mrb kızlar..deryaa senı burda bulabilmişken benıde listene eklermısın...kızlar sıze bişi sorcam 18 haftalıgım suan mıgde yanması oluyo ara ara.sızdede olan varmııı
valla ben hamile kaldığımdan beri bende aşırı yanma oluyo ilk günden itibaren ama bu haftalarda normal olabilir çünkü diyolarya 16 haftadan sonra saçları çıkyıo diye ondan oluymuş
Bende de hep vardı canım ya. Ve hala çok kötü midem yanıyor. Özellikle öğlen 4 den sonra geceye kadar yoğun devam ediyor..
O zaman demetciğim saçı ayaklarına kadar uzamış bebişlerimiz olacak bu mide yanmasının ederi bu olmalı yani
aynen ama bana kel olcak gibi geliyo
kızlar ben de çıkıyorum bugün ilk defa işten ayrılmayı ciddi ciddi düşündüm akşam eşimle iyice detaylı bi şekilde konuşacağım,hayırlısı olur inş,şu anda eve gidip kendimi banyoya atmak için sabırsızlanıyorum yarın görüşürüz inş ALLAH nasip ederse kendinize çok iyi bakın,ALLAH a emanet olun
dün gece içimden sen geçirdim sabah gördüm mutlu oldum,özletiyosun kendini
canım benim inan bende hepinizi çok özlüyorurm. okullar kapandı çocuklar evde gerçi yaz okuluna gdyrlr ama çoğunluk evdeler.pc açınca önce geçmişi okuyayım diyorum yarıya kdr okuyunca muhakkak bir şey çıkıyor pc başından kalkmak için yazamadan çıkmak zorunda kalıyorum.bu arada göbişlerin olduğu sayfaya baktımda hepiniz çokkk güzel anneciklersiniz.göbiş bir insana bu kadar güzel yakışamaz heralde.
canım bugun zaman bulabildim... cok sukur iyi gecti. 2 gun dinlendim. Bir sıkıntı olmadı hic. Insallah sonuc da iyi cıkarda tam huzura ererim.
Sağol canım öyle yapıyorum Klimaya ihtiyaç yok şimdilik, evim esiyor..
Afedersin canım yayazının alıntı kısmı senin yazınla bütünleşince ayırtedemedim. Metinde bir gariplik var dı da anlayamadım. Geçmişi okurken biraz daha yavaş ve dikkatli okuyayım artık. Elmayla armudu karıştırmışım:26::26::26:
o yazı bana aitti cnm. ama olsun mesaj yerine ulaştı sen merak etme.
amin cnm ...
ama ben yemek diyince 50 metre uzağa kaçıyorum son günlerde sadece su bide karpuz,küçük çocuk gibi ağzımda büyüyokilomda aynı 78 de kaldım,yani acı yersem acı olduğunu tatlı yersemde tatlı olduğunu anlamıyorum bi garip oldum geçer sanırım ama ne zaman bilmem.
istahsızlık sanırım sıcaklardan oluyor bende öyle soğuk karpuz iyi ama yemek kötüüü.
mrb kızlar..deryaa senı burda bulabilmişken benıde listene eklermısın...kızlar sıze bişi sorcam 18 haftalıgım suan mıgde yanması oluyo ara ara.sızdede olan varmııı
kullandığın bir ilaç varsa oda yabilir cnm. bide gece yatarken almayı dene ilacı.
o konuyla ilgili baska rivayetlerde var. ben bi kac nar tanesini agzina SIKMA olayini duymustum mesela. onu kiz kardesime gorev verdim simdiden. sezeryan falan olursam benden once bebegi onlar gorurse kiz kardesim vercek. ben boyle hurafelerden zarar gelecegini sanmiyorum. faydasi olursa ne ala :)))))
kızlar biraz daha ayrıntı lütfen. nedir, ne işe yarar, ne zaman yapıcaz. hemen bebek doğar doğmazx mı? ilk sütünü vermeden evvel mi?birkaç nar tanesi kaç tane? 2-3 tane ancak boğazında kalır bağırsağa ulaşmaz ki?
yarın hava 35 derece olacakmış istanbulda
neeeeeeee
aynen ama bana kel olcak gibi geliyo
doktorlar çocuğun saçıyla konunun bir alakası olmadığını aksine bebiş büyüyüp mideyi yukarı kaldırınca şekli değişen mideden arada asit kaçmasının sebebiyet verdiğini söylüyorlar.
