2011 Aralık Anneleri

Merhaba kızlar,herkese hayırlı haftasonları...bol bol dınlenın:))

bu arada bel agrısı olan varmı arkadaslar???en onemlısı kac gecedır kabus goruorum ,uyanıorum korkudan,tekrar uyuyorum baska kabus goruorum..her gece sabahı zor eder oldum(ne yapmalıyım bılmıorum,her gece dualar okuyup da yatıorum ama degısen bısey yok(

haaa bide unuttumm..yemek yeriz ya durur durur oğlışum şunu veriyim mi yer misin???benimkini de yee...allam yaaa sanki 3 yaşındaki bebek..gel de sinir olmaa...gelmeseler daha çok sevinicem yaaa

Sağol canım. Gündüz çıkmıyorum zaten. Dün çıktım dra gitti. Geldim turşuyum akşama kadar uyumuşum :))

Canım beniiimmm çok sevindim senin adına gözün aydın Allah nazarlardan saklasınnn seni ve bebeğini oglusunun cınsıyetide hayırlı ugurlu olsun Allah adıyla yasamayı nasip etsinnn...

Sağol Mardinciğim. İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi.
Bu arada eşim üzüldü sanki. Kıza şartlanmıştı. Meryemim meryemim diye seviyordu. Haberi "kızın olmayacak" diye verdim... "Sağlıklı olsun farketmez" dedi. Sonra tekrar "oğlun olmayacak" dedim gözlerinin içi güldü. Dilim sürçmüştü ama kız olmayışına üzüldüğünü anladım :26::26::26:

luveyla :) hadı hayırlı olsun ogluşun ..
ben temızlık yapıyorum ..sonra pazara gıdıcem fılan

sonra kuafore sonra bavul hazırlamaya sonra da tatiiiiiiiiil..

Oh oh maşallah sumakcığım...
Hadi kolay gelsin sana canım iyi tatiller güzelim...
Fazla yorma kendini boşver nasılsa tekrar pisleniyor...

bel ağrısı bende var.bi kaçgün önce çok fazlaydı.kabuslara gelince yorgun ya da kansızsındır.yatmadan önce süt,yyoğurt vb.ye ve yat cnm..

Arzumcuğum hoşgelidin canım...
Bende bel ağrısı hep var. Biraz ayakta durayım yarılıyor gibi. Bende çoğunluk dinlendiryorum belimi.. Sanırım normal ama dikkat canım.
Kabuslar hamile bayanların korkulu rüyası malesef. Bir çok bayanda olurmuş. Ben henüz kabus görmüyorum.
Nas suresi ve felak suresini biliyorsan onları okuyarak yat canım. Görünen görünmeyen varlıkarın dişi erkek hepsinin kötülüğünden şerrinden Allaha sığınma anlamında sureler.
Ben her gece okurum çünkü çok tırsak biriyim..

Son düzenleme:
bel ağrısı bende var.bi kaçgün önce çok fazlaydı.kabuslara gelince yorgun ya da kansızsındır.yatmadan önce süt,yyoğurt vb.ye ve yat cnm..

bel agrısı aksamları cogalıo,umarım hep boyle gıtmez...kabuslar ıcın de bu gece bı deneyım bakalım,tesekkurederım tatlım:))

luveyla bebeğinin cinsiyeti hayırlı olsun. inşallah sağlıkla kucağına alırsın o güzel meleği. isme de karar verilmiş. oh ne güzel darısı başımıza. sağlığının da düzelmesine sevindim.

benim bebeişin cinsiyeti belli oldu tatlım ama sıcaklardan ve halsizlkten ne dışarı çıkabiliyorum ne de doğru düzgün evin içinde haeket edebiliyorum. Allah kısmet ederse 6- 7 aylık olunca yani yaz tatili dönüşü eylül ekim gibi bakacağm. zaten ilk bebekten çok şeyim var. şimdi kızıma pembiş bir beşik ve pembiş elbiseler almam gerekiyor. u arada ısım konusunda yardıma ihtiyacım var. isim konusunda kararını veren arkadaşları tebrik ediyorum bizde tık yok. ama kayınvalidemlere gitmeden yani ağustos başına kadar bebeğime isim koymalşıym yoksa onlar hemen yakıştırıverirler bi isim. sanki koyacakmışım gibi.

