kaç kilo aldn bu zamana kadar canım
ne bolmuş ikiz sizde ne güzel,senin bir sonrakinde çiftolur kesin o zaman süper yaaaaaabenim de ikizdi ama kısmet işte,benimki doğal yolla olmuştu,ben her ay çift yumurta üretiyomuşum,ailemde,ablamda,teyze,amca tarafında çift yumurta ikizi örnekleri var,ama troit yetmezliği yüzünden 5-6 ay uğraştım,düzeldiği ay hamile kaldım,2 taneyi birden kaldıramadı vücut,dr. 3-4 ay daha erteleseydin,troitin tam düzelseydi,birini kaybetmezdin dedi ama kısmet işte,inş. ikinciye nasip olur
medical park göztepe hastanesinde..
Tşkler arkadaşım..Ben kaydımı yaptırıcam
Kordon kanı kök hücreleri sadece doğum esnasında toplandığından dolayı oldukça değerlidirler. Bu nedenle toplama işleminin uzman hekimler tarafından yapılması ve uzman kişiler tarafından uygun koşullarda işlenerek saklanması gerekmektedir.
Kordon kanı toplama işlemi oldukça basit ve acısız bir işlem olup, anne ya da bebeğe herhangi bir zararı kesinlikle bulunmamaktadır.
Kordon kanı kök hücreleri, diğer kök hücre kaynakları ile karşılaştırıldığında oldukça gençtirler ve saklandıklarında yaşlanma ve yıpranma süreçleri de durdurulmuş olur. Üreme hızları diğer kaynaklara göre daha fazladır.
Kordon kanı nakli esnasında alıcı ile verici arasında tam bir doku uyumu (HLA) olmasa dahi, başarı oranı yüksektir.
Bebekten toplanan kordon kanı sadece otolog değil, doku uyumu gerçekleştiği takdirde ailenin diğer fertleri için de kullanım alanına sahiptir. Bu özellik, aile bireyleri arasında kordon kanı nakli gerçekleştirilmesine de olanak sağlar.
Saklanmış olan kordon kanı kök hücreleri, istenildiği takdirde herhangi bir işleme tabii tutulmadan ve hastalığın ilerlemesine fırsat vermeden kullanılabilir.
havuza gidip geldim amma yazmissiniz ancak bitirebildimm... :))
ooo ne güzel serinlemişsindir bize yasak havuz inşallah seneye ben de giderim..
ikizi olacak annelerin en buyuk istegidir herhalde iki nimeti bir arada yasayacaksin ne guzel. ikiz bekleme sureci cok stresslidir eminim ama sonucu da bir okadar guzel olacak insallah. opuyorum meleklerini :)
evet içimden hep bir kız bir erkek geçiyordu; Allah a şükür ki öyle de oldu..teyzesi bizde senin oğluşunu öpüyoruz kızım ve oğlum ile yanacıklarından..
kayınvalidem 3 kere cepten bi kere şirketten aradı çıkmadım teline döndüm sonra bilgi verdim iiyim falan diye süzüldünmü dedi kayınpederim yumurtladı kesin o bana süzülmüşsün kızım ye biraz demişti de evet kilo veriyorum dedim erkek olmasın dedi evet erkek dedim hııııı neyse bizim için farketmez falan dedi üzüldü sankim hehehehehe bizim içinde farketmez dedim alem yaaaa
kocama dedim annem sevinmedi herkesin isteği farklı olabilir falan diyo ılımlı yani anası ne de olsa annem de kız istiyodu benim:)))) hayırlısı böleymiş ama ben genelde erkek kıyafeti almıştım ki zaten hehehehe
Basur için sıcak suya oturmayı tavsiye ediyorlar;sık sık duş al o bölgeyi defalarca yıka her ihtimale karşı doktora sor mutlaka bir şeyler verir kullanman için. çok geçmiş olsun..
inşallah 2.ci de kısmet olur:) teşekkür ederim; tüp bebek tedavisi ile İkizlerime hamileyim ben..[/COLOR]
Hangi hastanesinde acaba anadolu yakasında olursa gidebilirim bilgilenmekte yarar var
Canım benim bildiğim bir çok özel hastanede özellikle devlet hastanelerinde kadın doğum bölümünde bu seminerler var.
