2011 Aralık Anneleri

ya tatlım çevrendekiler neden üzülüyo anlamadım???1 kızın 1 oğlun varmış..hem 2 kızın olsa nolcaktı ki..gönül elbet farklı ister ama sağlıklı ve hayırlı olsun bence.rabbim herşeyi bizden daha iyi bilir.bak bişey anlatayım.benim bi öğrt.arkadaş var.ilk çocuğu kızmış.2.ye hamile kalmış erkek olmasını çok istemiş.ve erkek de olmuş ama şimdi diyo ki"galiba hayırlısı demeyi unutmuşum"kızından çok memnun ama oğlu biras farklı..üzüyo annesini...isimleri de güzel..

yasemın ne guzel ıkı kız kardes olucakalr bende 2 kız 1 erkek olsunı stıyorum ama kısmet tabı :)

ben olsam ömür koyardım cok sevıyorum bu ısmı :)

ben evı bıtırdım kendım kaldım sadece pazara gıdıp tatıl alısverısı ve kuafor ısım kaldı ama hava cok sıcak daha bavul hazırlanıcak

sımdı ıyı de tatıl donusu cok zor oluyor bavulu bosaltmak..

ay boyle yazdıkca kaynanamı gorumcemı daha cok sevıyorum aksam yemege cagırdı gıdınce sarılıp öpeyım barı

benim akıllı kayınvalidem görümcem gelcekler hala onları bekliyorum 4 gün evde yattım gelmediler tam bu hafta çıkıp hava alıyım dedim beni görmeye gelceklermiş ve bunu sabah kocamdan öğrendim saat 11:30 hemde tatile gitcekler haftaya bodruma kocam götürcek ben gitmiyorum hem bebek için hemde onlarla tatile tahmmülüm olmadığı için kayınpederime alışverişe gittiler önce şimdi de ordan dönüyolarmış anasını ablasını alcak gelcekler normalde evi kocam temizliyodu kendim temizlemek zorunda kaldım az öncede aradım gelmiyosanız hala çıkcam dedim ben şaka gibi yaaa akşama kadar evde beklettiler beni kıçları gezmek istemiş ondan sanki beni düşündüklerinden mi ben 4 gün yattım sadece o dönem gel dedim kocamın yanında duysun diye anlamamazlıktan geldi nitekim gelmedi şimdi surat yapmazmıyım ben bu akıllılara yemekte bişey yapmadımzaten çok yoruldum sil süpür lavabolar bilmem ne derken saatte 5 e geliyo ayyy saati gördükçe nası yediler kocaaa c.tesimi

üç isim de güzel. kaynım bizde kalıyor bu aralar. o da irem olsun dedi eşim istemiyor. betül ya da beyza diyor ama onlar da benim hoşuma gitmiyor. biz 2 isim koyacağız. biri klasik biri modern olsun diyoruz. birbiri ile de uyumlu olsun ki birlikte söylensin diyoruz. oğlumun adı yusuf emir. ve hep iki ismi de kullandık . çok da seviyoruz ismini. bu arada bizde şöyle bi durum da var 1 isim baba koydu 1 isim ben koydum. 2. bebekte de aynısı olcak. tabi onun koyacağı ismi beğenmezsem koymuyoruz. benim koyacağım ismi o beğenmezse yine eliyoruz. ayyyyyyyyy çok isim muhabbeti yaptım ama yok ortada bişi:)

sıkma canını. gelsinler acısını çıkartırsın. halimi görüyorsunuz. gelin de bi yemek yapın de:)

bence isimler de çok güzel cinsiyeti de çok güzel:))))))))))))
bak ismi hazırlamışsın. dünyalar güzeli sağlıklı bir prenses bekliyorsun. millete ne de üzülüyorlarmış. Rabbim hayırlı evlat versin inşallahhhhh

çevremdekiler erkek istiyolarmış.benim iin sağlıklı ve hayırlı bi evlat olsunda bana yeter.soranlara kıza benziyo diyorum.aaa kızmıymış,ehh hayırlısı diyolar.etrafta çocuk sahibi olmak için uğraşan o kadar çok insan varki. ben insanları anlayamıyorum.ben şükrediyorum.allahım bana iki evladıda nasip etti diye.kimse sevinmeyince sevincim kursağımda kaldı yaa:84:ben isim arıyorum.belki yanlış görmüştür erkektir diyolar yaa.bu hafta başka bi doktora gidip tekrar sorucam.göbeğim sivri oldu.millet erkek diyip duruyo.benimde kafam karıştı:44:

amin canım.etrafımdan kimseden olumlu tepki alamayınca ben de ister istemez üzülüyorum.allah eli ayağı düzgün,sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun inş.

