2011 Aralık Anneleri

Hoşgeldiniz canım oğluşunla sana da merhaba iyiyiz şükür bizde evi temizlicez kalkamıyoruz yerimizden bizde oğluşumla

canım benimm,yorma kendini ama bu sıcaklarda da çok zor oluyor temizlik işleri. ben de dua edicem bugün cuma ya bi de.

takma kafanı o gıcık kayınvalidene de,demekki olgunluğun yaşla bir ilgisi yokmuş,büyüklerin daha anlayışlı daha yapıcı olmasını beklerken sanırım biz onlara örnek olucaz.

hoşbuldum canım...hepinziin yerine dinleniyrm sanırsam..kiloda aldım ki sormayın...82yle başlamıştım,şuan 85..kendimi avuturom çok diil diye ama nerdee...Allahım sonumu haretsin inş bndede kansızlık var bu arada çekirdekli siyah üzüm yiyorum günde bi avuç kadar ii geliyor hissediyrm..tavsiye ederim..

Yok yok yormadan yavas yavas yaparım tatlım düşünmeniz yeter beni iyiki varsınız Gerçekten canım ya olgunlugun yaşla hiçbir ilgisi yok onun düşünmesi gerekirdi kızın morali Allah bilir ne durumdadır şimdi üzerine gitmeyelim demek yerine eşime dert yanıo ayıp gerçekten bırak alttan almayı o günden bu güne bir kez aramadı lafa geldimi de sen bizim gelinimiz değil kızımızsın Allaha havale ediyorum bu mübarek günde bende işlerimi bitiriim Allah kabul ederse dua edicem yasin okuyacağım biraz sakinleştirir hem

herkese selam,:79:

nasılsınız kızlar? kızım yeter anne hasta hasta kendini çok yoruyosun git izin al dinlen dedi ben de öğleden sonrası için izin aldım ve geldim şimdi duş falan alıp ortalığı toplayıp uyuyacam inşallah. grip uyumadan atlatılmıyor ki.
her geçen gün daha iyi oluyorum çok şükür.

doktorum 3lü test yaptırmamı söylemişti haftaya yaptırsam geç olur mu ki? yaptırmasam ne kaybederim? bugün işyerinden birisi çok şaşırdı niye yaptırmıyorsun çok önemli ihmal etme falan dedi benim de kafama takıldı.:26:

mardincim sen ne takıyosun kafana başka şeyler düşün herkes istediğimiz gibi değil ve olamaz ki biz de öyle kabulleneceğiz mecburen ve herkes kimin ne olduğunu biliyor kayınvaliden eşine seni şikayet etse eşin onun huyunu bilmicek mi sanki, o yüzden çok dert etme, hem bebek üzülür. sen bugün dua et iyi şeyler düşün.

yaa benim de kızım olacak listede yazmıyor kaç kız kaç erkek oldu şimdi?

bi de kızımın adı zeynep duru olsa sizce nasıl? iki isim koymasam mı? :26:

çok yazdım yine.

isimlerçok güzel ama canım bu iki ismi özellikle zeynep ismi o kadar çok konulduki

Son düzenleme:

Canım benim hoşgeldin çok geçmiş olsun iyi yapmışsın izin alıp eve gelmekle dinlenmeden atlatamazsın çünkü bol bol sıvı tüket limon sık iç sıcak suya bak o iyi olur iyi gelir sana Canım valla kafama takmiim diyorum aramazsa aramasın önemi yok zaten benim için benim dert yanmam gerekirken düşüncesizlik edip o dert yanıo ben ona sinirleniyorum bnm başımdan geçen olayı çok hafife aldılar sanırım alsınlar bana Allahım yardımcı olsun yeter onların ne tesellisine ne desteğine ihtiyacım yok benim zaten o durumda bile test dogru cıkarsa ne yaparız kızım diyen bir insandan hiçbirşey beklemem ben Allah ıslah etsin Bu ara duru çok güzel bir isim ben cok begendim cnmm :81::81::81:

ayyy cnm ya üzüm iyi fikir hemen alayım bende belki ilaca gerek kalmaz :) günde iki tanede offfffff yaaaaaaaabende 82 olmuştum 78 e düştüm ama doktor çok normal dedi sende takma kafana kiloyu eğlenmene bak

cnm ALLAH kabul etsin duanda bizi unutma olurmu

cnm iyi olmana ve kızının olmasına çok sevindim inannn
ve ben zeynep ismine bayılıyorumm ama çok samimi bir arkadaşım kızım olursa o ismi ben koyucam ne olur koyma dedi bende halen cinsiyetimiz belli olmamakla beraber koyamıyorum şu an tebesüm nur da karar kıldık ama ismini çok beğendimliste konusunda da derya bugün yok gelince yapar cnm sen dinlenmene iyi olmana bak

bizde oğlumuz olursa hep haktan istiyoduk ben tek isim koycam alternetif anlamı güzel isimler duyan yazıversin olurmu??

Son düzenleme:

benm eşimin anneside dün bana bişeyler göndermiş erzak filan tabi benm için değil oğlu için,bende kabul etmedim ya geri alsın yada çöpe atarım dedim eşimin kardeşi götürdü eşim bozulur belki dedim ama iki kadının arasına girmem ben ne yaparsanız yapın dedi,gerçekten çöpe atacaktım geri gitmeselerdi şu an nefret ediyorum ondan asla bebeğimide göstermiycem dışarda sevsin çok ısrar ederse evime almam,ne yüzsüzlükse hala bişeyler yapmaya çalışıyo bide artık hiç umrumda değil sende öyle yap cnm hiç takma

kızlar şimdi hastaneyii aradımm salı günü 3 lü tarama için kan vermiştimm allaha şükürr normal cıkmış h,içbir problem yokmuşş darısı hepimizin başına 16 sında da ayrıntılıultrason a eyüp ekiciye gideceğimmm oyyyy oyyyy yinee görcemm bebeğimiiiiDDDDDDDDDDDD

Canım gözün aydın çok sevindimm Darısı bana ve haber bekleyen herkese olsun 2gün gitti kaldı 13 gün :97::97:

hayırlı uğrulu olsun canım. allah sapasağlam kavuşmayı nasip etsin.
neredesinfiruze siteminde haklsın canım.gözden kaçabilior maalesef çok büyük geçmiş olsun allah şifa versin sana da. kocman öpüyorum hepinizi

kızlar desteğiniz için çok teşekkürler şimdi dinleneyim uyumadan önce sıcak suya limon sıkıp içicem umarım iyi gelir biraz çıkıyorum hepinizi öpüyorum dua edecekler bizi de unutmasın :80:

ne güzel haberler var yine cinsiyetler belli olmuş...
hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…