Kızlar merhaba;
bende bebelerimin cinsiyetini öğrendim.
inşallah hayırlısı ile 1 kızım 1 oğlum olacak
Listede ki dengeyi pek değiştirmeyecek ama beni de ekleyin listeye...
cinsiyetini öğrenen hanımlar alışverişe başladınız mı ben zor tutuyorum kendimi yoksa hemen alacağım...
Bu arada belki giden olur diye yazmak istedim
Mustela bebeğimolacak seminerleri doğum koçu ayşe öner ve medical park göztepe uzman doktorları'n dan gebelik ve bebek bakımına yönelik faydalı bilgiler ( ücretsiz)
eğitmen konuşmacı:
doğum koçu ayşe öner
op dr can şener
op dr mustafa akman
seminer yeri ve saati: medical park hastane kompleksi
9 temmuz 2011 cumartesi
saat 12. 30 - -- 18:00
Bilgi ve ön kayıt: dharma ilaça.ş. 0216 386 38 13
Not: Çekilişe sürpriz hediyeler
ve bu programa devam eden anne adayları '' becerikli anne diploması'' almaya hak kazanacaktır.[/QU
bu bilgiler nereden ulaşıyor size bir sitede filan mı yayınlanıyor acaba bende bizim semte geldiğinde gitmek isterim kısmet olursa
binlerce defa ömaşallah anneye ve bebişlerine ayyy kıyamam ben ikiz annesi olmak nasıl acaba iki kat heyecan fazladır heralde. benimde ikiz olsun çok istedim ama kısmet değilmiş. maşallh bu arada cidden anneler her akşam ayetel kürsüyü felak nas sürelerini okumadan yatmayalım nazara inanırım ben kötü gözlerden korur bu dualar bizi allahın izniyle. malum insanlar hemen kilo almışım filan diyorlar yada farklı şeyler önlemimizi alalım
ikiz annesi olacağımı bildiğimden bu yana şaşkınlık ve telaş sürüyor,çifte telaş ve biraz da tek bebeğe göre risk daha fazla olduğundan tedirginlik..
ben de bu duaları her gün okuyorum .Allah hepimizin bebeklerini sağlıklı hayırlı vakitlice dünyaya getirmeyi yetiştirmeyi nasip etsin..
kızlar sıkıcı konulardan biraz ayrıllaım..bebişlerinize bişiler almaya başladınız mı???benimkinin cinsiyeti belli olmadığı için almadım henüz..ama çok hevesleniyorum gördükçe...
bende 3-4 haftadır mağaza önünden geçerken dayanamayıp aracı durduruyorum çocuklar siz bekleyin diyorum arabada giriyorum illa bişey alıcam ya aklım kalıyor sanki aşerir gb bişey bu bebek alışverişide resmen canı çekiyor insanın. ben patikli altlar aldım badiler aldım hastane çıkışı tam takım. alt açması tulumlar vs aldım.ilk bebeğim olmamasına rağmen acayip hevesliyim. :)
cnm hayatını duyunca insna ufak tefek şeylerden şikayetçi olduğu için utanıyor. Ama şurası açık ki Rabbim sana bizlerden çok daha büyük sabır vermiş. Rabbim bundan sonraki hayatının çok güzel ve mutlu olmasını nasip etsin inşallah.
canım ben bu bilgiye dün ulaştım.medical park hastanesine gittim beklerken broşür vardı masada.seminer broşuru idi.Bu arada belki giden olur diye yazmak istedim
Mustela bebeğimolacak seminerleri doğum koçu ayşe öner ve medical park göztepe uzman doktorları'n dan gebelik ve bebek bakımına yönelik faydalı bilgiler ( ücretsiz)
eğitmen konuşmacı:
doğum koçu ayşe öner
op dr can şener
op dr mustafa akman
seminer yeri ve saati: medical park hastane kompleksi
9 temmuz 2011 cumartesi
saat 12. 30 - -- 18:00
Bilgi ve ön kayıt: dharma ilaça.ş. 0216 386 38 13
Not: Çekilişe sürpriz hediyeler
ve bu programa devam eden anne adayları '' becerikli anne diploması'' almaya hak kazanacaktır.[/QU
bu bilgiler nereden ulaşıyor size bir sitede filan mı yayınlanıyor acaba bende bizim semte geldiğinde gitmek isterim kısmet olursa
detaylı yazıyor program içeriği. ben muhtemelen gidemeyeceğim belki giden olu diye bilgivermek istedim.
program içeriği: gebelik süreci yapılan testler,doğum
yenidoğan cerrahisi ve sünnet
hamile olmak
doğum ve nefes çalışmaları
anne sütü veemzirmenin önemi
güvenlik önlemleri
bebeklerde havayolu tıkanması durumunda uygulanacak ilkyardım prosedürü
yenidoğan günlük bakımı ( alt temizliği,göbek pansumanı, tırnakkesimi uygulamaları )
uygulamalı bebek banyosu
bebeklerin gazlı döneminde yardımcı olacak gaz masajı uygulaması
bebek egzersizi uygulamaları
ve ben bunların hiçbirini bilmiyorum gitmem lazım ama işte o gün planım var
mardin4747 bence sonuçların temiz çıkacak. kendini üzme nolur. genelde içime doğanlar hep olur, bak onun için söylüyorum. içini ferah tut. hiçbişey olmamış gibi hamileliğinin tadını çıkarmaya devam et. bi bakmışsın geçivermiş 15 gün. sonuçları da görcen hiçbişey çıkmıcak. öptüm canım. kendine ve oğluşuna iyi bak.
