısı olanlar yardımcı olsun 3lü taramam riskli çıktı doktor amniyosentez yapılması lazım dedi karından su alınacak yanı cok kotuyum yaptıran oldumu ?

cnm benim benim bildiğimde genelde 3 lü testin doğru sonuçlar vermekten uzak olduğu. özellikle bizim ülkemizde 3 lü riskli çıkıpta gerçekten riskli olana rastlamadım. kalbini ferah tut. amniyosentez düşük riskini artırır buna sen kara verceksin ben olsam yaptırmazdım. ancak dersenki ben çocuk doğana kadar kaygılı olucam bu daha zararlı o zaman yaptır öğren sonucu. dualarımız seninle. Allah'ımın izniyle sapasağlam bence yavrun bak göreceksin. şu görümce ve kaynanalarda yetti artıkın heee.

Kızlar canım cok sıkkın lutfen bılgısı olanlar yardımcı olsun 3lü taramam riskli çıktı doktor amniyosentez yapılması lazım dedi karından su alınacak yanı cok kotuyum yaptıran oldumu ?

Çok geçmiş olsun canım sıkma canını stres yapma diyecem ama insanda elinde değil tabiki böyle bişey duyunca üzülüyo ama kötü düşünme lütfen inşallh herşey çok güzel olacak geçenlerde burda bir arkadaş daha amniyosentez yaptıracam diyodu...

canım daha biraz önce bi arkadaşıma 3 lü yaptırmıcam ben diye bahsediyordum . oda bu konulara pek ilgilidr 3 lü hiç doğru çıkmıyo zaten dedi.
bencede hiçbirşey yok. bu arada kanın ankaraya mı gitti. yoldada çok bozulduğu oluyor. arkadaşımın öle olmuştu başka doktora gitmende fayda var

sahi mojo arkadaşımızda amniyosentez yaptıracaktı. noldu acaba. haberi olan varmı?

kizlar allah razi olsun gecmis olsun dilekleriniz icin 1ay sonra tekrar olacakmis ben burdayim ama aklim hep annemin yanindaaaa offf gurbetlik ne zormus ya tr olsam hngi il olursa olsun giderdim ama burdan oyle olmuyor isdee

kizlar allah razi olsun gecmis olsun dilekleriniz icin 1ay sonra tekrar olacakmis ben burdayim ama aklim hep annemin yanindaaaa offf gurbetlik ne zormus ya tr olsam hngi il olursa olsun giderdim ama burdan oyle olmuyor isdee

ALLAH şifa versin cnm,hayırdır neden ameliyat oldu ?

kızlar biraz önce şirketten çıktım 10 dk bankaya ALLAH ım kaynıyo dışarısı içerde sıkılıyorum diye şikayet ediyodum,aman diyim istanbulda olanlar yada böyle sıcak yerde olanlar çok çıkmasın dışarıya.

Herkese merhabalar kızlar...
Tam bir saplantı oldu ya okumadan gelemedim sona ...

Çok geçmiş olsun canım..

selam kizlar nasilsiniz
prenses sayisi artmis gsliba
kizlar bugun annem ameliyt olacak lutfen dua edin hersey yolunda gitsinnnnnnn.

Selam canım. Anneciğine geçmiş olsun.. allah yadımcısı olsun ne ameilyatı olacak?
Sen de çok üzülüp telaşlanma.. En kısa zamanda yi olur inşallah.

Merhaba bende 16 haftalık hamileyim.ve oğlumuz olacak inşaallah.bu ikinci olacak.4 yaşında bi oğluşum daha var...
Merhaba hayırlı olsun oğluşın canım..

İnşallah canım hayırlı haberlerle dön...

geldik biz bebişimle hastaneden:))) bütün hislerim ters teptiiiii veee %80 kızım olacakmışşşşşşşşşşşşşşş:)

Tebrikler canım hayırlı olsun kızın.. Darısı başımıza..

Deryamcığım Allah yardımcın olsun canım. eşinin fikri mantıklı geldi bana. Biraz büyüyünce çocuk kendi odasını seçsin bence 15-16 yılın hesabını yapma. ama sen bilirsin. Ben oda almayı düşünmüyorum açıkcası.. Gerçi bana bakma ben henüz hiçbirşey almayı düşünmüyorum :) Sonuçta herkes kendi heyecanını yaşamalı değil mi? İçinden ne geliyorsa öyle yap. Dengesiz bir cevap oldu biraz

Çok geçmiş olsun canım ama kafana takma bence. Arkadaşlar gerekenleri söylemiş zaten. Ben ne ikili ne üçlü hiçbirşey yaptırmadım. Kafam rahat.

Tam bir hanzoymuş. Ay o kadar sinirlendimki bu satırlarını okurken. Bu ne kabalık ne düşüncesizlik ya. Normal insana yapılmayacak hareket.Şaka diyemiyeceğim. Şaka statusunde değil çünkü. Sen hamilesin üstelik.

Demetciğim bodrumdayım eve hapsoldum. Tabi çok haklısın eşim arada gün içinde eve geliyor pancar gibi

canım kızılmayacak gibi değil biliyorum!! bi de insan hamileyken daha cok etkileniyor böyle şeylerden...o konuda çaresizim şimdilik koskoca adam , kimse onu değiştiremiyor .nadir görüşmeye çalışıcam,eger bir kez daha böyle bir saçmalık yaparsa kıyameti koparmaya da hakkım olacak.bir tane daha bekliyorum böyle densiz bir hareket!

Son düzenleme:

Aynen çok sıcak ben otururken içerde bunalıyorum dışarıyı düşünmek bile istemiyorum
eve gitsemde balkona atsam kendimi

( kafayı yemek uzereyım Allahım yardımcım olsun

sıkma canını arkadaslarında dediği gibi,yalnış çıkma olasılığı çok büyük,sen bir kaç doktora daha görün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…