2011 Aralık Anneleri

merhaba canım benim doktorumda bana şunu bunu ye demedi.tek dediği,daha önce ne yiyorsan hepsini ye..sadece aşırı baharatlı ürünlerden uzak dur dedi o kadar.bende eski düzenimde devam ediyorum...

ben de doktoruma kızıyordum bişey dmedi diye demek ki sorun onda değilmiş:)teşekkürler kızlar..

ben de doktoruma kızıyordum bişey dmedi diye demek ki sorun onda değilmiş:)teşekkürler kızlar..

benimkide öle hamurişi falan hariç yiyebildiğini diyo ama siz sanırım vitamin düzenli almaya baladınız bana bi de bikaç günde bir elevit verdi hergün içmiyorum bende kaç hapı var o hergün içiliyo sadece bu normal mi ki? sizinkiler hergün verdi dimi vitamini

elevit protonalv içinde folik asit olan multivitamin

birde ferplex fol küçük şişe şrup buda yoğun demir folik asit baya bi folik sit manyağı olcam sanırım . yalnız hergün içmiyorum.

bende hergün tok karnına 1 tane vitamin vermişti halen devam ediyorum
dünden itibaren kan ilacıda yazdı günde 1 tane de aç karnına onu alacam sabah aç karnına yazmış eczacı
yani akşam içsem olmazmı kullananlar sizler ne zaman içiyonuz
sabah içip yarım saat bir saat kahvatıyı bekleyemem işe gidiyorum kahvaltıdada peynir yiyorum yemeden yapamam
süt ürünleriyle alma dedi akşam içecem mecbur

canım ben özellikle sordum, ne yiyip içeyim diye. bana dediği şey ne istiyosan ye. sadece bilmediğin yerlerden yeme dedi. miden bozulur ishal olursun hamilelikte bunlar daha tehlikeli dedi. doktorların bu konuda bişey söylememesinin sebebi yiyeceklerin bebeğe herhangi bir etkisi henüz kanıtlanmamış, yani ceviz yersen zeki olur falan bunlar kesin değil dedi doktorum.

onun haricinde tatile çıkcaz haftaya. araba kullanabilir miyim diye sordum, iki saat eşini dinlendirmek için kullan sonra dinlen dedi. aralıklarla 2şer saat kullanabilirsin dedi. 1200 km yol. mecburen kullancam. denize havuza gir ama genital bölgeni kuru tut, enfeksiyon kapmamasına özen göster dedi. bu kadar.

cnm sürekli hareket etmeye çalış ve bol su iç,benim arabam olmasına rağmen kendimi çok kötü hissedersem arabayla geliyorum ama hergün evle durak arası 25 dk sabah,25 dakika akşam yürüyorum ve çok iyi geliyo bana nefesim açılıyo öyle diyim suyuda günde 2 lt içmeme rağmen idrarım yine koyu geliyo buda demektirki daha fazla su içmem gerek ve benim vücudum şişmeye kilo almaya çok müsait olmasına rağmen hiç şişmiyorum alyansım fıldır fıldır dönüyo hala,sende çok dikkat et kısa mesafede olsa sık sık yürümeye çalış

canim hayirli olsun oglunnn :) kizlar erkekler cekismesinde erkekler yine arayi acaya basladi sanirim.

deryam nerdesin dakika score bekliyoruz senden :)

evet deryacım nerelerdesin skor ilanı bekliyoruz.

benimkide söylemedi ama aşu bi gerçek hamur işi ve şekerden uzak durabilirsek ne ala bize )
hamur işi hem beslayici değil hemde kof kilo yapıyor

ahh cnm çalışan anne için hamur işini bulmak zaten hayal. öyle güzel bir hamur tatlısı olsa iyi olurdu bak. ben bazen sabahları börek alıyorum o kadar. öğlen azbişey akşamda belki meyve hepsi ooo. sıcak yedirmiyorki.

cnmama doktor sana demişti depoların dolu diye. benim ki herhalde bomboş ki bir elevit, bir magnezyum, bir calsiyum, bir de demir alıyorum günde cnm.

