2011 Aralık Anneleri

çok iyi fikirrrr

çok iyi fikirrrr

Gerçekten öyle canım. Benim bütün yeğenlerime isimlerini öyle koyduk. Seçim yapılamayan bir kaç isim ile belli aralıkalra bebeğe seslendik. Tepki verdiği ismi koyduk.
En son Selim diye bir yeğenim var ona uyguladık. Diğer isimleri söylüyoruz bebişte tık yok selim diyoruz oynuyor...

Birde isme çekme ismini kaldırma olayları var. Böylece çocuk kaldırabileceği isme tepki veriyor ve isminin anlamını taşıyor..
Benimki de İsa ya tepki versin inşallah... Çünkü annemi kırmak istemiyorum... :26::26::26:

Günaydın Lumoscuğum hoşgeldin canım
Hafta sonu ne kadar ıssızmış buralar..
Tek tük uğruyoruz.

ben yaptırıyorum hiçbir sıkıntı yok:))hem de çok rahat...

Günaydın Lumoscuğum hoşgeldin canım
Hafta sonu ne kadar ıssızmış buralar..
Tek tük uğruyoruz.

günaydın...ewt hafta sonu ıssız.öğretmen ben daha önceden çok takip edemiodum okullar kapanınca netin başında geçiriorum..ayyy valla kim napmış çok merak ediorum

kızlarrrrr hepinizin bebeğinin cinsiyeti belli olmuş ve isim düşünüosunuz ohhhhh....sizi kıskandım...benim bebiş de ayın 14 ünde bu sefer bacaklarını açarsa artık ben de başlarım düşünmeye...daha ona kıyafetler alıcam.dün ananesi ile battaniyelik kumaş aldık ama sarı...bi de cinsiyeti belli olunca ona göre alcam...siz de hazırlıklar ne alemde...

hadi yaaaa..ilk defa duydum...2 isim arasında kalırsak yapalım:))

Ben hazırlık olarak yalnız isim belirledim Lumoscuğum..
Bekarken bir iki bebek yastığı ve battaniye almıştım. Birde annemin ben bebekken bana ördüğü battaniye var hala orjinal ve yepyeni. Onu yıllardır kullanmak istemiştim. Onu dışında son aya kadar bir şey almayı düşünmüyorum. Zaten annem benden önce davranıp ne var ne yok hazırlar..
Bebişinin cinsiyeti belli olur inşalah o zaman içimizdeki varlık daha da netleşiyor.. Hitabın düşüncelerinde ona göre oluyor..
İsim konusunda yapın bence hatta kaydedin bebişe büyünce anı olsun..

Merhaba guzel annisler ve tatli melekleri, nasilsiniz bakalim bugun ? gunes cikti ben cok mutluyum terasta kahvalti keyfinden sonra bende geldim araniza

Merhaba guzel annisler ve tatli melekleri, nasilsiniz bakalim bugun ? gunes cikti ben cok mutluyum terasta kahvalti keyfinden sonra bende geldim araniza

Hoşgeldin ajdacığım..
Güneşine kavuşmana sevindim. Ben pişiyorum kafamı çıkaramıyorum dışarı valla..
Bu arada geçen günkü yardımların için tekrar teşekkürleri canım..

Hoşgeldin ajdacığım..
Güneşine kavuşmana sevindim. Ben pişiyorum kafamı çıkaramıyorum dışarı valla..
Bu arada geçen günkü yardımların için tekrar teşekkürleri canım..

merhabalar... dikkat et canim asiri sicaklar da hic cekilmez eminim, ama ben kafami yagmur ve soguktan cikaramiyordum disari bugun sansliyiz melegimle
Insan bildiklerini paylasmali ki ise yarasin bilgi derdi ilkokulda ögretmenim, tesekkure gerek yok cidden iyi ol yeter bize.

Aaaa kızlar bensiz kaynana çekiştirilir mi ayolll :)) valla hepinizin yazdıklarını okudum tek tek aslında bende kayınvaldemi severdim bazı huyları zıttıma gitsede beni aramadan asla evime gelmezdi 2ayda bir anca yemeğe fln gelirlerdi hep sen bi<im kızımızsın gelinimiz değil muhabbeti geçerdi ama bu son yaşadığım olaydan sonra gerçekten kırıldım ve kızdım ona da görümceme de bu zamana kdr aramızda kaynana görümce gelin muhabbeti olmadı sanırım bundan sonra olacak çünkü çok üzüldüm benim bu halimde ikiside bir kez olsun arayıpta nasılsın nasıl oldun die sormadılar insan böyle zamanlarda ilgi alaka bekliyor ben zerrsini göremedim saolsunlar ne düşündüklerini biliorum ben kendi başıma amniyosenteze karar verdim ve hiçbirinin söylediğine kulak asmadım zorlarına gitti sanırım bu bnm kararım kimseyide karıştırmam kusura bakmasınlar yrn kayınvaldemlere çıkıcaz bakalım neler olcak şimdiden yrnın heyecanı sardı beni düşündğkçe kasılıyorum ama bu kez ne gecerse aklımdan soylıcem yeter bugüne kdr sustugum

Canım beniiimmm çok sevindim senin adına gözün aydın Allah nazarlardan saklasınnn seni ve bebeğini oglusunun cınsıyetide hayırlı ugurlu olsun Allah adıyla yasamayı nasip etsinnn...

luveyla :) hadı hayırlı olsun ogluşun ..

ben temızlık yapıyorum ..sonra pazara gıdıcem fılan

sonra kuafore sonra bavul hazırlamaya sonra da tatiiiiiiiiil..

luveyla :) hadı hayırlı olsun ogluşun ..

ben temızlık yapıyorum ..sonra pazara gıdıcem fılan

sonra kuafore sonra bavul hazırlamaya sonra da tatiiiiiiiiil..

ohhh tatilin keyfini çıkar bakalım...ben de tatildeyim ama deniz ve sıcaktan uzak bi yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…