- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
sumakcım hakkatten senin ufaklık pek bir yaramaz olucak. daha şimdiden yaptıklarına baksana. sadece anne babasını değil bütün yopiği yine merakta bıraktı kereta..
bızde aynı seyı dedık kesın doktoru begenmedı..
esımde dıyor ee kızım herkese acmaz oyle ..
:)
ayyyy hakkatten bu ne yaa. hayır şu eşe şikayeti ben anlamıyorum. ne amaçla edilir. git eşini döv, veya ona haddini bildir, veya bizimle böyle konuşmasını yasakla... ne nedir insnaların bu şikayetten beklentisi. ve eşin onlara bişey diyemmeiş mi ki sen stresli olduğun halde dönüp sana bunları yansıtmış. hayır kaynanayı bir noktaya kadar anlıyorum ama şu yırtık dondan fırlar gibi fırlayan görümcelere ne oluyor yaa. ay çok sinir oldum kusuruma bakmayın. biz burda kızcağız iki dakka moral bulsun diye sabahtan beri uğraşalım , kocasının akrabaları sanki kraliçe ve prensesmiş gibi herşeyi mahvetsinler. neyse susuyorum bugün yeterince gerildim bebişimde gergin hissediyorum.
Canım benim sorma ya benim yaşadıklarımın 10da birini kızı yaşamıs olsaydı hastaneyi başlarına yıkardı eminim o kdr cazgırdır kendiside hamile bu değiştirdiği 4.doktor benim içinde kolayca doktor değiştirsin diyebiliyor kusura bakmasın ben bir doktorla başladım Allahın izniylede onunla sürdürcem tek yaptığım doktoruma güvenmek oldu hiç korkmadım çok şükürki oda bana acının asını yaşatmadı hiç hissetmedim koca iğneyi Allah ondan razı olsun tepemin tasını attırmayı başardı kaynanam kocamla tam konuşamadık gelsin anlatsın bakalım detayları benim evime kdr gelmiş iki bina ilerde yengemiz var ona ugramıs bende esıme dedımkı bana gelmesi lazımdı dedim saat 2ye kdr evdeydim her zaman gelmeden arar neymiş efendim gelmiş zile basmış ben evde yokmuşum işine geldi mi kızım müsait misin diye aramayı biliyo ama anlamadığım sen nasıl düşünürsün böyle şeyleri ben birde seni mi avutcam ya o durumdayken bana ya bebeğe birşey olursa test dogru çıkarsa ne yapcaz kızım diobu durumda bir insana o ihtimal söylenir mi yaa bu nasıl insanlıktır
Canım beniimmm çok teşekkür ederim Allah senden razı olsun dualarını eksik etme yeter bir üzgünüm bir umutlu böyle böyle 15 gün nasıl geçecek bilmiyorum
eksik etmem cnm... 15 gün de geçer canını sıkma. hep ayrı yerlerdeyiz ama gönlümüz bir.. bunu da atlatıcaz inşallahhh....
al yünleri renk renk örsün nasıl olsa FARK ETMEZ MİŞ YAAAA[QUOTE
AYYY ona hiç takılmadım bile bizim içinde farketmez dedim ilk çocuğum yaa farkedermi tabiki farketmicek sen onun daha ne densizlikleri oluyo bilsen bu hiçbişey düşün tellerine çıkmıcak aşamaya getiriyo beni
sallayalım gitsin bis keyfimize bakalımh.sonu da gidiyim de oğluma bişeyler alıyım he ona da yün alıyımda örmeye başlasın kayınvalidem yani hehehehe
İŞTE Bİ DE GİDİP ÖZELE DÜNYA PARA DÖKÜYORUZ LAFA BAK. ŞİMDİKJİ DOKTORUMDAN ÇOK MEMNUNUM. BU ARADA benim kız benim yüz güzelliğimi götürcek gibi. yüzümde yanaklarda kahverengi lekelenmeler başlamış eşim diyo. ben pek fark etmedim ama onun gözü radar gibidir maşallah.ee kızlar annenin güzelliğinen çalar kendilerine eklerlermiş annesi olucak o kadar.
aaaaa one demekmiş be öyle. senin çocuk sevmeye hevesin kalmamış.böyle söz mü denir. ay bazen şu doktorlar kendilerini padişah sanıp herkese herşeyi söyleyebileceklerini sanıyorlar.
