2011 Aralık Anneleri

Hepiniz iyisiniz inşallah.

Valla benim pek bir sıkıntım yok ama sebepsiz ağlayıp duruyorum elimde değil. Bebişim bana benzemez inşallah...

inşllh hiç sıkıntın olmaz. Rabbim huzurunu daim etsin . sebepsiz ağlamalar hepimizde var hormonlardan belkide rahatlatıyordur bizi rabbim onuda sebepsiz vermemiştir bize bende ağlarım sebepsiz hatta çok saçma şeylere :)

Canım benim bu işlemi yaptırmasaydım vicdanım rahat etmeyecekti en azından alacagım sonucla Allahın izniyle içimi rahatlatıcam bnu yaptırıcam die o kadar cok soz duydumkı onlar beni yıpratmaya üzmeye yetti heleki ben öyle bir durumdayken kaynanamın kalkıp öyle birşey olursa ne yapıcaz demesi görümcemin doktor para için cıkarmıstır boyle bır sonucu demesi tuzu biberi oldu Benim derdim bana yeterken kalkıp beni rahatlatmaya calısacakları yerde boyle seyler soylemelerı iyice sinirime dokundu ama Allaha havale ediyorum herkesi kendimide bebeiğimde o yardımcımız olsun meleğimi bana bağışlasın sağ salimm

canım görümcen kötü niyetle sölylememiştir.
inan öle doktorlar var . burda bi doktor kendi özel hastanesi var yaa kaç defa duydum her beebğe bi kulp buldu . daha çok yakınımızın torununa downlu dedi başka bi yerde bi tahlil yaptırdılar hiçbişey çıkmadı. yani malesef böle doktorlar var görümcen de böle şeyleri duyduğu için sölemiştir ki senin doktoruna asla kötü niyetlidir demiyorum böle şeyler duyulduğu için görümcen örnek vermek adına patavatsızca konuşmuş olabilir bence görümcene kızma belli ki teselli için söylenmiş

kızlar bu arada kordon kanını araştırdım burada kdv dahil tek bebek 2 750 tl , ikiz bebek 4 750 tl..
sağlık bakanlığı onayı ile 15 yıl saklanıyor muhtemelen bu süre ilerleyen günlerde yasalarla daha da artacak dediler. maddi imkanı olanlar bence bebeğine vereceğien güzel hediye olacaktır.
www.onkim.com.tr detaylı bilgi bu site de yer almakta..

hadi ya,yılan hikayesine dönmüş,ne gerek vardı ki böye bişeye,amaç o kadını diziden çıkarmaksa,tekrar izmire çağırsalardı,türk filmine döndü şimdi bu,ben entrika istiyorum,adrenalin istiyom ya:84::84::84:

Canım haklısın belki o niyetle söylememiştir ama bana battı o anda benim görümcem cok bilmiştir herşeyi yalnızca kendi bilir havasındadır olumlu şeyler söyler böyle zamanlarda insanlar teselli amaçlı işte 2li testi yaptırmadınız ondan oldu da bilmem nede bir sürü kulp buldu sakın karnından su aldırmasın falan filan kocamında bir sürü aklını karıitırmış halbuki beni araması gerekirdi bendim doktora giden o günde aksilik ya eşim gelemedi Allahtan annem vardı yanımda

tatlımmmmm bence de çık şöyle bir hava al,iyi gelicek.bak ne diycem bu testler tani testleri diilki...hepimiz yaptırıyoruz ama bir güvencesi kesinliği yok ki.doktorum bana bunu açık açık söyledi.testte olumsuz cıkması bebeğin o şekilde doğacağı anlamına gelmiyor kesinlikle dedi.unutma her hamilelik farklıdır.herkesin değerleri ölçümleri de farlı olabilir.zaten birçok örnek gördük bu konuda,hatta arkadasımın ailesinden bir kadına demişler ki bu bebekte down sendromu olabilir kararı siz verin ...ama nolduuuuuu bebecik sapasağlam.biliyorum ,insan etkileniyor,üzülüyor elde değil.ama gözünle görene kadar kalbini temiz tut.bu testlere de cok fazla itibar etme.hayır,normal cıkan hamilelerde de risk olmayacagı kesin diil ki..böyle düşünüp içimizi temiz tutalım...Allaha dua edelim ,merak etme sen lütfen.mesela bnm hamileliğim de nedense bi stresli bi stresli geciyo,ben de farkındayım cok büyük zararı var üzülmenin ağlamanın.ben de en kısa zamanda bunu yenmeye çalışacağım,arkadaşım umarım gönlümüze göre olur.

