2011 Aralık Anneleri

ayyy cnm hele sen daha da dikkat et klima filan varsa işin kolay ama dışarı çok çıkmamaya çalış.

Sağol canım öyle yapıyorum Klimaya ihtiyaç yok şimdilik, evim esiyor..

canım o yazı bana ait değil ki,karıştırmışsın,ben sadece park yatak alcam demiştim

Afedersin canım ya yazının alıntı kısmı senin yazınla bütünleşince ayırtedemedim. Metinde bir gariplik var dı da anlayamadım. Geçmişi okurken biraz daha yavaş ve dikkatli okuyayım artık. Elmayla armudu karıştırmışım:26::26::26:

saolun kizlar
ben birsey yiyemiyorum sizde oyle olan varmiiiiiii

Aynen.. Sadece meyve yiuyebiliyorum. Sanırım sıcaklardan...

Çok geçmiş olsun canım.. Evet doktorlar öyle. Ben de hastanede yatarken çıkarmıyorlardı. Sorumluluğu üzerinize alın imza atın çıkın dediler.Öyle yaptık. Yoksa hala hastanedeydim belkide

aynen cnm bende yiyemiyorum ya sadece karpuz yiyebiliyorum cnm hiç bişey istemiyor,ağzımda kocaman oluyor lokmalar ya havalardan yada hormonlardan ama yemek bu kadar eziyet gelmemişti bana hiç

ayni beni anlatmissin adasim yaa ne yapicam bilmiyorum dr hic korkma bebek anneden herseyini aliyor ama anne dogumdan sonra gucsuz kaliyor dedi ben istahsizligimi deyince neyse hersey hayirlisi olsun.senindemi minik prensesin olucak

amin cnm ...
ama ben yemek diyince 50 metre uzağa kaçıyorum son günlerde sadece su bide karpuz,küçük çocuk gibi ağzımda büyüyo kilomda aynı 78 de kaldım,yani acı yersem acı olduğunu tatlı yersemde tatlı olduğunu anlamıyorum bi garip oldum geçer sanırım ama ne zaman bilmem.

ya bilmiyorum yanlışmı olur bizim bi akrabamız sölemişti daoğal minarelli su dan vermiş doğdunda bi tatlı kaşığı hiç gaz problemi olmamış çocuğun. denesemi acaba arkadaşın

ayni beni anlatmissin adasim yaa ne yapicam bilmiyorum dr hic korkma bebek anneden herseyini aliyor ama anne dogumdan sonra gucsuz kaliyor dedi ben istahsizligimi deyince neyse hersey hayirlisi olsun.senindemi minik prensesin olucak

cnm henüz belli değil göstermedi bu yüzden ve bendeki kuvvetli hissiyattan kız diyorum ve isimde karar vermeye çalışıyoruz ben önceden sarenur diyodum şimdi tebessüm istiyorum eşimde tebessüm nur olsun diyo hayırlsıı artık

benimde hiç iştahım yok hiçbişey yemek istemiyorum ama midem acıkıyo mecbur bişeyler atıştırıyorum, hele tencere ve pişmiş yemek hiç istemiyorum meyve kuru yağsız şeyler tercih ediyorum, hem havalar hem hamilelik böyle olduk ben eskidende yaz aylarında çok yiyemezdim sıcaklardan eylülden sonra iştahım artardı bakalım bu sene ne olacak

ya bilmiyorum yanlışmı olur bizim bi akrabamız sölemişti daoğal minarelli su dan vermiş doğdunda bi tatlı kaşığı hiç gaz problemi olmamış çocuğun. denesemi acaba arkadaşın

o konuyla ilgili baska rivayetlerde var. ben bi kac nar tanesini agzina SIKMA olayini duymustum mesela. onu kiz kardesime gorev verdim simdiden. sezeryan falan olursam benden once bebegi onlar gorurse kiz kardesim vercek. ben boyle hurafelerden zarar gelecegini sanmiyorum. faydasi olursa ne ala :)))))

Maşallah sana canım. İnşalah planladığın gibi olur. Arkadaşın için geçmişler olsun.
İnşallah bizim bebişlerimiz uslu anneciğini uyutan süzdürmeyen sağlıklı bebişler olur..

canim sen yeni gelin olarakmi geldin bodruma yada ev mi tasidiniz
bodrumun havasina guven olmaz bir sicakdir bir sogukdur ama herseyiyle guzeldir

Evet canım Şubatta evlendim. 36 yaşında taze yeni gelinim İstanbuldan geldim. Ama eşim 20 senedir burada havası için anormal bir şey duymadım ondan.

canım bugun zaman bulabildim... cok sukur iyi gecti. 2 gun dinlendim. Bir sıkıntı olmadı hic. Insallah sonuc da iyi cıkarda tam huzura ererim.
İnşallah canım iyi çıkacaktır. İçini ferah tut...

herkese iyi akşamlar,öpüyorm hepinizi
İyi akşamlar deryamcığım..

ya nar aralıkta oluyomu peki ben bunu not edeyim uygulamaktan zarar gelmez sanırım :26::26:

mrb kızlar..deryaa senı burda bulabilmişken benıde listene eklermısın...kızlar sıze bişi sorcam 18 haftalıgım suan mıgde yanması oluyo ara ara.sızdede olan varmııı

valla ben hamile kaldığımdan beri bende aşırı yanma oluyo ilk günden itibaren ama bu haftalarda normal olabilir çünkü diyolarya 16 haftadan sonra saçları çıkyıo diye ondan oluymuş

selam kızlar..
geçmişi okuyum belki bulurum dedim ama bulamadım.3 lü test hangi haftalarda yapılıyor.doktorum izinde ve ben 3 hafta sonrasına randevu aldım.gecikmişmi oluyorum acaba.aslında yaptırmasamda olur bana göre ama herşey usulüne göre olsunda istiyorum :44:

16.20. haftalar arası yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…