2011 Aralık Anneleri

sumakcım hakkatten senin ufaklık pek bir yaramaz olucak. daha şimdiden yaptıklarına baksana. sadece anne babasını değil bütün yopiği yine merakta bıraktı kereta..

oynatıyor resmen bızı sımdıden ..

napıcaz bılmıyorum karnıma vuruyorum bak dövücem senı dıyorum yok yıne de oylece duruyor..

bır de parmaklarını oynatıyor ayak parmaklarını tutmaya calısıyor fılan o kadar da guzel kı ya..

neyse saglıklı olsunda napalım artık

bızde aynı seyı dedık kesın doktoru begenmedı..

esımde dıyor ee kızım herkese acmaz oyle ..

:)

Açmasın tabiii edepli kız aferin onaa yavrum benim yaa kıyamam ben ona Allahım nazarlardan saklasınnn Kızlar sami yusuftan hasbi rabbi dinliyorum o kdr güzel ki biraz sakinleşmeme faydası var sanırım

Canım beniimmm çok teşekkür ederim Allah senden razı olsun dualarını eksik etme yeter bir üzgünüm bir umutlu böyle böyle 15 gün nasıl geçecek bilmiyorum

eksik etmem cnm... 15 gün de geçer canını sıkma. hep ayrı yerlerdeyiz ama gönlümüz bir.. bunu da atlatıcaz inşallahhh....

al yünleri renk renk örsün nasıl olsa FARK ETMEZ MİŞ YAAAA

İŞTE Bİ DE GİDİP ÖZELE DÜNYA PARA DÖKÜYORUZ LAFA BAK. ŞİMDİKJİ DOKTORUMDAN ÇOK MEMNUNUM. BU ARADA benim kız benim yüz güzelliğimi götürcek gibi. yüzümde yanaklarda kahverengi lekelenmeler başlamış eşim diyo. ben pek fark etmedim ama onun gözü radar gibidir maşallah.

ilk banyo suyuna biraz tuz atıyorsun. olay bu. ama benim kayınvalidem tuzda balık pişircek gibi tuzlamak istedi oğlumu:)

nar suyu ne yapılıyor arkadaşım?

bence kız. belki arkadaşlar daha önceden tahminlerde bulunmuştur ama hala açmadıysa göstermediyse edepli bi prenses geliyor demektir. hadi bakalım en kısa zamanda öğrenmen dileğiyle. merakla bekliyor tüm topik:)

etkilermiş cnm... bana herkes kızdı ben de gittim hemen hamile şortu ve elbise aldım. gelişimini çook etkiliyormuş...

etkilermiş cnm... bana herkes kızdı ben de gittim hemen hamile şortu ve elbise aldım. gelişimini çook etkiliyormuş...

Evet canım benimde en kısa zamanda gidip rahat bol birşeyler almam lazım artık pantolonlarım sıkıyor rahat edemiyorum Allah bilir bebişim ne hallere giriyordur o dar şeylerin içinde bende önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum göbekler çıkınca dar tişörtlerde hoş durmuyor ben rahatsız oluyorum açıkcası

mardin cim allah yardimcin olsun cnm,su gibi gecsin bu 15 gun ve hayirli haberleri alalim..kalbini ferah tut,hicbirsey olmayacak ....dualarimiz seninle:)))

mardin cim allah yardimcin olsun cnm,su gibi gecsin bu 15 gun ve hayirli haberleri alalim..kalbini ferah tut,hicbirsey olmayacak ....dualarimiz seninle:)))

Aminn canım inşallah hayırlı haberleri vermek en kısa zamanda nasip olur bende naralar atarım topikte Allah sizlerdende razı olsun

Selam kızlar komşunun bebişini gördüm geldim. Çok tatlı maşallah...
İyi geldi stres attım
Selam Neredesinfiruze görememiştimm ne zamandır canım..

Hoşgeldin canım bende bebeği gördüm geldim.. Benimde moralimi eşim bozdu... Düzelen moralimi alt üst etti. Kapris yapıyor sanki o hamile Allah Allah ya...
boşver takma kaynananı. Senden fazla düşünüp senden fazla canı yanmıyor ya. Ancak artistlik yaparlar... Ben işe gideceğim gel çocuğa bak desen tozu dumana katı kaçarlar... Çok sinirliyim yaaaa ne güzel keyifliydim. Konuşmayacağım eşimle gıcık.

