BEN BİR PRENSES ANNESİYİM (inş.)
SARENUR'UM KIZIM
ayyyy arkadaşlar benim gibi olan var mı içinizde? 2 gündür şiştim resmen. yumurta zaten yemiyordum, tuzlu bişeyde yemiyorum. aslında cnm bişeyde çekmiyor. ama nasıl o ayaklarımın parmakları patlayacak sanki şiş. bende doktorun dediği gibi ayaklarımı gece yatarken yukarı kaldırdım. sabah ne göreyim ayağımın şişi azalmış ama bu sefer ellrim, el parmaklarım, bileklerim kocaman olmuşlar. noluyor böyle anlamadım. sizde de olan varmı?
gunaydin hepinizeeee..
hayirli olsun daaa niye bu kadar costun yawww
bizim de ogullarimiz var
günaydın kızlar,
tatilden döndük, bu hafta aksilikler peşimizi bırakmadı çok şükür bebişimizle ilgili bir sorun çıkmadı. herşey yolunda gitti, ama babamızla hastalandı, hastanede kaldık bir gece, cuma günü apar topar döndük tatilden eniştem yoğun bakıma alınmış, durumu kritik diyor doktorlar, dua edin kızlar umarım biran önce iyileşir
sizler nasılsınız? geçmişi okumaya çalışacağım ama daha 150 sayfam var size bir merhaba demek istedim, hepiniz iyisinizdir umarım bebişler nasıl?
herkese selam,
1 haftadır çok kötüyüm, ağır bir grip geçirdim şimdi hafifledi çok şükür, gündüzlerim iş akşamlarım uyuyup kalmakla geçiyor, 1 gecemizi acilde geçirdik kötü ateşlendim bu da hamilelikte çok tehlikeliymiş, ve idrar yollarımda iltihap ve enfeksiyon olmuş, bu da çok tehlikeliymiş. şimdi antibiyotik falan bikaç ilaç kullanıyorum iki doktora da sordum ikisi de kullanman gerekiyor bir zarar yok dedi inşallah olmaz. şimdi de çok halsizim. kimse beni sormuyor dedim ya, azıcık ilgi bekliyordum sonuçta hergün paylaşımlarda bulunuyordum en son bebeğin cinsiyetini öğrenmeye doktora gitmiştim merak edeceğinizi düşünmüştüm kimse bişey yazmayınca alınganlık da oldu darıldım açıkçası.
bu arada benim de KIZIM olacak, çok mutluyuz, geçen hafta doktor 215 gram dedi son adet tarihinden emin misin bu bebek çok büyük dedi. 6 gün önde gidiyormuş ve sanırım biraz tombiş. çok şükür sağlıklı.
sizinkiler de sağlıklıdır inşallah sonuna kadar böyle olur. mardin47 arkadaşıma da çok üzüldüm inşallah sonuç iyi çıkar. herkes stres yapmış boşverin düşünmeyin kayınvalideyi falan sizi olumlu etkileyen insanlarla bir arada olun, işiniz benimki gibi stresliyse en geç 4 aya hepsinden kurtulacam diye kendinize moral verin.
her şey gönlünüzce olsun.
günaydın kızlar,
tatilden döndük, bu hafta aksilikler peşimizi bırakmadı çok şükür bebişimizle ilgili bir sorun çıkmadı. herşey yolunda gitti, ama babamızla hastalandı, hastanede kaldık bir gece, cuma günü apar topar döndük tatilden eniştem yoğun bakıma alınmış, durumu kritik diyor doktorlar, dua edin kızlar umarım biran önce iyileşir
sizler nasılsınız? geçmişi okumaya çalışacağım ama daha 150 sayfam var size bir merhaba demek istedim, hepiniz iyisinizdir umarım bebişler nasıl?
BEN BİR PRENSES ANNESİYİM (inş.)
SARENUR'UM KIZIM
herkese merhaba, ben daimi takip edemiyorum, ama ara ara girip okuyorum bir aralık annesi olarak (nasıpse sağlıkla hepimize nasip eederse inşallah tanrı)
5. ayımıza girdik, aranızda benimle aynı sorunu yaşayan varmı bilmiyorum ama benim sorunum ayak ve ellerimde şişmeler var, hafta içi özellikle çalışıyorum, gerçi masa başı işim ama oturmaktanmıdır bilmiyorum balon gibi oluyor ayaklarım özellikle, artık sadece işe giderken ayakkabı giyiyorum iş yerinde çıkarıp terlik giyiyorum , bu hafta elimde de şişmeler oldu, hafta sonu iki günde anca iniyor şişler, benzer sorunlar yaşayan, bir çözüm bilen varmı aranızda...?
gunaydin kizlar,herkese iyi haftalar......
catlaklari baslayan varmi kizlar?benim goguslerimin altinda bikac tane oldu...((((
catlaklari baslayan varmi kizlar?benim goguslerimin altinda bikac tane oldu...((((
canım görüntü olarak görmedim ama şu belimin yanalrı falan çok gerdiriyor bazen .
kakao kremi buldum onu sürüyorum.
göğsümde damarlar gördüm dün akşam.
kızlar 18 +5 oldum ama hala aman aman bi hareekt hissetmiyorum seğirme tarzı hissediyorum
seğirme hissediyorsan erkek olabilir canım:) ananemle kayınvalidem öyle diyordu çünkü.bende seğirme yok,daha hareketleri de hissedemiyorum.zaten cinsiyetimiz de kesinleşmedi...
benim kiloyla derdim yok ki esimin var ama dedigin gibi aldigimiz bicok kilo ilk 3 ay icinde veriliyomus. zati 7 kilo dogumda gidiyomus ortalama geri kalanini da vermek bize gore kolay olsun ama sen yemege devam verme emi kilolarini
ben bizim yaramaz sayesinde az girebiliyorum netee sizide cok merak edip arada bakiom gecmisee nasilsiniz arada bi sesimi duyurayim dediim herkesler iyimi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?