Canım benim bu işlemi yaptırmasaydım vicdanım rahat etmeyecekti en azından alacagım sonucla Allahın izniyle içimi rahatlatıcam bnu yaptırıcam die o kadar cok soz duydumkı onlar beni yıpratmaya üzmeye yetti heleki ben öyle bir durumdayken kaynanamın kalkıp öyle birşey olursa ne yapıcaz demesi görümcemin doktor para için cıkarmıstır boyle bır sonucu demesi tuzu biberi olduBenim derdim bana yeterken kalkıp beni rahatlatmaya calısacakları yerde boyle seyler soylemelerı iyice sinirime dokundu ama Allaha havale ediyorum herkesi kendimide bebeiğimde o yardımcımız olsun meleğimi bana bağışlasın sağ salimm
Canım haklısın belki o niyetle söylememiştir ama bana battı o anda benim görümcem cok bilmiştir herşeyi yalnızca kendi bilir havasındadır olumlu şeyler söyler böyle zamanlarda insanlar teselli amaçlı işte 2li testi yaptırmadınız ondan oldu da bilmem nede bir sürü kulp buldu sakın karnından su aldırmasın falan filan kocamında bir sürü aklını karıitırmış halbuki beni araması gerekirdi bendim doktora giden o günde aksilik ya eşim gelemedi Allahtan annem vardı yanımda
canım sen ne zaman öğrendin cinsiyetini?bak hemen hemen aynı tarihlerdeyiz ben de bugün kontrole gittim ama kesin konuşmuyor. :) sakın kafayı takmış cinsiyete diye düşünmeyin ama evet o alışveriş çılgınlığı bende de vaaaaarartık minik de olsa niyetlenip almak istiyorum.herkes ara renkler al diyo ama bebişini bilip ona göre alışmak sevmek oğluşum veya prensesim demek istiyorum.zaten yiycem onun minik ellerini de ayaklarını daaaaaaaa bi çıksın hele
2 gundur nasil dayanirim diorum daha 2 gunlukken ama buyuyunce istemiorum drlar onermio zaten,genel anestezi yaptiklari icin,bide psikolojileri etkileniomus...
bu arada 18 haftaliksin neden ogrenmeye gitmiosun,ben dayanamazdim valla,meraktan catlardim herlade:)
benim diğer bilgiler var sadece cinsiyetler yoktu listede canım eklersen sevinirimsat,yaş,yaşad.şehir,hamile kaldığın kio,şimdiki kilon bi de canım söyle de ekleyeyim
merhaba annisler ve melekleri...
oglu olan yada olacak olan arkadaslar sunnet konusunda ne dusunuorsunuz???????????
drlar dogumdan 24 saat sonrayi oneriolar,agriyi da hissetmiolarmis,ve normalden daha cabuk geciomus...cok dusunuorum,nasil dayanirim die dusunuorumsiz napicaksiniz????
Canım benim bu işlemi yaptırmasaydım vicdanım rahat etmeyecekti en azından alacagım sonucla Allahın izniyle içimi rahatlatıcam bnu yaptırıcam die o kadar cok soz duydumkı onlar beni yıpratmaya üzmeye yetti heleki ben öyle bir durumdayken kaynanamın kalkıp öyle birşey olursa ne yapıcaz demesi görümcemin doktor para için cıkarmıstır boyle bır sonucu demesi tuzu biberi olduBenim derdim bana yeterken kalkıp beni rahatlatmaya calısacakları yerde boyle seyler soylemelerı iyice sinirime dokundu ama Allaha havale ediyorum herkesi kendimide bebeiğimde o yardımcımız olsun meleğimi bana bağışlasın sağ salimm
kızlar bu arada kordon kanını araştırdım burada kdv dahil tek bebek 2 750 tl , ikiz bebek 4 750 tl..
sağlık bakanlığı onayı ile 15 yıl saklanıyor muhtemelen bu süre ilerleyen günlerde yasalarla daha da artacak dediler. maddi imkanı olanlar bence bebeğine vereceğien güzel hediye olacaktır.
www.onkim.com.tr detaylı bilgi bu site de yer almakta..
