kızlarrr kilo alan arkadaşlar kaçınca haftanızda kaç kilo aldınızzzzzzzzzzzzzz???????????????????????
ilk ben söleyim 21. haftaya gircem tam tamına 5 kilo aldımşuan 64 kiloyum Allah yardımcımız olsun:18:
kızlarrr kilo alan arkadaşlar kaçınca haftanızda kaç kilo aldınızzzzzzzzzzzzzz???????????????????????
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,
Ben geldim... Kuş yuvaya döndü.. Güzel bir tatilden sonra rüya gibi 1 haftadan sonra bugün iş başı yaptık.. Aslında dün çok yoruldum çünkü kayınvalidemleri de taşıdık ... Ne kadar bişi yapmım desemde tatil dönüşü bavuldakileri yıka evi toparlar, yemek hazırla, git koli aç walla yoruldum...
Ben yokken neler oldu bilemiyorum daha geçmişe bakma şansım olmadı dilerim herkes ve minik bebişler iyidir... Tülay senin cinsiyet belli oldumu bir tek o aklımda kalmış sanırım:)
Bu arada karnım artık bildiğiniz hamile karnı kıvamına geldi.. benim sanırım iç karnım geniş ancak göbek olayından çıkıp hamile olduğum dışarıdan belli oluyor:)
kilo aldım 74 oldum..
herkese günaydıııınnn...
hafta sonu kimsecikler yoktu ajjj dışında nihayet çoğalmışız:)genelde kaynanaları çekiştirdik eğer geçmişi okumayanlar varsa
cinsiyetini öğrenen ve bebeğini görecek olanlara ne mutlu
ben de işala ayın 14 ünde görcem bebeişimi umarım bu sefer kendini gösterir.
bu arada hareketleri nasıl hissediosunuz benimki ya çok tembel ya da ben hissedemiorum????
AMİNN CANIM İNŞ SAĞLIKLA KUCAKLARIMIZA ALMAK NASİP OLUR.. BENİM 17+3 GÜNDÜ DR GİTTİĞİMDE GÜNÜNDE GİDİYOR DEDİ.. DEMEKKİ BEBEĞİM YERİNE BEN KİLO ALIYORUM..
cnm çok sevindim
Tamamına edirsin rabbim hepimiz için
Ama senle aramızda hafta farkı var benm bebişle gramları aynı :26::26::26:193 gr da benmki:26::26::26:
sağol cnm hepimizin inş
SAĞOLL GÜZEL ARKADAŞIM... NE ÇABUK GEÇTİ O UMUTSUZ GÜNLERİMİZ DEĞİLMİ ŞİMDİ HİÇBİRİ AKLIMDA DEĞİL... O ÜZÜNTÜLER SEVİNÇLER GELİNCE UNUTULUYORMUŞ... İNŞ BİRLİKTE BÜYÜTECEZ CANIM ARKADAŞIM... KIZLARIMIZ HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN İNŞAŞŞAHHHcanımm arkadaşım...
hamile kalmadan önceki süreçlerimiz.. hamile kaldığımızı öğrendiğimiz andaki sevinçlerimiz.. ve bebeklerimizlu bfünlere gelişlerimiz geldi gözümün önüne...
sana söylemiştim en baştan beri.. ikimizinde kız bebişleri olcak diye
Rabbim sağlıkla doğmalarını nasip etsin...Kucağımıza sağ salim alalım canım arkadaşım...
Kocaman öpüyorum...
SEN BİRDE SOYADIMIZI BİLSEN.. neyse özelden yazayım burdan olmazcnm çok sevindim ismi de ne güzel bulmuşsunuz senle çok uyumlu harika olmuş Allah sağlıkla kucana almayı nasip etsin innnşşşşAllah
aminnnnnnnn canımm.. hepimizinkini inşallah...oo kızıma bir kızkardeş daha gelmiş Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin canım
canım 17+3 görünüyordu dr gittiğim gün. haftasına göre gidiyromuş.. valla sekreterine kız diye not al dedi ama kesin midir bilemem... yüzde ihtimaliyle konuşmadı... ama erkekte olsa hiç mi hiç fark etmez.. sağlıklı olsunda.. benim sevincim hareket etmesinden dolatı.. HARİKAYDIcanım kaçıncı hafta olduğunu söyledi doktor?kesin dedimi peki cinsiyeti için
SORMA CANIM HAVALARDAYDIM BEBEĞİMİ GÖRDÜM YAA HAREKET ETTİĞİNİ... ÇOK GÜZELDİ YAAgünaydın kızlarr
umarım herkes iyidir.. ben bomba gibiyim..
sonunda bebeğim kendini gösterdi.. kıpır kıpırdı..
dr KIZ dedi..
benim için cinsiyeti önemli değildi her ne olursa çok sevinecektim... asıl sevindim onu oynarken görmek.. çok güzeldi..
elini bacaklarını oynataıyordu....
