2011 Aralık Anneleri

Merhaba annisler ve melekleri, nasilsiniz bakalim?
Ben birazcik gunes istiyorum sadece iki haftadir yagmur gormekten icim daraldi benim yaa...

ya neye kızıyorum biliyor musun??*kızının ewinde gördüm 2 kez.napcanı şaşırıyo kadın.mutfaktan çıkmıyo.bana gelince de öle odada oturuyo ve internete giriyo manyak karı....buna sinir oluyorum işte..ben de pek bişi yapmıorum gıcıklığına.eşim yapıo.ona da üzüzülüorum ama napiiimm...umarım bizler iyi birar kaynana olururz..haaa bide umarım gelinler ve damatlar helal süt emmiş iyi insanlar olur tabi

Merhaba annisler ve melekleri, nasilsiniz bakalim?
Ben birazcik gunes istiyorum sadece iki haftadir yagmur gormekten icim daraldi benim yaa...

kuzum nerdesin sen???mersine gel ben sana istemediğin kadar veriyim güneşi..ben bunaldım ve konyaya kaçtım

kuzum nerdesin sen???mersine gel ben sana istemediğin kadar veriyim güneşi..ben bunaldım ve konyaya kaçtım

isvec´teyim ben annemden uzak, kardesimden uzak, herkesten uzak bir de gunesten uzak. iki ay kadar daha burdayim yagmurun altinda. sonrasinda annisimin yanina gidicem izmire yazin son gunes damlalarindan faydalanmak icin.

kizlar sizde de bas agrisi var mi? Ya da benim oldugum haftalarda oldumu?? Asiri bir agri var basimda ne yapsam fayda etmedi. Sizin onereceginiz bisiyler var mi aceba???

kizlar sizde de bas agrisi var mi? Ya da benim oldugum haftalarda oldumu?? Asiri bir agri var basimda ne yapsam fayda etmedi. Sizin onereceginiz bisiyler var mi aceba???

cnm o haftalarda olması normal. bende de olmuştu pek bişey yapmadım, çektim açıkçası ama derin nefesler almaya, arada açık havada olmaya çalış. geçmiş olsun.

cnm sen kaçıncı haftadasın??doktorum bana başın ağrırsa minoset içebilirsin demişti..ama tabi dayanabiliosan hiç içmemende fayda var..

kızlar kaynana olmaktan bahsetmişsiniz. benim kayınvalide çok iidir saolsun. ama ben kendi içimi yoklayınca sanki ben iyi bir kayınvalide olamam gibi geliyor. oğlumu kıskanırım gibi geliyor. umarım öle olmaz

ben senden 2 gün falan öndeyim ajda ve baş ağrısı oluyor. hatta bazen beynım zonkluyor gibi geliyor bana. ağrı kesici minoset ama plus olmayanlardan alabilirsin ama ben de kullanmadım dinlenerek geçmesini bekledim. bi de benim tansiyon da çıkıyor ona da bağlıyorum ağrıları. sen de bi ölçtür istersen?:94:

hep kayınvalıdeler kayınpederler konusuluyor :)

bana uzak bır konu ben severım kaynanamı gorumcemı onlarda benı cok sever ..cok yakın degılız bırbırımıze ama severız

anlayıslı dusuncelı bır kaynanam var anlayıslı karısmayan aramadan evıme gelmeyen :)

esımıde aramaz cok benı daha cok arar..

kayınpederımle kaynanam ayrı..kayınpederımle uzagız halıyle ama yenı yenı konusuyoruz telde fılan ..bebek olunca o da

mesajlar atıyor Rabbım senı korusun kızım dıye..

oyle :)

Sumakcığım geceleri hep sen sonlandıryorsun bu kez atak yapayım dedim canım..
Saat gece 03.03 Arkadaşlar uyuyamadım çünkü akşam dokuza kadar uyudum. Bugün siteye giremedim akşamdan okumak daha iyiymiş geçmişi :)
Güzel sohbetlerinizi sessiz sessiz okudum.. Neyse kötü şeyler yok şükür sevindim hepiniz için..
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.
Buseliciğim tavsiyelerin ve merakın için teşekkür ederim canım. haberler iyi. Yok yok çok iyi şükür..
Ayrıca önceki akşam bana yardımcı olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. O geceyi sancısız bitirmemi sağladınız..

Sabah hemen doktora gittim.
Önce doktorumu değiştirdim bu birinci iyi haber,
2. haber bebişim 2 hafta önde gelişmiş maşallah. 21.5 haftalık gözüküyor ultrasonda..
3. Amniotik bant bebişime zarar vermemiş Allaha şükür. 17. haftadan sonra risk azalıyormuş..
4. Basurum için verdiği ilaç anında etki etti.. Artık çarpık oturmuyorum..
Veee benimde beişimin ismi belli artık çünkü cinsi belli
Oğluşum olacak inşallah.
Adı İsa yada İsmail..