haklisin cnm,bende oyleydim..:))tabiki sagligi herseyden daha onemli ama belirsizlik catlatio meraktan:)) benim dr um 13haftadan itibaren kesin sonuc belli olur dedi,sadece drlar kesin konusmak istemiolarmis...aslinda cok acik ve net gozukuo cinsiyet...ben internetten once baska kiz/erkek cocuklarin ultrasound resimlerine baktim,nereye bakacagimi ogrenmek icin,drdan once gordum valla:))bide benim drum kuzenim cinsiyeti icin uzun uzun baktik,radyolog cagirdik 2li test icin,oda bol bol resmini cekip verdi...:))uzerine 2 kontrole daha gittim,hepsinde de pipisine baktik oglusumun:)))aslinda seninkinide gorebilir dr,kontrole gitsene bidaha:))
benim diğer bilgiler var sadece cinsiyetler yoktu listede canım eklersen sevinirim
istanbul
sat: 12 mart
şimdiki kilom:60
teşekkürler
Kızlar bağırsak düzensizliğim basura dönüştü. Basur sorunu olan var mı?
Önce sıcaktan piştim zannettim baktımki memecikler fırlamış. Zaten çok zorlanıyordum ve kanamam vardı. Ne yapayım hamileyken tedavısı varmı acaba of. Doktora da sorayım değil mi? Canım çok yanıyor
Basur için sıcak suya oturmayı tavsiye ediyorlar;sık sık duş al o bölgeyi defalarca yıka her ihtimale karşı doktora sor mutlaka bir şeyler verir kullanman için. çok geçmiş olsun..
Canım benim maşallah sana... Allah nazardan saklasın inş. Ultrasona gireceğim zamana kadar bende de bir ikiz hayali vardı ama malesef tekmiş. İkinciye inşallah :)
Gerçi eşim tek çocuk istiyor ama gün ola harman ola..
inşallah 2.ci de kısmet olur:) teşekkür ederim; tüp bebek tedavisi ile İkizlerime hamileyim ben..
canım ben bu bilgiye dün ulaştım.medical park hastanesine gittim beklerken broşür vardı masada.seminer broşuru idi.
detaylı yazıyor program içeriği. ben muhtemelen gidemeyeceğim belki giden olu diye bilgivermek istedim.
program içeriği: gebelik süreci yapılan testler,doğum
yenidoğan cerrahisi ve sünnet
hamile olmak
doğum ve nefes çalışmaları
anne sütü veemzirmenin önemi
güvenlik önlemleri
bebeklerde havayolu tıkanması durumunda uygulanacak ilkyardım prosedürü
yenidoğan günlük bakımı ( alt temizliği,göbek pansumanı, tırnakkesimi uygulamaları )
uygulamalı bebek banyosu
bebeklerin gazlı döneminde yardımcı olacak gaz masajı uygulaması
bebek egzersizi uygulamaları
ve ben bunların hiçbirini bilmiyorum gitmem lazım ama işte o gün planım var
Hangi hastanesinde acaba anadolu yakasında olursa gidebilirim bilgilenmekte yarar var
benim drum 12.hafta da da erkek demişti o gün pozisyonu uygundu demek sonra 2 defa gittiğimde bacaklarını açıp kapıyor sen iki ihtimali de düşün demişti neticede erkek dedi hatta bebeğin durumuna göre demekki 12.haftalıkken bile görülebiliyo ama pozisyon işi bu göstermeyince dr napsın
medical park göztepe hastanesinde..Hangi hastanesinde acaba anadolu yakasında olursa gidebilirim bilgilenmekte yarar var
kızlar naıslsınız uzun zamandır yoktum bugun ogrendım kı bir kraliçemiz geliyor:)
Kızlar merhaba;
bende bebelerimin cinsiyetini öğrendim.
inşallah hayırlısı ile 1 kızım 1 oğlum olacak
Listede ki dengeyi pek değiştirmeyecek ama beni de ekleyin listeye...
cinsiyetini öğrenen hanımlar alışverişe başladınız mı ben zor tutuyorum kendimi yoksa hemen alacağım...
