merhabalar... dikkat et canim asiri sicaklar da hic cekilmez eminim, ama ben kafami yagmur ve soguktan cikaramiyordum disari bugun sansliyiz melegimle
Insan bildiklerini paylasmali ki ise yarasin bilgi derdi ilkokulda ögretmenim, tesekkure gerek yok cidden iyi ol yeter bize.
Canım beniiimmm çok sevindim senin adına gözün aydın Allah nazarlardan saklasınnn seni ve bebeğini oglusunun cınsıyetide hayırlı ugurlu olsun Allah adıyla yasamayı nasip etsinnn...
luveyla :) hadı hayırlı olsun ogluşun ..
ben temızlık yapıyorum ..sonra pazara gıdıcem fılan
sonra kuafore sonra bavul hazırlamaya sonra da tatiiiiiiiiil..
Merhaba kızlar,herkese hayırlı haftasonları...bol bol dınlenın:))
bu arada bel agrısı olan varmı arkadaslar???en onemlısı kac gecedır kabus goruorum ,uyanıorum korkudan,tekrar uyuyorum baska kabus goruorum..her gece sabahı zor eder oldum(ne yapmalıyım bılmıorum,her gece dualar okuyup da yatıorum ama degısen bısey yok (
Merhaba kızlar,herkese hayırlı haftasonları...bol bol dınlenın:))
bu arada bel agrısı olan varmı arkadaslar???en onemlısı kac gecedır kabus goruorum ,uyanıorum korkudan,tekrar uyuyorum baska kabus goruorum..her gece sabahı zor eder oldum(ne yapmalıyım bılmıorum,her gece dualar okuyup da yatıorum ama degısen bısey yok (
ya bu kaynanalar sinir etmeye başladı artık beni...herkesde bişey çıkıyo..bunlar kendilerini bişey zannediyo ama bence sen eşin konusunda şanslısın cnm.benim kayınvaldede iyi ama ben sevmiom biras acayip gelio.hoşuma gitmio tavırları fln..ewime gelince eline alır viledayı fln ilk iş balkon silmek.ayyy sinir oluorum vallayaaa biz de mi böle olcaz acaba???
Aman insallah öyle olmayiz bizleryoksa dusunsene hem kendi evladimiz hem de onun hayat arkadasi bizim arkamizdan da böyle konusucak, cadi diycek bize Esimkonusunda sansliyim evet ama bizi tanistiran yine kayinvalidem :76: Annemin 20 yil sonra gorupte bak bu kizim diye tanistirdigi arkadasi ve oglu yurda geldiginde evlendirelim mi sizi diyen hep kaynanam.
bel ağrısı bende var.bi kaçgün önce çok fazlaydı.kabuslara gelince yorgun ya da kansızsındır.yatmadan önce süt,yyoğurt vb.ye ve yat cnm..
benim bebeişin cinsiyeti belli oldu tatlım ama sıcaklardan ve halsizlkten ne dışarı çıkabiliyorum ne de doğru düzgün evin içinde haeket edebiliyorum. Allah kısmet ederse 6- 7 aylık olunca yani yaz tatili dönüşü eylül ekim gibi bakacağm. zaten ilk bebekten çok şeyim var. şimdi kızıma pembiş bir beşik ve pembiş elbiseler almam gerekiyor. u arada ısım konusunda yardıma ihtiyacım var. isim konusunda kararını veren arkadaşları tebrik ediyorum bizde tık yok. ama kayınvalidemlere gitmeden yani ağustos başına kadar bebeğime isim koymalşıym yoksa onlar hemen yakıştırıverirler bi isim. sanki koyacakmışım gibi.kızlarrrrr hepinizin bebeğinin cinsiyeti belli olmuş ve isim düşünüosunuz ohhhhh....sizi kıskandım...benim bebiş de ayın 14 ünde bu sefer bacaklarını açarsa artık ben de başlarım düşünmeye...daha ona kıyafetler alıcam.dün ananesi ile battaniyelik kumaş aldık ama sarı...bi de cinsiyeti belli olunca ona göre alcam...siz de hazırlıklar ne alemde...
kolay gelsin. oh ne güzel tatil hazırlıkları. ben de cuma günü tatile çıkacağım ama evi toplamak hazırlık yapmak gözümde çok büyüyor ne yapacağım bilmiyorum. 15 temmuz 5 eylül arası evde olmayacağım evi nasıl bırakmalıyım? camları kapamayayım diyorum. 4. katta oturuyoruz sizce sorun olur mu?luveyla :) hadı hayırlı olsun ogluşun ..
ben temızlık yapıyorum ..sonra pazara gıdıcem fılan
sonra kuafore sonra bavul hazırlamaya sonra da tatiiiiiiiiil..
arzumcuğum hoşgelidin canım...
