slm kızlar kaç gündür kaynanam bendeydi.giremedim.dün akşam yeni gitti.nasılsınız.bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen anneleri tebrik ediyorum.sağlıcakla kavuşsunlar.benim doktor da kesin belli değil kıza benziyo demişti.çevremdekiler üzüldü.bense takmıyorum.küçük kızımın adı.öznur bu da kız olursa adını özgül takmayı düşünüyorum.sizce nasıl .çocuklar onur,öznur,özgül olucak.sizce abisi ve ablasının yanında nasıl oldu bebişimin ismi.
yasemın ne guzel ıkı kız kardes olucakalr bende 2 kız 1 erkek olsunı stıyorum ama kısmet tabı :)
ben olsam ömür koyardım cok sevıyorum bu ısmı :)
ben evı bıtırdım kendım kaldım sadece pazara gıdıp tatıl alısverısı ve kuafor ısım kaldı ama hava cok sıcak daha bavul hazırlanıcak
sımdı ıyı de tatıl donusu cok zor oluyor bavulu bosaltmak..
ay boyle yazdıkca kaynanamı gorumcemı daha cok sevıyorum aksam yemege cagırdı gıdınce sarılıp öpeyım barı
Hosgeldin, ben kizim olursa hep Damla ya da Irem koyarim diyodum ama bu iki isim kuzenlerimin kizlarina kondubana da baska isim aramak kaldi. Simdilerde kizim olursa Sena adini koymak istiyorum ama kismet cunku iki kuzenim daha hamile ve benden önce de bu ismi koyarlarsa ben yine bisiyler aramak zorumda kalicam
sıkma canını. gelsinler acısını çıkartırsın. halimi görüyorsunuz. gelin de bi yemek yapın de:)benim akıllı kayınvalidem görümcem gelcekler hala onları bekliyorum 4 gün evde yattım gelmediler tam bu hafta çıkıp hava alıyım dedim beni görmeye gelceklermiş ve bunu sabah kocamdan öğrendim saat 11:30 hemde tatile gitcekler haftaya bodruma kocam götürcek ben gitmiyorum hem bebek için hemde onlarla tatile tahmmülüm olmadığı için kayınpederime alışverişe gittiler önce şimdi de ordan dönüyolarmış anasını ablasını alcak gelcekler normalde evi kocam temizliyodu kendim temizlemek zorunda kaldım az öncede aradım gelmiyosanız hala çıkcam dedim ben şaka gibi yaaa akşama kadar evde beklettiler beni kıçları gezmek istemiş ondan sanki beni düşündüklerinden mi ben 4 gün yattım sadece o dönem gel dedim kocamın yanında duysun diye anlamamazlıktan geldi nitekim gelmedi şimdi surat yapmazmıyım ben bu akıllılara yemekte bişey yapmadımzaten çok yoruldum sil süpür lavabolar bilmem ne derken saatte 5 e geliyo ayyy saati gördükçe nası yediler kocaaa c.tesimi
slm kızlar kaç gündür kaynanam bendeydi.giremedim.dün akşam yeni gitti.nasılsınız.bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen anneleri tebrik ediyorum.sağlıcakla kavuşsunlar.benim doktor da kesin belli değil kıza benziyo demişti.çevremdekiler üzüldü.bense takmıyorum.küçük kızımın adı.öznur bu da kız olursa adını özgül takmayı düşünüyorum.sizce nasıl .çocuklar onur,öznur,özgül olucak.sizce abisi ve ablasının yanında nasıl oldu bebişimin ismi.
sıkma canını. gelsinler acısını çıkartırsın. halimi görüyorsunuz. gelin de bi yemek yapın de:)
ya tatlım çevrendekiler neden üzülüyo anlamadım???1 kızın 1 oğlun varmış..hem 2 kızın olsa nolcaktı ki..gönül elbet farklı ister ama sağlıklı ve hayırlı olsun bence.rabbim herşeyi bizden daha iyi bilir.bak bişey anlatayım.benim bi öğrt.arkadaş var.ilk çocuğu kızmış.2.ye hamile kalmış erkek olmasını çok istemiş.ve erkek de olmuş ama şimdi diyo ki"galiba hayırlısı demeyi unutmuşum"kızından çok memnun ama oğlu biras farklı..üzüyo annesini...isimleri de güzel..
bence isimler de çok güzel cinsiyeti de çok güzel:))))))))))))
bak ismi hazırlamışsın. dünyalar güzeli sağlıklı bir prenses bekliyorsun. millete ne de üzülüyorlarmış. Rabbim hayırlı evlat versin inşallahhhhh
hayırlı olsun oğluşun canım.erkeklerin geneli kız bebkleri daha çok seviyo.eşim oğlu olunca sevindi.küçük çocuğum kız olunca başta üzüldü.ama şimdi çeşke önce kızım doğsaydı diyor.evde aralarına kimseyi almıyolar.babası akşam kızıyla oynamadan hayatta yatmaz.kızım erken yatarsa uyanmasını bekliyo.selam kızlar..
sık sık girmiyorum topiğe .. yetişemiyorum da hızınıza :) umarım herkes iyidir,
biz bugün özele keyfi ziyarete gittik
adete göre 15+1, ultrasona göre 16+4 ölçtü doktorumuz..
