2011 Aralık Anneleri

Lizzieciğim peki etrafında aklı başında biri yokmuydu adama "napıyorsun sen bu kız hamile" desin!
O kadar şaşırdımki.. Eskiden böyle patavatsız şakalar yapan insanlar varmış. Benim amcamda annem bana hamileyken karnına yumruk atmış "kız bu göbek mi bebek mi" diye etraftakiler pis pis gülmüşler... Ben o gece doğmuşum
Evet mümkün mertebe mesafa koy canım...

Demetciğim bodrumdayım eve hapsoldum. Tabi çok haklısın eşim arada gün içinde eve geliyor pancar gibi
ayyy cnm hele sen daha da dikkat et klima filan varsa işin kolay ama dışarı çok çıkmamaya çalış.
canim fitikdan oldu
sonrada kist aldiracak gogsunden
offffff hersey ust uste geliyor zaten..

cnm tekrar çok geçmiş olsun öyle durumlarda zaman geçmiyo iyi biliyorum ama sabır siz korkunuzu belli etmeyin ki annende korkmasın

kızlar biz geldik doktordan. kızım kocaman olmuş. kıpır kıpır oynuyordu. boyu toplam 16 cm olmuş. bacakları da dahil. tam 138 gr olmuş. benim kız galiba babası gibi iri olcak

haftaya üçlü test yaptırcaz. hepinizi öptüm.

Deryamcığım Allah yardımcın olsun canım. eşinin fikri mantıklı geldi bana. Biraz büyüyünce çocuk kendi odasını seçsin bence 15-16 yılın hesabını yapma. ama sen bilirsin. Ben oda almayı düşünmüyorum açıkcası.. Gerçi bana bakma ben henüz hiçbirşey almayı düşünmüyorum :) Sonuçta herkes kendi heyecanını yaşamalı değil mi? İçinden ne geliyorsa öyle yap. Dengesiz bir cevap oldu biraz

canım o yazı bana ait değil ki,karıştırmışsın,ben sadece park yatak alcam demiştim

canım eşimle kayınvalidem de gördüler ama bişi diyemediler.ben bagırdım sadece..napim canım istediğin gibi olmuyor hersey bazen.ben de cok isterdim eşim tavrını koysun en azından ama herkesin düşüncesi kapasitesi hassasiyeti seninle bir değil ki...şimdilik sabrediyorum.

Son düzenleme:
canim fitikdan oldu
sonrada kist aldiracak gogsunden
offffff hersey ust uste geliyor zaten..

Çok geçmiş olsun canım. İyi olacaktır inşallah. Duamız annen için.. Sıkma canını anneciğin birde senin üzülmene üzülmesin..

bende izinde bodrumdaydim ama ailem milasda yasiyorrr cok sicak aman sen kendine dikkat et

Milasa gitmedim sadece havalanına gittim. Bodruma bir daha gelirsen haberim olsun. Eminim zaman içinde Aralık anneleri olarak iyi bir arkadaş gurubu oluştururuz sanaldan çıkarak.
Benim evim serin sağol canım. pek evden çıkmıyorum. Akşamları eşim gezdiriyor. Yüzmeye götürecekti götürmedi dayanamam diye..
Bodruma ekimde gelin, havası da denizi de çok güzel oluyormuş. Ben daha buranın ekimini görmedim.

canım bende senin gibi düşünüyorum park yatak alayım diye.yinede karasız kalıyorum bazen,yatak odama sığarmı,diğer eşyalarını nereye koyarım diye.evim 2 oda oturma odamı iptal etsem diyorum bilemiyorum varmı benim gibi kararsız olan?

Kızlar canım cok sıkkın lutfen bılgısı olanlar yardımcı olsun 3lü taramam riskli çıktı doktor amniyosentez yapılması lazım dedi karından su alınacak yanı cok kotuyum yaptıran oldumu ?

canım ben 4 gun once amniyosentez yaptırdım. Islem cok kısa suruyor, ultrasondan bebegin yerini tespit edip ona gore igne ile karından su alıyor. Yaklasık 15 dk surdu tum islem. Agrılı bir islem degil. Sadece igne batmasını hissediyorsun. Sonrasında 2 gun evde dinlendim. sonuclar 3 hafta sonra cıkacak. Istersen bir doktorla daha gorus mutlaka gerekip gerekmedigi hakkında. Gerci ben gorusmustum, tamamen senin alacagın riskle ilgili bu , senin kararın dedi. Anlayacagın herkes tum sorumlulugu anneye atıyor. Umarım sorunsuz, stressiz atlatırsın bu durumu ..

oturma odasını iptal etme,zaten hep gözünün önünde oması gerekecek,uyuyacak,uyanacak,bi de şifonyer alırsn olur biter,beşiğe sığmadığı zaman oda alır döşersin

canim sen yeni gelin olarakmi geldin bodruma yada ev mi tasidiniz
bodrumun havasina guven olmaz bir sicakdir bir sogukdur ama herseyiyle guzeldir

saolun kizlar
ben birsey yiyemiyorum sizde oyle olan varmiiiiiii

aynen cnm bende yiyemiyorum ya sadece karpuz yiyebiliyorum cnm hiç bişey istemiyor,ağzımda kocaman oluyor lokmalar ya havalardan yada hormonlardan ama yemek bu kadar eziyet gelmemişti bana hiç

oturma odasını iptal etme,zaten hep gözünün önünde oması gerekecek,uyuyacak,uyanacak,bi de şifonyer alırsn olur biter,beşiğe sığmadığı zaman oda alır döşersin

isteğimde o bakalım artık olmadı ölçüp biçicez ona göre alıcaz teşekkürler fikrin için.

çok geçmiş olsun canım inşallah sonuçların çok güzel çıkar...

aynen cnm bende yiyemiyorum ya sadece karpuz yiyebiliyorum cnm hiç bişey istemiyor,ağzımda kocaman oluyor lokmalar ya havalardan yada hormonlardan ama yemek bu kadar eziyet gelmemişti bana hiç

benim iştahm normal,ne artma ne azalma var,ne aşırı tatlı çekiyo canm,ne ekşi,ne tuzlu,hiçbi değişiklik yok,hatta eskiden daha çok tatlı yerdim,az yiyom,sık yiyom,kilom aynı, 69 dum,64 oldum,son 2-3 haftada 1 kilo aldm,65 im,72 yle doğurrum tahminimce,doğum sonrası da kilo çabuk veriliyomuş,arkadaşla görüştüm 34 günlük oldu bebişi,sürekli gazı varmış,dr. a da götürmüşler,röntgen çekmişler,karnında mı bişey var diye,sadece gaz varmış,3 ay kadar çekeceksiniz demiş dr. kadın hergün 4-5 saat uykuyla,bebek sürekli ağlıyomuş,gazı olunca sancıdan uyuyamıyomuş,dr. bitkisel bi ilaç yazmış bebeğe,annesi de dikkat ediyo yediğine içtiğine,ama nafile,o da önce 4-5 kilo verdi,sonra 13 kilo aldı,şimdi hiç kilom kalmadı,34 gündür uykusuzum,onun ağlamasına zülüyom,zayıflıyom diyo,Allah hepimize sağlıklı,akıllı,bol uykulu bebişler versn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…