2011 Aralık Anneleri

ben bizim yaramaz sayesinde az girebiliyorum netee sizide cok merak edip arada bakiom gecmisee nasilsiniz arada bi sesimi duyurayim dediim herkesler iyimi :26:

günaydın kızlar,

tatilden döndük, bu hafta aksilikler peşimizi bırakmadı çok şükür bebişimizle ilgili bir sorun çıkmadı. herşey yolunda gitti, ama babamızla hastalandı, hastanede kaldık bir gece, cuma günü apar topar döndük tatilden eniştem yoğun bakıma alınmış, durumu kritik diyor doktorlar, dua edin kızlar umarım biran önce iyileşir

sizler nasılsınız? geçmişi okumaya çalışacağım ama daha 150 sayfam var size bir merhaba demek istedim, hepiniz iyisinizdir umarım bebişler nasıl?

canım bende de var,galiba sadece tuz ve yumurta değil,bizim troit bezlerimiz az çalışmaya başladı galiba,hamilelikten dolayı,dolaşım sistemimiz diğer arkadaşlara göre daha kritik sanırım böyle de gidecek,benimde şiş,hem de bir haftadır,dinlenince,soğuk suyla masaj yapınca,yükseğe kaldırınca biraz geçiyo ama en ufak bişeyde tekrar şişiyo

gunaydin hepinizeeee..

hayirli olsun daaa niye bu kadar costun yawww

bizim de ogullarimiz var
ya ben hep kızım olsun istiyodum ondan bu kadar coştum coşmayı bırak ağzım bi türlü kapanmıyo RABBİM gönlüme göre verdi sağlıcakla da kucağıma verir inşhepimizin evlatlarını bağışlasıın RABBİM kız erkek fark etmez

cnm çok geçmiş olsun,RABBİM şifa versin inş.

merak etme canım ben de enfeksiyon geçirdim,kanamam olmuştu enfeksiyon yüzünden,2-3 gün yattım hastanede,antibiyotikler,fitiller neyseki geçti,senin de geçecek inş.

günaydınlarrrr
çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun

ahhhh bi bilsem,ne yapsam geçmiyo

gunaydin kizlar,herkese iyi haftalar......

catlaklari baslayan varmi kizlar?benim goguslerimin altinda bikac tane oldu...((((

catlaklari baslayan varmi kizlar?benim goguslerimin altinda bikac tane oldu...((((

canım görüntü olarak görmedim ama şu belimin yanalrı falan çok gerdiriyor bazen .
kakao kremi buldum onu sürüyorum.
göğsümde damarlar gördüm dün akşam.

kızlar 18 +5 oldum ama hala aman aman bi hareekt hissetmiyorum seğirme tarzı hissediyorum

yok canım şimdilik bende ama krem alıcam bunlar için.gebe mağazaında görmüştüm çatlak kremi,onu denemeyi düşünüyorum.aslında annem her zaman
badem yagı der ama nasıl kullanıcaz ki badem yağını?çamaşırlarımız yağ içinde kalır

seğirme hissediyorsan erkek olabilir canım:) ananemle kayınvalidem öyle diyordu çünkü.bende seğirme yok,daha hareketleri de hissedemiyorum.zaten cinsiyetimiz de kesinleşmedi...

seğirme hissediyorsan erkek olabilir canım:) ananemle kayınvalidem öyle diyordu çünkü.bende seğirme yok,daha hareketleri de hissedemiyorum.zaten cinsiyetimiz de kesinleşmedi...

canım doktor kız dedi.inşallah da öyledir. ağustosta ayrıntılı usg ye gidicem hayırlısı tabiki ama erkek olacak diyede korkuyorum bazen. kzı fikrine daha çok alıştım

benim kiloyla derdim yok ki esimin var ama dedigin gibi aldigimiz bicok kilo ilk 3 ay icinde veriliyomus. zati 7 kilo dogumda gidiyomus ortalama geri kalanini da vermek bize gore kolay olsun ama sen yemege devam verme emi kilolarini

:))))) tamamdır.... tam gaz yemeğe devam

ben bizim yaramaz sayesinde az girebiliyorum netee sizide cok merak edip arada bakiom gecmisee nasilsiniz arada bi sesimi duyurayim dediim herkesler iyimi :26:

ama hiç görüşümiyoruz( ii bak kendine....

herkese günaydınnnnnnnnnnnnn....................

dun sanki minik bi baslangic gordum. hemen 3 kat sivadim badana yapar gibi. bi kat bebe yagi bi kat catlak kremi bi kat nemlendirici. bu kadar karistirmaya bakalim nolcak :)

arakadaşlar gurbetim diye bir arkadaş vardı,kendisine göre bir yöntem geliştirmiş cinsiyet belirleme için.bana çok enteresan geldi,forumda bebeğim kız mı erkek mi alanını incelerken karşılaştm.ben sat ımı verdim,bana da kız dedi.ama cinsiyetimiz kesinleşince istatistiğe ben de dahil oucam.bakalım tutacak mı offf ben cok meraklardayım böyle,gidivericem yine ultrasona .dün akşam da bebek mağazalarına baktık biraz eşimle , neler neler var...ehehehe biizm bütçe hapı yutcak bu gidişle ama napalım olduğu kadar..insan heves edio.

ama şu kesinki anakucagı az süre de kullanılcak olsa alınması lazımmış.ilk 6 ay arabada gitmesi için,hatta hastaneden cıkarken...ayrıca su anakucagını bebek arabasına monte edilebilen çeşitleri cok zekice..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…