mardin4747 bence sonuçların temiz çıkacak. kendini üzme nolur. genelde içime doğanlar hep olur, bak onun için söylüyorum. içini ferah tut. hiçbişey olmamış gibi hamileliğinin tadını çıkarmaya devam et. bi bakmışsın geçivermiş 15 gün. sonuçları da görcen hiçbişey çıkmıcak. öptüm canım. kendine ve oğluşuna iyi bak.
canım ben bu bilgiye dün ulaştım.medical park hastanesine gittim beklerken broşür vardı masada.seminer broşuru idi.
detaylı yazıyor program içeriği. ben muhtemelen gidemeyeceğim belki giden olu diye bilgivermek istedim.
program içeriği: gebelik süreci yapılan testler,doğum
yenidoğan cerrahisi ve sünnet
hamile olmak
doğum ve nefes çalışmaları
anne sütü veemzirmenin önemi
güvenlik önlemleri
bebeklerde havayolu tıkanması durumunda uygulanacak ilkyardım prosedürü
yenidoğan günlük bakımı ( alt temizliği,göbek pansumanı, tırnakkesimi uygulamaları )
uygulamalı bebek banyosu
bebeklerin gazlı döneminde yardımcı olacak gaz masajı uygulaması
bebek egzersizi uygulamaları
ve ben bunların hiçbirini bilmiyorum gitmem lazım ama işte o gün planım var
teşekkrlr.. inşllh bizim bıdıkların dil hocaları dersi iptal etmezse ben gelebilirim inşllh
günaydın güzel anneler ne güzel şeyler paylaşmışsınız öyle iş yerinde olunca pek yazamıyorum sadece okuyabiliyorum nar olayını çok beğendim not aldım defterime tuzlama olayını biliyorum ama bizim burada farklı oluyormuş eşim tarafı bebeği yıkayıp tuz ve balla karışım yapıp bebeğe sürüyorlarmış bir iki dakika bekletiyorlarmış ama bizde sadece suyuna atıyorlar çok işimiz bizim doğumdan sonra bizim iki aile evlendiğimizden beri yani iki yıldır görüşmüyorlar bakalım nasıl çıkacaz bu işin içinden
Ben Marmaralıyım eşim İç Anadolulu..
Arada dağlarrr kadar kültür ve yaşam farkı var.Ama ben bunu evlenene kadar bilmiyodum tabi..Kaynana beni "açık saçık" diye nitelendirir mesela...Ki ben yetiştiğim yere göre kapalı giyinirim. Kolsuz body ve mini etek giymem. Onlara göre açık saçığım:)))))
Daha bir sürü şey...
Evleneli 3 yılı geçti..Orta yolu falan da bulmamam gerektiğini öğrendim. Ben neysem oyum. Kimse için de değişemem. Eninde sonunda kabullenecekler.
kızlar ben bayram tatilinde antep te olcam,5 eylülden 22 eylüle kadar 17 günlük eğitimim var erzurum palandökende,antepten erzuruma uçak yok,aktarmalı gitmem gerekecek,ayrıca erzurum hava alanından palandöken arası tekrar 3 saat kadar minübüse binecem,10 saat bu şekilde geçecek,hem de 50 lira yerine bana 250 ye mal olcak gidiş,hem de 27. haftam bitmiş oluyo,dönüşte 30 haftalık oluyom,28 den itibaren dr. raporu gerekiyo uçağa binmek için,velhasıl antepten otobüsle gidecem,eşim yol boyu eşlik edecek bana,sonra da antebe annesigile dönecek,belki 2-3 gün otelde benle birlikte kalabilir,19 gün kocamdan nasıl ayrı kalcam,ölürüm ben onsuz yao koca karınla o kadar yola nasıl dayanacam bilmiyom,şimdiden ayağım şişiyo,ara ara tansiyonum düşüyo,ama mecburi eğitim,eğer şimdi gitmesem,seneye mayıs-haziranda gitmek zorunda kalcam,o tarihte bebiş karnımda değil,kucağımda olcak,o daha kötü
annecikler daha öncede yazmıştım ama benim yaptığım hataya düşmeyin pişman olursunuz benim gb diye yazıyorum. oğlumda hamileyken çok stres gözyaşı yaşadım ve bebeğim doğduğunda neredeyse yaşına kadar sebepsiz ağlıyordu acilde alıyorduk soluğu malesef benim hamilelikte yaşadığım üzüntü doğru bebeğimi etkilemiş tamamen sebepsiz ağlıyordu katılana kadar.bebeklerimizi doğmadan daha depresyona sokmayalım. lütfen ne olursa olsun sakin olup vardır bunda da bir hayır diyelim en zor durumalrda bile.bizim için kim değerliyse ona verelim tüm düşüncelerimizi gerisi boş diyelim takmayalım konuşan konuşsun aldırmayalım bile (haklısın) diyellm. bu arada karşındaki senden bu kelimeyi duyunca dahada sinir olup bişey söylemek içinden gelmiyor zaten bu da bir gerçek :)
kesinlikle sana katılıyorum ama ne desek içi rahat etmez biliyorum ama ama bende şunu biliyorum rabbim hamilelerin duasını geri çevirmez inşllh dualarımız bebeği için temiz sonucu bekleyen annelrin biran önce sağlıklı olduklarını öğrnp içlerinin rahatlaması için inşllh Rabbim test sonuçları aldığında mutluluk gözyaşı döktürecek.
nanan cım haklısın stres yapmamak lazım.
ama işte elimizde değil.
örneğin şu anda işyerinde püsküllü bi iş canımı sıkıyor.bi çıkış yoluda bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?