2011 Aralık Anneleri

Günaydın güzel anneler yine sabah oldu ve biz oğlumla işe gelmek zorunda kaldık artık gelsede son zamanlar doğum iznine ayrılsam yetti gari çallışmak istemiyorum:84::84::84::84::84:

günaydınlarrrr

kızlar dün göbeğim çatırım çatırım çatlayacaktı sanki akşam yemeğinden sonra şöle sırtımı doğrultamadım. omuzlarmı şöle arkaya açsam göbeğim 2 ye ayrılacak gibiydi.dün akşam ilk defa hani 9 ay karnımda taşıdığımın karşılığını hissettim göbeğim ağır geldi.

firuzecim çok geçmiş olsun. benimde geçen hafta farnajitim azdı çok öksürdüm. halada korkuyorum öksürürken bebeğe bişey olmuşmudur diye

biraz önce kızımın (daha emin değilim ama inşallah öledir) elinden tuttuğumu yüzü gülen gözleri ışıl ışıl bi çocuk hayal etttim.:97:

günaydın arkadaşlarım ve bebekimin arkadaşları........ umarım bugün luveyla da iyi haberler alırız. kantoran yağını bende duymuştum cnm.çok geçmiş olsun. EŞinede çok fazla kafayı takma biz nasılki anne olurken duygu durum değişikliği yaşıyoruz onlarda babalığa adapte oluyorlar. ne yapalım bazende biz anlayışlı olacağız onlara karşı.

cnm sitemlerinde haklısın nasıl atladık inan bilmiyorum. işte önce tülay arkadaşımızın sıkıntısı, sonra mardin arkadaşımız derken dikkatimiz dağıldı. keşke sende arada girmeyi başarabilseydin. en azından bilseydik şifan için dua etmeye başlardık. bilemedik, sormadığımız içinde bizi affet. dualarımız seninle Rabbim acil şifanı versin inşallah.

çok sevindim cnm. hayırlı olsun kızın. sen cahil cüheyla takımına bakma. o senin yavrun. ama eşin konusunda hiçç üzülme kızı bir doğsun kızının hayranı oalrak gezecek emin ol buna.

Günaydın Arkadaşlar, bizde dün dr. gittik gördük bebişimizi herşey çok güzeldi büyümüş Maaşallah
3 lü test için kan verdik haftaya belli olacak inşallah sonuçlar iyi çıkar
cinsiyetimizde belli oldu kesin Erkek dedi hayırlısıyla sağlıkla gelir inşallah oğluşum

Günaydın güzel anneler yine sabah oldu ve biz oğlumla işe gelmek zorunda kaldık artık gelsede son zamanlar doğum iznine ayrılsam yetti gari çallışmak istemiyorum:84::84::84::84::84:

evet yaaa dün ki o sıcakta bende aynı şeyi düşündüm. artık çalışmak zor geliyor. bu günede şükür tabii. Rabbim bu günlerimizi aratmasın.

oğluşun hayırlı olsun cnm. hayırlı, sağlıklı, iyi bahtlı, gülen yuüzlü ve mutlu bir evlat olsun inşallah.

ayyyy arkadaşlar benim gibi olan var mı içinizde? 2 gündür şiştim resmen. yumurta zaten yemiyordum, tuzlu bişeyde yemiyorum. aslında cnm bişeyde çekmiyor. ama nasıl o ayaklarımın parmakları patlayacak sanki şiş. bende doktorun dediği gibi ayaklarımı gece yatarken yukarı kaldırdım. sabah ne göreyim ayağımın şişi azalmış ama bu sefer ellrim, el parmaklarım, bileklerim kocaman olmuşlar. noluyor böyle anlamadım. sizde de olan varmı?

bende şişlik yok ama göbeğim çok kasıyor. canım ayaklar havada
uzun süre kalmak tehlikeli dikkat et yarım saat falan tutacaksın.

bende zaman zaman oluyor ayaklarımda şişmeler ama seninki kadar değil sanırım.her vücut farklıdır.bi doktoruna sor istersen ama bence normal diyecek çünkü bazı annelerin çok şiştiğine şahit olmuştum.umarım en kısa sürede geçer..

selam kizlar nasilsiiz
busecim aynisi bendede olmusdu ilk gebelikde su toplamasi bol yuruyus bol su ic yeme konusuna gelince ben hicbisey yiyemiyorum
yavrum 3kg olsun bana yeter cunku fazla kg cocuklarin dogumu cok zor oluyor.ve az kgli cocuklar kendini cok cabuk topluyor isahlarida yerine olyor

Selam annişler nasıl gidiyor bakalım hamilelik biz iyice şiştik şimdiden halsislik devam ediyor halen sağlığımız yerinde olsunda önemi yok hiç bir şeyin. kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın.

kızlar herkese günaydın. kızımla biz geldik ama akşama misafirimiz var hazırlık yapcaz. ama arada bakarım neler kaynatmışsınız diye :)

bende şişlik yok ama göbeğim çok kasıyor. canım ayaklar havada
uzun süre kalmak tehlikeli dikkat et yarım saat falan tutacaksın.

aa bak bunu bilmiyordum ama benim doktorum ayakların şişerse gece yatarken ayağının altın ayastık koy dedi. buda gece enaz 8 satat eder. daha dikkatli olayım bari.

yaa yürüyüş ve hareket kosunda sıkıntı duyuyorum. sanki şişirilmiş balon gibiyim hareket etmekte zorlanıyorum. sadece uzanmak istiyorum hep.

canim oyle yapma daha cok sisersin enaz 30 dk yuruyus yap yoksa sonun benim gibi 31kg ile hamilelegini tamamlarsin normal dogumda uzun surer ona gore onlemini al ama yinede dr sor belki birseyler tavsiye eder

bendede bel ve kasik agrilari var dr normal dedi bel icin terapiye baslayacagim kemiklerimi acicaklarmis...

Kızlar doktorunuz herhengi bir beslenme listesi fln verdi mi???ya da şunları ye dedi mi??benim doktor beni bana bıraktı tamamen ben de internetten fln araştırıyorum...bilgilendirirseniz sevinirim

canim hayirli olsun oglunnn :) kizlar erkekler cekismesinde erkekler yine arayi acaya basladi sanirim.

deryam nerdesin dakika score bekliyoruz senden :)

Son düzenleme:
Kızlar doktorunuz herhengi bir beslenme listesi fln verdi mi???ya da şunları ye dedi mi??benim doktor beni bana bıraktı tamamen ben de internetten fln araştırıyorum...bilgilendirirseniz sevinirim

benimkide söylemedi ama aşu bi gerçek hamur işi ve şekerden uzak durabilirsek ne ala bize )
hamur işi hem beslayici değil hemde kof kilo yapıyor

merhaba canım benim doktorumda bana şunu bunu ye demedi.tek dediği,daha önce ne yiyorsan hepsini ye..sadece aşırı baharatlı ürünlerden uzak dur dedi o kadar.bende eski düzenimde devam ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…