ya zaten önceden böyle modern şeyler mi varmış biz nasıl büyüdük annelerimiz babalarımız nasıl büyüdü,onlara bişey olmuş mu ??? valla ben büyüklerin dediği herşeyi yapıcam (eşimin annesininkiler hariç,zaten çok pis rest çektim ) annemler teyzemlere biliyolar bu işi içim o konuda rahat yani,3,5 damla nardan da tuzdan da bişeycik olmaz ve şu limon olayını duymuştum gözlerde mikrop olmasın diye ayrıyeten anne sütüyle bebeğin yüzünü silicekmişiz sürekli buda benden
canim hayirli olsun oglun. bundan sonra bol bol dinlen ve kotu ihtimalleri kafandan uzaklastir. 3lu testin guvenilirligi ikiliye gore cok cok dusuk demisti doktorum. hatali risk orani verdigi icin yapmayalim detayli ultrasonda zaten omurga yapisini inceleriz demisti benim doktorum. kafani rahatlatmak icin yaptirdin bitti, bundan sonra o risk hic yokmus gibi dusunmelisin. biz burada hep beraber senin ve oglunun sagligi icin duaciyiz. opuyorum ikinizi deee...
günaydın arkadaşlar nasılsınız?mardinciğim canım geçmiş olsun dualarımız seninle ve oğluşunla tülaycığım oğlun sağlıcakla gelsin kollarına unuttuğum arkadaşlar kusura bakmasın öpüyoruz hepinizi
cnm biz hep yanındayız ama herşey sana bağlı ne kadar güçlü olursan bebeğine o kadar faydan olur üzülme stres yapma RABBİM herşeyin hayırlısını verir,oğluşunada maşallah
Canım cok sagol sizin sayenizde güçlü olcam inşallah iyiki varsınız
kayınvalidem eşimi aramış tülay naptı falan diye ii demiş kocam cinsiyeti sölememiş sonra beni aramış kayınvalidem yerimde yoktum cebi geç gördüm ama dönmedim hehehehehe tabi eşim aradı annem seni aradı mı arıcaktı da falan dedi çocuğu sölemedim istersen söle sen falan dedi şimdi arıyamam kulüpteyim dedim hehehehehehe çok yoruyosunuz kıslar beniiiiiiiiiiiiiiiiii şaka demedim tabi öle yoğunum dedim görmedim aradığını sonra bakarım dedim bilmiyorum bakarmıyım sinir edebilir yine beni kaç gündür iyidim yaaaa aramasam şimdi eşim akşam der konuştunuz mu diye
Herkese günaydınnn meleklerin güzel anneleri...
sanada kocaman günaydın cnmbiraz daha iyisin dimi
cnm ben artık tamamen irtibatımı kopardım nasıl içim rahat anlatamam zaten gidip gelmezdik ama geçen gün yüzüne ne terbiyesizliğini bıraktım ne ahlaksızlığını eşimede dedim sakın araya girme valla senide boşarımciddi olduğumu bildiği için bişey diyemiyo ben çok sakin mazlum biriyimdir ama sinirlenince gözüm görmez kimseyi geri adımda atmam eşim çok iyi biliyo huyumu olayıda kısadan anlatayım eşim anneme gidicem akşam bayadır görmüyorum dedi bende tmm dedim benmde annemler vardı saat 23 e geliyodu aradım nerde kaldın diye annemler yatıcak bekletiyorum diye o sırada annesi aldı teli ne istiyosun çocuktan dedi,misafirim sizede ayıp olmazsa annemler yatıcak dedim,anammm kadın demezmi mangal yaptık bahçede oğlanı bi rahat bırakmadın boğazında bıraktın bırakta yesin diye ayyy kızlar nevrim döndü ağzıma geleni söyledim 55 yaşındasın ama insanlıktan nasibini almamışsın terbiyesiz dedim oda karşılık verince eşim teli almaya çalıştı elinden ama vermedi bende konuşturmadım........sonrası malum eşim geldi haklısın dedi,sen nasıl hamile kadına bu şekilde davranırsın dimi ne kadar ayıp,terbiyesiz.
kısacası istisnalar hariç ben huzur bozan annelerin ve babaların ne cinsiyet nede bebekle ilgili hiç bişey bilmelerinin hakları olmadığını düşünüyorum ve yemin ettim benm çocuğum onları asla tanımayacak.
