çevremdekiler erkek istiyolarmış.benim iin sağlıklı ve hayırlı bi evlat olsunda bana yeter.soranlara kıza benziyo diyorum.aaa kızmıymış,ehh hayırlısı diyolar.etrafta çocuk sahibi olmak için uğraşan o kadar çok insan varki.ben insanları anlayamıyorum.ben şükrediyorum.allahım bana iki evladıda nasip etti diye.kimse sevinmeyince sevincim kursağımda kaldı yaa:84:ben isim arıyorum.belki yanlış görmüştür erkektir diyolar yaa.bu hafta başka bi doktora gidip tekrar sorucam.göbeğim sivri oldu.millet erkek diyip duruyo.benimde kafam karıştı:44:
amin canım.etrafımdan kimseden olumlu tepki alamayınca ben de ister istemez üzülüyorum.allah eli ayağı düzgün,sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun inş.
Kızlar iyi akşamlar herkese,nasılsınız bebişler nasılKilolar alındımı? ben artık alıyorum kilo. 50 ile başlamıştım 54 olmuşum 3'lü testimizin de sonuçları iyi şükür her şey normal.
bız yarın ttatıle ıckıyoruz kızlar 10 gun yokuz nete gırerım elbet hepınız kendıne ıyı bakın..bebeklere deee
ben daha almadım 16.haftaya girdim.bundan sonra alırım sanırım yavaş yavaş...testlerin de iyi çıktığına sevindimmmm
Aaaa kızlar bensiz kaynana çekiştirilir mi ayolll :)) valla hepinizin yazdıklarını okudum tek tek aslında bende kayınvaldemi severdim bazı huyları zıttıma gitsede beni aramadan asla evime gelmezdi 2ayda bir anca yemeğe fln gelirlerdi hep sen bi<im kızımızsın gelinimiz değil muhabbeti geçerdi ama bu son yaşadığım olaydan sonra gerçekten kırıldım ve kızdım ona da görümceme de bu zamana kdr aramızda kaynana görümce gelin muhabbeti olmadı sanırım bundan sonra olacak çünkü çok üzüldüm benim bu halimde ikiside bir kez olsun arayıpta nasılsın nasıl oldun die sormadılar insan böyle zamanlarda ilgi alaka bekliyor ben zerrsini göremedim saolsunlar ne düşündüklerini biliorum ben kendi başıma amniyosenteze karar verdim ve hiçbirinin söylediğine kulak asmadım zorlarına gitti sanırım bu bnm kararım kimseyide karıştırmam kusura bakmasınlar yrn kayınvaldemlere çıkıcaz bakalım neler olcak şimdiden yrnın heyecanı sardı beni düşündğkçe kasılıyorum ama bu kez ne gecerse aklımdan soylıcem yeter bugüne kdr sustugum
Ah su kaynanalar ahhhh.... Ben cok uzaktayim ondan rahatim yani ama yakinda olsak bile esim konusmuyo artik annesiyle bana söyledigi iki kelime yuzunden. Ama isin tuhafi ben konusuyorum cunku kalp kirici degildi sözleri. Esim karima saygisi olmayanin bana da yoktur dedi ve o son kelimeydi annesine. simdi ben bunlari baristirmak istiyordum taa ki hamileyim haberini telefonda kaynanama soyleyene kadar. Bi soguk laflar bi tafrali davranislar, bende vazgectim ne haliniz varsa gorun deyip. En azindan kafam rahat
aaaa cok takdir ettim eşinizi ne güzel söylemiş.benim de bu lafı eşime öğretmem lazım.cok doğru bir saptama helal olsun!!!