herkese selam,

1 haftadır çok kötüyüm, ağır bir grip geçirdim şimdi hafifledi çok şükür, gündüzlerim iş akşamlarım uyuyup kalmakla geçiyor, 1 gecemizi acilde geçirdik kötü ateşlendim bu da hamilelikte çok tehlikeliymiş, ve idrar yollarımda iltihap ve enfeksiyon olmuş, bu da çok tehlikeliymiş. şimdi antibiyotik falan bikaç ilaç kullanıyorum iki doktora da sordum ikisi de kullanman gerekiyor bir zarar yok dedi inşallah olmaz. şimdi de çok halsizim. kimse beni sormuyor dedim ya, azıcık ilgi bekliyordum sonuçta hergün paylaşımlarda bulunuyordum en son bebeğin cinsiyetini öğrenmeye doktora gitmiştim merak edeceğinizi düşünmüştüm kimse bişey yazmayınca alınganlık da oldu darıldım açıkçası.

bu arada benim de KIZIM olacak, çok mutluyuz, geçen hafta doktor 215 gram dedi son adet tarihinden emin misin bu bebek çok büyük dedi. 6 gün önde gidiyormuş ve sanırım biraz tombiş. çok şükür sağlıklı.

sizinkiler de sağlıklıdır inşallah sonuna kadar böyle olur. mardin47 arkadaşıma da çok üzüldüm inşallah sonuç iyi çıkar. herkes stres yapmış boşverin düşünmeyin kayınvalideyi falan sizi olumlu etkileyen insanlarla bir arada olun, işiniz benimki gibi stresliyse en geç 4 aya hepsinden kurtulacam diye kendinize moral verin.

her şey gönlünüzce olsun.

Ah canım ya öok geçmiş olsun... Lütfen iyi olmaya çalış.. umarım iltihap en kısa zamanda geçer.. Hamileyken grip atlatmak çok meşakkatli. Allah seni de bebeğini de korumuş
Haklısın aslında hergün paylaşımlard bulunuyoruz ve birbirmizi iyi takip etmemiz lazım. Alınganlıkta haklısın. Birbirmize karşı hassasiyeimizin daha yoğun olması lazım.
Yoksa sanal ve sahte bir diyalog olarak kalırki. Duygu düşünce ve paylaşımlarımız gerçekjten samimi...
Yazını yazma şeklinde de hala bir stem sezdim.. Kimse kasıtlı bu ihmali yapmadı ianan. Sanırım girip "MERABA KIZLAR BEN GELDİM.bÖYLE BÖYLE OLDU" diye anlatımlara alıştığımız için olacak.
Neyse canım artık ben de sitem edeceğim...
Kızın hayırlı olsun Allah kucağına sağlıkla vemeyi nasip etsin canım..

Kızlar basurum çok sancı yapıyor yarına kadar nasıl dayanacağım...
Eşime de kıgınım birde ona beni doktora götür nasıl diyeceğim...

Bi leğene sıcak su koysan içinede tentürdiyot döküp az öle otursan biraz iyi gelebilir memelenmiş anladığım kadarıyla doğumda da yırtılır doğumdan sonra tedavisini olursun sanırım kesip alıyorlar

Sağol canım.. Ilık su pek işe yaramadı ama bir de tentüdrüyotla deneyeyim.
Evet memelenmiş. Nasıl birden oldu dün yoktu. Daha doğrusu dün hafifi sızı vardı ben sıcaktan pişmişim sanmıştım.. Bugün anladım. Memeler kanıyor bepanten sürüyorum ama nafile..

canim ayni sorun bende de vardi, ama Allaha sukur artik iyiyim. sana tavsiyem o bölgeyi islak ya da nemli tutma ve ilik suyla yika. Bana en buyuk yardimi kantoron yagi sagladi. iki gunde ne sancim kaldi ne de sislik.

Doktoruna danis öncelikle illa ki bi ilac verecektir ya da sana bi yol gösterecektir. Cok gecmis olsun, umarim tez zamanda kurtulursun agridan sizidan...:80:

Son düzenleme:

Suyu çok kaynat ama oturma buharında dur biraz

deme annesi oyle uzulur alinir sonra bebiscik. biz onu nasilsa cok seviyoruz ya ona guveniyor. 1 hafta daha bekleriz minigini napalim. allah saglik versin deeee :)

Canım benimde moralimi arkadaşım düzeltmişti ama kaynanamın beni eşime utanmadan eşime şikayet etmesiyle allak bullak oldum eşimle dertleşiim biraz derken oda bana sarılıp uyuyakaldı ona da sinirlendim şimdi anlayacağın bendede moraller sıfır

Canım cok gecmiş olsun antibyotikler açısından sıkıntı yapmana gerek yok bende kullanıyorum benim doktorum da amniyosentezden sonra iltihap olmasını engellemek için verdi gönlünü ferah tut yani ama bol bol sıvı iç özelliklede su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…