luveyla :) hadı hayırlı olsun ogluşun ..

ben temızlık yapıyorum ..sonra pazara gıdıcem fılan

sonra kuafore sonra bavul hazırlamaya sonra da tatiiiiiiiiil..
kolay gelsin. oh ne güzel tatil hazırlıkları. ben de cuma günü tatile çıkacağım ama evi toplamak hazırlık yapmak gözümde çok büyüyor ne yapacağım bilmiyorum. 15 temmuz 5 eylül arası evde olmayacağım evi nasıl bırakmalıyım? camları kapamayayım diyorum. 4. katta oturuyoruz sizce sorun olur mu?

ayakta durmamaya calıorum ama yatarken bıle var,ınsallah en yakın zamanda gecırırız....kabusları dogurana kadar gorecekmıyım yanı???uyumak ıstemem ozaman:))nas ve felak suresını okuorum her gece ama degısen bısey olmuo...((

Çok teşekkür ederim canım..
Az kalsın öğrenemeyecektim. Unutmuştum sormayı doktor kendi söyledi..
Ben direk bebek nasıl sağlıklımı bir sorun olmuşmu gibi sorular soruyordum..
Ama cinsiyeti öğrenmek başka bir sevinçmiş gerçekten.
İçimde bir bebek vardı şimdi oğlum var

ben de senin iyi olmana sevindim canım çok teşekkür ediyorum dediğim gibi pulbiberden uzak durup sıvı gıdalar tüketirsen bol bol su içersen çok nadir ağrısıyla karşılaşırsın onu yenmeyi de öğrendin zaten kendine iyi bak canım

Boşver canım en iyisini yapmışsın bu sefer sen araya girersin onlar iyi olur sen kötü olursun en iyisi kendi hallerine bırakmak sen üzerine düşeni yapmak istemişsin ama nafile baksana ..

merhaba arkadaşlar
uzun zamandır giremiyodum..geçmişi okumak bayaa zaman aldı..
mardin47 geçmiş olsun canım..her zaman en için en dpoğru karar senin kararındır..çünkü bebeğinin iyiliğini herkesten çok annesi ister..kimseleri kafana takma..Allahım yardımcın olsun..korkma hiçbişey olmayacak..

ben de günlerdir kayınvalideme ve k.pedere sinir oluyorum..
bizim de aramız çok iyidir ama uzaktan..onları uzaktan sevmek aşkların en güzeli..
ne eşime ne bana danışmadan çocuğa yatak almışlar..ben bunu duyunca önce hiç tepki vewrmedim sonra da bayaa tepki verdim eşimle kavga etmek pahasına..ama korkulan olmadı..eşim de benim tarafımı tuttu....daha ben çocuğuma bi zıbın bile almadım arkadaşlar..daha erken dedim.Allah korusun bişey olursa ben dayanamam o aldıklarımı görmeye dedim..bunlar kalkıp işgüzarlık yapıyolar..sonra eşim tekrar aradı bunları ambalajını falan açmayın beğenmezsek değiştiririz demeye..meğer aldıkları salıncaklı park yatakmış..ben bunu duyunca kısmen rahatladım..kayınvalkidem sana sormadan alırmıyız seninzevkine saygı gösteririz falan diye yıkama yağlama yaptı..tamam,ok..
benim yatakodam küçük..bebek odasına karyola,dolap falan alıcaz ama yanımıza anne yanı almayı düşünüyodum..şu sepetli tüllü olanlardan..bu sefer ona takıldılar..bizim aldığımız o işi görür alma ondan şudur budur..ya size ne..ben mi dedim size gidip alın diye..eşimde tamam de sonra bi,ldiğini oku diyo..ben de ara ara eşime ağlayıp duygu sömürüsü yapıyorum..bana ne yaa..bebek benim onlara nooluyo dimi ama..

