Günaydın Halimem Günaydın Pokim...
Halimeciğim öyle oluyor isim konusu canım başta bir isme aşina olmadıysan sonra zor oluyor. En güzel ve en özel isim olsun diyor insan.
Ben İsa istemiştim ama annem isa olmasın dedi. İsa ismini çok seviyorum anlamı itibariyle.
Sonra bebişim bazı tehlikeler atlatınca İsmail as. dan dolayı İsmail olsun dedim. Kız ismi olarak da Meryem düşünüyorduk ama kız değil malesef..
Artık iki isim arasında bebişim karar verecek...
Siz de öyle yapın. Hem islamın güzel bir adeti..
Seçim yapamadığınız isimlerle bebişe seslenin hangi isme tepki verirse onu koyun.
Sonra büyüynce kendi ismini kendin seçtin deriz
çok iyi fikirrrr
günaydın annelerve tatlı bebikleri
dün öğlenden beri arada mola verip hep uyudum sonuç: öksürüğüm geçti ve kendimi çok daha iyi hissediyorum.
luveylacım doktorun basur için hangi ilacı verdi, ağrım çok dayanılmaz olduğunda doktora sorup ben de kullanabilirim:26:
bizim de babamız uyuyor kızımla ağdaya gidicez hamileliğimi öğrendikten sonra o bölgeye jilet yapıyordum ve böyle daha zor hem tüyler iki günde çıkıyor hem arka kısımları aynen duruyor, umarım ağdanın bir zararı olmaz, 5 ay sonra doğuma kaymak gibi gitmek var dayanıcaz artıkın
Günaydın aralık anneleri bugün hafta sonu ve dinlenmedeyiz
Günaydın Lumoscuğum hoşgeldin canım
Hafta sonu ne kadar ıssızmış buralar..
Tek tük uğruyoruz.
Günaydın Halimem Günaydın Pokim...
Halimeciğim öyle oluyor isim konusu canım başta bir isme aşina olmadıysan sonra zor oluyor. En güzel ve en özel isim olsun diyor insan.
Ben İsa istemiştim ama annem isa olmasın dedi. İsa ismini çok seviyorum anlamı itibariyle.
Sonra bebişim bazı tehlikeler atlatınca İsmail as. dan dolayı İsmail olsun dedim. Kız ismi olarak da Meryem düşünüyorduk ama kız değil malesef..
Artık iki isim arasında bebişim karar verecek...
Siz de öyle yapın. Hem islamın güzel bir adeti..
Seçim yapamadığınız isimlerle bebişe seslenin hangi isme tepki verirse onu koyun.
Sonra büyüynce kendi ismini kendin seçtin deriz
Merhaba guzel annisler ve tatli melekleri, nasilsiniz bakalim bugun ? gunes cikti ben cok mutluyumterasta kahvalti keyfinden sonra bende geldim araniza
Hoşgeldin ajdacığım..
Güneşine kavuşmana sevindim. Ben pişiyorum kafamı çıkaramıyorum dışarı valla..
Bu arada geçen günkü yardımların için tekrar teşekkürleri canım..
.
buna sen karar vereceksin cnm. biz ne desek boş.çünkü hepimizin huyu başka başka. birimizin kızdığını öbürü tebessüm ile karşılayabiliyor. ama şahsi fikrimi sorarsan mesafe daha iyiydir. gelçi benimki üst katımda oturuyor nası mesafe koyabilirsem. eşim geçen bahçeli bir ev almaktan bahsetti inan ilk aklıma kaynanmdan uzakta olucağım geldi sevindim, sonrada demez mi bahçeye bide annemlere (görümcem dahil) bide ev yaparım. o dakka hem bahçeli evden bazgeçtim hemde bir gün özgür ve mutlu olabileceğimiz hayalimden. erkeklere öyle beyinlerine işlenmiş ki anneni karına(kendine) ne kadar yakın tutarsan evlatlık görevini o kadar çok yapmış olursun.halbuki önemli olan kaliteli zaman geçirmektir. sık sık görüşüp birbirimizin yüzüne bakmaktan bile nefret edecek hale geleceğimize az görüşüp samimi ve sıcak vakit geçirmek daha iyi bence. en azından yüzgöz olmuyorsun.
