Hoşgeldiniz canım oğluşunla sana da merhaba iyiyiz şükür bizde evi temizlicez kalkamıyoruz yerimizden bizde oğluşumla
hoşgeldin cnm ohhhh aldınız mis gibi temiz havaları dinlenin bakalım tabi bizim yerimizedebenm izin yalan oldu isyanlardayım bu arada bana demir hapını sabah akşam verdi kansızlıktan yemekten 1 saat önce veya sonra taze sıkılmış portakal suyu olabilir su yerine demişti ama 1 tane bile içmedim
canım benimm,yorma kendini amabu sıcaklarda da çok zor oluyor temizlik işleri. ben de dua edicem bugün cuma ya bi de.
takma kafanı o gıcık kayınvalidene de,demekki olgunluğun yaşla bir ilgisi yokmuş,büyüklerin daha anlayışlı daha yapıcı olmasını beklerken sanırım biz onlara örnek olucaz.
isimlerçok güzel ama canım bu iki ismi özellikle zeynep ismi o kadar çok konuldukiherkese selam,:79:
nasılsınız kızlar? kızım yeter anne hasta hasta kendini çok yoruyosun git izin al dinlen dedi ben de öğleden sonrası için izin aldım ve geldim şimdi duş falan alıp ortalığı toplayıp uyuyacam inşallah. grip uyumadan atlatılmıyor ki.
her geçen gün daha iyi oluyorum çok şükür.
doktorum 3lü test yaptırmamı söylemişti haftaya yaptırsam geç olur mu ki? yaptırmasam ne kaybederim? bugün işyerinden birisi çok şaşırdı niye yaptırmıyorsun çok önemli ihmal etme falan dedi benim de kafama takıldı.:26:
mardincim sen ne takıyosun kafana başka şeyler düşün herkes istediğimiz gibi değil ve olamaz ki biz de öyle kabulleneceğiz mecburen ve herkes kimin ne olduğunu biliyor kayınvaliden eşine seni şikayet etse eşin onun huyunu bilmicek mi sanki, o yüzden çok dert etme, hem bebek üzülür. sen bugün dua et iyi şeyler düşün.
yaa benim de kızım olacak listede yazmıyorkaç kız kaç erkek oldu şimdi?
bi de kızımın adı zeynep duru olsa sizce nasıl? iki isim koymasam mı? :26:
çok yazdım yine.
herkese selam,:79:
nasılsınız kızlar? kızım yeter anne hasta hasta kendini çok yoruyosun git izin al dinlen dedi ben de öğleden sonrası için izin aldım ve geldim şimdi duş falan alıp ortalığı toplayıp uyuyacam inşallah. grip uyumadan atlatılmıyor ki.
doktorum 3lü test yaptırmamı söylemişti haftaya yaptırsam geç olur mu ki? yaptırmasam ne kaybederim? bugün işyerinden birisi çok şaşırdı niye yaptırmıyorsun çok önemli ihmal etme falan dedi benim de kafama takıldı.:26:
mardincim sen ne takıyosun kafana başka şeyler düşün herkes istediğimiz gibi değil ve olamaz ki biz de öyle kabulleneceğiz mecburen ve herkes kimin ne olduğunu biliyor kayınvaliden eşine seni şikayet etse eşin onun huyunu bilmicek mi sanki, o yüzden çok dert etme, hem bebek üzülür. sen bugün dua et iyi şeyler düşün.
çok yazdım yine.
ayyy cnm ya üzüm iyi fikir hemen alayım bende belki ilaca gerek kalmaz :) günde iki tanede offfffff yaaaaaaaahoşbuldum canım...hepinziin yerine dinleniyrm sanırsam..kiloda aldım ki sormayın...82yle başlamıştım,şuan 85..kendimi avuturom çok diil diye ama nerdee...Allahım sonumu haretsin inşbndede kansızlık var bu arada çekirdekli siyah üzüm yiyorum günde bi avuç kadar ii geliyor hissediyrm..tavsiye ederim..
cnm ALLAH kabul etsin duanda bizi unutma olurmuYok yok yormadan yavas yavas yaparım tatlım düşünmeniz yeter beni iyiki varsınızGerçekten canım ya olgunlugun yaşla hiçbir ilgisi yok onun düşünmesi gerekirdi kızın morali Allah bilir ne durumdadır şimdi üzerine gitmeyelim demek yerine eşime dert yanıo ayıp gerçekten bırak alttan almayı o günden bu güne bir kez aramadı lafa geldimi de sen bizim gelinimiz değil kızımızsın Allaha havale ediyorum bu mübarek günde bende işlerimi bitiriim Allah kabul ederse dua edicem yasin okuyacağım biraz sakinleştirir hem
çok yazdım yine.
çok yazdım yine.
Canım benim hoşgeldin çok geçmiş olsun iyi yapmışsın izin alıp eve gelmekle dinlenmeden atlatamazsın çünkü bol bol sıvı tüket limon sık iç sıcak suya bak o iyi olur iyi gelir sanaCanım valla kafama takmiim diyorum aramazsa aramasın önemi yok zaten benim için benim dert yanmam gerekirken düşüncesizlik edip o dert yanıo ben ona sinirleniyorum bnm başımdan geçen olayı çok hafife aldılar sanırım alsınlar bana Allahım yardımcı olsun yeter onların ne tesellisine ne desteğine ihtiyacım yok benim zaten o durumda bile test dogru cıkarsa ne yaparız kızım diyen bir insandan hiçbirşey beklemem ben Allah ıslah etsin Bu ara duru çok güzel bir isim ben cok begendim cnmm :81::81::81:
bizde oğlumuz olursa hep haktan istiyoduk ben tek isim koycam alternetif anlamı güzel isimler duyan yazıversin olurmu??