Kızlar iyi akşamlar herkese,nasılsınız bebişler nasılKilolar alındımı? ben artık alıyorum kilo. 50 ile başlamıştım 54 olmuşum 3'lü testimizin de sonuçları iyi şükür her şey normal.
ben de 5 kilo almışım. belki çok ayıplicaksınız ama iki gündür akşam yemeği yemedim. özellikle denemek için. öğlen yemeklerimi yedim, akşam da meyve falan geçiştirip yattım (meyveleri de yarım porsiyon falan yemişimdir, çünkü o da kilo yapıyo). inanın o iki günde bile yarım kilo almışım. artık aldığım kiloların yediklerimden olmadığını düşünüyorum. çünkü abur cubur hiçbişey yemiyorum. bütün öğünlerimi azalttım, sabah kahvaltı hariç ekmek bile yemiyorum. sonuç 5 kilo. 54'tüm, 59 olmuşum. kızıma canım feda ama daha şimdiden böle kilo almak beni çok korkutuyo. galiba vücudum her türlü olasılığa karşın, ne yiyosam depoluyo gibime geliyo. hani bebek de var, ben boyuna depolayaym diyor. ben başka anlam veremedim valla.:26::26::26::26::26::26:
ben de 5 kilo almışım. belki çok ayıplicaksınız ama iki gündür akşam yemeği yemedim. özellikle denemek için. öğlen yemeklerimi yedim, akşam da meyve falan geçiştirip yattım (meyveleri de yarım porsiyon falan yemişimdir, çünkü o da kilo yapıyo). inanın o iki günde bile yarım kilo almışım. artık aldığım kiloların yediklerimden olmadığını düşünüyorum. çünkü abur cubur hiçbişey yemiyorum. bütün öğünlerimi azalttım, sabah kahvaltı hariç ekmek bile yemiyorum. sonuç 5 kilo. 54'tüm, 59 olmuşum. kızıma canım feda ama daha şimdiden böle kilo almak beni çok korkutuyo. galiba vücudum her türlü olasılığa karşın, ne yiyosam depoluyo gibime geliyo. hani bebek de var, ben boyuna depolayaym diyor. ben başka anlam veremedim valla.:26::26::26::26::26::26:
Merhaba yasmin çoook zamandır üzülüyorum diye bakmamıştım buraya. Benim ve senin satın aynıydı hep bakardım o yüzden sana. Maşallah kızın olacakmış. Allah hayırlısı ile doğmasını nasip etsin. Bence insanlardan etkilenmemelisin. Daha önceden de ileri hafta bebeğini kaybettiğini hatırlıyorum. Önemliolan insanların tepkileri olmamalı bence. Bu ebvladını sağ salim kucağına almak olmalı. Benim bir oğlum var. Bir 6 aylık erken doğumum var. Bir de 8 haftalık kürtaj oldum. Maşallah benim kızım da dursaydı(genetikten kız olduğunu öğrendim) senin gibi ben de bugün 17. haftalık olacaktım. Kısmet değilmiş. Önemli olan sağlıklı olması bence millete bakma, cinsiyet hiççççççç önemli değil...
saol canım.allah kimseye evlat acısı vermesin.benim içinde en önemlisi yavrumu kucağıma alabilmek.etraftan benim neler yaşadığımı herkes biliyo bildikleri halde bana bunları yaşatıyolar.kaybetme korkusundan bebeğime doğumdan önce hiç bi elbise almıyacam.rabbim sanada sağlıklı bi bebk nasip etsin canım
sanırım en çok kiilo alan benim. tam 6 kilo aldım:))) ama şöyle bir detay da var 40 kiloyla hamile kaldım, 46 oldum :) buna rağmen doktorum yavaş git dedi. ben de zaten çatlicam diye çok korkuyorum....
Ayy ben de kendime az kiloyla başaldım diyordum. Seninde 17.haftan,aslında çokk da fazla bi kilo değil de ilerde daha fazla alıcaz bu da bi gerçek
Neyse veririz inşallah kiloları
Ah bu kilolar ahhh... Bende esime sordum gecen veremezsem kilolari ne olur askim sence diye, verceksin askim vermeme gibi bi sansin mi var dediEsim biraz kilolu benim, cevabimsa aynen su oldu: Beraber vercez canim benim, madem sen kilolu istemiyosun bende istemiyorum.... oldu Sonra da tabi ki sustu baska bisiy diyemeden. Ama ben inaniyorum ki vericez kilolarimizi. Bebekle ugrasirken ev isidir yemektir odur budur derken biz bile anlamiycaz gibi geliyo bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?