2011 Aralık Anneleri

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hadi bakalım, hayırlı haberlerle gel inşallahhhh

bol şans :)))

günaydın bebeklerinin cinsiyetini öğrenenler bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alın bizde cumartesi 3lü testimizi verdik hafta sonu çıkacakmış sonuçlar Ankarada olan arkadaşlar ayrıntılı ultrasonda nereye gitmeyi düşünüyorsunuz?

hoşgeldin cnm tülayımızın oğluşu olcak inş.

cnm ben mesa tobb etü ye gidiyorum orada yapıyorlar.. o yüzden ekstra bir yere gitmeyeceğimi sanıyorum

HOŞGELDİN canım

canım selam ne aşısı bu hiç duymamıştım, ben sağlıkocağına da henüz kayıt olmadım, kayıt olmak mı lazım?

herkese günaydıııınnn...
hafta sonu kimsecikler yoktu ajjj dışında nihayet çoğalmışız:)genelde kaynanaları çekiştirdik eğer geçmişi okumayanlar varsa
cinsiyetini öğrenen ve bebeğini görecek olanlara ne mutlu
ben de işala ayın 14 ünde görcem bebeişimi umarım bu sefer kendini gösterir.
bu arada hareketleri nasıl hissediosunuz benimki ya çok tembel ya da ben hissedemiorum????

gunaydiin kizlar nasilsiniz
ya ben birsey yiyemiyorum offffffffffff
neyse kizlar prensesimin adini karar veremiyorum yaaaaaaaaa:26::26:

canim ilk bebeginse hissetmemem gayet normal 2.3. gebelikde anneler erken hissediyor ama ilk gebelik 17-20 haftalar icinde hissettiriyorlar kendilerini.

kızlar ben ist anadolu yakasında bölge hastanesine gidiyorum,daha öncede aynı doktora gidiyodum memnundun bıraktım daha sonra aile doktorumuza gittim gebe kalınca,en son yine bölge hastanesine gittim ve buraya devam edicem nasip olursa gittiğimizde 15+5 dik ama 16+3 görünüyoruz ve şöyle bişey 3 lü test yapmıycam dedi ve bütün kemik organ yapısına tek tek baktı,el ayak parmaklarını tek tek ölçtü bel kemiğini detaylı inceledi nasıldı size anlatama böyle tesbih gibi sıra sıra kemikler vardı,cihazları zaten en son teknolojiydi galiba :) 3 lü dediğimiz olayı böyle yaptı yani ayın 23 ünde gidip kan vericem sadece o kadar şükürler olsun herşey yolunda,doğumuda burda yapıcam inş çok memnun kaldım yakın olan varsa tavsiye ederim.

gunaydiin kizlar nasilsiniz
ya ben birsey yiyemiyorum offffffffffff
neyse kizlar prensesimin adini karar veremiyorum yaaaaaaaaa:26::26:

o dert bende de var.hiç canım istemio hele sıcaklarda...ya sanırım bişi olmas bebişler bizi sömürür en fazla napalım olsun o kadar..onlar sağlıklı olsun da
isim konusunda bende de var o dert ama daha cinsiyeti belli olmadığı için rahatımm..sözlük almayı planlıorum ondan sonra da..

BENİM MİNİK BEBEKİMİN MİNİK ARKADAŞALRI VEEE ONLARIN ÇOK ÇOK TATLIŞ ANNELERİ GÜNAYDINN.... HEPİMİZ MUTLU GÜNLER GEÇİRİRİZ İNŞALLAH.

cnm ne zaman doğdum demiştin kadir gecesi mi? bu arada bende dün kayınvalidemle aramdaki tartışmada eşimin onun tarafını tutuğunu düşünmekle yanıldığı öğrendim. çünkü meğer annesinede kızmış. neden böyle davranıyorsun ben sizinle mi uğraşıcam diye. bilmem vicdansızlık mı olur ama bunu duymak beni rahatlattı. sonuçta eşinin yanında olduğunu bilmek güzel bişey.

Sumakcığım geceleri hep sen sonlandıryorsun bu kez a
Adı İsa yada İsmail..

Siz mışıl mışıl uyurken biz bebişimle sizi satırlarımızla ve masum kalbinizden öpüyoruz.
TATLI RÜYALAR...

oooo çokk sevindik cnm benim. aklımızda sende kalmıştı. bide mardinliciğimden güzel haberler aldık mı inşallah doğuma kadar bi daha sorun hiçbirimiz yaşamayız. oğluşun hayırlı olsun. ismiyle yaşasın ama benim seçimim ismailden yana. Rabbim analı bablı büyütsün cnm.

çok geçmiş olsun tekrardan iyi olmana sevindik. ya bu basur tam olarak nasıl belirti verir. benim afedersiniz makat kısmımda sanki bir ağrı var basınç var gibi. acaba basur mu oluyorum?

gözün aydın cnm umarım herşey yolunda gider ve sağlıcakla alırsın bebişini kucağına

kızlarrr kilo alan arkadaşlar kaçınca haftanızda kaç kilo aldınızzzzzzzzzzzzzz???????????????????????

arkadaşları da kızını öpüyor inşallah bu doktor iyi çıkar ben de benimkinden emin değilim pek konuşmuyor

saol canım.doktorun içime sinmesi önemli benimle bebğimle ilgilenmesini istiyorum.bu bebk benim için çok önemli.bi tane kayıp olunca insan ekstra ilgi bekliyo galiba.bakalım bu doktoru beğenecekmiyim bilmiyorum.beklediğim ilgiyi görürsem devam ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…