2011 Aralık Anneleri

arkadaşlar hepinize günaydın

bende 16 haftalık hamileyim cinsiyetini yeni öğrendim benimde kısmet olursa oğlum olacak...

benide oğlu olacakların içine eklerseniz sevinirim.hepimize sağlıklı günler diliyorum.

günaydın şekerlerim ballarım (bu sefer günaydınımı unutmadım)

cnmm çok çok çok sevindim herkesin hissi zaten erkekti tuttu,hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşşş cnm biz hep yanındayız ama herşey sana bağlı ne kadar güçlü olursan bebeğine o kadar faydan olur üzülme stres yapma RABBİM herşeyin hayırlısını verir,oğluşunada maşallah

evt oturma odasında yatıyoruz zatn esm vardıyalı calsııyor tek baısma kalıcam:)

sende bendensin artık protesto edicem eşimi ya iş ya ben diye vardiyalı çalışıyo ben sıkılıyorum artık yanlız kalmaktan
kaç gündür yoktum kimse beni merak etmemiş
ben ettim ama dün gördüm hiçte yazmadın dedim kotaya takıldı heralde yine

Son düzenleme:
ya bilmiyorum yanlışmı olur bizim bi akrabamız sölemişti daoğal minarelli su dan vermiş doğdunda bi tatlı kaşığı hiç gaz problemi olmamış çocuğun. denesemi acaba arkadaşın

canım denemedikleri kalmamış,dr. bitkisel anoson,rezene,kimyon vs. den oluşan bi karışım yazmış,zor işler bunlar zorr

tebrik ederim canım,tahminler tuttu,Allah analı babalı büyütsün inş.

günaydın annişlerrr... mesai başladıııı.tülayuzun oglusun hayırlı olsunnnn cok sevindim bendee bii erkek annesi olarakkk :)))))))))))))herkess ii sanırım......

:26::26::26::26::26::26:kayıp anneler aranıyor wanted :26::26::26::26::26:

valla ben bişey diyemicem kendi çocuğumla ilgili bile bişey düşünemiyodum ama biliyomusun ben daha bikaç haftalık hamileyken oğlum olcanı rüyamda görmüştüm hamile bi arkadaşım var şimdi doğum yaptı gerçi o demişti rüyamda sonra da bi daha öle rüya görmedim sende varsa öle bi rüya:))))

günaydın güzel anneler ne güzel şeyler paylaşmışsınız öyle iş yerinde olunca pek yazamıyorum sadece okuyabiliyorum nar olayını çok beğendim not aldım defterime tuzlama olayını biliyorum ama bizim burada farklı oluyormuş eşim tarafı bebeği yıkayıp tuz ve balla karışım yapıp bebeğe sürüyorlarmış bir iki dakika bekletiyorlarmış ama bizde sadece suyuna atıyorlar çok işimiz bizim doğumdan sonra bizim iki aile evlendiğimizden beri yani iki yıldır görüşmüyorlar bakalım nasıl çıkacaz bu işin içinden

fena mi iste tuzlama bahanesine bir araya gelmis olurlar :)

annemler biz dogarkan degil de yazin isilik cikarinca kuvete tuz atiyolardi. tuz olayi nasil yapiliyorsa bi ogrenip ben de yapicam insallah. bu bebekler bizi maymun etti yawwwww

tuzlama oyle cok degıl ya..sadece suyuna tuz atıyorlarmış bır tas döküyorlarmıs snra da normal su ıle yıkıyorlarmıs..

bende yenı ogrendım bunu..

Evet o tuzlama aynen öyle oluyo. Bizde de vardır. Bebeğime kesinlikle yapıcam. Bizim ailede kimsenin teri kokmaz erkeklerin bile...Eşim ben terliyken bile ne güzel kokuyosun der. Ama kendisi terlediği an kokmaya başlıyo. Hemen banyo yapması gerekiyo..
Eşim karşı çıkıyo, kaynanam da eminim söylenecek. Senin çocukların gibi kokmıcak benim bebeğim dicem Çağırıcam annemi, bi güzel tuzlıycam çocuğumu.

abi valla soylenen soylensin. bizde de soylenecek mercii cok ama tinnnn. hic takmiyorum. kultur farki de gec git kardesim.
dogu bati sentezi diye bisi yok ben onu anladimm :)

ben karadenizliyim eşim akdeniz tam zıt noktalar ama hep birşeylerin ortak olması için çalışıyorum ama aileler konusunda hiç girmedim arabuluculuk yapmadım yapmayacamda bana çok ettiler şimdi hasatını topluyorlar ben kabul edersem evime geliyorlar oda çok nadir 2 haftada bir giderim ööyle hepsi bir araya geldilermi mümkün olduğunca eşim gitmez çok kalabalıklar çünkü öyle böyle idare ediyoruz artık ama eminimki doğumdan sonrası vahim olacak benim için ama idare edecez birşekilde

abi valla soylenen soylensin. bizde de soylenecek mercii cok ama tinnnn. hic takmiyorum. kultur farki de gec git kardesim.
dogu bati sentezi diye bisi yok ben onu anladimm :)

ya zaten önceden böyle modern şeyler mi varmış biz nasıl büyüdük annelerimiz babalarımız nasıl büyüdü,onlara bişey olmuş mu ??? valla ben büyüklerin dediği herşeyi yapıcam (eşimin annesininkiler hariç,zaten çok pis rest çektim ) annemler teyzemlere biliyolar bu işi içim o konuda rahat yani,3,5 damla nardan da tuzdan da bişeycik olmaz ve şu limon olayını duymuştum gözlerde mikrop olmasın diye ayrıyeten anne sütüyle bebeğin yüzünü silicekmişiz sürekli buda benden

Son düzenleme:
Ben Marmaralıyım eşim İç Anadolulu..

Arada dağlarrr kadar kültür ve yaşam farkı var.Ama ben bunu evlenene kadar bilmiyodum tabi..Kaynana beni "açık saçık" diye nitelendirir mesela...Ki ben yetiştiğim yere göre kapalı giyinirim. Kolsuz body ve mini etek giymem. Onlara göre açık saçığım:)))))
Daha bir sürü şey...

Evleneli 3 yılı geçti..Orta yolu falan da bulmamam gerektiğini öğrendim. Ben neysem oyum. Kimse için de değişemem. Eninde sonunda kabullenecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…