hamiş pantolonu aldım tabiki canım ama o da bol yawww iki adım atınca sanki aşağıya düşüyor
hamiş pantolonu aldım tabiki canım ama o da bol yawww iki adım atınca sanki aşağıya düşüyor
Mrb.lar :) Bende almıştım ama biraz büyük almışım ilk gün zorluk yaşadım sonra farkettim ki belinde lastik var düğmeyle sıkılaştırabiliyosun bi bak istersen sende..
Evet o tuzlama aynen öyle oluyo. Bizde de vardır. Bebeğime kesinlikle yapıcam. Bizim ailede kimsenin teri kokmaz erkeklerin bile...Eşim ben terliyken bile ne güzel kokuyosun der. Ama kendisi terlediği an kokmaya başlıyo. Hemen banyo yapması gerekiyo..
Eşim karşı çıkıyo, kaynanam da eminim söylenecek. Senin çocukların gibi kokmıcak benim bebeğim dicemÇağırıcam annemi, bi güzel tuzlıycam çocuğumu.
Allah gönlüne göre versin tülayuzun. ya o senin bebeğin ne demek bizim için fark etmez. anlayamadım. onlar isteseler de istemeseler de erkek bebiş olcak. hala aklım almıyor. ben mi fevri yaklaşıyorum olaya ama kızdım. bu arada ben ilk bebekte rüyada kız ikincide erkek gördüm. ve ikinci bebişimiz kız geliyor. galiba rüyalar gerçek oluyor. sen de isabetli alışverişler yapmışsın zaten. sen boşwer onları.kayınvalidem 3 kere cepten bi kere şirketten aradı çıkmadım teline döndüm sonra bilgi verdim iiyim falan diye süzüldünmü dedi kayınpederim yumurtladı kesin o bana süzülmüşsün kızım ye biraz demişti de evet kilo veriyorum dedim erkek olmasın dedi evet erkek dedim hııııı neyse bizim için farketmez falan dedi üzüldü sankim hehehehehe bizim içinde farketmez dedim alem yaaaa
kocama dedim annem sevinmedi herkesin isteği farklı olabilir falan diyo ılımlı yani anası ne de olsa annem de kız istiyodu benim:)))) hayırlısı böleymiş ama ben genelde erkek kıyafeti almıştım ki zaten hehehehe
kızlar yetişcek ve geçecek o erkek bebikleri34 erkek,30 kız
deryacım benim de ilim yazmıyor kılom yazmıyor listede hemen bildirivereyim de sana zahmet eklersen sevinirim.canm yaş,hamile kald. kilo,şimdiki kilon,nerden katılıyosun yarışmamıza
bizde tuzlama olayı yoktur. ilk defa kayınvalidemden duydum ve kayınvalidem bebişimi tuzlamak istediğinde biraz ürktüm. açıkçası pek de istemedim bilmediğim bişi olduğu için. neyse banyo suyuna tuz attı ilk yıkamamızda. aradan 6 ay geçti kayınvalideye gittik oturuyoruz. benim oğlan terliyor. bak anne dedim tuzlasan da terler insan tuzlamadsan da ve muhteşem cevap: ben onu tuza gömük bekletecektim o zaman hiç terlemezdi ama sen istemedim. işte bu. hala hatırladıkça gülüyorum. oğlumun teri kokmaz ama terler. bu da doğal bi olay. ben de paylaşmak istedim. tuzlamak ya da tuzlamamak herkes kendi tercihini yapsın.
Allah gönlüne göre versin tülayuzun. ya o senin bebeğin ne demek bizim için fark etmez. anlayamadım. onlar isteseler de istemeseler de erkek bebiş olcak. hala aklım almıyor. ben mi fevri yaklaşıyorum olaya ama kızdım. bu arada ben ilk bebekte rüyada kız ikincide erkek gördüm. ve ikinci bebişimiz kız geliyor. galiba rüyalar gerçek oluyor. sen de isabetli alışverişler yapmışsın zaten. sen boşwer onları.
AYYY ona hiç takılmadım bile bizim içinde farketmez dedim ilk çocuğum yaa farkedermi tabiki farketmicek sen onun daha ne densizlikleri oluyo bilsen bu hiçbişey düşün tellerine çıkmıcak aşamaya getiriyo beni
sallayalım gitsin bis keyfimize bakalımh.sonu da gidiyim de oğluma bişeyler alıyım he ona da yün alıyımda örmeye başlasın kayınvalidem yani hehehehe
tuzlamaya inananlardanım.
benide tuzlamışlar tuzlama terleemye engel değil kokmaya engel:)))))
kimisi vardır hep ter ağır kokar yeni banyodan çıksa bile
ben tuzlucam kuzumu:))))))))))))))
ben de tuzlayacam[/Q
hatta ben şimdi eğer kızım olursa şu karınca yumurtasınıda bi bulsak diyorum il k doğduğunda sürünce işe yarıyor diyorlar.
canım benim karnımı gören kız karnı diyodu zaten,yana doğru genişliyom,kalça kemiklerim sır sır sızlıyo,yataktan kalkarken kalçamı tutuyorum,eşime dedim,bu kız karnımda mı büyüyo,yoksa kalçamda mı ya dedim, kilo almama rağmen yan taraflarım dolu,basenlerim genişlemiş duruyo,tipimi bozcak bu zilli
canm yaş,hamile kald. kilo,şimdiki kilon,nerden katılıyosun yarışmamıza
hamile pantolunu sıkıntısı var
ben şimdilik 2 tane aldım yazlık birinin baçaları falan dar hoşuma gidiryor.
biri bol baça uçlarından sıkabiliyorrsunuz defactodan hatta hamile pantolonu olarak geçmiyor . üstü penye hamile pantolonalrı gibi
yazı bu ikisiyle geçitriirm
deryacım benim de ilim yazmıyor kılom yazmıyor listede hemen bildirivereyim de sana zahmet eklersen sevinirim.
ama size bişey itiraf edeyim bebeğimi çok sevsem de daha yeni yeni ona alışmaya başladm. bu kontrolde doktor ayrıntlı bi şeklilde ultrasonda gösterdi anlattı. o kadar heyecanlandım ki. daha önceki doktor senin çocuk sevmeye hevesin kalmamış demişti. bu doktor çok güzel yaklaşınca olayın rengi de değişti. şimdi daha heyecanlı daha sabırsızım
ben de tuzlayacam[/Q
hatta ben şimdi eğer kızım olursa şu karınca yumurtasınıda bi bulsak diyorum il k doğduğunda sürünce işe yarıyor diyorlar.
bende tuzluyacağım ama karınca yumurtası yağını ne yapacaksın?
ben de tuzlayacam[/Q
evet onu da duydm çok mantıklı ya,baharatçılarda olur,bizim gibi kıllı olasn di mi,ama erkeğe olmaz yav,tüysüz olur
ee kızlar annenin güzelliğinen çalar kendilerine eklerlermiş annesi olucak o kadar.
haklısn canım,basenlerin genişlemesi geçici bi durumsa amenna,ya böyle kalırsam düzelmezsem ilerde diye korkuyom,eşim dalga geçiyo,tam antep avratları gibi olursn diyo
bende tuzluyacağım ama karınca yumurtası yağını ne yapacaksın?
karınca yumurtası özellikle baharatçılarda değil gerçekten yuvasından bulunup yumurtalar olmurmuş. sürdüğün yerde de kıl çıkmazmış. ki benim arkadaşım canlı örneğini görmüşevet onu da duydm çok mantıklı ya,baharatçılarda olur,bizim gibi kıllı olasn di mi,ama erkeğe olmaz yav,tüysüz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?