canım bugun zaman bulabildim... cok sukur iyi gecti. 2 gun dinlendim. Bir sıkıntı olmadı hic. Insallah sonuc da iyi cıkarda tam huzura ererim.
ayyy cnm hele sen daha da dikkat et klima filan varsa işin kolay ama dışarı çok çıkmamaya çalış.
canım o yazı bana ait değil ki,karıştırmışsın,ben sadece park yatak alcam demiştim
saolun kizlar
ben birsey yiyemiyorum sizde oyle olan varmiiiiiii
canım ben 4 gun once amniyosentez yaptırdım. Islem cok kısa suruyor, ultrasondan bebegin yerini tespit edip ona gore igne ile karından su alıyor. Yaklasık 15 dk surdu tum islem. Agrılı bir islem degil. Sadece igne batmasını hissediyorsun. Sonrasında 2 gun evde dinlendim. sonuclar 3 hafta sonra cıkacak. Istersen bir doktorla daha gorus mutlaka gerekip gerekmedigi hakkında. Gerci ben gorusmustum, tamamen senin alacagın riskle ilgili bu , senin kararın dedi. Anlayacagın herkes tum sorumlulugu anneye atıyor. Umarım sorunsuz, stressiz atlatırsın bu durumu ..
canım kaç haftalıktı?
aynen cnm bende yiyemiyorum ya sadece karpuz yiyebiliyorum cnm hiç bişey istemiyor,ağzımda kocaman oluyor lokmalarya havalardan yada hormonlardan ama yemek bu kadar eziyet gelmemişti bana hiç
benim iştahm normal,ne artma ne azalma var,ne aşırı tatlı çekiyo canm,ne ekşi,ne tuzlu,hiçbi değişiklik yok,hatta eskiden daha çok tatlı yerdim,az yiyom,sık yiyom,kilom aynı, 69 dum,64 oldum,son 2-3 haftada 1 kilo aldm,65 im,72 yle doğurrum tahminimce,doğum sonrası da kilo çabuk veriliyomuş,arkadaşla görüştüm 34 günlük oldu bebişi,sürekli gazı varmış,dr. a da götürmüşler,röntgen çekmişler,karnında mı bişey var diye,sadece gaz varmış,3 ay kadar çekeceksiniz demiş dr. kadın hergün 4-5 saat uykuyla,bebek sürekli ağlıyomuş,gazı olunca sancıdan uyuyamıyomuş,dr. bitkisel bi ilaç yazmış bebeğe,annesi de dikkat ediyo yediğine içtiğine,ama nafile,o da önce 4-5 kilo verdi,sonra 13 kilo aldı,şimdi hiç kilom kalmadı,34 gündür uykusuzum,onun ağlamasına zülüyom,zayıflıyom diyo,Allah hepimize sağlıklı,akıllı,bol uykulu bebişler versn
benim iştahm normal,ne artma ne azalma var,ne aşırı tatlı çekiyo canm,ne ekşi,ne tuzlu,hiçbi değişiklik yok,hatta eskiden daha çok tatlı yerdim,az yiyom,sık yiyom,kilom aynı, 69 dum,64 oldum,son 2-3 haftada 1 kilo aldm,65 im,72 yle doğurrum tahminimce,doğum sonrası da kilo çabuk veriliyomuş,arkadaşla görüştüm 34 günlük oldu bebişi,sürekli gazı varmış,dr. a da götürmüşler,röntgen çekmişler,karnında mı bişey var diye,sadece gaz varmış,3 ay kadar çekeceksiniz demiş dr. kadın hergün 4-5 saat uykuyla,bebek sürekli ağlıyomuş,gazı olunca sancıdan uyuyamıyomuş,dr. bitkisel bi ilaç yazmış bebeğe,annesi de dikkat ediyo yediğine içtiğine,ama nafile,o da önce 4-5 kilo verdi,sonra 13 kilo aldı,şimdi hiç kilom kalmadı,34 gündür uykusuzum,onun ağlamasına zülüyom,zayıflıyom diyo,Allah hepimize sağlıklı,akıllı,bol uykulu bebişler versn
ayni beni anlatmissin adasim yaa ne yapicam bilmiyorum dr hic korkma bebek anneden herseyini aliyor ama anne dogumdan sonra gucsuz kaliyor dedi ben istahsizligimi deyince neyse hersey hayirlisi olsun.senindemi minik prensesin olucak
amin cnm ...
ama ben yemek diyince 50 metre uzağa kaçıyorum son günlerde sadece su bide karpuz,küçük çocuk gibi ağzımda büyüyokilomda aynı 78 de kaldım,yani acı yersem acı olduğunu tatlı yersemde tatlı olduğunu anlamıyorum bi garip oldum geçer sanırım ama ne zaman bilmem.
ya bilmiyorum yanlışmı olur bizim bi akrabamız sölemişti daoğal minarelli su dan vermiş doğdunda bi tatlı kaşığı hiç gaz problemi olmamış çocuğun. denesemi acaba arkadaşın
canim sen yeni gelin olarakmi geldin bodruma yada ev mi tasidiniz
bodrumun havasina guven olmaz bir sicakdir bir sogukdur ama herseyiyle guzeldir
İnşallah canım iyi çıkacaktır. İçini ferah tut...canım bugun zaman bulabildim... cok sukur iyi gecti. 2 gun dinlendim. Bir sıkıntı olmadı hic. Insallah sonuc da iyi cıkarda tam huzura ererim.
İyi akşamlar deryamcığım..herkese iyi akşamlar,öpüyorm hepinizi
bende kaçıyorum yarın görüşmek üzere, iyi günler akşamlar...
o konuyla ilgili baska rivayetlerde var. ben bi kac nar tanesini agzina SIKMA olayini duymustum mesela. onu kiz kardesime gorev verdim simdiden. sezeryan falan olursam benden once bebegi onlar gorurse kiz kardesim vercek. ben boyle hurafelerden zarar gelecegini sanmiyorum. faydasi olursa ne ala :)))))
mrb kızlar..deryaa senı burda bulabilmişken benıde listene eklermısın...kızlar sıze bişi sorcam 18 haftalıgım suan mıgde yanması oluyo ara ara.sızdede olan varmııı
valla ben hamile kaldığımdan beri bende aşırı yanma oluyo ilk günden itibaren ama bu haftalarda normal olabilir çünkü diyolarya 16 haftadan sonra saçları çıkyıo diye ondan oluymuş
selam kızlar..
geçmişi okuyum belki bulurum dedim ama bulamadım.3 lü test hangi haftalarda yapılıyor.doktorum izinde ve ben 3 hafta sonrasına randevu aldım.gecikmişmi oluyorum acaba.aslında yaptırmasamda olur bana göre ama herşey usulüne göre olsunda istiyorum :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?