2011 Aralık Anneleri

Merhaba yasmin çoook zamandır üzülüyorum diye bakmamıştım buraya. Benim ve senin satın aynıydı hep bakardım o yüzden sana. Maşallah kızın olacakmış. Allah hayırlısı ile doğmasını nasip etsin. Bence insanlardan etkilenmemelisin. Daha önceden de ileri hafta bebeğini kaybettiğini hatırlıyorum. Önemliolan insanların tepkileri olmamalı bence. Bu ebvladını sağ salim kucağına almak olmalı. Benim bir oğlum var. Bir 6 aylık erken doğumum var. Bir de 8 haftalık kürtaj oldum. Maşallah benim kızım da dursaydı(genetikten kız olduğunu öğrendim) senin gibi ben de bugün 17. haftalık olacaktım. Kısmet değilmiş. Önemli olan sağlıklı olması bence millete bakma, cinsiyet hiççççççç önemli değil...

Kızlar iyi akşamlar herkese,nasılsınız bebişler nasıl Kilolar alındımı? ben artık alıyorum kilo. 50 ile başlamıştım 54 olmuşum 3'lü testimizin de sonuçları iyi şükür her şey normal.

ben daha almadım 16.haftaya girdim.bundan sonra alırım sanırım yavaş yavaş...testlerin de iyi çıktığına sevindimmmm

ben de 5 kilo almışım. belki çok ayıplicaksınız ama iki gündür akşam yemeği yemedim. özellikle denemek için. öğlen yemeklerimi yedim, akşam da meyve falan geçiştirip yattım (meyveleri de yarım porsiyon falan yemişimdir, çünkü o da kilo yapıyo). inanın o iki günde bile yarım kilo almışım. artık aldığım kiloların yediklerimden olmadığını düşünüyorum. çünkü abur cubur hiçbişey yemiyorum. bütün öğünlerimi azalttım, sabah kahvaltı hariç ekmek bile yemiyorum. sonuç 5 kilo. 54'tüm, 59 olmuşum. kızıma canım feda ama daha şimdiden böle kilo almak beni çok korkutuyo. galiba vücudum her türlü olasılığa karşın, ne yiyosam depoluyo gibime geliyo. hani bebek de var, ben boyuna depolayaym diyor. ben başka anlam veremedim valla.:26::26::26::26::26::26:

tatlım hareket yapıyor muusn,yürüyüş olsun ev aktivitesi vs...hareketsizlikten de olmuş olabilir.bi de artık zamanıdır yani alcaz biraz biraz :)

hepinize guzel bir pazar diliyorum..

sumakcigima hayirli yolculukla gusel dinlenmeler olsun.

canim vucudumuz biraz boyle calisiyor bu donem. alinan kilolalarin hepsi bebisin suyu, kendisi ve odem olmuyor. mesela minimum 3,5 kilo yag deplayacagiz bu donem. ve bunu yakmak icin yapabilecegin hicbirsey yok. herhangi bir kitlik durumunda bebislerimiz ac kalmasin diye bu donem bize tahil ambari muamelesi cekilecek malesef. sonra buyuyen gogusler gelisen sut kanallari da bir kilo nedeni.

sen cok abarti bir kilo almadikca duzenli yeme duzenine devam et. bol yuruyus yapmaya calis. zaten doktorun gerekirse seni diyetisyene yonlendirecektir. okudugum bir kitap var su sira. kalori herseyden gelir onemli olan faydali kaloriyi vucudumuza almak diyor. en guzel zamanlarimiz bunlar. ileride coook ozleyecegiz. saglikla keyfini cikarmaya bakalim :)

Canım zaten hamilelikte normal dışı kilolar alıyoruz. Bu dönemde çok doğal bu. Ben de süt yoğurt ve meyva çok tüketiyorum. Abur-cubur hiç yemiyorum. Uzak duruyorum. Spor yapmaya çalış eğer yapmıyorsan. Yürüyüş olabilir. Ben tatil dönüşü başlıycam inşallah. İlk aylar çok iyi yürüyordum şimdi bıraktım. Bi de benim aldığım 1 kilo göğüsümdedir heralde Gittikçe büyüyor hiç bi çamaşıra sığamaz oldu

saol canım.allah kimseye evlat acısı vermesin.benim içinde en önemlisi yavrumu kucağıma alabilmek.etraftan benim neler yaşadığımı herkes biliyo bildikleri halde bana bunları yaşatıyolar.kaybetme korkusundan bebeğime doğumdan önce hiç bi elbise almıyacam.rabbim sanada sağlıklı bi bebk nasip etsin canım

günaydın arkadaşlar. bugün kız kardeşim (küçüğü)ve eşi geliyor. ben eşinden nefret ediyorum. nasıl idare etcez bakalım. akşama dönerler ama ben çok geriliyorum. neden mi? eşi odun gibi bişey

sumakçım iyi tatiller. herşey gönlünce olsun.