Bende bel ağrısı hep var. Biraz ayakta durayım yarılıyor gibi. Bende çoğunluk dinlendiryorum belimi.. Sanırım normal ama dikkat canım.
Kabuslar hamile bayanların korkulu rüyası malesef. Bir çok bayanda olurmuş. Ben henüz kabus görmüyorum.
Nas suresi ve felak suresini biliyorsan onları okuyarak yat canım. Görünen görünmeyen varlıkarın dişi erkek hepsinin kötülüğünden şerrinden allaha sığınma anlamında sureler.
Ben her gece okurum çünkü çok tırsak biriyim..
luveyla bebeğinin cinsiyeti hayırlı olsun. inşallah sağlıkla kucağına alırsın o güzel meleği. isme de karar verilmiş. oh ne güzel darısı başımıza. sağlığının da düzelmesine sevindim.
Günaydın Firuzeciğim...
Çok sevindim iyi olmana. Biraz daha dinlenmen lazım canım..
Ağda da dikkat et canım kendini sakın kasma. Bir de adet döngünü takip ediyorsan adet bitimine tekabul ediyorsa yaptır yoksa çok acır canım...
Sana sıhhatler olsun diyeyim :)
Doktorum Ultraproct Pomat verdi.
Ilık su tedavisine devam ediyorum bu arada onun faydası çok oldu. Bir de kantoran yoktu zeytinyağı sürmüştüm. Şimdi pomat sürüyorum. Ağrısızım şu an çok şükür..
Çok geçmiş olsun tekrar..
benim bebeişin cinsiyeti belli oldu tatlım ama sıcaklardan ve halsizlkten ne dışarı çıkabiliyorum ne de doğru düzgün evin içinde haeket edebiliyorum. Allah kısmet ederse 6- 7 aylık olunca yani yaz tatili dönüşü eylül ekim gibi bakacağm. zaten ilk bebekten çok şeyim var. şimdi kızıma pembiş bir beşik ve pembiş elbiseler almam gerekiyor. u arada ısım konusunda yardıma ihtiyacım var. isim konusunda kararını veren arkadaşları tebrik ediyorum bizde tık yok. ama kayınvalidemlere gitmeden yani ağustos başına kadar bebeğime isim koymalşıym yoksa onlar hemen yakıştırıverirler bi isim. sanki koyacakmışım gibi.
Hosgeldin, ben kizim olursa hep Damla ya da Irem koyarim diyodum ama bu iki isim kuzenlerimin kizlarina kondubana da baska isim aramak kaldi. Simdilerde kizim olursa Sena adini koymak istiyorum ama kismet cunku iki kuzenim daha hamile ve benden önce de bu ismi koyarlarsa ben yine bisiyler aramak zorumda kalicam
Ah su kaynanalar ahhhh.... Ben cok uzaktayim ondan rahatim yani ama yakinda olsak bile esim konusmuyo artik annesiyle bana söyledigi iki kelime yuzunden. Ama isin tuhafi ben konusuyorum cunku kalp kirici degildi sözleri. Esim karima saygisi olmayanin bana da yoktur dedi ve o son kelimeydi annesine. simdi ben bunlari baristirmak istiyordum taa ki hamileyim haberini telefonda kaynanama soyleyene kadar. Bi soguk laflar bi tafrali davranislar, bende vazgectim ne haliniz varsa gorun deyip. En azindan kafam rahat
ya bu kaynanalar sinir etmeye başladı artık beni...herkesde bişey çıkıyo..bunlar kendilerini bişey zannediyo ama bence sen eşin konusunda şanslısın cnm.benim kayınvaldede iyi ama ben sevmiom biras acayip gelio.hoşuma gitmio tavırları fln..ewime gelince eline alır viledayı fln ilk iş balkon silmek.ayyy sinir oluorum vallayaaa biz de mi böle olcaz acaba???
haaa bide unuttumm..yemek yeriz ya durur durur oğlışum şunu veriyim mi yer misin???benimkini de yee...allam yaaa sanki 3 yaşındaki bebek..gel de sinir olmaa...gelmeseler daha çok sevinicem yaaa
Canım merak etme benim kaynanada da var aynı huy oglum bı kasık daha koyiim ye benim hakkımıda sen yee kurban oluruumm kuzuummm bilmem ne çok tuhaflar ya gerçekten anlam vermek zor umarım yarını sorunsuz sıkıntısız geçiririm bende kendime hakim olurumda sert konuşmam çünkü dolmuş durumdayım hayırlısı bakalım..
Sağol Mardinciğim. İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi.
