2011 Aralık Anneleri

Çok teşekkür ederim ajjjiciğim. Bugün bana kantoran yağını söylediler ama hamilelikte kullanılırmı bilemiyordum madem sen kullandın demek ki zararı yok.
Peki nasıl kullandın?
Yarın gideceğim doktora inşallah ama kantoranıı da deneyeceğim. . Allahın bodrumundayım buralarda bulurmuyum ki:44:

Suyu çok kaynat ama oturma buharında dur biraz

Çok sağol canım. Suyun kaynaması gerektiğini bilmiyordum. Duşu ıltıyordum. Bir de bizim sular çok kireçli içme suyuyla mı yapsam?

Moralini bozma canım. Eşin uyanınca sarılmaya kaldığı yerden devam eder :) Oda napsın Sana teselli verir ancak.. annesini de terbiye edemez ki. Bende ağlıyorum iki saattir. eşim canımı sıktı çıktı gitti... Eşim hamile ona iyi davranmalıyım geldiğinde
Bir yandan da ağrım var ufff...

Sende canını sıkma lütfen senin eşinde eve gelince birazda sakinleşince hatasını anlar ağlama sakın bebişde üzülür bak yazıkk bebişin için moralini yüksek tut eşim hamile ona iyi davranmalıyım geldiğinde kısmını anlamadım yalnız tatlım :97: eşinmi öyle söyledi

Hayır canım hamile gibi davranan alıngan ve kaprisli olan o.. Ondan öyle dedim...

Hayır canım hamile gibi davranan alıngan ve kaprisli olan o ondan öyle dedim

Çok çok çok sağol canım... Bodrumu henüz keşfetme şansım olmadı malesef. Eşime söylim bulsun o zaman...

Allah seni emi bende 2 saatir okuyup anlamaya çalışıyorum belki oda babalık psikolojisine girmiştir

Evet sanırım "ben bu çocuğu nasıl doğuracam" diyor..
Şaka bir yana babalık psikolojisine fena girdi sanırım. Daha ortada çocuk yok "tek çocuk istiyorum ben iki çocuğa ev alamam" diyip duruyor..
Ay canım ya bir tanecik kocacığımın dedikodusunu yapıyorum. İçim sızladı valla.. Şimdi ona tavır da yapamam:26::26::26:

kızlar, bizim erkek mi kız mı muamması sonuca bağlandı. dün memleketimde iyi bi doktora gittik ve cinsiyetini öğrenmek istediğimizi söyledik. önceden erkek dendiğini, sonra başkasının kız dediğini falan söylemedik. o da baktı. cihazları çok iyiydi ve 4 boyutlu cihazı da vardı. bakar bakmaz, "kız bu bebek" dedi :)) tabi ki eşim yine bozuldu... belki şimdiye kadar erkek olacağını düşündüğü için belki de içten içe erkek istediği için. neyse benim için hiç farketmezdi ama hamile olduğumu öğrendiklerinde kaynanamın görümcelerimin ve diğer yakınlarının kesin erkek olacak demesine sinir olduğum için kız olmasına sevindim sadece. o kadar emindi ki daha 2 aylık bile deilken mavi zıbın almıştı zaten erkek olacak diye çok sinir bozucu bişey. sırf böyle diyenlere inat, kız olması beni çok mutlu etti
eşim tel.de durumu haber verirken de yanında olduğum için maalesef ne dediğini duydum. "yaa öyle mi? neyse hayırlısı olsun" !!!!!ne bu yaaa????????? keşke duymasaydım!!! erkek olduğunu söylediğimizde bayram olmuştu, zaten biz biliyoduk havaları falan yapmışlardı!! eeeeeeee noldu şimdi????? ben de kız olacağını biliyodum!!!!! eheheheh

Canım şaka bi tarafa gerçekten babalık psikolojisine giriyorlarmış benimde eşim ilk zamanlar kara kara düşünür dururdu çocuğumu nasıl rahat ettircem ben çok çalışmam lazım fln diodu oyy canım kocişim biz onlara kıyamayızki bende hiç küs duramam bana gülümsesin yeter hemen gevşerim öylesi daha iyi ama yaww

Rica ederim ne demek, umarim sende faydasini gorursun, mesaj yazamiyorum özelden :96: ama sana diyecegim tek sey o bölgeyi kesinlikle kuru tutman gun icinde.
Umarim bulursun en kisa zamanda.

