- 21 Şubat 2011
- 1.058
- 27
- 158
kızlar, şu kıyafetlerin güzelliklerine baksanıza, bir akrabamız beğendiklerimi örecek çok şekerler yaa
http://www.kadinlarkulubu.com/cocuklar-icin-orguler/424839-ikizler-icin-orgu-giysiler.html
kızlar, şu kıyafetlerin güzelliklerine baksanıza, bir akrabamız beğendiklerimi örecek çok şekerler yaa
http://www.kadinlarkulubu.com/cocuklar-icin-orguler/424839-ikizler-icin-orgu-giysiler.html
çok güzeller yaaa...ben anneme desem örer mi bilmem...yaaa kızlar bu arada benim annem bebişimi pek istemio çok üzülüorummmbiz şubatta ewlenmiştik..erken diyip duruodu..
geçen eşimle borçlarımız hakkında konuştuk durdu eşime ne dese beğenirsiniz;"yapmasaydınız çocuğu niye yaptınız?" hem de 2 kez dedi.normalde çocukları acayip sever.millet ewlenince çocuk yapın der.hatta 1 çocuğu olanlara 2.yi yaptırmak ister ama bana pek öle davranmadı.en çok annem sevinir die bekliodum oysa hiç de beklediğim gibi çıkmadı
Sen takma bunlari kafana canim benim. Göreceksin bak kucagina alinca nasil kiymetli olucak torunu, sana zor vericek emin ol. Anneler kizlari icin herseyin en iyisini isterler, onun dusuncesi borcsuz rahat daha iyi olur sanirim ama dusunceyi de senin yaninda dile getirmesi biraz sikinti olmus. Ama dedigim gibi takma bunlari kafana uzulme de, sana vermek istemiycek sonra bebisini bunlari dusun mutlu ol. Tamam mi tatlim
Hani nerde patik :96::96::96:
Ajdacığım ben bodrumda oturuyorum izmire alışverişe gitmeyi düşünüyorum. Sen geldiğinde nerede ne var bana da bildir canım hatta birlikte alışveriş yapalım..
Cok sağol canım Malesef burada kimsem yok hepsi istanbulda zaten olmadı öyle yapacağım. Acil getirteceğim.
Kuzenime ulaşabilsem o izmirde, ona söylesem uçarak getirir valla.
Neyse eşim gelsin gece çıkacağım burada heryer açık nasılsa. Ama bulacağımı sanmıyorum o bulamamıştı.. doktorumu ancak yarı ararım..
doktorla sitesinden bir doktora sordum cevap bekliyorum..
o siteye kaydolmanızı tavsiye ederim. Çok yardımcı oluyorlar
valla ne guzel olur beraber alis-verisben agustos sonu en gec 1 ya da 2 eylul orda olucam. Izmirden geldim buraya kemeraltinda birsuru bebek magzalari var hem cok guzeller hem de uygun diye biliyorum. olmadi sirinyerde oturuyoruz ordan yapariz alis-verisi bence sen kuzeninde iste yollasin sana elinin altinda bulunsun madem imkani varmis kendisi bile getirsin Tekrar gecmis olsun canim
kızlar ben de izmirde oturuyorum ama ilçedeyiz. kemeraltına falan pek sık gidemiyorum. siz gidince şöyle güzelce gezin. uygun bişiler bulunca bizimle paylaşın. ben de gidim bi gün alışveriş yapayım oralardan:) hazırcılık gibi olcak ama pek gidemediğim için oralara diyorum. ilk bebikde de oturduğum ilçedeki en güzel mağazadan aldım tüm eşyaları ama sonradan bayağı kazıklandığımızı fark ettik.