hangi hastalıkta cnm.?
ay hiç olur mu bence cok sevinmişlerdir.bir de onların soyadını devam ettirecek sonucta...bence o baska birseyden alınmıştır ,ya da sana kırgınlığı varsa felan nazlanıyo olabilir :) bence öle yani
eski bri kızılderili atasözü derki " bir insanı kınamadan önce 40 gün onun makosenleriyle (ayakkabılarıyla) yürü". yani 40 gün onun hayatını yaşa. senin ki hakkatten böyle oldu. biz bilemezdik, cnm benim artık kötü şeyleri düşünmek yok. bak oğluşun çok şakacı olcek söyliyim sana. 12 haftada gösterdi. sonra aç kapa numaralar yaptı sana. sana sevimli görünmek istiyor galiba.yaa tülaycım vicdan azabı çekiyorum. önceleri bebişin hareketlerini çok net hissederdim, geçen hafta arabada çok dönünce "babası kız buna bu çok şımardı" dedim o gün bugün hissedemiyorum. acaba bana küstü mü? annesi ona şaka yaptı, babacık ona hiççç kızmaz ki. ayy kafayı yiyorum galiba.
bak şimdi o teyzesini dinler
cnm yavru kuşum benim annen sana tabi ki şaka yaptı sen onun için o kadar önemlisin ki seni kırcak bişeyi hayatta aklından geçirmez bile sen bi sinyal gönderiverde annen rahatlasın he kuşum olurmu???
tulaycim ulusa seslenis gibi olcak ama bizim oglana da bi sesleniver. kazik kadar oldu hala bi tikirti yok :)
tulaycim ulusa seslenis gibi olcak ama bizim oglana da bi sesleniver. kazik kadar oldu hala bi tikirti yok :)
hııı şimdi bu alanda ne desekki benimkinde de bi tıkıptı neyim bişey yok ama erkek bebekler geç sinyal gönderirlermiş annem dün dra beklerken tülay hissttim mi hiç dedi yooo dedim o zaman erkek olabilir dedi annem kızlarını daha erken hisstmiş erkek kardeşimi geç olabilirmi bilmiyorum ama böle dedi ben benimkine bi gün bi seslencem senin ki de hemen sinyal yollıcak dediğin gibi ulusa sesleniş gibi bişey olcak hehehehehe ama sabrediyom şimdilik 20 hafta diyolar ya bekliyelim bakalım
arkadaşlar ben bi hissediyorum yada hissettiğimi düşünüyorumama sonra bikaç gün tık yokkk.bi de arkadaşlar ben dar pantoln giydiğimde hissediyorum bol şeyler yada eşefman filan giymişsem asla hissedemiyorum.sizin de böyle mii,beli birazcık sıkan şeyler giymek tehlikesi başlamışmıdır artık sizce giymesemmiiii
hııı şimdi bu alanda ne desekki benimkinde de bi tıkıptı neyim bişey yok ama erkek bebekler geç sinyal gönderirlermiş annem dün dra beklerken tülay hissttim mi hiç dedi yooo dedim o zaman erkek olabilir dedi annem kızlarını daha erken hisstmiş erkek kardeşimi geç olabilirmi bilmiyorum ama böle dedi ben benimkine bi gün bi seslencem senin ki de hemen sinyal yollıcak dediğin gibi ulusa sesleniş gibi bişey olcak hehehehehe ama sabrediyom şimdilik 20 hafta diyolar ya bekliyelim bakalım
yaaa kızlar doktor banada kız demişti ama tabi heran erekk olabilir diyede çok emin konuşmuyorum.
benimkinde de hiç kıpırdan ma yok.
karnımda mütiş bi gerginklik çekme seyirme var ama öle ordan oraya geçme filan söz konusu değil
yaaa kızlar doktor banada kız demişti ama tabi heran erekk olabilir diyede çok emin konuşmuyorum.
benimkinde de hiç kıpırdan ma yok.
karnımda mütiş bi gerginklik çekme seyirme var ama öle ordan oraya geçme filan söz konusu değil
ee tabii cnm artık giyme yani. bol şeyler giyin bol kıyafetin yoksada al hamiş pantalonu sende rahat et bebişde rahat etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?