selam kızlar..
sık sık girmiyorum topiğe .. yetişemiyorum da hızınıza :) umarım herkes iyidir,
biz bugün özele keyfi ziyarete gittik
adete göre 15+1, ultrasona göre 16+4 ölçtü doktorumuz..
sırf babişimiz de görsün diye onunla gittim.. (adam bazen ruhsuz gibime geliyor.. bebek konusunda ya tepkisini göstermiyor zavallım.. ya da ben anlamıyorum )
doktorumuz da bakarken... dedi ki göstererek.. şimdi bu bacak, bu da bacaksa.. aradaki çıkıntı ne acaba (bize bilmece gibi soruyor)
tabi büyük ekran biraz uzak bana ama eşim tam önünde.. o da neye bakıcanı anlayamadı irkeeeek dedim
eşim de ben göremedim diyor.. kadın yakınlaştırdı görüntüyü dondurdu anlatıyor neyin ne olduğunu :)
eşim nedense kuku görecek diye bekliyordu.. 3 ablasının 2şer kızı var... kayınımınki erkek oldu ama.. onu da eltimin iki abisi var diye yorumluyor kendisince kocacığım.. e bizde 2 kızkardeş olunca.. kız olur diye düşünmüş adamcağız..
diyor ki doktora kesin mi erkek olduğu.. kadın da %90 dedi :)
16+4 olunca da 3lü taramamızı yapalım bugün istersen dedi.. kan verdim 3 gün sonra sonuçlarını öğrenmek için ararım..

ve bu da 171 gramlık paşamızz :) vidyo çekiminden 1 kare yakalayıp paylaşayım dedim.. pek rahat durmuyordu da

Eki Görüntüle 221870

Son düzenleme:
hayırlı olsun oğluşun canım.erkeklerin geneli kız bebkleri daha çok seviyo.eşim oğlu olunca sevindi.küçük çocuğum kız olunca başta üzüldü.ama şimdi çeşke önce kızım doğsaydı diyor.evde aralarına kimseyi almıyolar.babası akşam kızıyla oynamadan hayatta yatmaz.kızım erken yatarsa uyanmasını bekliyo.
inş.ikinciye sana kız nasip olur.

hayırlı ve sağlıklı bir evlat olduktan sonra.. Rabbimden başka birşey isteyemem..
eşinle kızının arasındaki ilişki de çok güzelmiş :) bizimki de o tipten :) 6tane kız yeğeni var onları deli gibi sever bazen aklıma kurtlar düşüyordu.. bizim çocuğumuz olursa sevecek mi acaba diye :) insan kendi evladını sevmez mi yaw :)
evde kızım kızım diye dolaşıyordu.. bende oğlum diye seviyordum annelerin içine doğarmış derler ya doğruymuş..
bugün eşimde diyor.. ya aslında içime erkek doğduydu ama okadar kız olunca erkek olur diye düşünemedim dedi

ya benim için cinsiyet hiç ama hiç önemli deil ama inat yapıyo işte insan. yoksa rabbim bu güzelliği yaşamayı nasip etmiş, gerisi tartışılır mı??? mesele biraz inatlaşmadan başka bişey deil işte. neyse allah hepimizie bebişlerimizi sağlıklı sıhhatlli kucağımıza almayı da nasip etsin!!!!

selam kızlar
dün arkadaşım doğum yaptı ve ben bugün hastaneye gittim bebişini görmek için.minicik elleri ,ağzı ,burnu ...insan bakmaya doyamıyor..
benimde karnımda öyle minik bişey olduğunu düşününce insan çok garip oluyor.aralık hemen gelsin dedim ilk defa bugün

Ben seni çok iyi anlıyorum benimde bir oğlum var ikinciside erkek olucak Allah kısmet ederse,her duyan ayy erkekmiymişşş,tüh kızı bulamadın,kız evlat gibisi yok gibi sözler söyleyip canımı sıkıyorlar.Benim için sorun yokken insanların böyle davranması hiç hoşuma gitmiyor.İşleri güçleri yok işte,hayırlı evlat olsun diyeceklerine abuk subuk konuşuyorlar.

canimmmm butun haberlerin cok guzel. ama en guzeli bebisinin sagliginin yerinde olmasi. bundan sonra da insallah hersey coook yolunda fider ve saglikla kucagina alirsin :)

merak etme canım oğluşu kucağına alınca işteyken sürekli bebişi düşünecek,arayıp ağlıyomu,sütünü içtimi diye sorucak.onlar babalığı bebk doğduktan sonra öğreniyolar.bzler çok şanslıyız bebişi 9 ay tek başımıza seviyoz.

sorma canım yaa.allah sağlıklı versin demiyolarda cinsiyeti beyenmiyolar.sanki onlara ne bırak ta anne baba sevincini yaşasın dimi :))

bız yarın ttatıle ıckıyoruz kızlar 10 gun yokuz nete gırerım elbet hepınız kendıne ıyı bakın..bebeklere deee

biz geldik bebişim iyi 3lü test için kanda verdik pazartesi belli olacak sanırım bebişim gayet iyi babannemizde gördü çok mutlu oldu sumak iyi tatiller canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…