- 22 Kasım 2010
- 1.767
- 1.726
- 133
herkese selam,
1 haftadır çok kötüyüm, ağır bir grip geçirdim şimdi hafifledi çok şükür, gündüzlerim iş akşamlarım uyuyup kalmakla geçiyor, 1 gecemizi acilde geçirdik kötü ateşlendim bu da hamilelikte çok tehlikeliymiş, ve idrar yollarımda iltihap ve enfeksiyon olmuş, bu da çok tehlikeliymiş. şimdi antibiyotik falan bikaç ilaç kullanıyorum iki doktora da sordum ikisi de kullanman gerekiyor bir zarar yok dedi inşallah olmaz. şimdi de çok halsizim. kimse beni sormuyor dedim ya, azıcık ilgi bekliyordum sonuçta hergün paylaşımlarda bulunuyordum en son bebeğin cinsiyetini öğrenmeye doktora gitmiştim merak edeceğinizi düşünmüştüm kimse bişey yazmayınca alınganlık da oldu darıldım açıkçası.
bu arada benim de KIZIM olacak, çok mutluyuz, geçen hafta doktor 215 gram dedi son adet tarihinden emin misin bu bebek çok büyük dedi. 6 gün önde gidiyormuş ve sanırım biraz tombiş. çok şükür sağlıklı.
sizinkiler de sağlıklıdır inşallah sonuna kadar böyle olur. mardin47 arkadaşıma da çok üzüldüm inşallah sonuç iyi çıkar. herkes stres yapmış boşverin düşünmeyin kayınvalideyi falan sizi olumlu etkileyen insanlarla bir arada olun, işiniz benimki gibi stresliyse en geç 4 aya hepsinden kurtulacam diye kendinize moral verin.
her şey gönlünüzce olsun.
kızlar, bizim erkek mi kız mı muamması sonuca bağlandı. dün memleketimde iyi bi doktora gittik ve cinsiyetini öğrenmek istediğimizi söyledik. önceden erkek dendiğini, sonra başkasının kız dediğini falan söylemedik. o da baktı. cihazları çok iyiydi ve 4 boyutlu cihazı da vardı. bakar bakmaz, "kız bu bebek" dedi :)) tabi ki eşim yine bozuldu... belki şimdiye kadar erkek olacağını düşündüğü için belki de içten içe erkek istediği için. neyse benim için hiç farketmezdi ama hamile olduğumu öğrendiklerinde kaynanamın görümcelerimin ve diğer yakınlarının kesin erkek olacak demesine sinir olduğum için kız olmasına sevindim sadece. o kadar emindi ki daha 2 aylık bile deilken mavi zıbın almıştı zaten erkek olacak diyeçok sinir bozucu bişey. sırf böyle diyenlere inat, kız olması beni çok mutlu etti
eşim tel.de durumu haber verirken de yanında olduğum için maalesef ne dediğini duydum. "yaa öyle mi? neyse hayırlısı olsun" !!!!!ne bu yaaa????????? keşke duymasaydım!!! erkek olduğunu söylediğimizde bayram olmuştu, zaten biz biliyoduk havaları falan yapmışlardı!! eeeeeeee noldu şimdi????? ben de kız olacağını biliyodum!!!!! eheheheh
Günaydın güzel anneler yine sabah oldu ve biz oğlumla işe gelmek zorunda kaldık artık gelsede son zamanlar doğum iznine ayrılsam yetti gari çallışmak istemiyorum:84::84::84::84::84:
Günaydın Arkadaşlar, bizde dün dr. gittik gördük bebişimizi herşey çok güzeldi büyümüş Maaşallah
3 lü test için kan verdik haftaya belli olacak inşallah sonuçlar iyi çıkar
cinsiyetimizde belli oldu kesin Erkek dedi hayırlısıyla sağlıkla gelir inşallah oğluşum
ayyyy arkadaşlar benim gibi olan var mı içinizde? 2 gündür şiştim resmen. yumurta zaten yemiyordum, tuzlu bişeyde yemiyorum. aslında cnm bişeyde çekmiyor. ama nasıl o ayaklarımın parmakları patlayacak sanki şiş. bende doktorun dediği gibi ayaklarımı gece yatarken yukarı kaldırdım. sabah ne göreyim ayağımın şişi azalmış ama bu sefer ellrim, el parmaklarım, bileklerim kocaman olmuşlar. noluyor böyle anlamadım. sizde de olan varmı?
ayyyy arkadaşlar benim gibi olan var mı içinizde? 2 gündür şiştim resmen. yumurta zaten yemiyordum, tuzlu bişeyde yemiyorum. aslında cnm bişeyde çekmiyor. ama nasıl o ayaklarımın parmakları patlayacak sanki şiş. bende doktorun dediği gibi ayaklarımı gece yatarken yukarı kaldırdım. sabah ne göreyim ayağımın şişi azalmış ama bu sefer ellrim, el parmaklarım, bileklerim kocaman olmuşlar. noluyor böyle anlamadım. sizde de olan varmı?
oğluşun hayırlı olsun cnm. hayırlı, sağlıklı, iyi bahtlı, gülen yuüzlü ve mutlu bir evlat olsun inşallah.
bende şişlik yok ama göbeğim çok kasıyor. canım ayaklar havada
uzun süre kalmak tehlikeli dikkat et yarım saat falan tutacaksın.
selam kizlar nasilsiiz
busecim aynisi bendede olmusdu ilk gebelikde su toplamasi bol yuruyus bol su ic yeme konusuna gelince ben hicbisey yiyemiyorum
yavrum 3kg olsun bana yeter cunku fazla kg cocuklarin dogumu cok zor oluyor.ve az kgli cocuklar kendini cok cabuk topluyor isahlarida yerine olyor
aa bak bunu bilmiyordum ama benim doktorum ayakların şişerse gece yatarken ayağının altın ayastık koy dedi. buda gece enaz 8 satat eder. daha dikkatli olayım bari.
yaa yürüyüş ve hareket kosunda sıkıntı duyuyorum. sanki şişirilmiş balon gibiyim hareket etmekte zorlanıyorum. sadece uzanmak istiyorum hep.
Günaydın Arkadaşlar, bizde dün dr. gittik gördük bebişimizi herşey çok güzeldi büyümüş Maaşallah
3 lü test için kan verdik haftaya belli olacak inşallah sonuçlar iyi çıkar
cinsiyetimizde belli oldu kesin Erkek dedi hayırlısıyla sağlıkla gelir inşallah oğluşum
Kızlar doktorunuz herhengi bir beslenme listesi fln verdi mi???ya da şunları ye dedi mi??benim doktor beni bana bıraktı tamamen ben de internetten fln araştırıyorum...bilgilendirirseniz sevinirim
Kızlar doktorunuz herhengi bir beslenme listesi fln verdi mi???ya da şunları ye dedi mi??benim doktor beni bana bıraktı tamamen ben de internetten fln araştırıyorum...bilgilendirirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?