canım ben de 4.5 kılo aldım. beni de rahatsız ediyor kılolar ama yapacak bişi yok. ve hepsi doğumdan sonra veriliyor. ilk bebekte 53 hamile kaldım 65 doğum yaptım. herşey çok idealdi. 1 sene sonraki kılom 50 olmuştu...

bu ikinci bebek olduğu için eskiye dönemeyecekmişim gibi geliyor ama bakalım kısmet. bu arada bu bebeişimde daha fazla kılo alarak gidiyorum. hadi hayırlısı.

kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. içimi rahatlattınız biraz olsun. biraz daha dikkatli olcam bundan sonra. bakalım nolcak? kiloları veren arkadaşları duydukça ferahladım. kızım sağlıklı olsun da napalım artık. kiloları da vercez bi şekilde. ben şimdi bu derdimi kime anlatsam, hamilesin ye tabi. al zaten gibi laflarla iyice sinirlerimi bozcaklardı. halden anlayan birileriyle dertleşmek çok iyi geldi valla. hepinizi çok seviyorum. iyiki varsınız.

İyi pazarlar sevgili anneler;
Ben sabahtan beri kalktım kahvaltı yapmadım daha. sıcakla boğuşuyorum dün evin içinde beyin kanaması geçireceğim sandım. Kulaklarım ve boğazım ağrıyor bu sıcakta bir de grip olmam inşallah.. Sanırım dün sürekli soğuk duş almam etkiledi.

Sumakcığım iyi tatiler canım..

Emvacibahar günü güzel atlatırsın inşallah.
İnsanın tahammül edemediği biriyle zaman geçirmesi işkencedir eminim..
Senin sebebin ne olursa olsun içindeki öfkeyi büyütme canım. Rahat ol..

Çok haklısın canım. Hiç bir şeye sıkılmamaya çalış diyeceğim ama insanın elinde olsa...
Bende bebişime bir şey alamıyorum. Elim gitmiyor..
Dün milupanın hediye paketini aldım.. Öyle garip oldum ki anlatamam...

Allah sağlıkla bebişerimizi kucağımıza versin inşallah..

Hadi aralık gel artık:)

sanırım en çok kiilo alan benim. tam 6 kilo aldım:))) ama şöyle bir detay da var 40 kiloyla hamile kaldım, 46 oldum :) buna rağmen doktorum yavaş git dedi. ben de zaten çatlicam diye çok korkuyorum....

sanırım en çok kiilo alan benim. tam 6 kilo aldım:))) ama şöyle bir detay da var 40 kiloyla hamile kaldım, 46 oldum :) buna rağmen doktorum yavaş git dedi. ben de zaten çatlicam diye çok korkuyorum....

Ayy ben de kendime az kiloyla başaldım diyordum. Seninde 17.haftan,aslında çokk da fazla bi kilo değil de ilerde daha fazla alıcaz bu da bi gerçek
Neyse veririz inşallah kiloları

Ayy ben de kendime az kiloyla başaldım diyordum. Seninde 17.haftan,aslında çokk da fazla bi kilo değil de ilerde daha fazla alıcaz bu da bi gerçek
Neyse veririz inşallah kiloları

benim verme gibi bi derdim yok :)) hatta bi 10 kilo kalsın istiyorum.:)) ama dedim ya tek korkum çatlaklarrrrr seninde olmamalı benceee:)) zaten zayıfmışsın, ben de senden daha zayıffff

Son düzenleme:
kızlar günaydınn..bugün saat 10.00 gibi kalkmıştım ama tekrardan yattım yeni uyandım.acayip çarpıntım vardı ve kendimi halsiz hissediodum.neys ki şimdi daha iiiyim..siz de kilolardan kaynatmışsınız..ya ben daha kilo almadım ama alacaklarımı veremicem die korkuorum açıkçasıgerçi bebişin sağlıklı doğması önemli de ondan sonra da napalım artık diyet sporrrr..

Ah bu kilolar ahhh... Bende esime sordum gecen veremezsem kilolari ne olur askim sence diye, verceksin askim vermeme gibi bi sansin mi var dedi Esim biraz kilolu benim, cevabimsa aynen su oldu: Beraber vercez canim benim, madem sen kilolu istemiyosun bende istemiyorum.... oldu Sonra da tabi ki sustu baska bisiy diyemeden. Ama ben inaniyorum ki vericez kilolarimizi. Bebekle ugrasirken ev isidir yemektir odur budur derken biz bile anlamiycaz gibi geliyo bana.

ayyy cnm işala öle olur..benim eşim de kilolo.bi de bana şöle takılıo kiloları vermek için 2 yılın varben de aynen senin tepkini verdimm.ya umarım veririz..bi de çalışıorum ben ona da güveniorum ama bakalım innşallah vericezz..olmassa bi de aralık 2011 anneleri diyet başlığı açarız eehehehe:82::82::82::82::82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…