2011 Aralık Anneleri

binlerce defa ömaşallah anneye ve bebişlerine ayyy kıyamam ben ikiz annesi olmak nasıl acaba iki kat heyecan fazladır heralde. benimde ikiz olsun çok istedim ama kısmet değilmiş. maşallh bu arada cidden anneler her akşam ayetel kürsüyü felak nas sürelerini okumadan yatmayalım nazara inanırım ben kötü gözlerden korur bu dualar bizi allahın izniyle. malum insanlar hemen kilo almışım filan diyorlar yada farklı şeyler önlemimizi alalım

Bu arada belki giden olur diye yazmak istedim
Mustela bebeğimolacak seminerleri doğum koçu ayşe öner ve medical park göztepe uzman doktorları'n dan gebelik ve bebek bakımına yönelik faydalı bilgiler ( ücretsiz)
eğitmen konuşmacı:
doğum koçu ayşe öner
op dr can şener
op dr mustafa akman
seminer yeri ve saati: medical park hastane kompleksi
9 temmuz 2011 cumartesi
saat 12. 30 - -- 18:00
Bilgi ve ön kayıt: dharma ilaça.ş. 0216 386 38 13
Not: Çekilişe sürpriz hediyeler
ve bu programa devam eden anne adayları '' becerikli anne diploması'' almaya hak kazanacaktır.

Son düzenleme:
cnm hayatını duyunca insna ufak tefek şeylerden şikayetçi olduğu için utanıyor. Ama şurası açık ki Rabbim sana bizlerden çok daha büyük sabır vermiş. Rabbim bundan sonraki hayatının çok güzel ve mutlu olmasını nasip etsin inşallah.[/QUOTE]

amin buselicim rabbim evlatlarımızla eşlerimizle hepimizin huzurla bir ömür sürmeyi kısmet etsin inşllh.ben sadece şunu öğrendim hayattan ömür bugundur o da bugun o yuzden evlatlarımızla eşlerimizle son günümümüş gibi sabah işe okuşa dularla gndrlm 5 dk sonra ne olacağı belli değil o yuzden ailemiz içinde birbirimizi kırmayalım.ve dünyada en buyk evlat sevgisini Rabbim herkese huzurlu bir yuvayla birlikte nasip etsin

Son düzenleme:

ikiz annesi olacağımı bildiğimden bu yana şaşkınlık ve telaş sürüyor,çifte telaş ve biraz da tek bebeğe göre risk daha fazla olduğundan tedirginlik..
ben de bu duaları her gün okuyorum .Allah hepimizin bebeklerini sağlıklı hayırlı vakitlice dünyaya getirmeyi yetiştirmeyi nasip etsin..

amin inşllh

mardin4747 bence sonuçların temiz çıkacak. kendini üzme nolur. genelde içime doğanlar hep olur, bak onun için söylüyorum. içini ferah tut. hiçbişey olmamış gibi hamileliğinin tadını çıkarmaya devam et. bi bakmışsın geçivermiş 15 gün. sonuçları da görcen hiçbişey çıkmıcak. öptüm canım. kendine ve oğluşuna iyi bak.

kızlar sıkıcı konulardan biraz ayrıllaım..bebişlerinize bişiler almaya başladınız mı???benimkinin cinsiyeti belli olmadığı için almadım henüz..ama çok hevesleniyorum gördükçe...

ahhh henüz bişey almadık cnm ama işte bebiş arabasıydı, hastane çıkışıydı bakınıyoruz fiyat araçtırması bahanesiyle bir ay daha bekletmeye çalışıyoruz kendimizi. dün eşim dışarıdayken hastane çıkışlarına ve ayakkabılara bakmış. nerdeyse heryerdeki mağazaları saydı. oğlumuzu öğrendiğinden beri zaten eşeoğl...ek diyor. dedim niye öyle söylüyorsun. dedi anneside babasıda ona iyi bir gelecek vermek için eşek gibi çalışmıyormuyuz. ee oda ne olmuş oluyor. valla kocam bebek, yoksa karnımda mı bebek var anlayamadım.

ayyyy sağlıkla kucağımıza almayıda naisp etsin Rabbim.ben bir ay daha sabredebilirsem sabredip 2. ultrasyonda tekrar cinsiyet deyiti alınca zor zaptettiğim kocamı ve kendimi alışverişe salıcammm.. o zmaan tutmayın bizi....

amin buselicim rabbim evlatlarımızla eşlerimizle hepimizin huzurla bir ömür sürmeyi kısmet etsin inşllh.ben sadece şunu öğrendim hayattan ömür bugundur o da bugun o yuzden evlatlarımızla eşlerimizle son günümümüş gibi sabah işe okuşa dularla gndrlm 5 dk sonra ne olacağı belli değil o yuzden ailemiz içinde birbirimizi kırmayalım.ve dünyada en buyk evlat sevgisini Rabbim herkese huzurlu bir yuvayla birlikte nasip etsin[/QUOTE]

amin cnm benim. senin duan daha çabuk kabul olur bizleri dualarından eksik etme.

kesinlikle sana katılıyorum ama ne desek içi rahat etmez biliyorum ama ama bende şunu biliyorum rabbim hamilelerin duasını geri çevirmez inşllh dualarımız bebeği için temiz sonucu bekleyen annelrin biran önce sağlıklı olduklarını öğrnp içlerinin rahatlaması için inşllh Rabbim test sonuçları aldığında mutluluk gözyaşı döktürecek.

