2011 Aralık Anneleri

kızlar bebeklerin cinsiyetlerinin yazılı olduğu tabloyu bulamıyorum bir türlü..1.sayfadaydı.şimdi nerde???:84::85::86::87::88:

canım cok normal.benım 6. haftadan berı var.sımdı bıraz gectı ama oluyor yınede.dr bana 12. haftadan sonra rennie şurup verdı.o cok ıyı gelıyor.ben yemek yıyıp ustune su ıcınce cok fena yanma ve kaynama yapıyordu mıdem.sımdı yemekten sonra surubu ıcıyorum rahat edıyorum.bence sende dr.una danıs belkı o da sana verır.zararı yok zaten.

benim ilk günden beri yanıyo hiç geçmedi bazende çok fazlaşıyo galiba 9 ayı böyle tamamlıycam zaten hamile olduğumu ordan anladımda test yaptım oda tuttu önceden hiç olmazdı:44:

İyi günler hanımlar ve tatlı bebişleri
biz eve gidiyoruz hepinize güzel hafta sonları diliyorum.
pazartesi güzel haberlerle buluşmak dileğiyle:80::80:

benım yanmalarım basladı hemde nasıl..sık tıuvalete gıtmede basladı normalmıs hem mesaneye hemde mıdeye baskı yaparmıs bebeklerımız

Tatlış anneler biz çıkıyoruz temizlik bitti sayılır cok yorulduk az dinlenelim bebikimle size iyi tatiller hepinizi öpüyorum minnak yavrularınızıda tabikiii

bende de oluyor hele bazen çok artıyor ama hamileliğin ilk başlarına göre daha iyi sanırım.su içiyorum bolca susamışlık hissi veriyor.bakalım ne zaman geçecek??

kızlar şimdi benim geçen hafta dinlenmemden sonra ilk h.sonum ya bilmeyenler için diyim progestan kullanıyorum hala ama dr 2 saatlik yere gidebilirsin demişti tatile gitmicem yine de vazgeçtim sorun olmasın diye ama bu hapı kullananlar normal yaşıyo musunuz h.sonu falan geziyosunuz dimi bikaç saat mesela sürekli evde değilsiniz dimi şimdi dışarı çıkınca kendimi suçlu hissedebilirim de ama yorulmadıktan sonra bişey olmaz dimi yavaş yavaş hareket ederim hep ne dersiniz

cnm ben kullanmıyorum ama hapta olsa günlük yaşantına devam et, diğer türlü sürekli yatarak psikoloijk olarakta yıpratırsın kendini,kendini kontrol edebilecek durumdasın çok şükür sınırlarını bilirsin muhakkak,biraz öz verili olacakasın bebeğin için o kadar, ama bencede bi süre 2 saatlik bile olsa bi yere gitmeyi düşünme nasipse inş seneye bebeğinle gider acısını çıkarırsın inş.sen normal şekilde hayatına devam et bi sorun olmaz inş,zaten çalışıyosun bu bile etki etmiyo bak şu an demekki herşey yolunda

bizde kaçıyoruz herkese iyi tatiller,yarın doktora gidiyoruz inş pazartesi cinsiyetimiz belli olurda haber veriririz hepinizi öpüyorum çokkkk iyi bakın kendinize doğal olarak bebeşlerinize

ne güzel cnm Allah mutluluğunu daim etsin cnm. aşının zamanı mı geçmiş mi benide 20.haftada çağırmışlardı.

geçmiş olsun cnm. çok yağlı ve baharatlılardan uzak dursan bide günde 1 tane sade soda içsen iyi gelir bence.

benim de midem yanıyor canım aynenn

Kızkardeşiniz hayatınızdaki ilk arkadaşınızdır. Çılgın ailenizi, onun gibi anlayan bir başkası olmayacak. Eskisi kadar bir araya gelip konuşamasanız bile o sizin en iyi arkadaşınız olarak kalacak. Kızkardeşiniz, elinizi bir süre, kalbinizi ise ömür boyu tutacak. ( Bu hafta, “ KIZKARDEŞ HAFTASI” imiş.. bütün kalbinizle sevdiğiniz bir kızkardeşiniz varsa, bu yazıyı onunla paylaşın..

Bizde burda bir nevi kızkardeş olduk dimi ama :))))

ha kızlar bu arada az önce kayınvalidem aradı aslında bugün 2 defa aradı ama ben sıcaktan mayısıp kaldığım için açamadım bile telefonu!yemeğe çağırıyormuş bizi onun için aramış.artık teşekkür ettim ama gelemeyeceğimi,bişiler hazırlıyacağımı söyledim ben de.yazlığa felan cağırdı ben de kısmet,inşallah dedim geçiştirdim.yani kayınpederimin o güzel laflarını dinlemeye hiiiiiç niyetim yok açıkçası!!! anneme söyledim ,annem de yerinde olsam giderdim aranız açılmasın diyor ama hiç içimden gelmiyor.ve şunu öğrendim ki ne kadar az samimimiyet,ne kadar cok mesafe daha iyi oluyor valla ya.ah benim bunu öğrenmem lazım , şu mesafe koyma işini.aranızda bu konuda iyi olanlar varsa fikirlerine açığım doğrusu.