kızlar ben de çıkıyorum bugün ilk defa işten ayrılmayı ciddi ciddi düşündüm akşam eşimle iyice detaylı bi şekilde konuşacağım,hayırlısı olur inş,şu anda eve gidip kendimi banyoya atmak için sabırsızlanıyorum yarın görüşürüz inş ALLAH nasip ederse kendinize çok iyi bakın,ALLAH a emanet olun
hayırlısı olsun cnm. Çok da zorunlu değilsen çalışmak için yavaştan çekilmeye başlamak vaktidir. sıcaklarda çok zor çünkü..
kızlar biraz daha ayrıntı lütfen. nedir, ne işe yarar, ne zaman yapıcaz. hemen bebek doğar doğmazx mı? ilk sütünü vermeden evvel mi?birkaç nar tanesi kaç tane? 2-3 tane ancak boğazında kalır bağırsağa ulaşmaz ki?
canim bir kac damla olacak sekilde SIKIYORSUN bebisin agzina. ilk sutunu vermeden once diye okumustum. ablam cok gaz sorunu yasamisti kizinda. arastirma yaparken yine burda okumustum. pek cok kisi denemis genelde olumlu yorumlar okudum. aslinda bu tarz hurafeler oldukca falza.
mesela gozleri bozulmasin iyi gorsun diye gozune bir kac damla limon suyu damlatmak falan var. neticede goz hassas bir organ insan bu tarz tehlikeli isleri goze alamiyor ama bir kac damla nar suyundan bir zarar gelmez bence. insallah faydasi olur. aralikta nar hala olmaya devam ediyor sanirim. cunku ben kisin da disarda taze SIKILMIS nar portakal icerim surekli :)
geldim ben bebeğin yeri ii dedi ama bi süre daha progestana devam edelim dedi vtamin arada günlük çok yemediğini hissetiğin zamanlar al dedi hep değil yani ii oldu elevit iğrenç bişey çünkü 2-3 günde 1 tane alcam bende bi de kan hapı hergün alcam bu kadar veeeeeeeeeeeee
bebeğimiz erkek kocama demedim daha pipisini gösterdi dr kesin dedi ama ben çok anlamadım pipiyi pek hehehehe telim şirkette kalmışta o yüzden konuşamadımkocamla hoş unutmasamda konuşmıcaktım ki hehehehe akşamda bilmiyom dermiyim şimdi öğrendim ya anasını ağlatırım
detaylıyada 20-25 i gibi gidicem 20.haftada falan olcam yada 19.haftada öptüm hepinizi oğlumada bi maşallah ekliyelim
geldim ben bebeğin yeri ii dedi ama bi süre daha progestana devam edelim dedi vtamin arada günlük çok yemediğini hissetiğin zamanlar al dedi hep değil yani ii oldu elevit iğrenç bişey çünkü 2-3 günde 1 tane alcam bende bi de kan hapı hergün alcam bu kadar veeeeeeeeeeeee
bebeğimiz erkek kocama demedim daha pipisini gösterdi dr kesin dedi ama ben çok anlamadım pipiyi pek hehehehe telim şirkette kalmışta o yüzden konuşamadımkocamla hoş unutmasamda konuşmıcaktım ki hehehehe akşamda bilmiyom dermiyim şimdi öğrendim ya anasını ağlatırım
detaylıyada 20-25 i gibi gidicem 20.haftada falan olcam yada 19.haftada öptüm hepinizi oğlumada bi maşallah ekliyelim
o nar olayını ben de duydum hatta burdan duydum. yapanlar çok memnun. ben de denicem inşallah. bi de sünnet olarak bebeğin ağzına ilk hurma verin diolar. hurma sonrası nar olur diye düşündüm ben de. zavallı bebiş anne sütü alamadan farklı lezzetlere maruz kalacak:):):):) kış narı ekşi olur yanlş hatırlamıyosam. aralıkta bulabilcez yani. ama ekşisinden. eşim nar olayına karşı ben de diorum ki o kadar kişi deneyip sonuç aldıysa denemkte fayda var.
bi de kaynanam tarafı bebeği tuzluyomuş. antepliler. daha önceden de duymuştum ama ben yaptırmam dedim geçenlerde.kaynanam hepsine yapmış terleri kokmasın diye.seninkine de yaparız dedi. napcam bilmiorum:S
limon sıkılması tehlikeli bence. asit sonuçta ve bebişin narin gözlerini yakar allah muhafaza. ben kıyamam yani.