ha kızlar bu arada az önce kayınvalidem aradı aslında bugün 2 defa aradı ama ben sıcaktan mayısıp kaldığım için açamadım bile telefonu!yemeğe çağırıyormuş bizi onun için aramış.artık teşekkür ettim ama gelemeyeceğimi,bişiler hazırlıyacağımı söyledim ben de.yazlığa felan cağırdı ben de kısmet,inşallah dedim geçiştirdim.yani kayınpederimin o güzel laflarını dinlemeye hiiiiiç niyetim yok açıkçası!!! anneme söyledim ,annem de yerinde olsam giderdim aranız açılmasın diyor ama hiç içimden gelmiyor.ve şunu öğrendim ki ne kadar az samimimiyet,ne kadar cok mesafe daha iyi oluyor valla ya.ah benim bunu öğrenmem lazım , şu mesafe koyma işini.aranızda bu konuda iyi olanlar varsa fikirlerine açığım doğrusu.
bi de yazmayı unuttum size,gecen kayınpederim aradı .kendiliğinden diil tabi kayınvalidem aracılığıyla.çok üzülmüştüm ya ben onun yaptığı şakaya da konuşmalarına da...ben aramaz mıyım gelinimi bnm gelinim bir tane dedi(ilk aramasıydı bu da zaten).ama niye aradığını anlayamadım,neyse ben de içimdekileri döktüm.konuşmamanın sonunda tansiyon yükseldi bende,o da ya üzüldü bana hissettridiklerinden,ya da kızdı ,görüşmemin sonu pek bi aceleye geliverdi :) en azından ben de sakinleşmiş oldum ,yoksa bu böyle aklıma gelip gelip durur beni aglatırdı !kızlar yani şimdiki amacım tek kelimeyle mesafe!aynı ildeyiz 30-40dklık bi uzaklığımız var biraz zor olcak ama yapmam lazım aile huzurum için.:97: mesela kayınvalidem cok şeker bir insan ama beni 2 günde bir aramasını bile kötü yorucam neredeyse(sanki aramasa çok mu iyi!...)öle işte
mesafe konusunda kesinlikle katılıyorum.yüzün azıcık sert olucak ki öle her zaman akıllarına her geleni sölememeyi öğrenicekler bence.ben de aynı senin gibi hissediyorum.iyi insanlar ama bazen çok kızıyorum nedense.saçmaladığını düşünüorum bazı hareketlerinde.bana gelince bile herşeye bahane buluyorum.yüzüm zor gülüyor.ama kendileri böle kasım kasım kasılmamı sağladı yanlarında..üfff galiba gelinlerin kötü bi huyu sanırım..toplumdan mı kaynaklanıyo ne???ben de kayınvalidemin yanına gitmedim.eşim gitti.annemlerde kaldım.hem öle çok samimi olamıcamızı anlasın diye düşünüorum...
kaynanayı ne yapmalı
kaynar kazana atmalı
yandım gelin dedikçe,
altına odun basmalı
kızlar daha iyimser olan var mı aranızda:82:
Sumakcığım geceleri hep sen sonlandıryorsun bu kez atak yapayım dedim canım..
Saat gece 03.03 Arkadaşlar uyuyamadım çünkü akşam dokuza kadar uyudum. Bugün siteye giremedim akşamdan okumak daha iyiymiş geçmişi :)
Güzel sohbetlerinizi sessiz sessiz okudum.. Neyse kötü şeyler yok şükür sevindim hepiniz için..
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.
Buseliciğim tavsiyelerin ve merakın için teşekkür ederim canım. haberler iyi. Yok yok çok iyi şükür..
Ayrıca önceki akşam bana yardımcı olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. O geceyi sancısız bitirmemi sağladınız..
Sabah hemen doktora gittim.
Önce doktorumu değiştirdim bu birinci iyi haber,
2. haber bebişim 2 hafta önde gelişmiş maşallah.21.5 haftalık gözüküyor ultrasonda..
3. Amniotik bant bebişime zarar vermemiş Allaha şükür. 17. haftadan sonra risk azalıyormuş..
4. Basurum için verdiği ilaç anında etki etti.. Artık çarpık oturmuyorum..
Veee benimde beişimin ismi belli artık çünkü cinsi belli
Oğluşum olacak inşallah.
Adı İsa yada İsmail..
Siz mışıl mışıl uyurken biz bebişimle sizi satırlarımızla ve masum kalbinizden öpüyoruz.
TATLI RÜYALAR...
luveyla :) hadı hayırlı olsun ogluşun ..
ben temızlık yapıyorum ..sonra pazara gıdıcem fılan
sonra kuafore sonra bavul hazırlamaya sonra da tatiiiiiiiiil..