cnm ALLAH kabul etsin duanda bizi unutma olurmu
benm eşimin anneside dün bana bişeyler göndermiş erzak filan tabi benm için değil oğlu için,bende kabul etmedim ya geri alsın yada çöpe atarım dedim eşimin kardeşi götürdü eşim bozulur belki dedim ama iki kadının arasına girmem ben ne yaparsanız yapın dedi,gerçekten çöpe atacaktım geri gitmeselerdi şu an nefret ediyorum ondan asla bebeğimide göstermiycem dışarda sevsin çok ısrar ederse evime almam,ne yüzsüzlükse hala bişeyler yapmaya çalışıyobide artık hiç umrumda değil sende öyle yap cnm hiç takma
Canım benim unuturmuyum hiç unutmam merak etme dualarımdasınızValla canım ben bu zamana kdr asla saygımdan ödün vermedim benim kaynanam kafasına göre bana misafir çağırır bir yere giderken birşey yapılacaksa benide dahil eder bir çeşitte ben yaparım bu zamana kdr asla bunlara karşı koymadım görümcemde çok bilmiştir herşeyi ben bilirim edasındadır ne kdr cahil olduğunu bilmiyor halbuki 20aydır evliyiz daha bir kez yüzyüze gelmedik hep sustum alttan aldım ama artık almıcam son olanlardan sonra heleki görümcemin kocama akıl vermeye çalışması kaynanamın beni şikayet etmesi benim sinirimi altüst etti ben böyle bi durumdayken normalde her cuma arar cumasını kutlardım bugün aramadım 2gündür öldüm mü kaldım mı sordugu yok bende enai değilim kusura bakmasın kendine cephe aldırdı resmen
kızlar şimdi hastaneyii aradımm salı günü 3 lü tarama için kan vermiştimm allaha şükürr normal cıkmış h,içbir problem yokmuşş darısı hepimizin başına 16 sında da ayrıntılıultrason a eyüp ekiciye gideceğimmm oyyyy oyyyy yinee görcemm bebeğimiiiiDDDDDDDDDDDD
Canım gözün aydın çok sevindimmDarısı bana ve haber bekleyen herkese olsun 2gün gitti kaldı 13 gün :97::97:
ii haberleri sende alacaksın inan kalbinii hep ferah tut allahım gönlüne göree versinnn bu mübarek gündee inşşşşş
her defasında bakmıyo ki o değerlerime elevit bana wc açısından ii geliyo onu ben en iyisi gün aşırı alıyım artık bi de sitckerlar geldi cnm teşekkür ederim ne de güzellermiş[/QUOTE .!.:rica ederim cnm. doktora bu sefer elevit yazdırdım ama decavit bitmediğinden siğorta vermedi. fiyatınıda hiç sormamış eşim fiyatını bilen varmı makul ise nakit alayım.
Valla bende cuma ezanı okunsun die bekliorum yayıldım da yayıldım anlayacagın bende kac gundur ertelıyorum ama yrn anneme gidicem evim pis kalmasın temiz temiz bırakıp çıkiim bugun başka mazeretim kalmadı anlayacagınEvet ogluşumu yormadan yapmam lazım zaten dinlene dinlene :97::97:
evde olan bayanlara büyük kolaylık haftanın 5 gününden briinde temizlik yapılabiliyor. ama çalışan hafta sonu koştur oraya koştur buraya başka seçeneğide yok hafta sonu temizlik yaptı yaptı yapmadı kaldı. oysa bu hafta sonu kuaförüm var, düğün var vs... evide adam akıllı temizlemem lazım, bir haftalık yemek yapıp dolaba koymam lazım, dolap demişken mutfak dolapları ve buzdolabı temziliği içinde haftaya ablam gelip yapacak.saolsun camları ve kapılarıda silecek. oda bir günde hepsini nasıl bitirecekse.
hoşgeldin cnm ohhhh aldınız mis gibi temiz havaları dinlenin bakalım tabi bizim yerimizedebenm izin yalan oldu isyanlardayım bu arada bana demir hapını sabah akşam verdi kansızlıktan yemekten 1 saat önce veya sonra taze sıkılmış portakal suyu olabilir su yerine demişti ama 1 tane bile içmedim
ama çok tehlikeli hamişlikte kansızlık. bebişin çok zor gelişir o vakit herşey kanla iletiliyor biliyorsun.
Yok yok yormadan yavas yavas yaparım tatlım düşünmeniz yeter beni iyiki varsınızGerçekten canım ya mübarek günde bende işlerimi bitiriim Allah kabul ederse dua edicem yasin okuyacağım biraz sakinleştirir hem
bizlerede dua etmeyi unutma olur mu?
sıcak beniş basıyor kzılar
işyerindeyim sutyenim falan sıkıyor
ay onu hiçç sorma.dün eve bir gittim etrafını resmen pişirmiş. kıpkırmızı bide arada kolonya sıkıp rahatlatmaya çalışmama rağmen. Alalh bu sıcakalrda hepimize yardım etsin.
çok yazdım yine.
zeynep duru ismine bayıldım. şimdiye kadar duyduğum en güzel isim bu. zeynep ismini zaten çok severdim. kızım olsaydı bende zeynep düşünüyordum.
bide 2 isimli çocukların kendilerine öz güvenleri daha yüksek olurmuş. hadi hayırlısı. ılık suya limon sık bol bol iç cnm. Allah acil şifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?