194 gram olmuş...
bebeğimin eli ağzındaydı dr cinsiyetini söyledikten sonra elini birden aşağıya indirdi kapattı kendini... dr şaşırdı aaa ne yapıyor bu böyle dedi...
çok ama çok mutluyum..
bu arada dr 3lü test yapmıyormuş. 2li iyi çıkınca 3lüye gerek yok dedi.. 1 ay sonra gidecem sanrıım o zaman 4 lü yapacak...[/QUOTEcanım yaa.
insan doktordan dönünce hele ultrasonda görünce nçok mutlu oluyor değilmi hele birde sağlıklıysa.bizde doktordan çıkınca yemek yiyoruz falan insan kendinide çok değerli hissediyor ogünogün çok mutlu oluyor insan yaa
HEMDE NE KISKANÇLIK.. İNŞALLAH BABASINA BENZERMİŞ BEBEĞİM ANNESİNE BENZEMESİN MİŞŞŞ DİYOR.. BAŞIM BELADAN KURTULMAZ DİYOR... YANDIM BEN BU BABACIKLA YAAA....canim super haberler :) allah saglikla kucagina almayi nasibetsin. kizlar haftaya hareketli basladi :) esinin yaklasimina da bayildim. daha bu yasta bu ne kiskanclik yawwww :)
bende hisstmiyorum yaaaaa niye böle ki herkes hissediyo sanırım biz hariç kalbi atıyo onu elimle hissediyorum ama ya atar damarsa nası oluyo ki hisstmek hiç hissetmeyince((
evet canııııımmm belli oldu pipiyi gördük teyzesi yok yok ben göremedim de dr pipi diye bişey gösterdi eheheheheh erkekimiz geliyoçok sevindim tatilinin ii geçmesine ben bayramda gitcem öle görünüyo kaşa o zamanda inş bi sorun çıkmaz yaaa ben bu zamanlarda işte olcak kızmıydım yaaaaa
canım kızılayda bücürk falan var .hep klasik şeyler var ama arkadaşın dedigi gibi c&a dan aldım ben halada ordan alıyorum hem çok farklı hem çok uygun bulabilrsin.önceden next magazası vardı çok manyak bir magazaydı kıyafetleri ilginç nasılda hoştu ama ankamalla da idi geçen sene kapandı çok üzüldüm kapanmasına sonra c&a dadanmaya başladık.mothercare var ama çok aşır pahalılar bazen %75 indirim falna olması lazım ki ancak diğer magazalarla aynı fiyata gelsin .tavsiyeederim ama çok kaliteli şeyler oluyor.üff yaaaaaa
şimdi çarşıya çıktım kızılaya bikaç yere baktım ne doğru düzgün mağaza biliyorum ne de ne almam gerekli fiyatları nasıl olmalı onu biliyorum
ankarada olup da uygun ve kaliteli yer tarif edecek olan var mı :26: internetten bakınca heveslendim, bikaç yere gittim kafam karıştı sadece bir yerde bence kaliteli şeyler vardı onların da fiyatı kazık mı değil mi anlamadım biraz pahalı geldi işte.. üff yaaa...
ilk bebeğin se biraz 20 ye doğru tam hareketlerini hissedebilirsin canım.benim ikinci bebeğim ultrason gelişimine göre 17. haftanın içindeyim ben sırt üstü yatarken ve otururken hissediyorum .avucum kadar bir kütle oluyor o his oluşuyor sonra sağ ve sol taraflı gıdı gıdı yani o kütle kendini hissettiriyor bir de yan yattığımda hep sağımda kuzucanım görüntü olarak görmedim ama şu belimin yanalrı falan çok gerdiriyor bazen .
kakao kremi buldum onu sürüyorum.
göğsümde damarlar gördüm dün akşam.
