2011 Aralık Anneleri

lumoscum,

google'a daisypath yaz, ilk siteye gir, leylek resminin olduğu pregnancy'e tıkla, fullsizeticker'a next de, arka planlardan birini seç ve next de, işaretleyici bebeklerden birini seç yine next de, expected due date kısmına beklenen doğum tarihini yaz next de

hala da bakıyorum canım devamı nasıl oluyordu ki :44::26:

canim yaaa cok iyi anliyorum seni, cok cok gecmis olsun. Yok mu okantoronu sana ulastiracak birileri, kardesin arkadasin yollasinlar kargoyla ne biliim orda bulamiyosaniz. bir de doktorunu ara verdigi merhem icin daha etkili bisiy sor ama onlar da uzun sureli kullanim icin degiller biliyorum incir ye bol bol bir de pekmez biliyorum ama bunlar da kesin cozum degil. Lutfen strese sokma kendini insallah tez vakitte rahatlarsin.

herkese merhaba, ben daimi takip edemiyorum, ama ara ara girip okuyorum bir aralık annesi olarak (nasıpse sağlıkla hepimize nasip eederse inşallah tanrı)
5. ayımıza girdik, aranızda benimle aynı sorunu yaşayan varmı bilmiyorum ama benim sorunum ayak ve ellerimde şişmeler var, hafta içi özellikle çalışıyorum, gerçi masa başı işim ama oturmaktanmıdır bilmiyorum balon gibi oluyor ayaklarım özellikle, artık sadece işe giderken ayakkabı giyiyorum iş yerinde çıkarıp terlik giyiyorum , bu hafta elimde de şişmeler oldu, hafta sonu iki günde anca iniyor şişler, benzer sorunlar yaşayan, bir çözüm bilen varmı aranızda...?

Hepimizin hakkinda hayirlisi neyse o olsun:)
benim de bebişim 14 haftalık. doğum 7 ocak diyor doktor ama sezeryan nedeniyle aralık sonu olabilirmiş. sen benden 1 hafta öndesin ama belki de aynı tarihlerde doğum yaparız.

çok geçmiş olsun canım. geçen sana iyi gelen ilaç neyse hemen onu kullansan tatlım.

kız kardeşim ve eşi geldiler sağ salım kimse kimseyi boğmadan gittiler. hatta düşündüğümden daha iyi geçti çok şükür. oğlumla oynadı adam biz de muhabbet ettik:)
eşim neredeyse hiç konuşmadı. enişte de konuşmadı. oysa aralarında bi problem yok.

buldum

sonra forumsignatures'ten html'ye tıklayınca aşağıdaki tabloda yer alan ifadenin sadece http://lbdf.lilypie.com/hd2fp3.png gibi olan kısmını profiline girip çizelge kısmına yapıştırıyorsun.

umarım doğru yönlendirmişimdir ve işine yarar

cnm çok geçmiş olsunn... ben de hamileliğimin ilk dönemlerinde çektimm( inşallah geçer biran önceee

ya ben kilo alıp ve vermemek isteyenlerdenim:79::79::79: ama herkes diyor ki, emzirme döneminde alının kilonun çoğu geri veriliyormuş. sıkma yani tatlı canınııı:)))

ya ben kilo alıp ve vermemek isteyenlerdenim:79::79::79: ama herkes diyor ki, emzirme döneminde alının kilonun çoğu geri veriliyormuş. sıkma yani tatlı canınııı:)))

benim kiloyla derdim yok ki esimin var ama dedigin gibi aldigimiz bicok kilo ilk 3 ay icinde veriliyomus. zati 7 kilo dogumda gidiyomus ortalama geri kalanini da vermek bize gore kolay olsun ama sen yemege devam verme emi kilolarini

neden kaydetmedi anlamadım...o http yazan kısmın sadece dediğin yerini yapıştırdım oysa..yoksa hepsini mi yapıştırıyım??

Ajdacığım ben bodrumda oturuyorum izmire alışverişe gitmeyi düşünüyorum. Sen geldiğinde nerede ne var bana da bildir canım hatta birlikte alışveriş yapalım..

Cok sağol canım
Malesef burada kimsem yok hepsi istanbulda zaten olmadı öyle yapacağım. Acil getirteceğim.
Kuzenime ulaşabilsem o izmirde, ona söylesem uçarak getirir valla.
Neyse eşim gelsin gece çıkacağım burada heryer açık nasılsa. Ama bulacağımı sanmıyorum o bulamamıştı.. doktorumu ancak yarı ararım..
doktorla sitesinden bir doktora sordum cevap bekliyorum..
o siteye kaydolmanızı tavsiye ederim. Çok yardımcı oluyorlarçç

Firuzeciğim çok teşekkür ederim.. Ilık zeytinyağlı sirkeli suya oturdum. Dezenfekte olsun diye.
Birazdan tekrar oturacağım. Su çok içiyorum. Pomadı sürdüm bu kez banamısın demedi ama tekrar süreceğim.
Duş alıp yatacağım zaten. İnşallah sancısız uyanırım..

Emvacibiharcığım sağol canım. Pomadı sürüyorum. Dün ne güzel çok iyiydim.
Eşler eşlerden etkileniyor diye düşünüyorum. Ama boşver zaman herşeyi düzeltiyor. Günü güzel atlatmana sevindim.

Alakanıza teşekkür ederim arkadaşlar. Siz hoş sohbetlerinize devam edin..
Sancısız günlerde buluşmak dileğiyle..
Sağlıcakla kalın..

çok geçmiş olsun canım umarım uyandığında hafiflemiş olur..

bebişimi,n cinsiyeti belli olunca değiştiricem ama..şimdilik kendimi koydum
çok teşekkür ederim kızlar yardımlarınız için..

bebişimi,n cinsiyeti belli olunca değiştiricem ama..şimdilik kendimi koydum
çok teşekkür ederim kızlar yardımlarınız için..

gözün aydın canım doğru diyosun ben de çizelgemi değiştirsem aslında iyi olacak arka plan mavi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…