2011 Aralık Anneleri

oy canım benimmm hayırlı olsun şehzaden. sağlıklı sıhhatli bi şehzadecik olur inşallah:) çok çok çoook geçmiş olsun. kafanın rahatlığı çok öenmliydi tabi. bol bol dinlen. bişicik olmicak ve sonuçları da tertemiz alıcaksınız allahın izniyle. için rahat olsun. öpüyorum kocamannnnnn

hayirli olsun cnm,cok sevindim:))

yaptırdın mı ..ınsallah guzel sonuclar alırsın cnım dualarım senınle

güzel düşün canım,allahın izniyle herşey güzel olur inşallah...

yaptırdın mı ..ınsallah guzel sonuclar alırsın cnım dualarım senınle

güzel düşün canım,allahın izniyle herşey güzel olur inşallah...

cok tesekkur ederım kızlar ne olur dua edın bol bol unutmayın dualarınızda benı ve bebısımı cok zor gececek ınsallah sonu guzel olur ben her sıkıntıyı cekmeye razıyım bebegımde %99 erkek ona sevınmek haberını vermek bıle gelmedı ıcımden (

iyi düşünmüşsün cnm. ilk öncelik sıcak bir yer. yoksa çocuk hep hasta olur. sonuçta hem yatmaya hem oturmaya orayı ısıttın mı mis gibi olur.

cnm benim çok geçmiş olsun 2 gün dinlen biraz. 2 gün az hareket et. inşallah Rabbimin izniyle sonuçlar tertemiz gelecek.

ınsallah canım benım ınsallah cok sagol bana dua edın sımdı cıkıyorum belım agrıyor dınlenmem lazım dualarınızı benden ve melegımden eksk etmeyın hepınızı opuyorumm

Çok sevindim canım yat dinlen dikkat et kendine inş. güsel sonuçlar alacaksın

Bizde aynen öle yapıyoruz bizim evimiz 2 oda bi salon kışın bazen oturma odasında yatıyoruz yatak odasına bi park yatak yada tek beşik tarzı güsel bişi alıcam benm yatak odasının takımının şifonyerini boşaltıp bebişin eşyalarını koyucam ee kiracıyız çok eşya alıp sonra elimizde kalmasın

kiracıyken zor olur tabı ..

bızım ev buuyuk zaten bı oda kullanılmıyor musaıt ama gerek yok sımdılık ya.

ama neresı sıcaksa orada yasarız malum kış bebegı ..

o gunlere gelelım de..

kayınvlaıdem benden heyecanlı..

sabaah aradı cumaya sıra alalyım mı dıyor ya canım benım..

al anne dedım sabah ılk randevuları ..

saat 9.30 a aldı ..

bakalım sabırsızlıkla beklıyoruz zamanın gecmesını ..

merhaba arkadaşlar şimdiden bebişleri nerelerde yatıracağız telaşı başlamış. kış bebekleri aman üşümesin. erkekse çok sıcak yer olmasına gerek olmuyor da kızları sıcak tutmak gerekiyormuş. tabi hepsine dikkat etmek lazım.

benim dün tansiyon 15/10du. bugün de yüksek seyrediyor. sürekli başım dönüyor ve çarpıntım var. size de böyle oluyor mu? bu durumda ne yapmalıyım? bu bebiş beni çok yordu.

canım hayırlı olsun kızın ne güzel kız cocuk 2 oldu arkadaş oldular ,abla kardeş gibisi yok kesinlikle .

saol canım kızım ve eşim bu duruma çok sevindi.oğlan olsaydı abisiyle arasında 9 yıl olacaktı.eşim bebk doğduğunda evdeki kızımı ihmal ederde yeni kızıma çok üstüne düşerde öbürü geri kalır diye korkuyorum.kızım babasına aşırı bağlı paylaşabilecekmi bilmiyorum.eşimin kız çocuklarına ayrı bi ilgisi var.

tulaycim hepimizin gozu aydin :) hayirli ugurlu olsun saglicakla gelsin oglusun opuyorum ikinizi deeeee...

canim cevaplamayacagim kisimlari siliyorum. iki koseli parantezli kisimlari koruyunca sadece senin yazinin istedigim kismi gelmis oluyor. ozel bi yontem degil yanii :)

bakalim zarar vermeyecegini dusundugum bir takim seyleri denemekten kacinmiicam. sonra neden yapmadim demektense :)

canim hayirli olsun oglun. bundan sonra bol bol dinlen ve kotu ihtimalleri kafandan uzaklastir. 3lu testin guvenilirligi ikiliye gore cok cok dusuk demisti doktorum. hatali risk orani verdigi icin yapmayalim detayli ultrasonda zaten omurga yapisini inceleriz demisti benim doktorum. kafani rahatlatmak icin yaptirdin bitti, bundan sonra o risk hic yokmus gibi dusunmelisin. biz burada hep beraber senin ve oglunun sagligi icin duaciyiz. opuyorum ikinizi deee...

günaydın arkadaşlar nasılsınız?mardinciğim canım geçmiş olsun dualarımız seninle ve oğluşunla tülaycığım oğlun sağlıcakla gelsin kollarına unuttuğum arkadaşlar kusura bakmasın öpüyoruz hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…