kızlar 18 +5 oldum ama hala aman aman bi hareekt hissetmiyorum seğirme tarzı hissediyorum
canım anakucağı bende alacaktım ,sonrasında anakucakları kullanan arkadaşlar oturmaya başladıktan sonra bebekler kalkmak istiyormuş falan diye vazgeçmiştim ,zaten bebek olunca araçla pek çıkmam kışa denk geliyor dr falan giderken kucağımda götürürüm diye düşünmüştüm,havalar ısınıncada oturmaya başlar oto koltğu alırım demiştim.,arkadaşım ben sana veririm kullan ,oturmaya başlayınca oto koltuğu alırsın boşa masraf etme demişti o da evinde kullanmıştı ama otoya bağlanma imkanı varmış bir iki defa kullanmışlar arabada bakalım bende onu alıp kullanacağım .oturmaya başlayınca da kilosuna uygun oto koltuğu alırımarakadaşlar gurbetim diye bir arkadaş vardı,kendisine göre bir yöntem geliştirmiş cinsiyet belirleme için.bana çok enteresan geldi,forumda bebeğim kız mı erkek mi alanını incelerken karşılaştm.ben sat ımı verdim,bana da kız dedi.ama cinsiyetimiz kesinleşince istatistiğe ben de dahil oucam.bakalım tutacak mıofff ben cok meraklardayım böyle,gidivericem yine ultrasona .dün akşam da bebek mağazalarına baktık biraz eşimle , neler neler var...ehehehe biizm bütçe hapı yutcak bu gidişle ama napalım olduğu kadar..insan heves edio.
ama şu kesinki anakucagı az süre de kullanılcak olsa alınması lazımmış.ilk 6 ay arabada gitmesi için,hatta hastaneden cıkarken...ayrıca su anakucagını bebek arabasına monte edilebilen çeşitleri cok zekice..
bende bu hafta hissetmeye başladım ama emin olamadım tabi..bende hisstmiyorum yaaaaa niye böle ki herkes hissediyo sanırım biz hariç kalbi atıyo onu elimle hissediyorum ama ya atar damarsa nası oluyo ki hisstmek hiç hissetmeyince((
BENİM MİNİK BEBEKİMİN MİNİK ARKADAŞALRI VEEE ONLARIN ÇOK ÇOK TATLIŞ ANNELERİ GÜNAYDINN.... HEPİMİZ MUTLU GÜNLER GEÇİRİRİZ İNŞALLAH.
cnm ne zaman doğdum demiştin kadir gecesi mi? bu arada bende dün kayınvalidemle aramdaki tartışmada eşimin onun tarafını tutuğunu düşünmekle yanıldığı öğrendim. çünkü meğer annesinede kızmış. neden böyle davranıyorsun ben sizinle mi uğraşıcam diye. bilmem vicdansızlık mı olur ama bunu duymak beni rahatlattı. sonuçta eşinin yanında olduğunu bilmek güzel bişey.
tabi ki çok güzel bişey çok sevindim cnm
benim akıllılar c.tesi akşama kadar beni evde beklettiler akşama doğru geldiler geçmiş olsuna gelmişler 10 gün geçti üstünden artık ne geliyosunuz eşime de saydım tüm düşüncelerimi onların işi olduğundada ben 1 ay sonra gitcem geçmiş olsuna benden kimse bişey beklemesin dedim zaten kayınvalidem 2.gelinini köyden alcakmış zaten öle olur her boku yerler burda dedim(biz her boku yediğimizden değilde istersede öle anlasın farketmez) sonra evlenmeye gelince köyden alalım anne derler dedim ık mık tıkandı kayınvalidem... kocamla da konuşmuyoruz şimdi kayınvalidem 10 soru sormuş cevap vermemişim hiç hatırlamıyorum ama saçma sapan bişey sorduysa cvp verememiş olabilirim cuma bodruma gidiyolar bana diyo ki tvde ki gibi açık saçık görürmüyüs kızım bizde görürsün tabi dedim bodruma gidiyo karı mütahasıp takılıyo ne zorun var git başka yere o zaman amaaannn böle işte yine hatırlayıp sinirimi bozuyom kimseye bişey olmuyo tatile de gitcekler onu da takıyorum ben evde olcam annemle alışverişe falan çıkarız bebek için artık birsürü para harcıcam görsün gerzek kocamda hep onları savundu 10 gün yattım kimse gelmedi tam dışarı çıkcam hanım lutfetti
merhaba kızlar
bi süredir giremedim foruma
geçmişi okumam pek mümkün değil çok birikmiş
umarım herkes iyidir :))
canım kızılayda bücürk falan var .hep klasik şeyler var ama arkadaşın dedigi gibi c&a dan aldım ben halada ordan alıyorum hem çok farklı hem çok uygun bulabilrsin.önceden next magazası vardı çok manyak bir magazaydı kıyafetleri ilginç nasılda hoştu ama ankamalla da idi geçen sene kapandı çok üzüldüm kapanmasına sonra c&a dadanmaya başladık.mothercare var ama çok aşır pahalılar bazen %75 indirim falna olması lazım ki ancak diğer magazalarla aynı fiyata gelsin .tavsiyeederim ama çok kaliteli şeyler oluyor.
çok geçmiş olsun tekrardan iyi olmana sevindik. ya bu basur tam olarak nasıl belirti verir. benim afedersiniz makat kısmımda sanki bir ağrı var basınç var gibi. acaba basur mu oluyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?