2011 Aralık Anneleri

ciddiye alma sakin, takiliyorum ben. hem biliyosun tum anneler kizlari olsun ister. babalar ise ogullari olsun istediklerini zannederler :)

allah saglikla kucagina almayi nasib etsin canim...

günaydın kızlarr
umarım herkes iyidir.. ben bomba gibiyim..
sonunda bebeğim kendini gösterdi.. kıpır kıpırdı..
dr KIZ dedi..
benim için cinsiyeti önemli değildi her ne olursa çok sevinecektim... asıl sevindim onu oynarken görmek.. çok güzeldi..
elini bacaklarını oynataıyordu....
194 gram olmuş...
bebeğimin eli ağzındaydı dr cinsiyetini söyledikten sonra elini birden aşağıya indirdi kapattı kendini... dr şaşırdı aaa ne yapıyor bu böyle dedi...
çok ama çok mutluyum..
bu arada dr 3lü test yapmıyormuş. 2li iyi çıkınca 3lüye gerek yok dedi.. 1 ay sonra gidecem sanrıım o zaman 4 lü yapacak...

ciddiye alma sakin, takiliyorum ben. hem biliyosun tum anneler kizlari olsun ister. babalar ise ogullari olsun istediklerini zannederler :)

allah saglikla kucagina almayi nasib etsin canim...
ben erkek hissediyrodum.. eşim kız olacak diyordu...
kız olaacğını öğrendik..
evimizi değiştircekmişiz... karşı dairemizde ve yan dairemizde 1 yaşında erkek var... o yüzden biz şimdiden taşınacakmışız...

BEN BİR PRENSES ANNESİYİM (inş.)

SARENUR'UM KIZIM

gözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip ettsin inşallah

canim super haberler :) allah saglikla kucagina almayi nasibetsin. kizlar haftaya hareketli basladi :) esinin yaklasimina da bayildim. daha bu yasta bu ne kiskanclik yawwww :)

Son düzenleme:

canım kaçıncı hafta olduğunu söyledi doktor?kesin dedimi peki cinsiyeti için

günaydın kızlar bu gün çok mutluyum.hastane kontrolüm var.kızımı görücem.bıcırığım byümüşmü iyimi görücem.bu gün doktorumu değiştiriyorum.önceki doktorum pek ilgilenmiyodu.sorduğum herşeye olabilir diyip geçiştiriyodu.aynı hastanede başka bi doktora gidicem.sizlerde iyisinizdir inş.hepinizi öpüyorum.bebişlerinize kızımın selamı var.oda arkadaşlarını öpmüş

oo kızıma bir kızkardeş daha gelmiş Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin canım

arkadaşları da kızını öpüyor inşallah bu doktor iyi çıkar ben de benimkinden emin değilim pek konuşmuyor

cnm çok sevindim ismi de ne güzel bulmuşsunuz senle çok uyumlu harika olmuş Allah sağlıkla kucana almayı nasip etsin innnşşşşAllah

canımm arkadaşım...
hamile kalmadan önceki süreçlerimiz.. hamile kaldığımızı öğrendiğimiz andaki sevinçlerimiz.. ve bebeklerimizlu bfünlere gelişlerimiz geldi gözümün önüne...
sana söylemiştim en baştan beri.. ikimizinde kız bebişleri olcak diye
Rabbim sağlıkla doğmalarını nasip etsin...Kucağımıza sağ salim alalım canım arkadaşım...
Kocaman öpüyorum...

Günaydın kızlar;

Bugün bizim için çokkk önemli; çünkü doktor kontrolümüz var.
En son 3 hafta önce görmüştük minikleri şimdi iyice büyümüş olmalarını ve hepsinin sağlıklı olmasını diliyorum :)
Ense kalınlıklarımız ölçülecek, inşallah hepsinin iyi çıkar. Dualrınızı eksik etmeyin.
Sevgiler.

günaydın güzel anneler bugün çoooook güzel birgün dörtlü taramamın sonucu belli oldu ama doktora göstermedik bugün hem sonuçları gösterecez hemde sağlık ocağına gidip aşımızı olacaz onun dışında bir gelişme yok astımım tuttu hapşırıp duruyorum yaz gününde klimamı çarptı yoksa rüzgarların getirdiği tozlarmı bilemedim gitti

cnm çok sevindim
Tamamına edirsin rabbim hepimiz için
Ama senle aramızda hafta farkı var benm bebişle gramları aynı :26::26::26:193 gr da benmki:26::26::26:

sağol cnm hepimizin inş

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,

Ben geldim... Kuş yuvaya döndü.. Güzel bir tatilden sonra rüya gibi 1 haftadan sonra bugün iş başı yaptık.. Aslında dün çok yoruldum çünkü kayınvalidemleri de taşıdık ... Ne kadar bişi yapmım desemde tatil dönüşü bavuldakileri yıka evi toparlar, yemek hazırla, git koli aç walla yoruldum...

Ben yokken neler oldu bilemiyorum daha geçmişe bakma şansım olmadı dilerim herkes ve minik bebişler iyidir... Tülay senin cinsiyet belli oldumu bir tek o aklımda kalmış sanırım:)

Bu arada karnım artık bildiğiniz hamile karnı kıvamına geldi.. benim sanırım iç karnım geniş ancak göbek olayından çıkıp hamile olduğum dışarıdan belli oluyor:)

kilo aldım 74 oldum..

maşallah gözün aydın canım kız ha ayyyy yerim ben onu gönlümden hep kız olsun geçiyordu ama içimden bir ses hiç heveslenme erkek dedi bu bebek ve öylede oldu zaten daha 3 aylık olmadan da kımıldamıştı erkek çocuğu çabuk canlanırmış

isim çok güzel ismiyle doğsun yaşasın inşallah nil su bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…