cnmm çok çok çok sevindim herkesin hissi zaten erkekti tuttu,hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşşşgeldim ben bebeğin yeri ii dedi ama bi süre daha progestana devam edelim dedi vtamin arada günlük çok yemediğini hissetiğin zamanlar al dedi hep değil yani ii oldu elevit iğrenç bişey çünkü 2-3 günde 1 tane alcam bende bi de kan hapı hergün alcam bu kadar veeeeeeeeeeeee
bebeğimiz erkek kocama demedim daha pipisini gösterdi dr kesin dedi ama ben çok anlamadım pipiyi pek hehehehe telim şirkette kalmışta o yüzden konuşamadımkocamla hoş unutmasamda konuşmıcaktım ki hehehehe akşamda bilmiyom dermiyim şimdi öğrendim ya anasını ağlatırım
detaylıyada 20-25 i gibi gidicem 20.haftada falan olcam yada 19.haftada öptüm hepinizi oğlumada bi maşallah ekliyelim
cnm biz hep yanındayız ama herşey sana bağlı ne kadar güçlü olursan bebeğine o kadar faydan olur üzülme stres yapma RABBİM herşeyin hayırlısını verir,oğluşunada maşallahKızlarr canlarımmm beni düşünen merak eden rahatlatmaya çalışan herkese çok teşekkür ederimm iyiki varsınız hepinizi çok seviyorummmGerçekten beni çok duygulandırdınız insanın böyle zamanlarda destege cok ıhtıyacı oluyor Allahım bu duyguyu kimseye yaşatmasın çok düşündüm ve içimi rahatlatmak adına amniyosentezi yaptırdım 2prof doktora sordum doktorun iyi olduktan sonra korkulacak hiçbirşey olmaz dedi bütün cesaretimi topladım ve yaptırdım şimdi yiyim şükür belim biraz ağrıyor doktorun eli çok hafifti zaten saolsun yalnız ben cok aglamaktan baya halsiz ve yorgun düştüm cok zor bir durum gerçekten Allahım göstermesin ne olur güzel anneler bize cok dua edin bebeğimin cinsiyetine bile sevinemedim doktor sonucu soyleyınce sok gecırdım 15gun ııcınde cıkacak sonuc ankrada ozelde yaptırdım ne olursa olsun parası muhım degıl ınsan boyle bır durumda parayı dusunmuyor tek duam Bebeğim hep benimle olsun bizi bırakmasın ne olur dualarınızda bizide unutmayın kız olsun cok ıstıyordum ama sımdı sunu anlıoyurmkı istenmesi gereken tek sey saglıklı sıhhatlı olması şehzademmm bizi bırakmasınn
evt oturma odasında yatıyoruz zatn esm vardıyalı calsııyor tek baısma kalıcam:)
ben ettim ama dün gördüm hiçte yazmadın dedim kotaya takıldı heralde yinekaç gündür yoktum kimse beni merak etmemiş
ya bilmiyorum yanlışmı olur bizim bi akrabamız sölemişti daoğal minarelli su dan vermiş doğdunda bi tatlı kaşığı hiç gaz problemi olmamış çocuğun. denesemi acaba arkadaşın
tulaycim hepimizin gozu aydin :) hayirli ugurlu olsun saglicakla gelsin oglusunopuyorum ikinizi deeeee...
geldim ben bebeğin yeri ii dedi ama bi süre daha progestana devam edelim dedi vtamin arada günlük çok yemediğini hissetiğin zamanlar al dedi hep değil yani ii oldu elevit iğrenç bişey çünkü 2-3 günde 1 tane alcam bende bi de kan hapı hergün alcam bu kadar veeeeeeeeeeeee
bebeğimiz erkek kocama demedim daha pipisini gösterdi dr kesin dedi ama ben çok anlamadım pipiyi pek hehehehe telim şirkette kalmışta o yüzden konuşamadımkocamla hoş unutmasamda konuşmıcaktım ki hehehehe akşamda bilmiyom dermiyim şimdi öğrendim ya anasını ağlatırım
detaylıyada 20-25 i gibi gidicem 20.haftada falan olcam yada 19.haftada öptüm hepinizi oğlumada bi maşallah ekliyelim
:26::26::26::26::26::26:kayıp anneler aranıyor wanted:26::26::26::26::26:
günaydın güzel anneler ne güzel şeyler paylaşmışsınız öyle iş yerinde olunca pek yazamıyorum sadece okuyabiliyorum nar olayını çok beğendim not aldım defterime tuzlama olayını biliyorum ama bizim burada farklı oluyormuş eşim tarafı bebeği yıkayıp tuz ve balla karışım yapıp bebeğe sürüyorlarmış bir iki dakika bekletiyorlarmış ama bizde sadece suyuna atıyorlar çok işimiz bizim doğumdan sonra bizim iki aile evlendiğimizden beri yani iki yıldır görüşmüyorlar bakalım nasıl çıkacaz bu işin içinden
tuzlama oyle cok degıl ya..sadece suyuna tuz atıyorlarmış bır tas döküyorlarmıs snra da normal su ıle yıkıyorlarmıs..
bende yenı ogrendım bunu..
Evet o tuzlama aynen öyle oluyo. Bizde de vardır. Bebeğime kesinlikle yapıcam. Bizim ailede kimsenin teri kokmaz erkeklerin bile...Eşim ben terliyken bile ne güzel kokuyosun der. Ama kendisi terlediği an kokmaya başlıyo. Hemen banyo yapması gerekiyo..
Eşim karşı çıkıyo, kaynanam da eminim söylenecek. Senin çocukların gibi kokmıcak benim bebeğim dicemÇağırıcam annemi, bi güzel tuzlıycam çocuğumu.
abi valla soylenen soylensin. bizde de soylenecek mercii cok ama tinnnn. hic takmiyorum. kultur farki de gec git kardesim.
dogu bati sentezi diye bisi yok ben onu anladimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?