sırf babişimiz de görsün diye onunla gittim.. (adam bazen ruhsuz gibime geliyor.. bebek konusunda ya tepkisini göstermiyor zavallım.. ya da ben anlamıyorum)
doktorumuz da bakarken... dedi ki göstererek.. şimdi bu bacak, bu da bacaksa.. aradaki çıkıntı ne acaba (bize bilmece gibi soruyor)
tabi büyük ekran biraz uzak bana ama eşim tam önünde.. o da neye bakıcanı anlayamadıirkeeeek dedim
eşim de ben göremedim diyor.. kadın yakınlaştırdı görüntüyü dondurdu anlatıyor neyin ne olduğunu :)
eşim nedense kuku görecek diye bekliyordu.. 3 ablasının 2şer kızı var... kayınımınki erkek oldu ama.. onu da eltimin iki abisi var diye yorumluyor kendisince kocacığım.. e bizde 2 kızkardeş olunca.. kız olur diye düşünmüş adamcağız..
diyor ki doktora kesin mi erkek olduğu.. kadın da %90 dedi :)
16+4 olunca da 3lü taramamızı yapalım bugün istersen dedi.. kan verdim 3 gün sonra sonuçlarını öğrenmek için ararım..
ve bu da 171 gramlık paşamızz :) vidyo çekiminden 1 kare yakalayıp paylaşayım dedim.. pek rahat durmuyordu da
Eki Görüntüle 221870
hayırlı olsun oğluşun canım.erkeklerin geneli kız bebkleri daha çok seviyo.eşim oğlu olunca sevindi.küçük çocuğum kız olunca başta üzüldü.ama şimdi çeşke önce kızım doğsaydı diyor.evde aralarına kimseyi almıyolar.babası akşam kızıyla oynamadan hayatta yatmaz.kızım erken yatarsa uyanmasını bekliyo.
inş.ikinciye sana kız nasip olur.
Canım benim hiç takma kafana hayırlı ugurlu olsun melek bebeğinndogsunda gör bak babası senden dahada düşkün olacak kızına :78::78: benim eşimin tarafıda cinsiyet belli olmadan hep erkek olacak belli karnı şöyle bilmem ne die yorum yapıyolardı benimde öyle bir sinirme dokonuyordu ki anlatamam bende senin gibi düşünüyordum kız olsa onların inadına die ama bnm 3lü test olayından sonra çok pişman oldum kendi kendime nasıl kız-erkek ayrımı yaparım yeterki saglıklı sıhhatli olsun bebeğim die Gerçekten kız erkek farketmez Allah saglıkla sıhhatle kucagımıza almayı nasip etsin yeter malesefki düşüncesiz kayınvaldeler bu ince detaya varamıolar Bnm kayınvaldemde öldü öldü dirildi erkek olsun die sonra erkek oldugunu öğrenince kız olsaydı dıo dengesizliğe bak
Sumakcığım geceleri hep sen sonlandıryorsun bu kez atak yapayım dedim canım..
Saat gece 03.03 Arkadaşlar uyuyamadım çünkü akşam dokuza kadar uyudum. Bugün siteye giremedim akşamdan okumak daha iyiymiş geçmişi :)
Güzel sohbetlerinizi sessiz sessiz okudum.. Neyse kötü şeyler yok şükür sevindim hepiniz için..
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.
Buseliciğim tavsiyelerin ve merakın için teşekkür ederim canım. haberler iyi. Yok yok çok iyi şükür..
Ayrıca önceki akşam bana yardımcı olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. O geceyi sancısız bitirmemi sağladınız..
Sabah hemen doktora gittim.
Önce doktorumu değiştirdim bu birinci iyi haber,
2. haber bebişim 2 hafta önde gelişmiş maşallah.21.5 haftalık gözüküyor ultrasonda..
3. Amniotik bant bebişime zarar vermemiş Allaha şükür. 17. haftadan sonra risk azalıyormuş..
4. Basurum için verdiği ilaç anında etki etti.. Artık çarpık oturmuyorum..
Veee benimde beişimin ismi belli artık çünkü cinsi belli
Oğluşum olacak inşallah.
Adı İsa yada İsmail..
Siz mışıl mışıl uyurken biz bebişimle sizi satırlarımızla ve masum kalbinizden öpüyoruz.
TATLI RÜYALAR...
hayırlı ve sağlıklı bir evlat olduktan sonra.. Rabbimden başka birşey isteyemem..
eşinle kızının arasındaki ilişki de çok güzelmiş :) bizimki de o tipten :) 6tane kız yeğeni var onları deli gibi severbazen aklıma kurtlar düşüyordu.. bizim çocuğumuz olursa sevecek mi acaba diye :) insan kendi evladını sevmez mi yaw :)
evde kızım kızım diye dolaşıyordu.. bende oğlum diye seviyordumannelerin içine doğarmış derler ya doğruymuş..
bugün eşimde diyor.. ya aslında içime erkek doğduydu ama okadar kız olunca erkek olur diye düşünemedim dedi
Ben seni çok iyi anlıyorum benimde bir oğlum var ikinciside erkek olucak Allah kısmet ederse,her duyan ayy erkekmiymişşş,tüh kızı bulamadın,kız evlat gibisi yok gibi sözler söyleyip canımı sıkıyorlar.Benim için sorun yokken insanların böyle davranması hiç hoşuma gitmiyor.İşleri güçleri yok işte,hayırlı evlat olsun diyeceklerine abuk subuk konuşuyorlar.
bız yarın ttatıle ıckıyoruz kızlar 10 gun yokuz nete gırerım elbet hepınız kendıne ıyı bakın..bebeklere deee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?