ayyy cnm işala öle olur..benim eşim de kilolo.bi de bana şöle takılıo kiloları vermek için 2 yılın varben de aynen senin tepkini verdimm.ya umarım veririz..bi de çalışıorum ben ona da güveniorum ama bakalım innşallah vericezz..olmassa bi de aralık 2011 anneleri diyet başlığı açarız eehehehe:82::82::82::82::82:
Bana hepöyle geliyo bilmem ki neden. ustelik ben calismiyo olucam. Evde bebisimle ikimiz olucaz amahic korkmadim simdiye dek veremiycem kilolari diye. Inanmak yarisidir derler ya hani ona ayak uyduruyorum sanirim simdidenfakat hareketli olcaz bi de yetecek kadar diyet tamam olucak bak göruceksin
biz geldikkkkknasılsınız bakalım
çalışmıosun ama bebek olunca gör bak nasıl çalışcan ewde:))hayırlısıyla bi sağlıklı bi şekilde dünyaya getirelim de kiloları da veririz elbet Allah ın izniyle cnm
ajjj sen ne kadarlık hamilesin??*ben 16.haftadayım muhtemel doğum tarihi 31 aralık gözüküo şimdilik..sen 15.haftada mısın??yoksa daha mı fazla ben yanlış tahmin ettim
15. haftamizdayiz canim biz, muhtemel dogum 7 ocak diyo doktorumuz ama kismet yine de :) anneyle babasina benzerse aceleci olup aralikta aramiza gelicek gibime geliyo
hadi bakalım hayırlısı ne diyelim:))
ajjj sen ne kadarlık hamilesin??*ben 16.haftadayım muhtemel doğum tarihi 31 aralık gözüküo şimdilik..sen 15.haftada mısın??yoksa daha mı fazla ben yanlış tahmin ettim
15. haftamizdayiz canim biz, muhtemel dogum 7 ocak diyo doktorumuz ama kismet yine de :) anneyle babasina benzerse aceleci olup aralikta aramiza gelicek gibime geliyo
kızlar siz niye çizege yapmadınız
kızlar siz niye çizege yapmadınız
Var cizelgemiz bizim teyzesi :))) bu arada cicileri almak icin bana erken daha ve sabirsizliktan catliycam neredeyse :18::18: cinsiyetini ögrenir ögrenmez alicamciciler melegime. Ama izmire gitmeyi bekliycem cogunu almak icin burda hem fiyatlar ucuk hem de carsi pazar olayi yok tadi cikmiycak alis-verisin
Var cizelgemiz bizim teyzesi :))) bu arada cicileri almak icin bana erken daha ve sabirsizliktan catliycam neredeyse :18::18: cinsiyetini ögrenir ögrenmez alicamciciler melegime. Ama izmire gitmeyi bekliycem cogunu almak icin burda hem fiyatlar ucuk hem de carsi pazar olayi yok tadi cikmiycak alis-verisin
eeeeeeeeeeee şeyyyyyyyyyyy ben de tam onu sorcaktım nasıl yapcaz??????????
Kızlaaaaar çok sancım var yine:2::2:
Basurum birden sancı yapmaya başladı.. Çok şiddetli oturamıyorum uzanamıyorum.. Ayakta durmaktan yoruldum.. Sadece ağlıyorum.
Kimse yok. Eşime ulaşamıyorum kantoran yağı bulsun. Tek ümidim o...
Allahım kimseye verme böyle br acı.
Şimdi ılık suya oturacağım.
bikaç haftaya öğrenirsin canım bu arada nerde oturuyorsun?
ben ankaradayım ve aklıma sadece lcwaikiki geliiyor hiç bebek mağazası bilmiyorum bakalım öğrenicez:26:
izmir kıyafette çok ucuz oluyor iyi düşünmüşsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?