Canım benim hiç takma kafana hayırlı ugurlu olsun melek bebeğinn dogsunda gör bak babası senden dahada düşkün olacak kızına :78::78: benim eşimin tarafıda cinsiyet belli olmadan hep erkek olacak belli karnı şöyle bilmem ne die yorum yapıyolardı benimde öyle bir sinirme dokonuyordu ki anlatamam bende senin gibi düşünüyordum kız olsa onların inadına die ama bnm 3lü test olayından sonra çok pişman oldum kendi kendime nasıl kız-erkek ayrımı yaparım yeterki saglıklı sıhhatli olsun bebeğim die Gerçekten kız erkek farketmez Allah saglıkla sıhhatle kucagımıza almayı nasip etsin yeter malesefki düşüncesiz kayınvaldeler bu ince detaya varamıolar Bnm kayınvaldemde öldü öldü dirildi erkek olsun die sonra erkek oldugunu öğrenince kız olsaydı dıo dengesizliğe bak

Ajjiciğim çok teşekkür ederim. her ihtimale karşı mesaj atmıştım buradaki cevaplarınla yardımcı oldun zaten canım sağol..
Ve tüm yardımcı olan arkadaşlar sizlere de teşekkür ederim...
Geriye iyi olmam kaldı inşallah....

Canım Mardin arkadaşımız da çok haklı şeyler söylemiş. Cahillerin cahilliklerini takma kafana derim.
eşine gelince o doğmadan neyle karşı karşıya olduğunu bilimiyor o sadece kendisine dayatılmış geleneksel duygular içinde. Baba olmadan evlat ne anlamaz.. Ona kızma. sonuçta bu birazda türkiye gerçeği malesef..
Kızının hayallerini kur mutlu ol. hayırlı evlat olsun inşallah...

Rica ederim canim, umarim tez vakitte iyi olursun. Bu arada ajda benim adim. Cok gecmis olsun.
Bir de su kiz bebegi duyunca moreli bozulan babisler bilmiyolar ki her ne olursa olsun kiz evlat sahip cikar ailesine Bende heyecanliyim merakliyim cinsiyeti icin melegimin ama 9 Agustosa daha coooooooooooook var:84::84::84:

Memnun oldum Ajdacığım ismen hitap rumuza hitaptan daha samimi. ajji demekte de zorlanıyordum açıkcası Ben de Leyla..
Kız evlat konusunda haklısın canım aileyi, koruyan kollayan dağılmasını kardeşlerin bütünlük içinde yaşamasını sağlaya kız evlatlar gerçekten.. Erkek evladın da hakkını yememek lazım ama sonuçta kızın duyarlılığı ve fedakarlığı daha yüksek.. Peygamberimiz kız evladı olanı cennetle müjdelemiş iki kızı olana da garanti vermiş. Peygamberimize atfedilen bu söz ne kadar gerçek bilemem ama sonuçta kız evladın yüksek değerini ortaya koyuyor...

Kızlar suyu kaynattım ılımasını bekliyorum. bu arada eşim geldi yumuşamıştı. beni üzdüğünü anladı sanırım. Bir ilgi bir alaka
Bende zaten hiç beceremem tavır yapmasını.

deme annesi oyle uzulur alinir sonra bebiscik. biz onu nasilsa cok seviyoruz ya ona guveniyor. 1 hafta daha bekleriz minigini napalim. allah saglik versin deeee :)

yok yok kızmadım ,saglıkla olsun da kız erkek ne farkeder basımızın tacı o :)

kı zaten pazar gunu tatıle cıkıyoruz ,

12 gun sonra gelecegız o zamanda ayrıntılı usg zamanı var o zaman ogrenırız artık ..

kı ben bıraz garantılıcıyım o yuzden oluyor neyse ne onemı var ..

neredesın fıruze cok gecmıs olsun cnım

ayyyy cnm çok geçmiş olsun seni gerçekten ihmal ettik ama biraz daha gelmeseydin merak eden dile getiren çok olurdu kızınada ne kadar sevindim anlatamam cnm inş sağlıcakla alırsın kucağına
günaydın kızlar ve minik bebişleri[sıze=3][/sıze][ı][/ı]
günaydın cnm sana ve topiğimizin bütün güzel anne ve meleklerine

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…