evet haklısın ben evlendiğimin ilk ayında kaynanayla kavga ettik,onlar üstüme yürüyünce ben de ağzıma geleni söyledim,benim tayinim çıktı neyse,eşim orda çiçekçi dükkanı açacaktı,benim için hem işinden hem annesinden babasndan vazgeçti,annesi ya o ya biz dedi,sütümü helal etmem dedi,eşim de bana çare bırakmadn sen bilrsin ben asla karımı bırakmam dedi,buraya benle geldi,5-6 sonra kuzu gibi oldu annesi herşey düzeldi,geçen hafta burdalardı,çok şükür gittiler,yine tantana oldu ama daha önceki gibi şiddetli değil,4.3 şiddetinde,1 ay sonra kuzu gibi olurlar yineburda çiçekçi piyasası ölü,iş kuramadı burda,güvenlik sertifikası aldı,halen iş bekliyo,sözleşmeli uzman erbaş alımında gidebildi komando sınıfı ama ben göndermedim gözümün önünde olsun dedim,inş. herşey yoluna gircek,kocam arkamda ya gerisi vız gelir tırıs gider

Kızlar bağırsak düzensizliğim basura dönüştü. Basur sorunu olan var mı?
Önce sıcaktan piştim zannettim baktımki memecikler fırlamış. Zaten çok zorlanıyordum ve kanamam vardı. Ne yapayım hamileyken tedavısı varmı acaba of. Doktora da sorayım değil mi? Canım çok yanıyor

Arkadaşlar Annelik eğitim seminerlerini şiddetle tavsiye ediyorum.konuyla ilgili mesajlarınızı gördüm Yeğenlerim çok ve anneleriyle birlikte her yeni doğan yeşenimin ardından bu tür seminerlere katılıyordum. En son 10 ay evvel Bakırköy devlet hastanesinin eğitim seminerine katılmıştım. İmkanı olan mutlaka gitsin. bebek bakımı konusunda yanlış bildiğimiz doğrular doğru bildiğimiz yanlışlar o kadar çok ki...

Canım benim maşallah sana... Allah nazardan saklasın inş. Ultrasona gireceğim zamana kadar bende de bir ikiz hayali vardı ama malesef tekmiş. İkinciye inşallah :)
Gerçi eşim tek çocuk istiyor ama gün ola harman ola...

Canım bedduaya nereye gidiyorsun demişler çıktığım yere demiş.
Allah tüm kayınvalide sıkıntısı yaşayanlara yardım etsin. Çok şaşırıyorum hala bu ilkel tutumların oluşuna... Kendileri de zamanında gelin olmamışlarmı ya

Canım benim çok üzmüşsün kendini... Lütfen yapma böyle.. Çık biraz rahatlarsın. Hadi birlikte yapalım. Banada doktor amniotik bant var demişti ve hala bunda ısrarlı... Tam o hafta alt komşumuzun bebeği doğdu. Hergün bebişi görmeye gideceğim diye niyet ediyorum sonra bir türlü gidemiyorum. Hala da gitmedim. Bebişin sesini duydukça ağlıyordum.. Hadi sen alışverişe ben de bebiş görmeye..