Canım benim cok saoll inşallah dediğin çıkar benimde bir saatim bir saatimi tutmuyor bi aklımdan atıyorum düşünmüyorum sanki öyle bir durum yokmuş gibi bi aklımdan cıkmıyor bes dk bile az önce eşim aradı nasılsın die sesini duyunca ağlamaya başladım telefonda Onuda üzdüm oda dioki o babasının oglu merak etme sen turp gibidir hiçbirşey olmayacak hadi arkadasını cagırda birlikte sana alısverişe gidin dedi içimden gelmioki gitmicem dedim gerçektende gitmek istemiyorum sadece oturiim sizinle konusiim yeter

Hepiniz iyisiniz inşallah.
Bakıyorum kaynana sorunu güne damgasını vurmuş arkadaşlar şunu unutmayalım anneler oğullarını paylaşmak istemezler ve doğacak bebeği de kendi malları gibi görürüler. Öyle abartanlar varki durumu anne sanki o çocuk için sadece taşıyıcı anne. Ama bebiş doğunca herkes boyunun ölçüsünü alır. Saygımızı yitirmeden sabırlı olalım ve kendimizi ezdirmeyelim.

Sevgili Tülaycığım oğluşun hayırlı olsun canım.

Sevgili Mardin arkadaşım kalbinin mutmain olduğı şeyi yapman çok güzel olmuş. Farklı sebeblerimiz de olsa seni çok iyi anlıyorum canım. Gerçekten ben de burada arkadaşlarla konuşarak huzurlu hissettim kendimi..
Allahın izniyle sağlıklı bir bebişin olacak. doktorlar korkutmaya bayılıyorlar sonrada mühim bir şey yok takma kafana diyorlar...

Aysavcığım sende hoşgeldin canım oğluşun hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına vesin inş. canım..

Valla bizi de tuzlamışlar ama leş gibi ter kokuyoruz. Bir de Arkadaşlar tuzlama işine dikkat edin uygulamak isteyenler bizim akraba tuzlayıp bekletmiş çocuk çok fena pişmiş bebeğin teni neki ya taptazecik hemen etkilenir...

Canım taviz tavizi doğurur. allah herkese akıl-irade vermiş kendi aklıyla iradsiyle hareket etsin diye... Eninde sonunda kabullenecekler ama saygı çerçevesinde zaman vermeli kafaya da takmamalı..

Canım benim Alah yardımcın olsun... Keyfine bak tadını çıkar doktorun tavsiyesine göre hareket et birşeycikler olmaz inş.
Bu kez hatları karıştırmadım he he :)

Valla benim pek bir sıkıntım yok ama sebepsiz ağlayıp duruyorum elimde değil. Bebişim bana benzemez inşallah...

selam gü<zel anneler.
kayınvalideler kaynatılmış.
.ben arayıp sormam uzaktalar zaten.affedemediğim çok şey var ooo lafa gelince maşşalllah onlardan iyisi yok.düğündür şudur budur üstlerine düşen hiçbişeyi doğru düzgün yapmadıkları için sinirlerimi bozuyorlar.
ondan da geçtim aptal aptal cahil cahil konuşmalarından ayrıca nefret ediyorumm

Son düzenleme:

Canım beniim Allah sizlerden bin kere razı olsun yine aglattınız benı zaten aglamaya yer arıyorum Allahım dualarımız kabul etsin inşallah bebeğimzii saglıkla sıhhatle kucagımıza almayı nasip etsin onları bıze bagıslasınn size o güzel haberi verecegım gunu dort gozle beklıyorum Allahım yardımcımız olsunn

nanan cım haklısın stres yapmamak lazım.
ama işte elimizde değil.

örneğin şu anda işyerinde püsküllü bi iş canımı sıkıyor.bi çıkış yoluda bulamıyorum

bu arada arkadaşlar bana güleceksiniz ama ben geçen günçocuklarla harri potter izlerken ağladım. birde narnia günlükleri ismindeki çocuk filmini izlerken narnia için savaşalım dediğinde ağlama aldı. çocuklar yüzüme bakıncada gülmek aldı beni çok komik oldum iyice zaten ve benim ufak kızım beni paylaştırmaya başladı kardeşi doğacak diye kıskanıyor snırım dyoki buran abimin buran babamın buran bebenn burada benmm :) kolum bacağım pay edildi yani

merhaba annisler ve melekleri...

oglu olan yada olacak olan arkadaslar sunnet konusunda ne dusunuorsunuz???????????

drlar dogumdan 24 saat sonrayi oneriolar,agriyi da hissetmiolarmis,ve normalden daha cabuk geciomus...cok dusunuorum,nasil dayanirim die dusunuorum siz napicaksiniz????

bu arada deryacım sanırım sen sormuştun. kanıtın en son bölümünü seyrettim kızcağız öldü gerçekten ama bi önemli konu daha var selim kızı öldüren adamı öldürdü. yani sanırım selim hapse girecek. bakalım nolcek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…