Hepiniz iyisiniz inşallah.
Valla benim pek bir sıkıntım yok ama sebepsiz ağlayıp duruyorum elimde değil. Bebişim bana benzemez inşallah...
Sevgili Mardin arkadaşım kalbinin mutmain olduğı şeyi yapman çok güzel olmuş. Farklı sebeblerimiz de olsa seni çok iyi anlıyorum canım. Gerçekten ben de burada arkadaşlarla konuşarak huzurlu hissettim kendimi..
Allahın izniyle sağlıklı bir bebişin olacak. doktorlar korkutmaya bayılıyorlar sonrada mühim bir şey yok takma kafana diyorlar...
Canım benim bu işlemi yaptırmasaydım vicdanım rahat etmeyecekti en azından alacagım sonucla Allahın izniyle içimi rahatlatıcam bnu yaptırıcam die o kadar cok soz duydumkı onlar beni yıpratmaya üzmeye yetti heleki ben öyle bir durumdayken kaynanamın kalkıp öyle birşey olursa ne yapıcaz demesi görümcemin doktor para için cıkarmıstır boyle bır sonucu demesi tuzu biberi olduBenim derdim bana yeterken kalkıp beni rahatlatmaya calısacakları yerde boyle seyler soylemelerı iyice sinirime dokundu ama Allaha havale ediyorum herkesi kendimide bebeiğimde o yardımcımız olsun meleğimi bana bağışlasın sağ salimm
bu arada deryacım sanırım sen sormuştun. kanıtın en son bölümünü seyrettim kızcağız öldü gerçekten ama bi önemli konu daha var selim kızı öldüren adamı öldürdü. yani sanırım selim hapse girecek. bakalım nolcek..
canım görümcen kötü niyetle sölylememiştir.
inan öle doktorlar var . burda bi doktor kendi özel hastanesi var yaa kaç defa duydum her beebğe bi kulp buldu . daha çok yakınımızın torununa downlu dedi başka bi yerde bi tahlil yaptırdılar hiçbişey çıkmadı. yani malesef böle doktorlar var görümcen de böle şeyleri duyduğu için sölemiştir ki senin doktoruna asla kötü niyetlidir demiyorum böle şeyler duyulduğu için görümcen örnek vermek adına patavatsızca konuşmuş olabilir bence görümcene kızma belli ki teselli için söylenmiş
Canım benim cok saoll inşallah dediğin çıkar benimde bir saatim bir saatimi tutmuyor bi aklımdan atıyorum düşünmüyorum sanki öyle bir durum yokmuş gibi bi aklımdan cıkmıyor bes dk bile az önce eşim aradı nasılsın die sesini duyunca ağlamaya başladım telefondaOnuda üzdüm oda dioki o babasının oglu merak etme sen turp gibidir hiçbirşey olmayacak hadi arkadasını cagırda birlikte sana alısverişe gidin dedi içimden gelmioki gitmicem dedim gerçektende gitmek istemiyorum sadece oturiim sizinle konusiim yeter
iş eşlerde biter canım. benim halamda patavatsızdı oğluda annesini bildiğinden. halam gelinine laf söylerken yakalamış oğlu bak anne sen annemsin o da eşim ne seni ona ezdirir laf söyletirim nede eşimi sana ezdirir laf söyletirim demiş. bir daha halam süt dökmüş kedi oldu tabi bu kadar kısa bir cümle hem kaynananın hem de gelininhayatı boyunca üzülmesini engelledi.
Kızlar merhaba;
bende bebelerimin cinsiyetini öğrendim.
inşallah hayırlısı ile 1 kızım 1 oğlum olacak
Listede ki dengeyi pek değiştirmeyecek ama beni de ekleyin listeye...
cinsiyetini öğrenen hanımlar alışverişe başladınız mı ben zor tutuyorum kendimi yoksa hemen alacağım...
benim ki de aynı cnm. onun yanında hakaret etti annesi, tehdit etti, bebeğime beddua etti. yinede hatalı benim. niye o bu kadar lafı saydıktan sonra umreye giderken vedalaşmaya gitmemişim. çünkü kalbim var dedim gelinde olsak kırılabiliyoruz.
Canım benim cok saoll inşallah dediğin çıkar benimde bir saatim bir saatimi tutmuyor bi aklımdan atıyorum düşünmüyorum sanki öyle bir durum yokmuş gibi bi aklımdan cıkmıyor bes dk bile az önce eşim aradı nasılsın die sesini duyunca ağlamaya başladım telefondaOnuda üzdüm oda dioki o babasının oglu merak etme sen turp gibidir hiçbirşey olmayacak hadi arkadasını cagırda birlikte sana alısverişe gidin dedi içimden gelmioki gitmicem dedim gerçektende gitmek istemiyorum sadece oturiim sizinle konusiim yeter
merhaba annisler ve melekleri...
oglu olan yada olacak olan arkadaslar sunnet konusunda ne dusunuorsunuz???????????
drlar dogumdan 24 saat sonrayi oneriolar,agriyi da hissetmiolarmis,ve normalden daha cabuk geciomus...cok dusunuorum,nasil dayanirim die dusunuorumsiz napicaksiniz????