Kızlar kendinize iyi bakın benim daha kahvaltı bulaşığım duruyor. eşim gelir ona da yemek yapayım iki gündür o yapıyor sağolsun...

Hepiniz öpüyorum..
İyi haftasonları diliyorum..

Anlamını düşünerek oku canım. Yoğurt süt olayına da dikkat et. Arkadaşın önerisi çok mantıklı.
Sanmıyorum öyle kısa bir kabus sürecine giriyor bayanlar. kafana takıp büyütmesen kendiliğinden yok olur..
Kafandaki kaygıları izole et canım.. Çünkü insanın başına odaklandığı şey gelir..

Masal oku şiir oku..

Beynimize doldurduğumuz saçma sapan programlar zihnimizi allak bullak edip kabus olarak görünebiliyor..
Televizyonu azalt çizgi film izle. Klasik müzik dinle Kuran dinle bebişe dinlet. Zeki ve uysal bir bebek olsun...

belin akşam yatarken de ağrıyorsa doktoruna danış. İçin rahat etsin..
Çok geçmiş olsun canım..

Canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun valla eşin tarafını anlamakta zorluk çekiyor insan kendi tarafın gibi açık olamıyorsun üzülürler mi kırılırlar mı diye düşünüyorsun onlarda böyle konularda düşüncesiz oluyorlar malesef ki bende senin yerinde olsam aynı şeyi düşünürdüm kendim almak beğenmek isterim bebeğimin eşyalarını kıyafet fln neyse de yatak fln cok farklıbakarsın aldıklarına eger begenmezsen degıstır kımse alınmasın kusura da bakmasın

Kızlar biz çıkıyoruz oğluşla Anneannemizle bebişe ve bana birşeyler bakıcaz artık pantolonlar sıkıyo rahatsız ediyo oğluşumda rahatsız olmasın :) öpüyorum hepinizi kendiinize iyi bakın

ayy yaa sorma sanki bebek onların..benim görümcenin bi çocuğu var.kaynananı görücen.."kuzuuuummmm,ballııımmm,ballı bu ballı...." bağıra bağıra sürekli bunları sölüo.bi de göz ucuyla bana fln bakıyo ama ben bakmıorum.eşime de dedim "eğer benim çocuma böle yaparsa kavga ederiz "dedim.ya abartıyo gibi gelio.ben hayatımda öle seven birini görmedimmmm

bu arada bebişler tabi bizim onlara ne yaa şimdiden..ben de eşime erkek olursa şunu koycam dedim kayınvalideler duysun diye...sırf kayınpeder beklenti içinde olmasın die..eşime "onu mu koyacaksınız,anlamı şu demek" diyomuş..sana ne yaaa anlamından ben istiosam koyarımmmm...kız bunlar insana kafayı sıyırtır..ya yok mu aramızda iyi bi kayınvalide,yoksa biz mi abartıoruz???

emvacilbihar tatlım sen hemen bi isim düşün..istediğin olmasa bile şimdilik bi isim söle...amannn bunların sağı solu belli mi olur??*illa bişi tuttururlar..kend,leri yapmış yapmış koymuşlar sıra bizim bebişlere mi geldi..

bu arada ben de iiice kayınvalide düşmanı oldum sanki:18::18::18::18::18:ama napiiim bide sizinkileri okuyunca sinir olmamak elde değil...

slm kızlar kaç gündür kaynanam bendeydi.giremedim.dün akşam yeni gitti.nasılsınız.bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen anneleri tebrik ediyorum.sağlıcakla kavuşsunlar.benim doktor da kesin belli değil kıza benziyo demişti.çevremdekiler üzüldü.bense takmıyorum.küçük kızımın adı.öznur bu da kız olursa adını özgül takmayı düşünüyorum.sizce nasıl .çocuklar onur,öznur,özgül olucak.sizce abisi ve ablasının yanında nasıl oldu bebişimin ismi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…