2011 Aralık Anneleri

ne bolmuş ikiz sizde ne güzel,senin bir sonrakinde çiftolur kesin o zaman süper yaaaaaa

Son düzenleme:

hangi hastalıkta cnm.?

Arkadaşlar size hoş sohbetler diliyorum.. Ben komşuya ineceğim. İnşallah bu kez inerim. Bebişleri oldu...
oturduğum yerdeki bu sancıya da nasıl dayanacağım bilmiyorum...

"Bizim için farketmez" he he çok güldüm gerçekten...

Sağol canım. Bu sıcakta sıcak suya nasıl oturacaksam. Gerçi sancısı artmaya başladı doktora gideceğim...

Allah nazardan korusun bebişlerini. Ben de istiyoruuum inşallah olur.

hangi hastalıkta cnm.?

Allah göstermesin hiçbirimize ve bebeklerimize ..
hastalıklar; kanser tedavisi,genetik hastalıklarda,bağışıklık sistemi bozuklukları,kan hastalıklarının tedavisinde kullanılıyormuş ve ilerleyen tıp sayesinde her geçen gün artmakta imiş..

Son düzenleme:
ay hiç olur mu bence cok sevinmişlerdir.bir de onların soyadını devam ettirecek sonucta...bence o baska birseyden alınmıştır ,ya da sana kırgınlığı varsa felan nazlanıyo olabilir :) bence öle yani

yok yok o bana diyodu zaten hep ilk bebek kız olsun falan diye bi de önceki kalbi duran bebeğimde belirtilerim değişikti o kesin kızdı dedi evet bencede o kızdı dedim bende

bak şimdi o teyzesini dinler

cnm yavru kuşum benim annen sana tabi ki şaka yaptı sen onun için o kadar önemlisin ki seni kırcak bişeyi hayatta aklından geçirmez bile sen bi sinyal gönderiverde annen rahatlasın he kuşum olurmu???

tulaycim ulusa seslenis gibi olcak ama bizim oglana da bi sesleniver. kazik kadar oldu hala bi tikirti yok :)

tulaycim ulusa seslenis gibi olcak ama bizim oglana da bi sesleniver. kazik kadar oldu hala bi tikirti yok :)

hııı şimdi bu alanda ne desekki benimkinde de bi tıkıptı neyim bişey yok ama erkek bebekler geç sinyal gönderirlermiş annem dün dra beklerken tülay hissttim mi hiç dedi yooo dedim o zaman erkek olabilir dedi annem kızlarını daha erken hisstmiş erkek kardeşimi geç olabilirmi bilmiyorum ama böle dedi ben benimkine bi gün bi seslencem senin ki de hemen sinyal yollıcak dediğin gibi ulusa sesleniş gibi bişey olcak hehehehehe ama sabrediyom şimdilik 20 hafta diyolar ya bekliyelim bakalım

ay resmen koptum Allah senide güldürsün. hayır uzun zamandır bu kadar çok kahkaha atmamıştım. göbek bi aşağı bi yukarı inip kalktı. bide ona gülmeye devam ettim. Rabbim gülmekten ayırmasın. bu arada ben ulutrasyona göre öndeyim 19.haftam bitti 20 haftaya bastım ondan zaar gayri yoksam sende 20.haftaya bastın baktın tık yok hemen sokarız tülay teyzesini devreye.

Son düzenleme:

arkadaşlar ben bi hissediyorum yada hissettiğimi düşünüyorumama sonra bikaç gün tık yokkk.bi de arkadaşlar ben dar pantoln giydiğimde hissediyorum bol şeyler yada eşefman filan giymişsem asla hissedemiyorum.sizin de böyle mii,beli birazcık sıkan şeyler giymek tehlikesi başlamışmıdır artık sizce giymesemmiiii

ee tabii cnm artık giyme yani. bol şeyler giyin bol kıyafetin yoksada al hamiş pantalonu sende rahat et bebişde rahat etsin.

doğrudur benim zilli,sabah maşallah öyle bi vuruyodu ki noluyo kız dedim,eşim de elini koydu karnıma,dinledi acıkmış annesi uyan dedi

yaaa kızlar doktor banada kız demişti ama tabi heran erekk olabilir diyede çok emin konuşmuyorum.
benimkinde de hiç kıpırdan ma yok.
karnımda mütiş bi gerginklik çekme seyirme var ama öle ordan oraya geçme filan söz konusu değil

canım benim karnımı gören kız karnı diyodu zaten,yana doğru genişliyom,kalça kemiklerim sır sır sızlıyo,yataktan kalkarken kalçamı tutuyorum,eşime dedim,bu kız karnımda mı büyüyo,yoksa kalçamda mı ya dedim, kilo almama rağmen yan taraflarım dolu,basenlerim genişlemiş duruyo,tipimi bozcak bu zilli

şiddetli vurduğunda karnımın bi tarafı inip inip kalkıyo,dıştan görülüyo,ama kayma hareketi hissetmiyom,direk tekmeliyo bu kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…