bende anne tarafından istanbulluyum,burdayız 50 yıllırda baba tarafından böyle bir kültür çakışması yok ya herkes benm aileme gıpta eder anneme ne övgüler gelmiştir ama bi eşimin annesine beğendiremedim kendimi neymiş üni okumuşum gözüm dışardaymış bende anca çalışan kadın olurmuş ev kadını olmazmış,ee kadında kabahat sende sen de kadın olsaydın doğru yetiştirseydin kendini ama kendinde kuzur yok herkes kabahatli,cahille cahil olmak o kadar zorki şükürler olsunki bizim evlatlarımız şanslı bu konuda hepimiz anladığım kadarıyla çok iyi anne olucaz ve bu yaşadıklarımızı onlar unutturucak bizee,offffffff o kadar dertliyimki daha da yazarım yani
merhaba arkadaşlar şimdiden bebişleri nerelerde yatıracağız telaşı başlamış. kış bebekleri aman üşümesin. erkekse çok sıcak yer olmasına gerek olmuyor da kızları sıcak tutmak gerekiyormuş. tabi hepsine dikkat etmek lazım.
benim dün tansiyon 15/10du. bugün de yüksek seyrediyor. sürekli başım dönüyor ve çarpıntım var. size de böyle oluyor mu? bu durumda ne yapmalıyım? bu bebiş beni çok yordu.
arkadaşlar hepinize günaydın
bende 16 haftalık hamileyim cinsiyetini yeni öğrendim benimde kısmet olursa oğlum olacak...
benide oğlu olacakların içine eklerseniz sevinirim.hepimize sağlıklı günler diliyorum.
ben karadenizliyim eşim akdeniz tam zıt noktalar ama hep birşeylerin ortak olması için çalışıyorum ama aileler konusunda hiç girmedim arabuluculuk yapmadım yapmayacamda bana çok ettiler şimdi hasatını topluyorlar ben kabul edersem evime geliyorlar oda çok nadir 2 haftada bir giderim ööyle hepsi bir araya geldilermi mümkün olduğunca eşim gitmez çok kalabalıklar çünkü öyle böyle idare ediyoruz artık ama eminimki doğumdan sonrası vahim olacak benim için ama idare edecez birşekilde
Saol canım benim ne biliim iyiyidim dün annemde kaldım topladım biraz kendimi şimdi evime geldim yine kötü oldumAğlayıp duruyorum sürekli sizler nasılsınız
bende merak ediyorum bi densiz de bende var ne yumurtlucak diye belki demem çocuğun cinsiyetini bile çocuğu 1 hafta oldu öğreneli kaç gün evde yattım arayıp sinirlerimi bozmayı bildi ne bi geçmiş olsun ne bi bişey tanıdıkları hasta oluyo bize gelin oğlum şu hastaymış ziyaretine gidelim demeyi biliyo ama bundan sonra görcek öle bişeyde bende hasta oldum dicem bi annem geldi kimse kusura bakmasın görüyo insan böle anda kimin ne bok olduğunu dediğin gibi hiçbişeyi hak etmiyolar bi de bizimkiler bodruma gidiyo haftaya ben gelmicem dedim kocama gdip onlarla sinirlerimi bozcama zaten dr da 2 saatlik yola gidebilirsin dedi annemi alcam avşaya götürcem 5 gün kalır döneris onu da annem şimdi bişey olmasın diyip korkutuyo yaaa napsam ki bişey olurmu dr ii dedi ama ilaca biraz daha devam edelim dedi 2 saat hemde deniz yolculuğu yavaş olur yaaa sizceeee
Ben Marmaralıyım eşim İç Anadolulu..
Arada dağlarrr kadar kültür ve yaşam farkı var.Ama ben bunu evlenene kadar bilmiyodum tabi..Kaynana beni "açık saçık" diye nitelendirir mesela...Ki ben yetiştiğim yere göre kapalı giyinirim. Kolsuz body ve mini etek giymem. Onlara göre açık saçığım:)))))
Daha bir sürü şey...
Evleneli 3 yılı geçti..Orta yolu falan da bulmamam gerektiğini öğrendim. Ben neysem oyum. Kimse için de değişemem. Eninde sonunda kabullenecekler.
kızlar günaydııın :)ben de dün bugün için doktordan randevu aldım bi gidivericem kontrole.işin aslı gecen randevudan itibaren bir 10 gün içinde ücretsiz gidebiliyosunuz kontrole.özellikle özel hastaneye gidenler bence bunları arastırsınlar.
