2011 Aralık Anneleri

mrb kızlar..deryaa senı burda bulabilmişken benıde listene eklermısın...kızlar sıze bişi sorcam 18 haftalıgım suan mıgde yanması oluyo ara ara.sızdede olan varmııı

Bende de hep vardı canım ya. Ve hala çok kötü midem yanıyor. Özellikle öğlen 4 den sonra geceye kadar yoğun devam ediyor..

valla ben hamile kaldığımdan beri bende aşırı yanma oluyo ilk günden itibaren ama bu haftalarda normal olabilir çünkü diyolarya 16 haftadan sonra saçları çıkyıo diye ondan oluymuş

O zaman demetciğim saçı ayaklarına kadar uzamış bebişlerimiz olacak bu mide yanmasının ederi bu olmalı yani

aynen ama bana kel olcak gibi geliyo

kızlar ben de çıkıyorum bugün ilk defa işten ayrılmayı ciddi ciddi düşündüm akşam eşimle iyice detaylı bi şekilde konuşacağım,hayırlısı olur inş,şu anda eve gidip kendimi banyoya atmak için sabırsızlanıyorum yarın görüşürüz inş ALLAH nasip ederse kendinize çok iyi bakın,ALLAH a emanet olun

Hayırlısı olsun canım. allah yardımcın olsun. İyi akşamlar..

Arkadaşlar ben de çıkıyorum. Kendinize iyi bakın.
Öpüyorum..

canım bugun zaman bulabildim... cok sukur iyi gecti. 2 gun dinlendim. Bir sıkıntı olmadı hic. Insallah sonuc da iyi cıkarda tam huzura ererim.

umarım iyi sonuçlar gelir cnm. ama sen kalbini ferah tut Rabbim çok merhamet edicidir. şimdi iyi olmana sevindim cnm. çok öpüyorum.

canim bir kac damla olacak sekilde SIKIYORSUN bebisin agzina. ilk sutunu vermeden once diye okumustum. ablam cok gaz sorunu yasamisti kizinda. arastirma yaparken yine burda okumustum. pek cok kisi denemis genelde olumlu yorumlar okudum. aslinda bu tarz hurafeler oldukca falza.

mesela gozleri bozulmasin iyi gorsun diye gozune bir kac damla limon suyu damlatmak falan var. neticede goz hassas bir organ insan bu tarz tehlikeli isleri goze alamiyor ama bir kac damla nar suyundan bir zarar gelmez bence. insallah faydasi olur. aralikta nar hala olmaya devam ediyor sanirim. cunku ben kisin da disarda taze SIKILMIS nar portakal icerim surekli :)

geldim ben bebeğin yeri ii dedi ama bi süre daha progestana devam edelim dedi vtamin arada günlük çok yemediğini hissetiğin zamanlar al dedi hep değil yani ii oldu elevit iğrenç bişey çünkü 2-3 günde 1 tane alcam bende bi de kan hapı hergün alcam bu kadar veeeeeeeeeeeee

bebeğimiz erkek kocama demedim daha pipisini gösterdi dr kesin dedi ama ben çok anlamadım pipiyi pek hehehehe telim şirkette kalmışta o yüzden konuşamadımkocamla hoş unutmasamda konuşmıcaktım ki hehehehe akşamda bilmiyom dermiyim şimdi öğrendim ya anasını ağlatırım
detaylıyada 20-25 i gibi gidicem 20.haftada falan olcam yada 19.haftada öptüm hepinizi oğlumada bi maşallah ekliyelim

benim yaımın sadece o kısmını nasıl alabildin bizede öğretsene. narı bende bir deneyeyim. bu arada annem bizim gözleirmize limon sıkmış gayet iyiyiz bişey olmadı yani. ama ben evladıma kıyabilirmiyim bilmiyorum.

demedim mi demedim mi çıktı işte.oğluma arkadaş geliyor.. banada doktor buda pipisi demişti emme bende bişey anlamamıştım. hadi hayırlı uğurlu olsun oğluşun.

maşşşallahhhhh onun pipisine ALLAH analı babalı büyütsün inşallahhhhh... ALLAH kucağına aldığın günleride ( kakalı çişli bezlerini açtığınıda ) göstersin. o bile çok tatlı oluyo. bezini açtınmı bide bakıyosunki ya kendi üstüne yada senin üstüne .................. çişşş yapıyo pipi ne tarafa denk getirirse

canım oğluşun hayırlı olsun. allah nazarlardan saklasın insallah.

