2011 Aralık Anneleri

Canım haklısın ev hanımları çalışanlara oranla avantajlı ev işlerinde sizin işiniz zor Allah kolaylık versin valla yemeği ütüsü temizliği derken kendinize vakit kalmaz bnede kac gündür can sıkıntısından eve elimi bile sürmedim aldı başını gitti artık bugün ayaklandım Allah yardımcınız olsun hem ev hem iş hem hamilelik :97: Bu arada hepiniz için dua edicem unutmam merak etmeyinn

Son düzenleme:
kızlar temizlik demişken gözüme çok batan bi halı var . onu kendim temiz temiz silmek istiyorumm. halı silmenin bi sakıncası olurmu sizce

merhaba herkese
bende aranıza katılayım dedim
allah hepimize yavrularımızı koklamayı nasip etsin insallah

kızlar bayadır giremiyordum işten ayrıldım ev hanımlığına terfi ettim .... 16+6 günlük olduk 3 kilo aldım tam.. ama dr biraz dikkatli gidelim kilo konusunda dedi... makarna pilav ve tatlılara sınır getirdik..

veee işte teyzeleri benimde oğlum olacakmışş... listeye eklerseniz çok sevinirimmm:)

adıda inşallah emrullah olacak...

Ohh ohh aramıza bir ev hanımı daha katıldı desene Canım hakkında hayırlısı olsun bebişininde cinsiyeti hayırlı ugurlu olsun Allah kucagına almayıda nasip etsin inşallahh

ayyy evet ütüyü unutmuşum ama onlar beni unutmuyorlar. geçen eşime dedim ki el insaf yani 7 günlük bir hafta ve sen 6 pantolan 6 gömlek değiştirmişsin.
hadi gömlekler terledi diyelim, pantolonlara ne oldu. hakkatten ya her hafta 14 parça o çıkarıyor geri kalna ev ve benimkiler de 14 parça olsa her haftasonu 30 parça ediyor. bir hafat ütü yapamadım diyelim diğer hafta 60 parçaya çıkıyor. dedim acı karına biraz bu sıcakta iki canla yapamıyorum zaten. duaların için teşekkür ederim cnm. öpüyorum.

kızlar temizlik demişken gözüme çok batan bi halı var . onu kendim temiz temiz silmek istiyorumm. halı silmenin bi sakıncası olurmu sizce

yok cnm sakın böyle bişeye girme bence oturma pozisyonu sonra sıkıntı olur felan neme lazım. bende halılarımı yıkmacıya vermek istemiyorum. pis suları döküyorlarmış. temiz olsa bile murdar olur. annemlerin orda parayla yıkayan kişiler varmış. en azından temiz olur içime siner. ama şu varki şimdi yıkatırsam doğuma kadar kirlenebilir. ağustos zaten ramazan oruçlu insanlara eziyet olur yıkatamam. sonrasıda kış kurumaz. tam kurumazlarsada kokarlar işte bu kokuya hiçç dayanamam. sizce napsam.

merhaba herkese

hoş geldin cnm. emmme kimsin nesun hele bir kendini tanıt. bide her girenden haraç alsam tam olur.
şaka şaka haa alınma sakın. havalar sıcak yasoğuk espri iyi gider dedim.

Ayy canım ya hakkaten eşin biraz yardımcı olsun o konuda dediğin gibi gömlek hergün değiştirsin normal olanda o ama pantolonları temiz kullansın bende ütüden nefret ediyorum heleki sıcaklarda Allahtan bnm eşim kot giyiyo coğunlukla kumaş pant derdim yok yani

selam kızlar

saglık ocagına gıttık tetenoz asımı olduk olmam gerekıormus artık gecmıs baya :)

bır ay sonra bır daha gıdıcem bakalım

tatıle bır gun kaldı yarın cok ısım var temızlıktı bavuldu camasır yıkamadık pazardı derken gun bıtıcek kayınvalıdemm de yemege cagırdı oyle
bebegım kıpır kıpır su an cok guzelll cok ..resmen tepik :)

Canım gözün aydın çok sevindimm Darısı bana ve haber bekleyen herkese olsun 2gün gitti kaldı 13 gün :97::97:
cnm üzülme sende alıcaksın mutlu haberlerini inş
merhaba herkese

ohhh ne güzel çilekli muzlu geldin öyle hoşgeldin

yaa bu arada derya nerelerde sahi. bugün işgünü burda olmalıydı. iyimi acaba.? haberi olan varmı?

cnm görevdedir büyük ihtimal :26::26:yani umarım:26:

19 hafta maşallah maşallah

kızlar mide durumunuz nasıl? benim hamilelikten önce de midem çok sağlam değildi. bu iki gündür yanma başladı. gerçi internette okuduğum kadarıyla normal olduğu yazıyo ama merak ettim sadece sizde de oluyo mu diye :26::26::26::26::26::26::26::26:

hoşgeldinn hayırlı uğurlu olsun şimdiden adı ile yaşasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…