kızlar mide durumunuz nasıl? benim hamilelikten önce de midem çok sağlam değildi. bu iki gündür yanma başladı. gerçi internette okuduğum kadarıyla normal olduğu yazıyo ama merak ettim sadece sizde de oluyo mu diye :26::26::26::26::26::26::26::26:
kızlar bebeklerin cinsiyetlerinin yazılı olduğu tabloyu bulamıyorum bir türlü..1.sayfadaydı.şimdi nerde???:84::85::86::87::88:
kızlar mide durumunuz nasıl? Benim hamilelikten önce de midem çok sağlam değildi. Bu iki gündür yanma başladı. Gerçi internette okuduğum kadarıyla normal olduğu yazıyo ama merak ettim sadece sizde de oluyo mu diye :26::26::26::26::26::26::26::26:
kızlar mide durumunuz nasıl? benim hamilelikten önce de midem çok sağlam değildi. bu iki gündür yanma başladı. gerçi internette okuduğum kadarıyla normal olduğu yazıyo ama merak ettim sadece sizde de oluyo mu diye :26::26::26::26::26::26::26::26:
kızlar şimdi benim geçen hafta dinlenmemden sonra ilk h.sonum ya bilmeyenler için diyim progestan kullanıyorum hala ama dr 2 saatlik yere gidebilirsin demişti tatile gitmicem yine de vazgeçtim sorun olmasın diye ama bu hapı kullananlar normal yaşıyo musunuz h.sonu falan geziyosunuz dimi bikaç saat mesela sürekli evde değilsiniz dimi şimdi dışarı çıkınca kendimi suçlu hissedebilirim de ama yorulmadıktan sonra bişey olmaz dimi yavaş yavaş hareket ederim hep ne dersiniz
selam kızlar
saglık ocagına gıttık tetenoz asımı olduk olmam gerekıormus artık gecmıs baya :)
bır ay sonra bır daha gıdıcem bakalım
tatıle bır gun kaldı yarın cok ısım var temızlıktı bavuldu camasır yıkamadık pazardı derken gun bıtıcek kayınvalıdemm de yemege cagırdı oyle
bebegım kıpır kıpır su an cok guzelll cok ..resmen tepik :)
kızlar şimdi benim geçen hafta dinlenmemden sonra ilk h.sonum ya bilmeyenler için diyim progestan kullanıyorum hala ama dr 2 saatlik yere gidebilirsin demişti tatile gitmicem yine de vazgeçtim sorun olmasın diye ama bu hapı kullananlar normal yaşıyo musunuz h.sonu falan geziyosunuz dimi bikaç saat mesela sürekli evde değilsiniz dimi şimdi dışarı çıkınca kendimi suçlu hissedebilirim de ama yorulmadıktan sonra bişey olmaz dimi yavaş yavaş hareket ederim hep ne dersiniz
ha kızlar bu arada az önce kayınvalidem aradı aslında bugün 2 defa aradı ama ben sıcaktan mayısıp kaldığım için açamadım bile telefonu!yemeğe çağırıyormuş bizi onun için aramış.artık teşekkür ettim ama gelemeyeceğimi,bişiler hazırlıyacağımı söyledim ben de.yazlığa felan cağırdı ben de kısmet,inşallah dedim geçiştirdim.yani kayınpederimin o güzel laflarını dinlemeye hiiiiiç niyetim yok açıkçası!!! anneme söyledim ,annem de yerinde olsam giderdim aranız açılmasın diyor ama hiç içimden gelmiyor.ve şunu öğrendim ki ne kadar az samimimiyet,ne kadar cok mesafe daha iyi oluyor valla ya.ah benim bunu öğrenmem lazım , şu mesafe koyma işini.aranızda bu konuda iyi olanlar varsa fikirlerine açığım doğrusu.