worsscüm bizim ev de 2 oda. lojmanda oturuyoruz.yatak odamz da o kadar küçük ki park yatak almayı düşünüyoruz o bile anca sğacak.oturma odamız da çok küçük daha doğrusu 2 çekyat var oturma odas olarak kullanmıyoruz..salonda geçiriyoruz vaktimizi. bebek tam olarak ne zman ayrılır onunla ilgili bi araştırma yapmadım ama 1 yaşından sonra ayırmayı düşünüyoruz.o zman da çekyatları satarız belki. bi dolap bi yatak.. idare etcez artık napalım.bi kaç sene sonra 3 odalıya geçme şansımz var ama şimdilik böyle. yerin darsa hiiiççç bebek odası şu bu masraf çıkarıp bi de üstüne evini iice kalabalıklaştırma bence.zaten zamanla kafanda bişiler şekillenir. sen öncelikle bebeğinin ilk yatağını düşün:)

o nar olayını ben de duydum hatta burdan duydum. yapanlar çok memnun. ben de denicem inşallah. bi de sünnet olarak bebeğin ağzına ilk hurma verin diolar. hurma sonrası nar olur diye düşündüm ben de. zavallı bebiş anne sütü alamadan farklı lezzetlere maruz kalacak:):):):) kış narı ekşi olur yanlş hatırlamıyosam. aralıkta bulabilcez yani. ama ekşisinden. eşim nar olayına karşı ben de diorum ki o kadar kişi deneyip sonuç aldıysa denemkte fayda var.

bi de kaynanam tarafı bebeği tuzluyomuş. antepliler. daha önceden de duymuştum ama ben yaptırmam dedim geçenlerde.kaynanam hepsine yapmış terleri kokmasın diye.seninkine de yaparız dedi. napcam bilmiorum:S

limon sıkılması tehlikeli bence. asit sonuçta ve bebişin narin gözlerini yakar allah muhafaza. ben kıyamam yani.

bızım evımız uc oda bır salon..

bos odamız var cocuk odası olarak beklıyor ..

ama ben oturma odamı degıstırıp bebegımı oraya alacagım ..

cunku bebek odası alsam bıle sureklı bebek odasında olmam kı..
a
planım bı park yatak bı dolap alıp oturma odamı dosemek..

yatak odasına da koymam yatagı yatak orada cocuk oturma odasında olmaz ben yıne yatak odamda olmam cunku

hem oturma odasında yatıp hem de bebegım gozumun onunde olur dıye oturma odasında karar kıldık..

bız zaten yazları salonda kısları oturma odasında oturuyoruz ..

yazın da park yatagını alırız salona..obür sene de yanımızdna ayıracagımız zaman yapıcaz odayı..

bomboş oda gereksız bence ..ynaı bıızm ıcın..

Son düzenleme:

tuzlama oyle cok degıl ya..sadece suyuna tuz atıyorlarmış bır tas döküyorlarmıs snra da normal su ıle yıkıyorlarmıs..

bende yenı ogrendım bunu..

e ama o zman geceleri ne yapacaksınız? ilk aydan itibaren bebeğin yatağı siizn odada olmamış olacak. dikişli bi şeklde her seferinde kalkmak zor olmicak mı?bence böyle bi durum için bi de ana kucağı tarzı ufak bişi alın onu oturma odasına koyarsın. gündüz onda yatar gece sizin odada kendi beşiğinde.bi de zaten bebek olduktan sonra oturma odasında da olamayacaksın bence:) bi koşturmaca yemek telaşı, ortalığı toplamaca... ay bilemiyorum ki ben böyle düşünüyorum

gecelerı de orada yatacagız ..

bız zaten kısları oturma odasında yatıyoruz yatak odamız soguk oluyor dıye..

alt katımda 3 daıre var ıkısı odun sobası yakıyor ..bız azıcık yaksak sıcacık oluyor ama yatak odamız buz gıbı resmen ..

bılmem ne kadar koştururum kı ..

mısafır gleınce yıne salona gecıcez ama bebegımle ben oturma odasında olacagız ..

bılmıyorum boyle dusundum ama bakalım o zaman kadar ne olur bılemem..

ama cocuk odasını duzenlemem sımdı kalsın orası bos mısafır odası olarak..

çok ta yüksek değil,görürsün bişeycik çıkmaz,nb burun kemiği,nt ense kalınlığı canm

Kızlarr canlarımmm beni düşünen merak eden rahatlatmaya çalışan herkese çok teşekkür ederimm iyiki varsınız hepinizi çok seviyorummm Gerçekten beni çok duygulandırdınız insanın böyle zamanlarda destege cok ıhtıyacı oluyor Allahım bu duyguyu kimseye yaşatmasın çok düşündüm ve içimi rahatlatmak adına amniyosentezi yaptırdım 2prof doktora sordum doktorun iyi olduktan sonra korkulacak hiçbirşey olmaz dedi bütün cesaretimi topladım ve yaptırdım şimdi yiyim şükür belim biraz ağrıyor doktorun eli çok hafifti zaten saolsun yalnız ben cok aglamaktan baya halsiz ve yorgun düştüm cok zor bir durum gerçekten Allahım göstermesin ne olur güzel anneler bize cok dua edin bebeğimin cinsiyetine bile sevinemedim doktor sonucu soyleyınce sok gecırdım 15gun ııcınde cıkacak sonuc ankrada ozelde yaptırdım ne olursa olsun parası muhım degıl ınsan boyle bır durumda parayı dusunmuyor tek duam Bebeğim hep benimle olsun bizi bırakmasın ne olur dualarınızda bizide unutmayın kız olsun cok ıstıyordum ama sımdı sunu anlıoyurmkı istenmesi gereken tek sey saglıklı sıhhatlı olması şehzademmm bizi bırakmasınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…