günaydın kızlarr
umarım herkes iyidir.. ben bomba gibiyim..
sonunda bebeğim kendini gösterdi.. kıpır kıpırdı..
dr KIZ dedi..
benim için cinsiyeti önemli değildi her ne olursa çok sevinecektim... asıl sevindim onu oynarken görmek.. çok güzeldi..
elini bacaklarını oynataıyordu....
194 gram olmuş...
bebeğimin eli ağzındaydı dr cinsiyetini söyledikten sonra elini birden aşağıya indirdi kapattı kendini... dr şaşırdı aaa ne yapıyor bu böyle dedi...
çok ama çok mutluyum..
bu arada dr 3lü test yapmıyormuş. 2li iyi çıkınca 3lüye gerek yok dedi.. 1 ay sonra gidecem sanrıım o zaman 4 lü yapacak...
günaydın kızlar bu gün çok mutluyum.hastane kontrolüm var.kızımı görücem.bıcırığım byümüşmü iyimi görücem.bu gün doktorumu değiştiriyorum.önceki doktorum pek ilgilenmiyodu.sorduğum herşeye olabilir diyip geçiştiriyodu.aynı hastanede başka bi doktora gidicem.sizlerde iyisinizdir inş.hepinizi öpüyorum.bebişlerinize kızımın selamı var.oda arkadaşlarını öpmüş
Günaydın kızlar;
Bugün bizim için çokkk önemli; çünkü doktor kontrolümüz var.
En son 3 hafta önce görmüştük minikleri şimdi iyice büyümüş olmalarını ve hepsinin sağlıklı olmasını diliyorum :)
Ense kalınlıklarımız ölçülecek, inşallah hepsinin iyi çıkar. Dualrınızı eksik etmeyin.
Sevgiler.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,
ben geldim... Kuş yuvaya döndü.. Güzel bir tatilden sonra rüya gibi 1 haftadan sonra bugün iş başı yaptık.. Aslında dün çok yoruldum çünkü kayınvalidemleri de taşıdık ... Ne kadar bişi yapmım desemde tatil dönüşü bavuldakileri yıka evi toparlar, yemek hazırla, git koli aç walla yoruldum...
Ben yokken neler oldu bilemiyorum daha geçmişe bakma şansım olmadı dilerim herkes ve minik bebişler iyidir... Tülay senin cinsiyet belli oldumu bir tek o aklımda kalmış sanırım:)
bu arada karnım artık bildiğiniz hamile karnı kıvamına geldi.. Benim sanırım iç karnım geniş ancak göbek olayından çıkıp hamile olduğum dışarıdan belli oluyor:)
kilo aldım 74 oldum..
günaydın bebeklerinin cinsiyetini öğrenenler bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alın bizde cumartesi 3lü testimizi verdik hafta sonu çıkacakmış sonuçlar Ankarada olan arkadaşlar ayrıntılı ultrasonda nereye gitmeyi düşünüyorsunuz?
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,
Ben geldim... Kuş yuvaya döndü.. Güzel bir tatilden sonra rüya gibi 1 haftadan sonra bugün iş başı yaptık.. Aslında dün çok yoruldum çünkü kayınvalidemleri de taşıdık ... Ne kadar bişi yapmım desemde tatil dönüşü bavuldakileri yıka evi toparlar, yemek hazırla, git koli aç walla yoruldum...
Ben yokken neler oldu bilemiyorum daha geçmişe bakma şansım olmadı dilerim herkes ve minik bebişler iyidir... Tülay senin cinsiyet belli oldumu bir tek o aklımda kalmış sanırım:)
Bu arada karnım artık bildiğiniz hamile karnı kıvamına geldi.. benim sanırım iç karnım geniş ancak göbek olayından çıkıp hamile olduğum dışarıdan belli oluyor:)
kilo aldım 74 oldum..
cnm ben mesa tobb etü ye gidiyorum orada yapıyorlar.. o yüzden ekstra bir yere gitmeyeceğimi sanıyorum
günaydın güzel anneler bugün çoooook güzel birgün dörtlü taramamın sonucu belli oldu ama doktora göstermedik bugün hem sonuçları gösterecez hemde sağlık ocağına gidip aşımızı olacaz onun dışında bir gelişme yok astımım tuttu hapşırıp duruyorum yaz gününde klimamı çarptı yoksa rüzgarların getirdiği tozlarmı bilemedim gitti
ücreti ne kadar acaba
cnm bu cumartesi 3 lü testim var.. istersen senin için sorarım..
herkese günaydıııınnn...
hafta sonu kimsecikler yoktu ajjj dışında nihayet çoğalmışız:)genelde kaynanaları çekiştirdik eğer geçmişi okumayanlar varsa
cinsiyetini öğrenen ve bebeğini görecek olanlara ne mutlu
ben de işala ayın 14 ünde görcem bebeişimi umarım bu sefer kendini gösterir.
bu arada hareketleri nasıl hissediosunuz benimki ya çok tembel ya da ben hissedemiorum????
gunaydiin kizlar nasilsiniz
ya ben birsey yiyemiyorum offffffffffff
neyse kizlar prensesimin adini karar veremiyorum yaaaaaaaaa:26::26:
hep kayınvalıdeler kayınpederler konusuluyor :)
kayınpederımle kaynanam ayrı..kayınpederımle uzagız halıyle ama yenı yenı konusuyoruz telde fılan ..bebek olunca o da
mesajlar atıyor Rabbım senı korusun kızım dıye..
oyle :)
Sumakcığım geceleri hep sen sonlandıryorsun bu kez a
Adı İsa yada İsmail..
Siz mışıl mışıl uyurken biz bebişimle sizi satırlarımızla ve masum kalbinizden öpüyoruz.
TATLI RÜYALAR...
günaydın annelerve tatlı bebikleri
dün öğlenden beri arada mola verip hep uyudum sonuç: öksürüğüm geçti ve kendimi çok daha iyi hissediyorum.
arka kısımları aynen duruyor, umarım ağdanın bir zararı olmaz, 5 ay sonra doğuma kaymak gibi gitmek var dayanıcaz artıkın
gunaydiin kizlar nasilsiniz
ya ben birsey yiyemiyorum offffffffffff
neyse kizlar prensesimin adini karar veremiyorum yaaaaaaaaa:26::26:
kızlar ben ist anadolu yakasında bölge hastanesine gidiyorum,daha öncede aynı doktora gidiyodum memnundun bıraktım daha sonra aile doktorumuza gittim gebe kalınca,en son yine bölge hastanesine gittim ve buraya devam edicem nasip olursa gittiğimizde 15+5 dik ama 16+3 görünüyoruz ve şöyle bişey 3 lü test yapmıycam dedi ve bütün kemik organ yapısına tek tek baktı,el ayak parmaklarını tek tek ölçtü bel kemiğini detaylı inceledi nasıldı size anlatama böyle tesbih gibi sıra sıra kemikler vardı,cihazları zaten en son teknolojiydi galiba :) 3 lü dediğimiz olayı böyle yaptı yani ayın 23 ünde gidip kan vericem sadece o kadar şükürler olsun herşey yolunda,doğumuda burda yapıcam inş çok memnun kaldım yakın olan varsa tavsiye ederim.
arkadaşları da kızını öpüyorinşallah bu doktor iyi çıkar ben de benimkinden emin değilim pek konuşmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?