- 21 Şubat 2011
- 1.058
- 27
- 158
Kızlaaaaar çok sancım var yine:2::2:
Basurum birden sancı yapmaya başladı.. Çok şiddetli oturamıyorum uzanamıyorum.. Ayakta durmaktan yoruldum.. Sadece ağlıyorum.
Kimse yok. Eşime ulaşamıyorum kantoran yağı bulsun. Tek ümidim o...
Allahım kimseye verme böyle br acı.
Şimdi ılık suya oturacağım.
benim de bebişim 14 haftalık. doğum 7 ocak diyor doktor ama sezeryan nedeniyle aralık sonu olabilirmiş. sen benden 1 hafta öndesin ama belki de aynı tarihlerde doğum yaparız.Hepimizin hakkinda hayirlisi neyse o olsun:)
çok geçmiş olsun canım. geçen sana iyi gelen ilaç neyse hemen onu kullansan tatlım.Kızlaaaaar çok sancım var yine:2::2:
Basurum birden sancı yapmaya başladı.. Çok şiddetli oturamıyorum uzanamıyorum.. Ayakta durmaktan yoruldum.. Sadece ağlıyorum.
lumoscum,
google'a daisypath yaz, ilk siteye gir, leylek resminin olduğu pregnancy'e tıkla, fullsizeticker'a next de, arka planlardan birini seç ve next de, işaretleyici bebeklerden birini seç yine next de, expected due date kısmına beklenen doğum tarihini yaz next de
hala da bakıyorum canım devamı nasıl oluyordu ki :44::26:
Kızlaaaaar çok sancım var yine:2::2:
Ah bu kilolar ahhh... Bende esime sordum gecen veremezsem kilolari ne olur askim sence diye, verceksin askim vermeme gibi bi sansin mi var dediEsim biraz kilolu benim, cevabimsa aynen su oldu: Beraber vercez canim benim, madem sen kilolu istemiyosun bende istemiyorum.... oldu Sonra da tabi ki sustu baska bisiy diyemeden. Ama ben inaniyorum ki vericez kilolarimizi. Bebekle ugrasirken ev isidir yemektir odur budur derken biz bile anlamiycaz gibi geliyo bana.
ya ben kilo alıp ve vermemek isteyenlerdenim:79::79::79: ama herkes diyor ki, emzirme döneminde alının kilonun çoğu geri veriliyormuş. sıkma yani tatlı canınııı:)))
neden kaydetmedi anlamadım...o http yazan kısmın sadece dediğin yerini yapıştırdım oysa..yoksa hepsini mi yapıştırıyım??
neden kaydetmedi anlamadım...o http yazan kısmın sadece dediğin yerini yapıştırdım oysa..yoksa hepsini mi yapıştırıyım??
Ajdacığım ben bodrumda oturuyorum izmire alışverişe gitmeyi düşünüyorum. Sen geldiğinde nerede ne var bana da bildir canım hatta birlikte alışveriş yapalım..
Cok sağol canım Malesef burada kimsem yok hepsi istanbulda zaten olmadı öyle yapacağım. Acil getirteceğim.
Kuzenime ulaşabilsem o izmirde, ona söylesem uçarak getirir valla.
Neyse eşim gelsin gece çıkacağım burada heryer açık nasılsa. Ama bulacağımı sanmıyorum o bulamamıştı.. doktorumu ancak yarı ararım..
doktorla sitesinden bir doktora sordum cevap bekliyorum..
o siteye kaydolmanızı tavsiye ederim. Çok yardımcı oluyorlarçç
Firuzeciğim çok teşekkür ederim.. Ilık zeytinyağlı sirkeli suya oturdum. Dezenfekte olsun diye.
Birazdan tekrar oturacağım. Su çok içiyorum. Pomadı sürdüm bu kez banamısın demedi ama tekrar süreceğim.
Duş alıp yatacağım zaten. İnşallah sancısız uyanırım..
Emvacibiharcığım sağol canım. Pomadı sürüyorum. Dün ne güzel çok iyiydim.
Eşler eşlerden etkileniyor diye düşünüyorum. Ama boşver zaman herşeyi düzeltiyor. Günü güzel atlatmana sevindim.
Alakanıza teşekkür ederim arkadaşlar. Siz hoş sohbetlerinize devam edin..
Sancısız günlerde buluşmak dileğiyle..
Sağlıcakla kalın..
Ajdacığım ben bodrumda oturuyorum izmire alışverişe gitmeyi düşünüyorum. Sen geldiğinde nerede ne var bana da bildir canım hatta birlikte alışveriş yapalım..
Cok sağol canım Malesef burada kimsem yok hepsi istanbulda zaten olmadı öyle yapacağım. Acil getirteceğim.
Kuzenime ulaşabilsem o izmirde, ona söylesem uçarak getirir valla.
Neyse eşim gelsin gece çıkacağım burada heryer açık nasılsa. Ama bulacağımı sanmıyorum o bulamamıştı.. doktorumu ancak yarı ararım..
doktorla sitesinden bir doktora sordum cevap bekliyorum..
o siteye kaydolmanızı tavsiye ederim. Çok yardımcı oluyorlar
valla ne guzel olur beraber alis-verisben agustos sonu en gec 1 ya da 2 eylul orda olucam. Izmirden geldim buraya kemeraltinda birsuru bebek magzalari var hem cok guzeller hem de uygun diye biliyorum. olmadi sirinyerde oturuyoruz ordan yapariz alis-verisi bence sen kuzeninde iste yollasin sana elinin altinda bulunsun madem imkani varmis kendisi bile getirsin Tekrar gecmis olsun canim
sanırım bu kez olduuu
bebişimi,n cinsiyeti belli olunca değiştiricem ama..şimdilik kendimi koydum
çok teşekkür ederim kızlar yardımlarınız için..
gözün aydın canım doğru diyosun ben de çizelgemi değiştirsem aslında iyi olacak arka plan mavi ya
senin bebiş kız olcak o zaman..ohh ne güzel değiştir tabi annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?