.bu arada bebek malzemeleri ne kadar cesitli aman allahımmm.gecen bi magazaya girdim 40 çeşit emzik 40 çeşit burun açıcı 40 çeşit fildirfiş... kafam karıştı.kasıma girince bizi bir heyecan alıcak kızlar az kaldııııııııı
kayınvalidem eşimi aramış tülay naptı falan diye ii demiş kocam cinsiyeti sölememiş sonra beni aramış kayınvalidem yerimde yoktum cebi geç gördüm ama dönmedim hehehehehe tabi eşim aradı annem seni aradı mı arıcaktı da falan dedi çocuğu sölemedim istersen söle sen falan dedi şimdi arıyamam kulüpteyim dedim hehehehehehe çok yoruyosunuz kıslar beniiiiiiiiiiiiiiiiii şaka demedim tabi öle yoğunum dedim görmedim aradığını sonra bakarım dedim bilmiyorum bakarmıyım sinir edebilir yine beni kaç gündür iyidim yaaaa aramasam şimdi eşim akşam der konuştunuz mu diye
Canım benim çok teşekkür ederim inan cinsiyetin belli olmasına dahi sevinemedimiyiki sizler varsınız cok istiyorum o ihtimali çıkarayım aklımdan düşünmeyim die ama atamıorum bir türlü her dakika aklıma geliyor ağlamak istemiyorum artık Allahım yardımcımız olsun kimseye yaşatmasın şu 15 günde hemen geçsin inşallahh
cnm ben artık tamamen irtibatımı kopardım nasıl içim rahat anlatamam zaten gidip gelmezdik ama geçen gün yüzüne ne terbiyesizliğini bıraktım ne ahlaksızlığını eşimede dedim sakın araya girme valla senide boşarımciddi olduğumu bildiği için bişey diyemiyo ben çok sakin mazlum biriyimdir ama sinirlenince gözüm görmez kimseyi geri adımda atmam eşim çok iyi biliyo huyumu olayıda kısadan anlatayım eşim anneme gidicem akşam bayadır görmüyorum dedi bende tmm dedim benmde annemler vardı saat 23 e geliyodu aradım nerde kaldın diye annemler yatıcak bekletiyorum diye o sırada annesi aldı teli ne istiyosun çocuktan dedi,misafirim sizede ayıp olmazsa annemler yatıcak dedim,anammm kadın demezmi mangal yaptık bahçede oğlanı bi rahat bırakmadın boğazında bıraktın bırakta yesin diye ayyy kızlar nevrim döndü ağzıma geleni söyledim 55 yaşındasın ama insanlıktan nasibini almamışsın terbiyesiz dedim oda karşılık verince eşim teli almaya çalıştı elinden ama vermedi bende konuşturmadım........sonrası malum eşim geldi haklısın dedi,sen nasıl hamile kadına bu şekilde davranırsın dimi ne kadar ayıp,terbiyesiz.
kısacası istisnalar hariç ben huzur bozan annelerin ve babaların ne cinsiyet nede bebekle ilgili hiç bişey bilmelerinin hakları olmadığını düşünüyorum ve yemin ettim benm çocuğum onları asla tanımayacak.
bende anne tarafından istanbulluyum,burdayız 50 yıllırda baba tarafından böyle bir kültür çakışması yok ya herkes benm aileme gıpta eder anneme ne övgüler gelmiştir ama bi eşimin annesine beğendiremedim kendimi neymiş üni okumuşum gözüm dışardaymış bende anca çalışan kadın olurmuş ev kadını olmazmış,ee kadında kabahat sende sen de kadın olsaydın doğru yetiştirseydin kendini ama kendinde kuzur yok herkes kabahatli,cahille cahil olmak o kadar zorki şükürler olsunki bizim evlatlarımız şanslı bu konuda hepimiz anladığım kadarıyla çok iyi anne olucaz ve bu yaşadıklarımızı onlar unutturucak bizee,offffffff o kadar dertliyimki daha da yazarım yani
cnm ağlama ya bak ben dayanamıyorum sende yanlız kalma,yanlız kalırsan aklına gelir ama ağlama ne olur,inşş kötü bişey yok bol bol dua et için ferahlar ama ağlama bizde iyiyiz işte biraz gergin biraz iyi idare ediyoruz :)
cnm valla ben bişey kaybetmedim sende kaybetmezsin arızaları hayatından çıkaracaksınki huzurlu olasın,1 hafta telefonla görevlerini yerine getirdiler sanıyolar işte sende çok takılma,cnm bide bu yaz gitmesen bi yere ne olur ne olmaz öylemi böylemi diyene kadar evde tatil yapsan bi seneden bişey olmaz
inan irtibatı tamamen koparmayı bende isterdim ama herşey eşte bitiyor. benim eşim senin ki gibi değil haksız olduğunu bildiği halde annesini savunuyor. bende kayınvalidemle 2 aydır konuşmuyorum. bıktım inan ki. üst katta oturoyorlar. ben konuşmuyorum diye eşim habire baskı yapıyor konuş diye. dbu sabah gene açtı konuyu annesiyle konuşmuyorum diye annemin anneler gününü kutlamadı, babam köydeydi geldi babalar günü hediyesi alallım deidm hemen yine annesini sürdü öne. senannemle konumuyorsunda felan. ıyhhh bide görseniz yani ukala görümcemle beraber üst kattalar ama sanki tepemizde oturuyorlar. ukalalık gırla. ilk okul terk olan görümcem ben mali müşavir olmuşum bana cahil diyor annesiyle kocamda onu destekleyebiliryor. ahhh cahillerle uğraşmak hakkatten zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?