Bu arada belki giden olur diye yazmak istedim
Mustela bebeğimolacak seminerleri doğum koçu ayşe öner ve medical park göztepe uzman doktorları'n dan gebelik ve bebek bakımına yönelik faydalı bilgiler ( ücretsiz)
eğitmen konuşmacı:
doğum koçu ayşe öner
op dr can şener
op dr mustafa akman
seminer yeri ve saati: medical park hastane kompleksi
9 temmuz 2011 cumartesi
saat 12. 30 - -- 18:00
Bilgi ve ön kayıt: dharma ilaça.ş. 0216 386 38 13
Not: Çekilişe sürpriz hediyeler
ve bu programa devam eden anne adayları '' becerikli anne diploması'' almaya hak kazanacaktır.
bu bilgiler nereden ulaşıyor size bir sitede filan mı yayınlanıyor acaba bende bizim semte geldiğinde gitmek isterim kısmet olursa
merhaba annisler ve melekleri...
oglu olan yada olacak olan arkadaslar sunnet konusunda ne dusunuorsunuz???????????
drlar dogumdan 24 saat sonrayi oneriolar,agriyi da hissetmiolarmis,ve normalden daha cabuk geciomus...cok dusunuorum,nasil dayanirim die dusunuorumsiz napicaksiniz????
hamile kaldığım kilo: 53kaç kilo aldn bu zamana kadar canım
kayınvalidem 3 kere cepten bi kere şirketten aradı çıkmadım teline döndüm sonra bilgi verdim iiyim falan diye süzüldünmü dedi kayınpederim yumurtladı kesin o bana süzülmüşsün kızım ye biraz demişti de evet kilo veriyorum dedim erkek olmasın dedi evet erkek dedim hııııı neyse bizim için farketmez falan dedi üzüldü sankim hehehehehe bizim içinde farketmez dedim alem yaaaa
kocama dedim annem sevinmedi herkesin isteği farklı olabilir falan diyo ılımlı yani anası ne de olsa annem de kız istiyodu benim:)))) hayırlısı böleymiş ama ben genelde erkek kıyafeti almıştım ki zaten hehehehe
benim drum 12.hafta da da erkek demişti o gün pozisyonu uygundu demek sonra 2 defa gittiğimde bacaklarını açıp kapıyor sen iki ihtimali de düşün demişti neticede erkek dedi hatta bebeğin durumuna göre demekki 12.haftalıkken bile görülebiliyo ama pozisyon işi bu göstermeyince dr napsın
Kızlar bağırsak düzensizliğim basura dönüştü. Basur sorunu olan var mı?
Önce sıcaktan piştim zannettim baktımki memecikler fırlamış. Zaten çok zorlanıyordum ve kanamam vardı. Ne yapayım hamileyken tedavısı varmı acaba of. Doktora da sorayım değil mi? Canım çok yanıyor
Basur için sıcak suya oturmayı tavsiye ediyorlar;sık sık duş al o bölgeyi defalarca yıka her ihtimale karşı doktora sor mutlaka bir şeyler verir kullanman için. çok geçmiş olsun..
Canım benim maşallah sana... Allah nazardan saklasın inş. Ultrasona gireceğim zamana kadar bende de bir ikiz hayali vardı ama malesef tekmiş. İkinciye inşallah :)
Gerçi eşim tek çocuk istiyor ama gün ola harman ola..
inşallah 2.ci de kısmet olur:) teşekkür ederim; tüp bebek tedavisi ile İkizlerime hamileyim ben..
benim de ikizdi ama kısmet işte,benimki doğal yolla olmuştu,ben her ay çift yumurta üretiyomuşum,ailemde,ablamda,teyze,amca tarafında çift yumurta ikizi örnekleri var,ama troit yetmezliği yüzünden 5-6 ay uğraştım,düzeldiği ay hamile kaldım,2 taneyi birden kaldıramadı vücut,dr. 3-4 ay daha erteleseydin,troitin tam düzelseydi,birini kaybetmezdin dedi ama kısmet işte,inş. ikinciye nasip olur
o duyguyu çok ii bilirim((( benim ilk bebeğimin ocak ayında kalbi durmuştu alınması gerekiyordu ve bu haberi tek başımayken aldım nası ağlamıştım hastanede yabancılar gelip kime ne oldu deyip durdular kimseyle konuşmak istemiyodum belki de ben o yüzden eşimin gelmemesine hep çok takılıyorum ((( hani bana hak vermiyosunuz ya bazen ama herkes yaşadığını bilir amaaaa sen bana bakma tabi benimki farklı senin bebeğinin çok güzel haberleri çıkcak zaten pek bişey kalmadı 1 günümüz geçti gitti bile ii haberlere bi pasta keseriz artık netten :)))) en kıymetli bebeğimiz senin ki olcak sanırım cnm üzme kendini
o ne ki cnm. kordon kanımı dedin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?