Arzumcuğum merhaba canım...
Benimkinin cinsiyeti belli değil ama bende oğlum olursa hemen sünnet ettirmeyi düşünüyorum. Bebekler Çünkü tamda yeniyeken o bölge daha tenle bütünleşmemşken bebekler acı hissetmezler diye düşünüyorum. tabi anne yüreği o zman nasıl düşünür bilmiyorum. Büyüynce de eğer isterse ona bir eğlence düzenleriz...
Tabi henüz cinsiyeti belli değil... farazi konuşuyorum...

sat,yaş,yaşad.şehir,hamile kaldığın kio,şimdiki kilon bi de canım söyle de ekleyeyim

Merhaba annecikler Nasılsınız? Çok yoğunum bu aralar düğünümüz var açamıyorum kkyı fazla bir selam vereyim dedim bebişlerinize ve kendinize iyi bakının :)) Görüşürüz .

evet canım eşin yanında bebeğinde yakın zamanda gelecek inşllh rabbim bir ömür mutlu etsin.az şiddetteki sarsıntılara alışıldığından etkilemiyor rabbim yükseklerinden korusun gelip geçici dışardakiler önemli olan rabbim eşinle ağzınızın tadınızı hiç bozmasın

Canım benim Alah yardımcın olsun... Keyfine bak tadını çıkar doktorun tavsiyesine göre hareket et birşeycikler olmaz inş.
Bu kez hatları karıştırmadım he he :)
evet karıştırmadın canım,sağolasın

Aminnn bitanemm gercektende kendimize yazık ediyoruz bebeğimizide kendimizle beraber harap ediyoruz üzülmesinle onlar kıymayayız biz onlara dediğin gibi canım Allah büyüktür ondan başka sıgınacak kimsemiz yok Allahım bebişlerimizi bize bağışlasın ben şimdi biraz hava almaya çıkıcam arkadaşım benim eve yakınlarda onunla biraz dolanayım iyi gelir hepinizi öpüyorum iyiki varsınızzz

kötükedisero arkadaşımızı göremedim bu aralar benmi denk gelmedim arkadaşımızmı bu aralar yazmadı tatilde filan mı acaba merka ettim

amin canım amin,baktım büyütüyolar mesleyi aaa biz barıştık bile ne kadar büyütüyosunuz ya dedim,ona da gıcık oldular,eşim de kızdı veriyon ağızlarına lafı,sonra da susmuyolar,kesinlikle bir açığımızı ne senin tarafa ne de bizimkilere yansıtma,bak çocuğumuz olcak,başımızı ağrıtmayalım,saçma sapan şeylerle dedi,ben seni korurum yine ama boşuna laf gelmesin sana da bana da dedi,çok haklı,ben daha büyümemişim anlaşılan,koca büyütecek beni

kızlar ben de doktordan geldim ,bebişimi gördüm Allaha sükür hersey yolunda . bi tek cinsiyetimiz henüz kesin diil.ne güzel kimi hamilenin belli oluyor bu haftada hatta daha erken ama bnm doktor kesin konuşmadı sadece erkek olabilir çıkıntısı var dedi.ama sanırsam kız ancak bu kadar nazlanılabilinir çünkü. bi de o kdar çikolata yedim girmeden odaya,bana mısın dememiş.istirahatteymiş kendileri :)) ne bilim bi hareket bi gösteri bekliosun ama cok fazla bi aktivite yoktu yani :26: uslu olcak demekki diyelim artıkkkkkk :) pinpiriklenmeden.....

2 gundur nasil dayanirim diorum daha 2 gunlukken ama buyuyunce istemiorum drlar onermio zaten,genel anestezi yaptiklari icin,bide psikolojileri etkileniomus...

bu arada 18 haftaliksin neden ogrenmeye gitmiosun,ben dayanamazdim valla,meraktan catlardim herlade:)

birdahakine öğrenirsin artık demekki annesini pek üzmüyecek minik bebeişin rabbim sağlıkla dünyaya gelmesinikısmet etsin

canım sen ne zaman öğrendin cinsiyetini?bak hemen hemen aynı tarihlerdeyiz ben de bugün kontrole gittim ama kesin konuşmuyor. :) sakın kafayı takmış cinsiyete diye düşünmeyin ama evet o alışveriş çılgınlığı bende de vaaaaar artık minik de olsa niyetlenip almak istiyorum.herkes ara renkler al diyo ama bebişini bilip ona göre alışmak sevmek oğluşum veya prensesim demek istiyorum.zaten yiycem onun minik ellerini de ayaklarını daaaaaaaa bi çıksın hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…