2011 Aralık Anneleri

benimki kız, o yüzden daha geçen hafta öğrendik cinsiyetini, zaten doktor kıza benzetiyordu

kızlar, şu kıyafetlerin güzelliklerine baksanıza, bir akrabamız beğendiklerimi örecek çok şekerler yaa

http://www.kadinlarkulubu.com/cocuklar-icin-orguler/424839-ikizler-icin-orgu-giysiler.html

Cooooooooooookk sekerler yaaa..... Bende bi iki model caldim annem yengeler ve tabi ki babaanneme gostermek icin Bayildim hepsine, simdilerde giydirmiyolar artik el örgusu bebislere ama ben bayiliyorum giymeye. Bebisime de giydiricem sicacik sicacik....

kızlar, şu kıyafetlerin güzelliklerine baksanıza, bir akrabamız beğendiklerimi örecek çok şekerler yaa

http://www.kadinlarkulubu.com/cocuklar-icin-orguler/424839-ikizler-icin-orgu-giysiler.html

çok güzeller yaaa...ben anneme desem örer mi bilmem...yaaa kızlar bu arada benim annem bebişimi pek istemio çok üzülüorummmbiz şubatta ewlenmiştik..erken diyip duruodu..
geçen eşimle borçlarımız hakkında konuştuk durdu eşime ne dese beğenirsiniz;"yapmasaydınız çocuğu niye yaptınız?" hem de 2 kez dedi.normalde çocukları acayip sever.millet ewlenince çocuk yapın der.hatta 1 çocuğu olanlara 2.yi yaptırmak ister ama bana pek öle davranmadı.en çok annem sevinir die bekliodum oysa hiç de beklediğim gibi çıkmadı

Sen takma bunlari kafana canim benim. Göreceksin bak kucagina alinca nasil kiymetli olucak torunu, sana zor vericek emin ol. Anneler kizlari icin herseyin en iyisini isterler, onun dusuncesi borcsuz rahat daha iyi olur sanirim ama dusunceyi de senin yaninda dile getirmesi biraz sikinti olmus. Ama dedigim gibi takma bunlari kafana uzulme de, sana vermek istemiycek sonra bebisini bunlari dusun mutlu ol. Tamam mi tatlim

sağol cnm ya ama insan ister istmez üzülüo...:2:
nese bakın bide bu patiği buldum hem örmesi de çok kolay:))ben bi deneyim diorum

hayırlı pazarlar kızlar kilodan bahsetmişsiniz bende yemeyip progestan sayesinde 2kg aldım .ama ben kilo kaybetmiştim .57 ile hamile kalmıştım 9. haftada kahverengi akıntı sebebiyle 1 ay ilaç kullandım 54.5 kiloya düşmüştüm 2kg aldırdı bana o ilaç şimdi 56.5 kg olmuşum .dün markete gittim kepek ekmek aldım.kahvaltıda yedim ve kilo alan can simidi belim ve basen yani bacaklarım ay çok komik ki bugün dışarda dönerciye gittim bir ekmek kadarca birşey içinde döner yedim eşim diyor maşallah iyi ki kepek ekmeğe geçtin diyor ,aşerdim mi nedir bilmiyorum zorlaya zorlaya yedim .allahtan saat 4 de yedim geceye kadar meyve filan yicem .ekmek tutkunluğum var önüne geçmek için kepek 2 dilim yemiştim güya kahvaltıda
bir de ben artık minnoşu hissediyorum .sırt üstü yatarken hissediyordum bir haftadır şimdi otururken bile kımıl kımıl bol bol su içiyorum hareket pek edemiyorum ama kiloyu hiç takmıyorum tek bebeğim sağlıklı doğsun yeter.

Son düzenleme:
ben çizelgemi en baştan kız olarak hazırlamıştım. çünkü öyle hissediyordum. öyle de oldu. yani değiştirmem gerek yok :))) darısı öğrenemeyenlerin başına.

azra ismi nasıl? yanına bi de klasik ve uyumlu bi isim seçtik mi tamam olacak:) tabi kesin aza değil ama bakalım bu hoşuma gidiyor.

azra ismi nasıl? yanına bi de klasik ve uyumlu bi isim seçtik mi tamam olacak:) tabi kesin aza değil ama bakalım bu hoşuma gidiyor.

cok guzell... elif azra gibi bisiy gercekten cok hos bi isim.. Bu arada bizle beraber pasani da alip gelsene kemeraltina hepberaber gider egleniriz

canım benim yaa o da alışır zamanla senin iyiliğin için konuştuğunu düşünmüş bu saatten sonra ne değişecekse.. bikaç aya kalmaz kabullenir merak etme, doğunca da hepsini unutursunuz inşallah..

üff yaaaaaa

şimdi çarşıya çıktım kızılaya bikaç yere baktım ne doğru düzgün mağaza biliyorum ne de ne almam gerekli fiyatları nasıl olmalı onu biliyorum

ankarada olup da uygun ve kaliteli yer tarif edecek olan var mı :26: internetten bakınca heveslendim, bikaç yere gittim kafam karıştı sadece bir yerde bence kaliteli şeyler vardı onların da fiyatı kazık mı değil mi anlamadım biraz pahalı geldi işte.. üff yaaa...

benim görümce C&A diye yanılmıosam bi mağaza varmış ordan alışveriş yapıomuş en çok ankarada.bildiğim kadarıyla o mağaza çoğu yerde var.

benim görümce C&A diye yanılmıosam bi mağaza varmış ordan alışveriş yapıomuş en çok ankarada.bildiğim kadarıyla o mağaza çoğu yerde var.

teşekkür ederim canım bir alışveriş merkezinde varmış sonraki çıkışımda oraya bakayım

luveyla nasıl oldu acaba daha iyi olmuştur inşallah hepinize iyi geceler kızlar :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…