kıyafetler çok güzel. eriyip bittim ama kim örcek onları şimdi? annem örmez kayınvalidem de örmezkızlar, şu kıyafetlerin güzelliklerine baksanıza, bir akrabamız beğendiklerimi örecek çok şekerler yaa
http://www.kadinlarkulubu.com/cocuklar-icin-orguler/424839-ikizler-icin-orgu-giysiler.htmlörerler de bu kadar güzelini beceremezler herhalde
lumos benim hissettiklerimi yazmışsın. ben anneme hamile kaldığmı hemen sölemedim. 3 aylıktı bebeğim sölediğimde. ve annem beni fırçalamaya başladı. sen daha birine bakamıyorsun 2. bebek senin neyine. sen çalışan bi kadınsın sürekli çocuk mu doğuracaksın.... daha da saydı. şimdi hiç bebek muhabbeti yapmıyoruz annemle. çok kırıldım ama şoktan öle söledi diye düşünüyorum. beklemediği bi zamandı herhalde. yeni ev aldık borç var oğlum sık hastalanıyor. kadın beni düşünüyor nasıl baş edeceğim bunlarla diye ama yine de yaklaşımı çok kötüydü. hala da sormaz kızım hamileliğin nasoıl gidiyor miden bulanıyor mu zorlanıyor musun sıcaklarda demez. içten içe kırılıyorum ama ne yapabilitrim annem....çok güzeller yaaa...ben anneme desem örer mi bilmem...yaaa kızlar bu arada benim annem bebişimi pek istemio çok üzülüorummmbiz şubatta ewlenmiştik..erken diyip duruodu..
geçen eşimle borçlarımız hakkında konuştuk durdu eşime ne dese beğenirsiniz;"yapmasaydınız çocuğu niye yaptınız?" hem de 2 kez dedi.normalde çocukları acayip sever.millet ewlenince çocuk yapın der.hatta 1 çocuğu olanlara 2.yi yaptırmak ister ama bana pek öle davranmadı.en çok annem sevinir die bekliodum oysa hiç de beklediğim gibi çıkmadı
azra ismi nasıl? yanına bi de klasik ve uyumlu bi isim seçtik mi tamam olacak:) tabi kesin aza değil ama bakalım bu hoşuma gidiyor.
çok güzeller yaaa...ben anneme desem örer mi bilmem...yaaa kızlar bu arada benim annem bebişimi pek istemio çok üzülüorummmbiz şubatta ewlenmiştik..erken diyip duruodu..
kızlar ben de izmirde oturuyorum ama ilçedeyiz. kemeraltına falan pek sık gidemiyorum. siz gidince şöyle güzelce gezin. uygun bişiler bulunca bizimle paylaşın. ben de gidim bi gün alışveriş yapayım oralardan:) hazırcılık gibi olcak ama pek gidemediğim için oralara diyorum. ilk bebikde de oturduğum ilçedeki en güzel mağazadan aldım tüm eşyaları ama sonradan bayağı kazıklandığımızı fark ettik.
kıyafetler çok güzel. eriyip bittim ama kim örcek onları şimdi? annem örmez kayınvalidem de örmezörerler de bu kadar güzelini beceremezler herhalde
lumos benim hissettiklerimi yazmışsın. ben anneme hamile kaldığmı hemen sölemedim. 3 aylıktı bebeğim sölediğimde. ve annem beni fırçalamaya başladı. sen daha birine bakamıyorsun 2. bebek senin neyine. sen çalışan bi kadınsın sürekli çocuk mu doğuracaksın.... daha da saydı. şimdi hiç bebek muhabbeti yapmıyoruz annemle. çok kırıldım ama şoktan öle söledi diye düşünüyorum. beklemediği bi zamandı herhalde. yeni ev aldık borç var oğlum sık hastalanıyor. kadın beni düşünüyor nasıl baş edeceğim bunlarla diye ama yine de yaklaşımı çok kötüydü. hala da sormaz kızım hamileliğin nasoıl gidiyor miden bulanıyor mu zorlanıyor musun sıcaklarda demez. içten içe kırılıyorum ama ne yapabilitrim annem....
ewt aynen ben de bişi demiorum ve muhabbet etmioruz.şimdi yanlarındayım.arkadaşlarımın annesi bebeği seviolar "annane seni sevmio mu" fln dediklerinde üzülüorum ama yapcak bişi yok tabii...doğunca severler işala
üff yaaaaaa
şimdi çarşıya çıktım kızılaya bikaç yere baktım ne doğru düzgün mağaza biliyorum ne de ne almam gerekli fiyatları nasıl olmalı onu biliyorum
ankarada olup da uygun ve kaliteli yer tarif edecek olan var mı :26: internetten bakınca heveslendim, bikaç yere gittim kafam karıştı sadece bir yerde bence kaliteli şeyler vardı onların da fiyatı kazık mı değil mi anlamadım biraz pahalı geldi işte.. üff yaaa...
benim görümce C&A diye yanılmıosam bi mağaza varmış ordan alışveriş yapıomuş en çok ankarada.bildiğim kadarıyla o mağaza çoğu yerde var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?