Bu arada eşim üzüldü sanki. Kıza şartlanmıştı. Meryemim meryemim diye seviyordu. Haberi "kızın olmayacak" diye verdim... "Sağlıklı olsun farketmez" dedi. Sonra tekrar "oğlun olmayacak" dedim gözlerinin içi güldü. Dilim sürçmüştü ama kız olmayışına üzüldüğünü anladım :26::26::26:
Canım üzülmüş olur mu sadece kıza hazırlamıştır kendini bnm eşimde kız istiyordu bende aynı şekilde ama oğlu olacağını öğrendikten sonra arkadaşlarını aramış tek tek kızı olanları onlarla dalga geçmişerkek adamın erkek oglu olur bilmem ne die merak etme sen üzülmemiştir ikiside evlat yeterki saglıklı sıhhatlı olsun
ayakta durmamaya calıorum ama yatarken bıle var,ınsallah en yakın zamanda gecırırız....kabusları dogurana kadar gorecekmıyım yanı???uyumak ıstemem ozaman:))nas ve felak suresını okuorum her gece ama degısen bısey olmuo...((
merhaba arkadaşlar
uzun zamandır giremiyodum..geçmişi okumak bayaa zaman aldı..
mardin47 geçmiş olsun canım..her zaman en için en dpoğru karar senin kararındır..çünkü bebeğinin iyiliğini herkesten çok annesi ister..kimseleri kafana takma..Allahım yardımcın olsun..korkma hiçbişey olmayacak..
ben de günlerdir kayınvalideme ve k.pedere sinir oluyorum..
bizim de aramız çok iyidir ama uzaktan..onları uzaktan sevmek aşkların en güzeli..
ne eşime ne bana danışmadan çocuğa yatak almışlar..ben bunu duyunca önce hiç tepki vewrmedim sonra da bayaa tepki verdim eşimle kavga etmek pahasına..ama korkulan olmadı..eşim de benim tarafımı tuttu.. ..daha ben çocuğuma bi zıbın bile almadım arkadaşlar..daha erken dedim.Allah korusun bişey olursa ben dayanamam o aldıklarımı görmeye dedim..bunlar kalkıp işgüzarlık yapıyolar..sonra eşim tekrar aradı bunları ambalajını falan açmayın beğenmezsek değiştiririz demeye..meğer aldıkları salıncaklı park yatakmış..ben bunu duyunca kısmen rahatladım..kayınvalkidem sana sormadan alırmıyız seninzevkine saygı gösteririz falan diye yıkama yağlama yaptı..tamam,ok..
benim yatakodam küçük..bebek odasına karyola,dolap falan alıcaz ama yanımıza anne yanı almayı düşünüyodum..şu sepetli tüllü olanlardan..bu sefer ona takıldılar..bizim aldığımız o işi görür alma ondan şudur budur..ya size ne..ben mi dedim size gidip alın diye..eşimde tamam de sonra bi,ldiğini oku diyo..ben de ara ara eşime ağlayıp duygu sömürüsü yapıyorum..bana ne yaa..bebek benim onlara nooluyo dimi ama..
merhaba arkadaşlar
uzun zamandır giremiyodum..geçmişi okumak bayaa zaman aldı..
mardin47 geçmiş olsun canım..her zaman en için en dpoğru karar senin kararındır..çünkü bebeğinin iyiliğini herkesten çok annesi ister..kimseleri kafana takma..Allahım yardımcın olsun..korkma hiçbişey olmayacak..
ben de günlerdir kayınvalideme ve k.pedere sinir oluyorum..
bizim de aramız çok iyidir ama uzaktan..onları uzaktan sevmek aşkların en güzeli..
ne eşime ne bana danışmadan çocuğa yatak almışlar..ben bunu duyunca önce hiç tepki vewrmedim sonra da bayaa tepki verdim eşimle kavga etmek pahasına..ama korkulan olmadı..eşim de benim tarafımı tuttu.. ..daha ben çocuğuma bi zıbın bile almadım arkadaşlar..daha erken dedim.Allah korusun bişey olursa ben dayanamam o aldıklarımı görmeye dedim..bunlar kalkıp işgüzarlık yapıyolar..sonra eşim tekrar aradı bunları ambalajını falan açmayın beğenmezsek değiştiririz demeye..meğer aldıkları salıncaklı park yatakmış..ben bunu duyunca kısmen rahatladım..kayınvalkidem sana sormadan alırmıyız seninzevkine saygı gösteririz falan diye yıkama yağlama yaptı..tamam,ok..
benim yatakodam küçük..bebek odasına karyola,dolap falan alıcaz ama yanımıza anne yanı almayı düşünüyodum..şu sepetli tüllü olanlardan..bu sefer ona takıldılar..bizim aldığımız o işi görür alma ondan şudur budur..ya size ne..ben mi dedim size gidip alın diye..eşimde tamam de sonra bi,ldiğini oku diyo..ben de ara ara eşime ağlayıp duygu sömürüsü yapıyorum..bana ne yaa..bebek benim onlara nooluyo dimi ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?