evde olan bayanlara büyük kolaylık haftanın 5 gününden briinde temizlik yapılabiliyor. ama çalışan hafta sonu koştur oraya koştur buraya başka seçeneğide yok hafta sonu temizlik yaptı yaptı yapmadı kaldı. oysa bu hafta sonu kuaförüm var, düğün var vs... evide adam akıllı temizlemem lazım, bir haftalık yemek yapıp dolaba koymam lazım, dolap demişken mutfak dolapları ve buzdolabı temziliği içinde haftaya ablam gelip yapacak.saolsun camları ve kapılarıda silecek. oda bir günde hepsini nasıl bitirecekse.
bizlerede dua etmeyi unutma olur mu?
kızlar temizlik demişken gözüme çok batan bi halı var . onu kendim temiz temiz silmek istiyorumm. halı silmenin bi sakıncası olurmu sizce
Canım yıkamaya versende kendini yormasan daha iyi olmaz mı sence
haklısın canım da ne bilim o temizliği kendim hissetmekmi istiyorum nee resmen aşeriyorum
merhaba herkese
bende aranıza katılayım dedim
allah hepimize yavrularımızı koklamayı nasip etsin insallah
kızlar bayadır giremiyordum işten ayrıldım ev hanımlığına terfi ettim .... 16+6 günlük olduk 3 kilo aldım tam.. ama dr biraz dikkatli gidelim kilo konusunda dedi... makarna pilav ve tatlılara sınır getirdik..
veee işte teyzeleri benimde oğlum olacakmışş... listeye eklerseniz çok sevinirimmm:)
adıda inşallah emrullah olacak...
Canım haklısın ev hanımları çalışanlara oranla avantajlı ev işlerinde sizin işiniz zor Allah kolaylık versin valla yemeği ütüsü temizliği derken kendinize vakit kalmazbnede kac gündür can sıkıntısından eve elimi bile sürmedim aldı başını gitti artık bugün ayaklandım Allah yardımcınız olsun hem ev hem iş hem hamilelik :97: Bu arada hepiniz için dua edicem unutmam merak etmeyinn
kızlar temizlik demişken gözüme çok batan bi halı var . onu kendim temiz temiz silmek istiyorumm. halı silmenin bi sakıncası olurmu sizce
merhaba herkese
ayyy evet ütüyü unutmuşum ama onlar beni unutmuyorlar. geçen eşime dedim ki el insaf yani 7 günlük bir hafta ve sen 6 pantolan 6 gömlek değiştirmişsin.
hadi gömlekler terledi diyelim, pantolonlara ne oldu. hakkatten ya her hafta 14 parça o çıkarıyor geri kalna ev ve benimkiler de 14 parça olsa her haftasonu 30 parça ediyor. bir hafat ütü yapamadım diyelim diğer hafta 60 parçaya çıkıyor. dedim acı karına biraz bu sıcakta iki canla yapamıyorum zaten. duaların için teşekkür ederim cnm. öpüyorum.
yaa bu arada derya nerelerde sahi. bugün işgünü burda olmalıydı. iyimi acaba.? haberi olan varmı?
cnm üzülme sende alıcaksın mutlu haberlerini inşCanım gözün aydın çok sevindimmDarısı bana ve haber bekleyen herkese olsun 2gün gitti kaldı 13 gün :97::97:
merhaba herkese
yaa bu arada derya nerelerde sahi. bugün işgünü burda olmalıydı. iyimi acaba.? haberi olan varmı?
selam kızlar
saglık ocagına gıttık tetenoz asımı olduk olmam gerekıormus artık gecmıs baya :)
bır ay sonra bır daha gıdıcem bakalım
tatıle bır gun kaldı yarın cok ısım var temızlıktı bavuldu camasır yıkamadık pazardı derken gun bıtıcek kayınvalıdemm de yemege cagırdı oyle
bebegım kıpır kıpır su an cok guzelll cok ..resmen tepik :)
cnm üzülme sende alıcaksın mutlu haberlerini inş
kızlar bayadır giremiyordum işten ayrıldım ev hanımlığına terfi ettim .... 16+6 günlük olduk 3 kilo aldım tam.. ama dr biraz dikkatli gidelim kilo konusunda dedi... makarna pilav ve tatlılara sınır getirdik..
veee işte teyzeleri benimde oğlum olacakmışş... listeye eklerseniz çok sevinirimmm:)
adıda inşallah emrullah olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?