dur cnm az kaldı şunun şurasında 25-30 yıl bizde bir kaynana olalım kaynar kazana düşünce iyimser düşünürüz sanırım. ama bişey söyliyim mi bak benim kayınvalide 53 yaşında hep kaynana gelin ana kız gibi olalım der durur. tabii o ana kısmını bekler kız kısmında birşey yapmaz. ama bu yaşına rağmen kendi kaynanası hala yaşıyor ve hala gıcıktır sevmez. yani bizde gelinden iyilik bekleyip kaynanayı sevmemeye devam edebiliriz belkide. gelçi ben çelişkili yaşamı sevmem bakalım mevlam neyler o neylerse güzel eyler.
Merhaba annisler ve melekleri, nasilsiniz bakalim?
Ben birazcik gunes istiyorum sadeceiki haftadir yagmur gormekten icim daraldi benim yaa...
kuzum nerdesin sen???mersine gel ben sana istemediğin kadar veriyim güneşi..ben bunaldım ve konyaya kaçtım
kizlar sizde de bas agrisi var mi? Ya da benim oldugum haftalarda oldumu?? Asiri bir agri var basimda ne yapsam fayda etmedi. Sizin onereceginiz bisiyler var mi aceba???
kizlar sizde de bas agrisi var mi? Ya da benim oldugum haftalarda oldumu?? Asiri bir agri var basimda ne yapsam fayda etmedi. Sizin onereceginiz bisiyler var mi aceba???
kızlar kaynana olmaktan bahsetmişsiniz. benim kayınvalide çok iidir saolsun. ama ben kendi içimi yoklayınca sanki ben iyi bir kayınvalide olamam gibi geliyor. oğlumu kıskanırım gibi geliyor. umarım öle olmazdur cnm az kaldı şunun şurasında 25-30 yıl bizde bir kaynana olalım kaynar kazana düşünce iyimser düşünürüz sanırım. ama bişey söyliyim mi bak benim kayınvalide 53 yaşında hep kaynana gelin ana kız gibi olalım der durur. tabii o ana kısmını bekler kız kısmında birşey yapmaz. ama bu yaşına rağmen kendi kaynanası hala yaşıyor ve hala gıcıktır sevmez. yani bizde gelinden iyilik bekleyip kaynanayı sevmemeye devam edebiliriz belkide. gelçi ben çelişkili yaşamı sevmem bakalım mevlam neyler o neylerse güzel eyler.
ben senden 2 gün falan öndeyim ajda ve baş ağrısı oluyor. hatta bazen beynım zonkluyor gibi geliyor bana. ağrı kesici minoset ama plus olmayanlardan alabilirsin ama ben de kullanmadım dinlenerek geçmesini bekledim. bi de benim tansiyon da çıkıyor ona da bağlıyorum ağrıları. sen de bi ölçtür istersen?:94:kizlar sizde de bas agrisi var mi? Ya da benim oldugum haftalarda oldumu?? Asiri bir agri var basimda ne yapsam fayda etmedi. Sizin onereceginiz bisiyler var mi aceba???
günaydın annelerve tatlı bebikleri
dün öğlenden beri arada mola verip hep uyudum sonuç: öksürüğüm geçti ve kendimi çok daha iyi hissediyorum.
luveylacım doktorun basur için hangi ilacı verdi, ağrım çok dayanılmaz olduğunda doktora sorup ben de kullanabilirim:26:
bizim de babamız uyuyor kızımla ağdaya gidicez hamileliğimi öğrendikten sonra o bölgeye jilet yapıyordum ve böyle daha zor hem tüyler iki günde çıkıyor hem arka kısımları aynen duruyor, umarım ağdanın bir zararı olmaz, 5 ay sonra doğuma kaymak gibi gitmek var dayanıcaz artıkın
Sumakcığım geceleri hep sen sonlandıryorsun bu kez atak yapayım dedim canım..
Saat gece 03.03 Arkadaşlar uyuyamadım çünkü akşam dokuza kadar uyudum. Bugün siteye giremedim akşamdan okumak daha iyiymiş geçmişi :)
Güzel sohbetlerinizi sessiz sessiz okudum.. Neyse kötü şeyler yok şükür sevindim hepiniz için..
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.
Buseliciğim tavsiyelerin ve merakın için teşekkür ederim canım. haberler iyi. Yok yok çok iyi şükür..
Ayrıca önceki akşam bana yardımcı olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. O geceyi sancısız bitirmemi sağladınız..
Sabah hemen doktora gittim.
Önce doktorumu değiştirdim bu birinci iyi haber,
2. haber bebişim 2 hafta önde gelişmiş maşallah.21.5 haftalık gözüküyor ultrasonda..
3. Amniotik bant bebişime zarar vermemiş Allaha şükür. 17. haftadan sonra risk azalıyormuş..
4. Basurum için verdiği ilaç anında etki etti.. Artık çarpık oturmuyorum..
Veee benimde beişimin ismi belli artık çünkü cinsi belli
Oğluşum olacak inşallah.
Adı İsa yada İsmail..
Siz mışıl mışıl uyurken biz bebişimle sizi satırlarımızla ve masum kalbinizden öpüyoruz.
TATLI RÜYALAR...
herkese günaydınnn.... kızımla oturduk isim arıyoruzz... ayy ne zormuş yaa,,, sanki hiç bi isim kızıma layık değilmiş gibii :))))):76::76::76:
pokim sana da günaydın cnm....:))
tebrik ediyorum bebişinii :)))amniotik bantın da zarar vermemesine çok sevindim... duyduğum günden beri aklıma takılıyordu hep. hADİ geçmiş olsun diyelim....
herkese günaydınnn.... kızımla oturduk isim arıyoruzz... ayy ne zormuş yaa,,, sanki hiç bi isim kızıma layık değilmiş gibii :))))):76::76::76:
pokim sana da günaydın cnm....:))
Çok sağol halimeciğim.. İnşallah bebişim uslu dururda bundan sonra bir zarar görmez. Kalbim rahat açıkcası 17. haftayı geçtiğim için..
Bu arada benim bebiş iyi gelişmiş. Doktorlar 6 yada 8 aralık diyorlardı muhtemel doğum için şimdi 23 kasım dediler.. Bunada çok sevindim. Çünkü pek bir şey yiyemediğim halde bebişim sağlıklı.
Hepimizin bebişlerine ve annele daimi sağlık diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?