e ama o zman geceleri ne yapacaksınız? ilk aydan itibaren bebeğin yatağı siizn odada olmamış olacak. dikişli bi şeklde her seferinde kalkmak zor olmicak mı?bence böyle bi durum için bi de ana kucağı tarzı ufak bişi alın onu oturma odasına koyarsın. gündüz onda yatar gece sizin odada kendi beşiğinde.bi de zaten bebek olduktan sonra oturma odasında da olamayacaksın bence:) bi koşturmaca yemek telaşı, ortalığı toplamaca... ay bilemiyorum ki ben böyle düşünüyorum
İNŞ iyi yorumlar bizim işyerinde bi kızda da oldu zaten bizim burda bi hastane var 2 kişi var tanıdığım 2 sinin de risk var falan dediler milletin kaç gününü rezil ediyolar bu şekilde ben de o hastane hakıında artık para için yaptıklarını düşünür oldum anneyi düşünen yokki ben öle diyim yaptırsın sonuç ii ooohh devam baktır bikaç yere sen cnm üzülmemeye çalış dicem
cnm ablamında riskli demişlerdi kız ne kadar üzüldü anlatamam onada karnından su alınacak dediler zeynep kamilin kapılarının önünde sabahladı ordaki bi doktor ailede varmı rahatsızlığı olan demiş eşinin tarafında da bizdede yok şükürler olsun büyük oğluda sapa sağlam o zaman hiç gerek yok demiş geri göndermiş ama hamilelik sonuna kadar kendini yedi bitirdi şimdi turp gibi oğlu var 3 yaşında sen içini ferah tut,RABBİM herşeyin hayırlısını verir,sağlıcakla kucağına alırsın inş.
1:250 ye kadar normal çıkıyor dualarımız seninle canım sıkma canını usg ile bebeğin yerine bakıp birz su alıyolar şırıngayla çok acımıyormuş sen içini rahat tut Rabbimin izniyle bişi olmayacak
allah yardmcın olsun canım.biçok kişinin bebeği sonuçlar riskli olduğu halde sapasağlam çıkıyo maşallah.üzülmemek elde değil biliyorum,üzülme diycem ama...yine de kendini heder etme. allahn izniyle ben inanıyorum hiçbişeycik olmayacak bebiişte. bi de zaten burun kemiğinin görülmesi önemli bi kriter.eğer görüldüyse sorun yok inşallah. tek drla kalma başkalarına da baktr. herkesin yorumu farkl oluyo zaten. ki sen de baktırıyomuşsun.
dualarım seninle canım benim.
çok ta yüksek değil,görürsün bişeycik çıkmaz,nb burun kemiği,nt ense kalınlığı canm
cnm benim benim bildiğimde genelde 3 lü testin doğru sonuçlar vermekten uzak olduğu. özellikle bizim ülkemizde 3 lü riskli çıkıpta gerçekten riskli olana rastlamadım. kalbini ferah tut. amniyosentez düşük riskini artırır buna sen kara verceksin ben olsam yaptırmazdım. ancak dersenki ben çocuk doğana kadar kaygılı olucam bu daha zararlı o zaman yaptır öğren sonucu. dualarımız seninle. Allah'ımın izniyle sapasağlam bence yavrun bak göreceksin. şu görümce ve kaynanalarda yetti artıkın heee.
Çok geçmiş olsun canım sıkma canını stres yapma diyecem ama insanda elinde değil tabiki böyle bişey duyunca üzülüyo ama kötü düşünme lütfen inşallh herşey çok güzel olacak geçenlerde burda bir arkadaş daha amniyosentez yaptıracam diyodu...
canım daha biraz önce bi arkadaşıma 3 lü yaptırmıcam ben diye bahsediyordum . oda bu konulara pek ilgilidr 3 lü hiç doğru çıkmıyo zaten dedi.
bencede hiçbirşey yok. bu arada kanın ankaraya mı gitti. yoldada çok bozulduğu oluyor. arkadaşımın öle olmuştu başka doktora gitmende fayda var
canım ben 4 gun once amniyosentez yaptırdım. Islem cok kısa suruyor, ultrasondan bebegin yerini tespit edip ona gore igne ile karından su alıyor. Yaklasık 15 dk surdu tum islem. Agrılı bir islem degil. Sadece igne batmasını hissediyorsun. Sonrasında 2 gun evde dinlendim. sonuclar 3 hafta sonra cıkacak. Istersen bir doktorla daha gorus mutlaka gerekip gerekmedigi hakkında. Gerci ben gorusmustum, tamamen senin alacagın riskle ilgili bu , senin kararın dedi. Anlayacagın herkes tum sorumlulugu anneye atıyor. Umarım sorunsuz, stressiz atlatırsın bu durumu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?