cnm bende akşam yatmadan önce alıp uyuyorum. napıyım dediğin gibi zaman yetişmiyor haplara banada 4 demir ve vitamin hapı verdi bir tanede önceden sabah aç karnına içtiğim hap vardı. yapacak bişey yok. yani sabah önce ilk hapımı içip yarım saat bekleyip, sonra demir hapını içip yarım saat daha beklersem bayılırım herhalde.

ay kızlar ben de bu sabah yine o hiç sevmediğim demir hapından aldım!ve hemen sonrasında mısır gevreği+ sütle karıştırıp yedim.ve suan mide kötü sanrıım offff hiç bilmiyordum ben süt ürünleriyle alakası oldugunu ama bir şey olmaz de mi...

ha bi de zaman zaman gün içinde sağ ön kalça kemiğimin orda(kasık da olabilir :) ) ince ince sızı oluyor.bazen sol tarafta da oluyor.sizde oluyor mu bu tarz ince sızılar?

AYYY sorma bende nası yapsam diye düşündüm baya eşim işe 07:15 te gidiyo o giderken içiyorum sonra ben 8:45 gibi şirkete gelip kahvaltı yapıyorum böle çözdüm bende olayı ama eczacı varsa yakınında sorarsan bana da yazarmısın akşam alsak daha ii tabi yaaaa

Bu arada hayırlı cumalar tatlışlar rüyamda tüm gün kaynanamı gördüm bir tartışıyormuşuz ki sormayın sanırım bilinçaltıma yerleşmiş amniyosentez olayından beri bir kere bile aramadı nasılsın demedi yazıklar olsun birde üste çıkıp beni eşime şikayet edio eve gelip beni dövecek ya eşimde aayyy şu mübarek cuma gününe yine dedikoduyla başladım Allah affetsin

Canım benimde kasığımda sızılar ufak tefek ağrılar oluyor meraklanacak birşey yok doktor olabilir normal demişti bana hatta bnm legen kemıgımde kırık vardı ben ondan korkmustum doktor tamamen gebelıkle alakalıdır gereksız yere pımpırıklenme dedı

benimki vitamin vermedi.vermiyormuş.sadece bol çeşit ye diyo.vitamine karşıymış.demir hapı kullanıyorum şimdilik.bakalım bu gittiğimde napcak??

canım eczacı bana demir hapını tok karnına al ve içmeden 1 saat önce ve içtikten 1 saat sonra süt ürünleri yeme dedi.aksi halde dmirin emilimi azalıyormuş.
o ağrılar bende de oluyor ben de merak ediyorum doktoruma sorucam.şimdi tatildeyim burda özel bi hastaneye gittim.doktora dedim.dur tahlillere bakalım dedi.kan ve idrara baktı ama bişi demedi.ne alakası var ben de anlamadım kasık ağrısının kan ve idrar ile.

merhabalar kızlar...biz geldiik...nasılsınz?herkes iyidir inşallah,biz iyiyiz çok şükür oğluşumla..annamlerde dinleniyoruz...şöyle bi uğrayalım dedim..

merhabalar kızlar...biz geldiik...nasılsınz?herkes iyidir inşallah,biz iyiyiz çok şükür oğluşumla..annamlerde dinleniyoruz...şöyle bi uğrayalım dedim..

Hoşgeldiniz canım oğluşunla sana da merhaba iyiyiz şükür bizde evi temizlicez kalkamıyoruz yerimizden bizde oğluşumla

Bugün mübarek gün ,,ertele bence :))) canım istemediğimde hep bi mazeret bulurum hem yorma oğluşunu yaa...

Valla bende cuma ezanı okunsun die bekliorum yayıldım da yayıldım anlayacagın bende kac gundur ertelıyorum ama yrn anneme gidicem evim pis kalmasın temiz temiz bırakıp çıkiim bugun başka mazeretim kalmadı anlayacagın Evet ogluşumu yormadan yapmam lazım zaten dinlene dinlene :97::97:

hoşgeldin cnm ohhhh aldınız mis gibi temiz havaları dinlenin bakalım tabi bizim yerimizede benm izin yalan oldu isyanlardayımbu arada bana demir hapını sabah akşam verdi kansızlıktan yemekten 1 saat önce veya sonra taze sıkılmış portakal suyu olabilir su yerine demişti ama 1 tane bile içmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…