merhaba canım benim doktorumda bana şunu bunu ye demedi.tek dediği,daha önce ne yiyorsan hepsini ye..sadece aşırı baharatlı ürünlerden uzak dur dedi o kadar.bende eski düzenimde devam ediyorum...
ben de doktoruma kızıyordum bişey dmedi diye demek ki sorun onda değilmiş:)teşekkürler kızlar..
benimkide öle hamurişi falan hariç yiyebildiğini diyo ama siz sanırım vitamin düzenli almaya baladınız bana bi de bikaç günde bir elevit verdi hergün içmiyorum bende kaç hapı var o hergün içiliyo sadece bu normal mi ki? sizinkiler hergün verdi dimi vitamini
ben de doktoruma kızıyordum bişey dmedi diye demek ki sorun onda değilmiş:)teşekkürler kızlar..
ayyyy arkadaşlar benim gibi olan var mı içinizde? 2 gündür şiştim resmen. yumurta zaten yemiyordum, tuzlu bişeyde yemiyorum. aslında cnm bişeyde çekmiyor. ama nasıl o ayaklarımın parmakları patlayacak sanki şiş. bende doktorun dediği gibi ayaklarımı gece yatarken yukarı kaldırdım. sabah ne göreyim ayağımın şişi azalmış ama bu sefer ellrim, el parmaklarım, bileklerim kocaman olmuşlar. noluyor böyle anlamadım. sizde de olan varmı?
canim hayirli olsun oglunnn :) kizlar erkekler cekismesinde erkekler yine arayi acaya basladi sanirim.
deryam nerdesin dakika score bekliyoruz senden :)
benimkide söylemedi ama aşu bi gerçek hamur işi ve şekerden uzak durabilirsek ne ala bize )
hamur işi hem beslayici değil hemde kof kilo yapıyor
benimkide öle hamurişi falan hariç yiyebildiğini diyo ama siz sanırım vitamin düzenli almaya baladınız bana bi de bikaç günde bir elevit verdi hergün içmiyorum bende kaç hapı var o hergün içiliyo sadece bu normal mi ki? sizinkiler hergün verdi dimi vitamini
bende hergün tok karnına 1 tane vitamin vermişti halen devam ediyorum
dünden itibaren kan ilacıda yazdı günde 1 tane de aç karnına onu alacam sabah aç karnına yazmış eczacı
yani akşam içsem olmazmı kullananlar sizler ne zaman içiyonuz
sabah içip yarım saat bir saat kahvatıyı bekleyemem işe gidiyorum kahvaltıdada peynir yiyorum yemeden yapamam
süt ürünleriyle alma dedi akşam içecem mecbur
bende hergün tok karnına 1 tane vitamin vermişti halen devam ediyorum
dünden itibaren kan ilacıda yazdı günde 1 tane de aç karnına onu alacam sabah aç karnına yazmış eczacı
yani akşam içsem olmazmı kullananlar sizler ne zaman içiyonuz
sabah içip yarım saat bir saat kahvatıyı bekleyemem işe gidiyorum kahvaltıdada peynir yiyorum yemeden yapamam
süt ürünleriyle alma dedi akşam içecem mecbur
ay kızlar ben de bu sabah yine o hiç sevmediğim demir hapından aldım!ve hemen sonrasında mısır gevreği+ sütle karıştırıp yedim.ve suan mide kötü sanrıımoffff hiç bilmiyordum ben süt ürünleriyle alakası oldugunu ama bir şey olmaz de mi...
ha bi de zaman zaman gün içinde sağ ön kalça kemiğimin orda(kasık da olabilir :) ) ince ince sızı oluyor.bazen sol tarafta da oluyor.sizde oluyor mu bu tarz ince sızılar?
evet deryacım nerelerdesin skor ilanı bekliyoruz.
ahh cnm çalışan anne için hamur işini bulmak zaten hayal. öyle güzel bir hamur tatlısı olsa iyi olurdu bak. ben bazen sabahları börek alıyorum o kadar. öğlen azbişey akşamda belki meyve hepsi ooo. sıcak yedirmiyorki.
cnmama doktor sana demişti depoların dolu diye. benim ki herhalde bomboş ki bir elevit, bir magnezyum, bir calsiyum, bir de demir alıyorum günde cnm.
evet cnm demişti ama ne depoymuş benimkiler anlamadım ki hehehehe hala bitmedi ben 3 gün sonraaaaaaa 5.ayıma gircemhemen havya girdim
her defasında bakmıyo ki o değerlerime elevit bana wc açısından ii geliyo onu ben en iyisi gün aşırı alıyım artık
bi de sitckerlar geldi cnm teşekkür ederim ne de güzellermiş
ay kızlar ben de bu sabah yine o hiç sevmediğim demir hapından aldım!ve hemen sonrasında mısır gevreği+ sütle karıştırıp yedim.ve suan mide kötü sanrıımoffff hiç bilmiyordum ben süt ürünleriyle alakası oldugunu ama bir şey olmaz de mi...
ha bi de zaman zaman gün içinde sağ ön kalça kemiğimin orda(kasık da olabilir :) ) ince ince sızı oluyor.bazen sol tarafta da oluyor.sizde oluyor mu bu tarz ince sızılar?
merhabalar kızlar...biz geldiik...nasılsınz?herkes iyidir inşallah,biz iyiyiz çok şükür oğluşumla..annamlerde dinleniyoruz...şöyle bi uğrayalım dedim..
Hoşgeldiniz canım oğluşunla sana da merhaba iyiyiz şükür bizde evi temizlicez kalkamıyoruz yerimizden bizde oğluşumla
Bugün mübarek gün ,,ertele bence :))) canım istemediğimde hep bi mazeret bulurumhem yorma oğluşunu yaa...
merhabalar kızlar...biz geldiik...nasılsınz?herkes iyidir inşallah,biz iyiyiz çok şükür oğluşumla..annamlerde dinleniyoruz...şöyle bi uğrayalım dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?