Kızlar merhaba;
bende bebelerimin cinsiyetini öğrendim.
inşallah hayırlısı ile 1 kızım 1 oğlum olacak
Listede ki dengeyi pek değiştirmeyecek ama beni de ekleyin listeye...
cinsiyetini öğrenen hanımlar alışverişe başladınız mı ben zor tutuyorum kendimi yoksa hemen alacağım...
evet haklısın ben evlendiğimin ilk ayında kaynanayla kavga ettik,onlar üstüme yürüyünce ben de ağzıma geleni söyledim,benim tayinim çıktı neyse,eşim orda çiçekçi dükkanı açacaktı,benim için hem işinden hem annesinden babasndan vazgeçti,annesi ya o ya biz dedi,sütümü helal etmem dedi,eşim de bana çare bırakmadn sen bilrsin ben asla karımı bırakmam dedi,buraya benle geldi,5-6 sonra kuzu gibi oldu annesi herşey düzeldi,geçen hafta burdalardı,çok şükür gittiler,yine tantana oldu ama daha önceki gibi şiddetli değil,4.3 şiddetinde,1 ay sonra kuzu gibi olurlar yineburda çiçekçi piyasası ölü,iş kuramadı burda,güvenlik sertifikası aldı,halen iş bekliyo,sözleşmeli uzman erbaş alımında gidebildi komando sınıfı ama ben göndermedim gözümün önünde olsun dedim,inş. herşey yoluna gircek,kocam arkamda ya gerisi vız gelir tırıs gider
tatlımmmmm bence de çık şöyle bir hava al,iyi gelicek.bak ne diycem bu testler tani testleri diilki...hepimiz yaptırıyoruz ama bir güvencesi kesinliği yok ki.doktorum bana bunu açık açık söyledi.testte olumsuz cıkması bebeğin o şekilde doğacağı anlamına gelmiyor kesinlikle dedi.unutma her hamilelik farklıdır.herkesin değerleri ölçümleri de farlı olabilir.zaten birçok örnek gördük bu konuda,hatta arkadasımın ailesinden bir kadına demişler ki bu bebekte down sendromu olabilir kararı siz verin ...ama nolduuuuuu bebecik sapasağlam.biliyorum ,insan etkileniyor,üzülüyor elde değil.ama gözünle görene kadar kalbini temiz tut.bu testlere de cok fazla itibar etme.hayır,normal cıkan hamilelerde de risk olmayacagı kesin diil ki..böyle düşünüp içimizi temiz tutalım...Allaha dua edelim ,merak etme sen lütfen.mesela bnm hamileliğim de nedense bi stresli bi stresli geciyo,ben de farkındayım cok büyük zararı var üzülmenin ağlamanın.ben de en kısa zamanda bunu yenmeye çalışacağım,arkadaşım umarım gönlümüze göre olur.
evet canım eşin yanında bebeğinde yakın zamanda gelecek inşllh rabbim bir ömür mutlu etsin.az şiddetteki sarsıntılara alışıldığından etkilemiyor rabbim yükseklerinden korusun gelip geçici dışardakiler önemli olan rabbim eşinle ağzınızın tadınızı hiç bozmasın
Arzumcuğum merhaba canım...
Benimkinin cinsiyeti belli değil ama bende oğlum olursa hemen sünnet ettirmeyi düşünüyorum. Bebekler Çünkü tamda yeniyeken o bölge daha tenle bütünleşmemşken bebekler acı hissetmezler diye düşünüyorum. tabi anne yüreği o zman nasıl düşünür bilmiyorum. Büyüynce de eğer isterse ona bir eğlence düzenleriz...
Tabi henüz cinsiyeti belli değil... farazi konuşuyorum...
kızlar ben de doktordan geldim ,bebişimi gördüm Allaha sükür hersey yolunda .bi tek cinsiyetimiz henüz kesin diil.ne güzel kimi hamilenin belli oluyor bu haftada hatta daha erken ama bnm doktor kesin konuşmadı sadece erkek olabilir çıkıntısı var dedi.ama sanırsam kız ancak bu kadar nazlanılabilinir çünkü. bi de o kdar çikolata yedim girmeden odaya,bana mısın dememiş.istirahatteymiş kendileri :)) ne bilim bi hareket bi gösteri bekliosun ama cok fazla bi aktivite yoktu yani :26: uslu olcak demekki diyelim artıkkkkkk :) pinpiriklenmeden.....
2 gundur nasil dayanirim diorum daha 2 gunlukken ama buyuyunce istemiorum drlar onermio zaten,genel anestezi yaptiklari icin,bide psikolojileri etkileniomus...
bu arada 18 haftaliksin neden ogrenmeye gitmiosun,ben dayanamazdim valla,meraktan catlardim herlade:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?