2011 Aralık Anneleri

hamiş pantolonu aldım tabiki canım ama o da bol yawww iki adım atınca sanki aşağıya düşüyor

ben lastikli bi kot aldım,lc den,hamile pantolınuymuş,bi beden büyük aldım ama dediğin gibi bağcığını sıkınca iz yapıyo,sıkmayınca geniş geliyo,aşağı iniyo,ama merak etme canım, 20. haftadan sonra hızla büyüyo karın,ben halen eski pantolonlarımı giyiyom,daha aşağıda duruyo ama şimdilik kapanıyo düğmesi

hamiş pantolonu aldım tabiki canım ama o da bol yawww iki adım atınca sanki aşağıya düşüyor

Mrb.lar :) Bende almıştım ama biraz büyük almışım ilk gün zorluk yaşadım sonra farkettim ki belinde lastik var düğmeyle sıkılaştırabiliyosun bi bak istersen sende..

hamile pantolunu sıkıntısı var
ben şimdilik 2 tane aldım yazlık birinin baçaları falan dar hoşuma gidiryor.
biri bol baça uçlarından sıkabiliyorrsunuz defactodan hatta hamile pantolonu olarak geçmiyor . üstü penye hamile pantolonalrı gibi
yazı bu ikisiyle geçitriirm

bizde tuzlama olayı yoktur. ilk defa kayınvalidemden duydum ve kayınvalidem bebişimi tuzlamak istediğinde biraz ürktüm. açıkçası pek de istemedim bilmediğim bişi olduğu için. neyse banyo suyuna tuz attı ilk yıkamamızda. aradan 6 ay geçti kayınvalideye gittik oturuyoruz. benim oğlan terliyor. bak anne dedim tuzlasan da terler insan tuzlamadsan da ve muhteşem cevap: ben onu tuza gömük bekletecektim o zaman hiç terlemezdi ama sen istemedim. işte bu. hala hatırladıkça gülüyorum. oğlumun teri kokmaz ama terler. bu da doğal bi olay. ben de paylaşmak istedim. tuzlamak ya da tuzlamamak herkes kendi tercihini yapsın.

Allah gönlüne göre versin tülayuzun. ya o senin bebeğin ne demek bizim için fark etmez. anlayamadım. onlar isteseler de istemeseler de erkek bebiş olcak. hala aklım almıyor. ben mi fevri yaklaşıyorum olaya ama kızdım. bu arada ben ilk bebekte rüyada kız ikincide erkek gördüm. ve ikinci bebişimiz kız geliyor. galiba rüyalar gerçek oluyor. sen de isabetli alışverişler yapmışsın zaten. sen boşwer onları.

34 erkek,30 kız
kızlar yetişcek ve geçecek o erkek bebikleri

canm yaş,hamile kald. kilo,şimdiki kilon,nerden katılıyosun yarışmamıza
deryacım benim de ilim yazmıyor kılom yazmıyor listede hemen bildirivereyim de sana zahmet eklersen sevinirim.
53.6 kılo ile hamile kaldım. şimdi 58 kıloyum çok mu almışım tabi yedim yedim yattım halsizlikten. izmirde yaşıyorum. bebeğimin kalp atışlarını duyduk. 2li tarama testi yaptırmadım doktor arama sürecinde geçti o günler. şimdi yeni doktorumuz 3lü yaptır dedi 2 hafta sonra yaptıracağım.

arkadaşlar hep sizin yazdıklarınızı okuyup mutlu oluyorum çok yorum yapamasamda. ama size bişey itiraf edeyim bebeğimi çok sevsem de daha yeni yeni ona alışmaya başladm. bu kontrolde doktor ayrıntlı bi şeklilde ultrasonda gösterdi anlattı. o kadar heyecanlandım ki. daha önceki doktor senin çocuk sevmeye hevesin kalmamış demişti. bu doktor çok güzel yaklaşınca olayın rengi de değişti. şimdi daha heyecanlı daha sabırsızım

tuzlamaya inananlardanım.
benide tuzlamışlar tuzlama terleemye engel değil kokmaya engel:)))))
kimisi vardır hep ter ağır kokar yeni banyodan çıksa bile
ben tuzlucam kuzumu:))))))))))))))

ee kızlar annenin güzelliğinen çalar kendilerine eklerlermiş annesi olucak o kadar.

içerden kenar lastiklerini sık cnm.

canm yaş,hamile kald. kilo,şimdiki kilon,nerden katılıyosun yarışmamıza

evet civciv çıkıcak kuş çıkıcak yarışması. bu arada istanbul çokkk sıcak nerdeyse bayılacağım sıcaktan.

bende krem rengi bi tane aldım bide beyaz alacaktım ama kocam muhalefet etti beyz giydirmem sana diye alamadım. tabii beyaz pek yakışır bana. beyaz giyme tanırlar seni benden alırlarrrr....

aaaaa one demekmiş be öyle. senin çocuk sevmeye hevesin kalmamış.böyle söz mü denir. ay bazen şu doktorlar kendilerini padişah sanıp herkese herşeyi söyleyebileceklerini sanıyorlar.

eeee oldu olacak bende tuzlayımmmm DDDDDDişee yarıyorsaa yapalımm nolcak kii yıkadıgımız suya mı tuzz koyuyoruzzz kızlarr bizde öyle adetler yok bilmiyorum o yüzden ç.ama nar olayını duydum yapacam kısmetseeeee D:

karınca nesi? nereye sürcez? burda neler oluyo kuzum:)) şaka bi yana kızlar ben de süreyim kızıma. kıllı olmasın dimi ama.

ay kızlarrrr bi iğrençlik daha var kıl çıkmaması için.
sıkı durun
fare yavrusu
evet yanlış okumadınız fare yavrusu. alıp sürüyosunuz. hiç bi tane bile kıl çıkmıyo. yengemin kardeşinde yapmışlar. 6 kız kardeş bunlar hepsi de kılllı bi bu bebek gibi. kadnın orasında bile hiç kıl çıkmıyomuş. bu nasıl bişise?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…