bi de yazmayı unuttum size,gecen kayınpederim aradı .kendiliğinden diil tabi kayınvalidem aracılığıyla.çok üzülmüştüm ya ben onun yaptığı şakaya da konuşmalarına da...ben aramaz mıyım gelinimi bnm gelinim bir tane dedi(ilk aramasıydı bu da zaten).ama niye aradığını anlayamadım,neyse ben de içimdekileri döktüm.konuşmamanın sonunda tansiyon yükseldi bende,o da ya üzüldü bana hissettridiklerinden,ya da kızdı ,görüşmemin sonu pek bi aceleye geliverdi :) en azından ben de sakinleşmiş oldum ,yoksa bu böyle aklıma gelip gelip durur beni aglatırdı !kızlar yani şimdiki amacım tek kelimeyle mesafe!aynı ildeyiz 30-40dklık bi uzaklığımız var biraz zor olcak ama yapmam lazım aile huzurum için.:97: mesela kayınvalidem cok şeker bir insan ama beni 2 günde bir aramasını bile kötü yorucam neredeyse(sanki aramasa çok mu iyi!...)öle işte

cnm ben ilk 3 ay kullandım onu. ama iş felan yapmadım. fazla hareket etmedim ve uzun süre ayakta kalmadım. dışarı çıkacaksan yürüyüşe çıkma, git otur yemek ye gelan anlatabildim mi. ben biliyom sen sporu ve yürüyüşü çok seviyonda ondan diyeyim dedim. kendine ve yiğenime dikkat et öptüm.bak sen konuştun ya benim oğlumla ya oğlumda pıt pıt vurdu şimdi teyzeme benden de selam söyle diyor.

buna sen karar vereceksin cnm. biz ne desek boş.çünkü hepimizin huyu başka başka. birimizin kızdığını öbürü tebessüm ile karşılayabiliyor. ama şahsi fikrimi sorarsan mesafe daha iyiydir. gelçi benimki üst katımda oturuyor nası mesafe koyabilirsem. eşim geçen bahçeli bir ev almaktan bahsetti inan ilk aklıma kaynanmdan uzakta olucağım geldi sevindim, sonrada demez mi bahçeye bide annemlere (görümcem dahil) bide ev yaparım. o dakka hem bahçeli evden bazgeçtim hemde bir gün özgür ve mutlu olabileceğimiz hayalimden. erkeklere öyle beyinlerine işlenmiş ki anneni karına(kendine) ne kadar yakın tutarsan evlatlık görevini o kadar çok yapmış olursun.halbuki önemli olan kaliteli zaman geçirmektir. sık sık görüşüp birbirimizin yüzüne bakmaktan bile nefret edecek hale geleceğimize az görüşüp samimi ve sıcak vakit geçirmek daha iyi bence. en azından yüzgöz olmuyorsun.

Kızlar aranızda hiç egzersiz fln yapan var mı??ben yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum.doktoruma da sormayı unutmuşum.ewde miskin miskin oturmaktan sıkıldımmm:92:

mesafe konusunda kesinlikle katılıyorum.yüzün azıcık sert olucak ki öle her zaman akıllarına her geleni sölememeyi öğrenicekler bence.ben de aynı senin gibi hissediyorum.iyi insanlar ama bazen çok kızıyorum nedense.saçmaladığını düşünüorum bazı hareketlerinde.bana gelince bile herşeye bahane buluyorum.yüzüm zor gülüyor.ama kendileri böle kasım kasım kasılmamı sağladı yanlarında..üfff galiba gelinlerin kötü bi huyu sanırım..toplumdan mı kaynaklanıyo ne???ben de kayınvalidemin yanına gitmedim.eşim gitti.annemlerde kaldım.hem öle çok samimi olamıcamızı anlasın diye düşünüorum...
kaynanayı ne yapmalı
kaynar kazana atmalı
yandım gelin dedikçe,
altına odun basmalı

kızlar daha iyimser olan var mı aranızda:82:

dur cnm az kaldı şunun şurasında 25-30 yıl bizde bir kaynana olalım kaynar kazana düşünce iyimser düşünürüz sanırım. ama bişey söyliyim mi bak benim kayınvalide 53 yaşında hep kaynana gelin ana kız gibi olalım der durur. tabii o ana kısmını bekler kız kısmında birşey yapmaz. ama bu yaşına rağmen kendi kaynanası hala yaşıyor ve hala gıcıktır sevmez. yani bizde gelinden iyilik bekleyip kaynanayı sevmemeye devam edebiliriz belkide. gelçi ben çelişkili yaşamı sevmem bakalım mevlam neyler o neylerse güzel eyler.

duru ismini çok seviyorum ben... hatta kuzenim duru koy bebeğinin adını diyip duruyor. henüz karar vermiş değilim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…