ilk banyo suyuna biraz tuz atıyorsun. olay bu. ama benim kayınvalidem tuzda balık pişircek gibi tuzlamak istedi oğlumu:)eeee oldu olacak bende tuzlayımmmmDDDDDDişee yarıyorsaa yapalımm nolcak kii yıkadıgımız suya mı tuzz koyuyoruzzz kızlarr bizde öyle adetler yok bilmiyorum o yüzden ç.ama nar olayını duydum yapacam kısmetseeeee D:
nar suyu ne yapılıyor arkadaşım?Daha cinsiyeti belli değil ama kız olursa ben de karınca yumurtası sürmek istiyorum..kızlar cidden karınca yumurtası ne zaman oluyo geç mi kaldık acaba..bi taraftan o krem şeklinde satılanların faydalı olacağına inanmıyorum içine eser miktarda katıyolardır eminimtuzlama olayı da çok mantıklı ama bilen arkadaşlar nasıl yapıyoruz anlatabilir mi ilk banyo suyuna mı katıyoruz..nar suyunu bende kadınlar kulübünde okumuştum o da denenebilir aslında bir zararı olacağını zannetmiyorum..
bence kız. belki arkadaşlar daha önceden tahminlerde bulunmuştur ama hala açmadıysa göstermediyse edepli bi prenses geliyor demektir. hadi bakalım en kısa zamanda öğrenmen dileğiyle. merakla bekliyor tüm topik:)saat 3te tel geldı doktor ıle yarın randevum vardı ,doktorunuz acil izine cıktı yarın gelmeyın dedı ayın 15ine kadar olamayacak dendı.
bende dıger doktora alayım dedım onun da sezeryan gunu dendı ..
hemen kayınvlaıdemı aradım dedım boyle boyle bugüne sıra alabılır mısın ..
benım doktorum bugun de yoktu o da dıgerıne almıs.
saat4te gırdık sonuncu gırdım zatı..
tatılı sordum sorun yok dedı,ıste gıtmıskenb ılacta yazdırıyım dedım yazdı ..
kayınvalıdem dedı bakalım bebege dedı o da tamam bakalım dedı .
deıdk cınsıyetı ogrenmedık bellı olmustur dımı o da olmustur dedı..
gırdık esımde geldı..
hemen ıyı mı dedım ıyı dedı
sonra cınsıyetıne bakamadık oyle bır sekılde oturmuş kı bızım sıpa ..
esım bı ara erkek galıba dedı ,doktor erkekler erkek ıstıyor ıcınden ıcınden dedı ama ben kıza benzettım dedı
yok kız ıstıyoruz dedık..
karnımı salladı fılan ama nafile bır turlu pozızyonunu degıstırmedı ..
cekmıs ayakalrınını kendıne oturuyor kollarını da baglamıs ,ayak parmaklarını tutmaya calsııyor ..
hadı cocugum dıyorum dövecem bak sımdı yok degıstırmedı ..
dedı haaftaya ayrıntlı usg var o zaman gorunur ee bız tatılde olacagız tatıl donüşü bellı olucak yanı
doktordan cıktık oturduk kafeye bızım kı basladık harekete ,tekme atıyor resmen zilli dedim senı ..ne vardı degıstırsen oturusu..
yanı ne oldugunu kesınlestıremedık ..
kesın bırsey demıyorum sonradan degısenlerı duyunca ,erkek olsa sımdıye bellı olurdu herhalde ..
ama oyle yüzde 70 %80 lerle de avunmak ıstemıyorum
kesın kız ya da kesın erkek denmelı bana ..:84:
arkadaşlar ben bi hissediyorum yada hissettiğimi düşünüyorumama sonra bikaç gün tık yokkk.bi de arkadaşlar ben dar pantoln giydiğimde hissediyorum bol şeyler yada eşefman filan giymişsem asla hissedemiyorum.sizin de böyle mii,beli birazcık sıkan şeyler giymek tehlikesi başlamışmıdır artık sizce giymesemmiiii
etkilermiş cnm... bana herkes kızdı ben de gittim hemen hamile şortu ve elbise aldım. gelişimini çook etkiliyormuş...
mardin cim allah yardimcin olsun cnm,su gibi gecsin bu 15 gun ve hayirli haberleri alalim..kalbini ferah tut,hicbirsey olmayacak ....dualarimiz seninle:)))
Canım cıktım dısarı geldim şimdi arkadaşım beni evine götürdü moralimi düzeltti geri getirdi ama saolsun kaynanam yine moraliimin içine etti gitmişde beni eşime şikayet etmişneymiş efendim ben dün onu arayıpta durumu anlatmamışım eşimden duymuş zaten bnm anlatmama fırsat vermeden dk başı oglunu arıodu ben o halimle onu teselli etmeyi mi düşüncem Allah aşkınıza sinirlerim yine tavan yapmış durumda hadi hayırlısı
herkese selam,
1 haftadır çok kötüyüm, ağır bir grip geçirdim şimdi hafifledi çok şükür, gündüzlerim iş akşamlarım uyuyup kalmakla geçiyor, 1 gecemizi acilde geçirdik kötü ateşlendim bu da hamilelikte çok tehlikeliymiş, ve idrar yollarımda iltihap ve enfeksiyon olmuş, bu da çok tehlikeliymiş. şimdi antibiyotik falan bikaç ilaç kullanıyorum iki doktora da sordum ikisi de kullanman gerekiyor bir zarar yok dedi inşallah olmaz. şimdi de çok halsizim. kimse beni sormuyor dedim ya, azıcık ilgi bekliyordum sonuçta hergün paylaşımlarda bulunuyordum en son bebeğin cinsiyetini öğrenmeye doktora gitmiştim merak edeceğinizi düşünmüştüm kimse bişey yazmayınca alınganlık da oldu darıldım açıkçası.