bi de yazmayı unuttum size,gecen kayınpederim aradı .kendiliğinden diil tabi kayınvalidem aracılığıyla.çok üzülmüştüm ya ben onun yaptığı şakaya da konuşmalarına da...ben aramaz mıyım gelinimi bnm gelinim bir tane dedi(ilk aramasıydı bu da zaten).ama niye aradığını anlayamadım,neyse ben de içimdekileri döktüm.konuşmamanın sonunda tansiyon yükseldi bende,o da ya üzüldü bana hissettridiklerinden,ya da kızdı ,görüşmemin sonu pek bi aceleye geliverdi :) en azından ben de sakinleşmiş oldum ,yoksa bu böyle aklıma gelip gelip durur beni aglatırdı !kızlar yani şimdiki amacım tek kelimeyle mesafe!aynı ildeyiz 30-40dklık bi uzaklığımız var biraz zor olcak ama yapmam lazım aile huzurum için.:97: mesela kayınvalidem cok şeker bir insan ama beni 2 günde bir aramasını bile kötü yorucam neredeyse(sanki aramasa çok mu iyi!...)öle işte
ha kızlar bu arada az önce kayınvalidem aradı aslında bugün 2 defa aradı ama ben sıcaktan mayısıp kaldığım için açamadım bile telefonu!yemeğe çağırıyormuş bizi onun için aramış.artık teşekkür ettim ama gelemeyeceğimi,bişiler hazırlıyacağımı söyledim ben de.yazlığa felan cağırdı ben de kısmet,inşallah dedim geçiştirdim.yani kayınpederimin o güzel laflarını dinlemeye hiiiiiç niyetim yok açıkçası!!! anneme söyledim ,annem de yerinde olsam giderdim aranız açılmasın diyor ama hiç içimden gelmiyor.ve şunu öğrendim ki ne kadar az samimimiyet,ne kadar cok mesafe daha iyi oluyor valla ya.ah benim bunu öğrenmem lazım , şu mesafe koyma işini.aranızda bu konuda iyi olanlar varsa fikirlerine açığım doğrusu.
bi de yazmayı unuttum size,gecen kayınpederim aradı .kendiliğinden diil tabi kayınvalidem aracılığıyla.çok üzülmüştüm ya ben onun yaptığı şakaya da konuşmalarına da...ben aramaz mıyım gelinimi bnm gelinim bir tane dedi(ilk aramasıydı bu da zaten).ama niye aradığını anlayamadım,neyse ben de içimdekileri döktüm.konuşmamanın sonunda tansiyon yükseldi bende,o da ya üzüldü bana hissettridiklerinden,ya da kızdı ,görüşmemin sonu pek bi aceleye geliverdi :) en azından ben de sakinleşmiş oldum ,yoksa bu böyle aklıma gelip gelip durur beni aglatırdı !kızlar yani şimdiki amacım tek kelimeyle mesafe!aynı ildeyiz 30-40dklık bi uzaklığımız var biraz zor olcak ama yapmam lazım aile huzurum için.:97: mesela kayınvalidem cok şeker bir insan ama beni 2 günde bir aramasını bile kötü yorucam neredeyse(sanki aramasa çok mu iyi!...)öle işte
mesafe konusunda kesinlikle katılıyorum.yüzün azıcık sert olucak ki öle her zaman akıllarına her geleni sölememeyi öğrenicekler bence.ben de aynı senin gibi hissediyorum.iyi insanlar ama bazen çok kızıyorum nedense.saçmaladığını düşünüorum bazı hareketlerinde.bana gelince bile herşeye bahane buluyorum.yüzüm zor gülüyor.ama kendileri böle kasım kasım kasılmamı sağladı yanlarında..üfff galiba gelinlerin kötü bi huyu sanırım..toplumdan mı kaynaklanıyo ne???ben de kayınvalidemin yanına gitmedim.eşim gitti.annemlerde kaldım.hem öle çok samimi olamıcamızı anlasın diye düşünüorum...
kaynanayı ne yapmalı
kaynar kazana atmalı
yandım gelin dedikçe,
altına odun basmalı
kızlar daha iyimser olan var mı aranızda:82:
herkese selam,:79:
nasılsınız kızlar? kızım yeter anne hasta hasta kendini çok yoruyosun git izin al dinlen dedi ben de öğleden sonrası için izin aldım ve geldim şimdi duş falan alıp ortalığı toplayıp uyuyacam inşallah. grip uyumadan atlatılmıyor ki.
her geçen gün daha iyi oluyorum çok şükür.
doktorum 3lü test yaptırmamı söylemişti haftaya yaptırsam geç olur mu ki? yaptırmasam ne kaybederim? bugün işyerinden birisi çok şaşırdı niye yaptırmıyorsun çok önemli ihmal etme falan dedi benim de kafama takıldı.:26:
mardincim sen ne takıyosun kafana başka şeyler düşün herkes istediğimiz gibi değil ve olamaz ki biz de öyle kabulleneceğiz mecburen ve herkes kimin ne olduğunu biliyor kayınvaliden eşine seni şikayet etse eşin onun huyunu bilmicek mi sanki, o yüzden çok dert etme, hem bebek üzülür. sen bugün dua et iyi şeyler düşün.
yaa benim de kızım olacak listede yazmıyorkaç kız kaç erkek oldu şimdi?
bi de kızımın adı zeynep duru olsa sizce nasıl? iki isim koymasam mı? :26:
çok yazdım yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?