Aaaa kızlar bensiz kaynana çekiştirilir mi ayolll :)) valla hepinizin yazdıklarını okudum tek tek aslında bende kayınvaldemi severdim bazı huyları zıttıma gitsede beni aramadan asla evime gelmezdi 2ayda bir anca yemeğe fln gelirlerdi hep sen bi<im kızımızsın gelinimiz değil muhabbeti geçerdi ama bu son yaşadığım olaydan sonra gerçekten kırıldım ve kızdım ona da görümceme de bu zamana kdr aramızda kaynana görümce gelin muhabbeti olmadı sanırım bundan sonra olacak çünkü çok üzüldüm benim bu halimde ikiside bir kez olsun arayıpta nasılsın nasıl oldun die sormadılar insan böyle zamanlarda ilgi alaka bekliyor ben zerrsini göremedim saolsunlar ne düşündüklerini biliorum ben kendi başıma amniyosenteze karar verdim ve hiçbirinin söylediğine kulak asmadım zorlarına gitti sanırım bu bnm kararım kimseyide karıştırmam kusura bakmasınlar yrn kayınvaldemlere çıkıcaz bakalım neler olcak şimdiden yrnın heyecanı sardı beni düşündğkçe kasılıyorum ama bu kez ne gecerse aklımdan soylıcem yeter bugüne kdr sustugum
Ah su kaynanalar ahhhh.... Ben cok uzaktayim ondan rahatim yani ama yakinda olsak bile esim konusmuyo artik annesiyle bana söyledigi iki kelime yuzunden. Ama isin tuhafi ben konusuyorum cunku kalp kirici degildi sözleri. Esim karima saygisi olmayanin bana da yoktur dedi ve o son kelimeydi annesine. simdi ben bunlari baristirmak istiyordum taa ki hamileyim haberini telefonda kaynanama soyleyene kadar. Bi soguk laflar bi tafrali davranislar, bende vazgectim ne haliniz varsa gorun deyip. En azindan kafam rahat
Aaaa kızlar bensiz kaynana çekiştirilir mi ayolll :)) valla hepinizin yazdıklarını okudum tek tek aslında bende kayınvaldemi severdim bazı huyları zıttıma gitsede beni aramadan asla evime gelmezdi 2ayda bir anca yemeğe fln gelirlerdi hep sen bi<im kızımızsın gelinimiz değil muhabbeti geçerdi ama bu son yaşadığım olaydan sonra gerçekten kırıldım ve kızdım ona da görümceme de bu zamana kdr aramızda kaynana görümce gelin muhabbeti olmadı sanırım bundan sonra olacak çünkü çok üzüldüm benim bu halimde ikiside bir kez olsun arayıpta nasılsın nasıl oldun die sormadılar insan böyle zamanlarda ilgi alaka bekliyor ben zerrsini göremedim saolsunlar ne düşündüklerini biliorum ben kendi başıma amniyosenteze karar verdim ve hiçbirinin söylediğine kulak asmadım zorlarına gitti sanırım bu bnm kararım kimseyide karıştırmam kusura bakmasınlar yrn kayınvaldemlere çıkıcaz bakalım neler olcak şimdiden yrnın heyecanı sardı beni düşündğkçe kasılıyorum ama bu kez ne gecerse aklımdan soylıcem yeter bugüne kdr sustugum
Ah su kaynanalar ahhhh.... Ben cok uzaktayim ondan rahatim yani ama yakinda olsak bile esim konusmuyo artik annesiyle bana söyledigi iki kelime yuzunden. Ama isin tuhafi ben konusuyorum cunku kalp kirici degildi sözleri. Esim karima saygisi olmayanin bana da yoktur dedi ve o son kelimeydi annesine. simdi ben bunlari baristirmak istiyordum taa ki hamileyim haberini telefonda kaynanama soyleyene kadar. Bi soguk laflar bi tafrali davranislar, bende vazgectim ne haliniz varsa gorun deyip. En azindan kafam rahat
ya bu kaynanalar sinir etmeye başladı artık beni...herkesde bişey çıkıyo..bunlar kendilerini bişey zannediyo ama bence sen eşin konusunda şanslısın cnm.benim kayınvaldede iyi ama ben sevmiom biras acayip gelio.hoşuma gitmio tavırları fln..ewime gelince eline alır viledayı fln ilk iş balkon silmek.ayyy sinir oluorum vallayaaa biz de mi böle olcaz acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?