bu arada benim de KIZIM olacak, çok mutluyuz, geçen hafta doktor 215 gram dedi son adet tarihinden emin misin bu bebek çok büyük dedi. 6 gün önde gidiyormuş ve sanırım biraz tombiş. çok şükür sağlıklı.
sizinkiler de sağlıklıdır inşallah sonuna kadar böyle olur. mardin47 arkadaşıma da çok üzüldüm inşallah sonuç iyi çıkar. herkes stres yapmış boşverin düşünmeyin kayınvalideyi falan sizi olumlu etkileyen insanlarla bir arada olun, işiniz benimki gibi stresliyse en geç 4 aya hepsinden kurtulacam diye kendinize moral verin.
her şey gönlünüzce olsun.
Kızlar basurum çok sancı yapıyor yarına kadar nasıl dayanacağım...
Eşime de kıgınım birde ona beni doktora götür nasıl diyeceğim...
Bi leğene sıcak su koysan içinede tentürdiyot döküp az öle otursan biraz iyi gelebilir memelenmiş anladığım kadarıyla doğumda da yırtılır doğumdan sonra tedavisini olursun sanırım kesip alıyorlar
Kızlar basurum çok sancı yapıyor yarına kadar nasıl dayanacağım...
Eşime de kıgınım birde ona beni doktora götür nasıl diyeceğim...
Sağol canım.. Ilık su pek işe yaramadı ama bir de tentüdrüyotla deneyeyim.
Evet memelenmiş. Nasıl birden oldu dün yoktu. Daha doğrusu dün hafifi sızı vardı ben sıcaktan pişmişim sanmıştım.. Bugün anladım. Memeler kanıyor bepanten sürüyorum ama nafile..
oynatıyor resmen bızı sımdıden ..
napıcaz bılmıyorum karnıma vuruyorum bak dövücem senı dıyorum yok yıne de oylece duruyor..
bır de parmaklarını oynatıyor ayak parmaklarını tutmaya calısıyor fılan o kadar da guzel kı ya..
neyse saglıklı olsunda napalım artık
Hoşgeldin canım bende bebeği gördüm geldim.. Benimde moralimi eşim bozdu... Düzelen moralimi alt üst etti. Kapris yapıyor sanki o hamile Allah Allah ya...
boşver takma kaynananı. Senden fazla düşünüp senden fazla canı yanmıyor ya. Ancak artistlik yaparlar... Ben işe gideceğim gel çocuğa bak desen tozu dumana katı kaçarlar... Çok sinirliyim yaaaa ne güzel keyifliydim. Konuşmayacağım eşimle gıcık.
herkese selam,
1 haftadır çok kötüyüm, ağır bir grip geçirdim şimdi hafifledi çok şükür, gündüzlerim iş akşamlarım uyuyup kalmakla geçiyor, 1 gecemizi acilde geçirdik kötü ateşlendim bu da hamilelikte çok tehlikeliymiş, ve idrar yollarımda iltihap ve enfeksiyon olmuş, bu da çok tehlikeliymiş. şimdi antibiyotik falan bikaç ilaç kullanıyorum iki doktora da sordum ikisi de kullanman gerekiyor bir zarar yok dedi inşallah olmaz. şimdi de çok halsizim. kimse beni sormuyor dedim ya, azıcık ilgi bekliyordum sonuçta hergün paylaşımlarda bulunuyordum en son bebeğin cinsiyetini öğrenmeye doktora gitmiştim merak edeceğinizi düşünmüştüm kimse bişey yazmayınca alınganlık da oldu darıldım açıkçası.
bu arada benim de KIZIM olacak, çok mutluyuz, geçen hafta doktor 215 gram dedi son adet tarihinden emin misin bu bebek çok büyük dedi. 6 gün önde gidiyormuş ve sanırım biraz tombiş. çok şükür sağlıklı.
sizinkiler de sağlıklıdır inşallah sonuna kadar böyle olur. mardin47 arkadaşıma da çok üzüldüm inşallah sonuç iyi çıkar. herkes stres yapmış boşverin düşünmeyin kayınvalideyi falan sizi olumlu etkileyen insanlarla bir arada olun, işiniz benimki gibi stresliyse en geç 4 aya hepsinden kurtulacam diye kendinize moral verin.
her şey gönlünüzce olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?