Siz mışıl mışıl uyurken biz bebişimle sizi satırlarımızla ve masum kalbinizden öpüyoruz.
TATLI RÜYALAR...

günaydın kızlar nasılsınız?biz bugün doktora gideceğiz 2 hafta oldu oğlumu özledim bugün kayınvalidemide götüreceğiz memlekete gidecek gitmeden bir görsün istedik torununu ilk defa görecek biz de öyle kaynanamla pek sıkı fıkı olamadık olmayıda istemem ilk zamanlar bana çok çektirdiler hatta görümcemle görüşmüyorum eşimde görüşmüyor gerçi eşimin görüşmeme sebebi ben değilim ama kayınvalidem hep benden biliyor bu arada bebişimin ismine karar verdik Hüsnü Yağız olacak gelince gelişmeleri yazarım ben ve bebişim hepinizi öpüyoruz

günaydın anneler ve tatlı bebikleri

dün öğlenden beri arada mola verip hep uyudum sonuç: öksürüğüm geçti ve kendimi çok daha iyi hissediyorum.

luveylacım doktorun basur için hangi ilacı verdi, ağrım çok dayanılmaz olduğunda doktora sorup ben de kullanabilirim:26:

bizim de babamız uyuyor kızımla ağdaya gidicez hamileliğimi öğrendikten sonra o bölgeye jilet yapıyordum ve böyle daha zor hem tüyler iki günde çıkıyor hem arka kısımları aynen duruyor, umarım ağdanın bir zararı olmaz, 5 ay sonra doğuma kaymak gibi gitmek var dayanıcaz artıkın

Günaydın Firuzeciğim...
Çok sevindim iyi olmana. Biraz daha dinlenmen lazım canım..
Ağda da dikkat et canım kendini sakın kasma. Bir de adet döngünü takip ediyorsan adet bitimine tekabul ediyorsa yaptır yoksa çok acır canım...
Sana sıhhatler olsun diyeyim :)
Doktorum Ultraproct Pomat verdi.
Ilık su tedavisine devam ediyorum bu arada onun faydası çok oldu. Bir de kantoran yoktu zeytinyağı sürmüştüm. Şimdi pomat sürüyorum. Ağrısızım şu an çok şükür..
Çok geçmiş olsun tekrar..

tebrik ediyorum bebişinii :))) amniotik bantın da zarar vermemesine çok sevindim... duyduğum günden beri aklıma takılıyordu hep. hADİ geçmiş olsun diyelim....

herkese günaydınnn.... kızımla oturduk isim arıyoruzz... ayy ne zormuş yaa,,, sanki hiç bi isim kızıma layık değilmiş gibii :))))):76::76::76:

pokim sana da günaydın cnm....:))

herkese günaydınnn.... kızımla oturduk isim arıyoruzz... ayy ne zormuş yaa,,, sanki hiç bi isim kızıma layık değilmiş gibii :))))):76::76::76:

lüveyla yeni gelmişsin heralde görmemiştim... tabii ki sana da günaydın :)))

tebrik ediyorum bebişinii :))) amniotik bantın da zarar vermemesine çok sevindim... duyduğum günden beri aklıma takılıyordu hep. hADİ geçmiş olsun diyelim....

Çok sağol halimeciğim.. İnşallah bebişim uslu dururda bundan sonra bir zarar görmez. Kalbim rahat açıkcası 17. haftayı geçtiğim için..
Bu arada benim bebiş iyi gelişmiş. Doktorlar 6 yada 8 aralık diyorlardı muhtemel doğum için şimdi 23 kasım dediler.. Bunada çok sevindim. Çünkü pek bir şey yiyemediğim halde bebişim sağlıklı.
Hepimizin bebişlerine ve annele daimi sağlık diliyorum..

Günaydın Halimem Günaydın Pokim...
Halimeciğim öyle oluyor isim konusu canım başta bir isme aşina olmadıysan sonra zor oluyor. En güzel ve en özel isim olsun diyor insan.

Ben İsa istemiştim ama annem isa olmasın dedi. İsa ismini çok seviyorum anlamı itibariyle.
Sonra bebişim bazı tehlikeler atlatınca İsmail as. dan dolayı İsmail olsun dedim. Kız ismi olarak da Meryem düşünüyorduk ama kız değil malesef..
Artık iki isim arasında bebişim karar verecek...
Siz de öyle yapın. Hem islamın güzel bir adeti..
Seçim yapamadığınız isimlerle bebişe seslenin hangi isme tepki verirse onu koyun.
Sonra büyüynce kendi ismini kendin seçtin deriz

günaydın canımmm kız bebek ismi bana da çok zor geliyor,benim de bir prensesim olsaydı işim zordu valla ismini ben koyacaktım veeee aklımda hiçbişeycikler yoktuuu

maşallah diyelim luveylacım ,ne kadar güzelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…