2011 Aralık Anneleri

herkeslere merhabaaa...nasılsınz benim hamiş arkadaşlarım?? umarım herkes ve bebekleri çoook iyidir...biz iyiyiz çok şükür,,eşim kayınvalidemlere gitti.sabırsızlıkla dönmesini bekliyorum,yol uzak diye beni götürmedi saolsun :)) önceki sayfada gördüm de sormak istedim bnde pek hissedemiyorum bebişin hareketlerini,,arada nerde olduğunu değişik bi şekilde hissettiriyo o kadara..normalmidir sizce??ne zaman tepikliicek yaw

evet canııııımmm belli oldu pipiyi gördük teyzesi yok yok ben göremedim de dr pipi diye bişey gösterdi eheheheheh erkekimiz geliyo çok sevindim tatilinin ii geçmesine ben bayramda gitcem öle görünüyo kaşa o zamanda inş bi sorun çıkmaz yaaa ben bu zamanlarda işte olcak kızmıydım yaaaaa

yaa ben geçmişi okuyamayınca patır patır duyulan cinsiyetleri de kaçırmışım ...Demetcim hayırlı olsun kızçen inşallah...tülaycım senin de oğluşun..hayırlı ewlatlar olsunlar inşallah...

Son düzenleme:

bende hisstmiyorum yaaaaa niye böle ki herkes hissediyo sanırım biz hariç kalbi atıyo onu elimle hissediyorum ama ya atar damarsa nası oluyo ki hisstmek hiç hissetmeyince((

cnm çok sevindim
Tamamına edirsin rabbim hepimiz için
Ama senle aramızda hafta farkı var benm bebişle gramları aynı :26::26::26:193 gr da benmki:26::26::26:

sağol cnm hepimizin inş
AMİNN CANIM İNŞ SAĞLIKLA KUCAKLARIMIZA ALMAK NASİP OLUR.. BENİM 17+3 GÜNDÜ DR GİTTİĞİMDE GÜNÜNDE GİDİYOR DEDİ.. DEMEKKİ BEBEĞİM YERİNE BEN KİLO ALIYORUM..

SAĞOLL GÜZEL ARKADAŞIM... NE ÇABUK GEÇTİ O UMUTSUZ GÜNLERİMİZ DEĞİLMİ ŞİMDİ HİÇBİRİ AKLIMDA DEĞİL... O ÜZÜNTÜLER SEVİNÇLER GELİNCE UNUTULUYORMUŞ... İNŞ BİRLİKTE BÜYÜTECEZ CANIM ARKADAŞIM... KIZLARIMIZ HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN İNŞAŞŞAHHH

cnm çok sevindim ismi de ne güzel bulmuşsunuz senle çok uyumlu harika olmuş Allah sağlıkla kucana almayı nasip etsin innnşşşşAllah
SEN BİRDE SOYADIMIZI BİLSEN.. neyse özelden yazayım burdan olmaz
oo kızıma bir kızkardeş daha gelmiş Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin canım
aminnnnnnnn canımm.. hepimizinkini inşallah...
canım kaçıncı hafta olduğunu söyledi doktor?kesin dedimi peki cinsiyeti için
canım 17+3 görünüyordu dr gittiğim gün. haftasına göre gidiyromuş.. valla sekreterine kız diye not al dedi ama kesin midir bilemem... yüzde ihtimaliyle konuşmadı... ama erkekte olsa hiç mi hiç fark etmez.. sağlıklı olsunda.. benim sevincim hareket etmesinden dolatı.. HARİKAYDI

bende hisstmiyorum yaaaaa niye böle ki herkes hissediyo sanırım biz hariç kalbi atıyo onu elimle hissediyorum ama ya atar damarsa nası oluyo ki hisstmek hiç hissetmeyince((

ayy sorma yaa üstüne yatıorum böle titreşim oluo bazen ama bebek mi gaz mı belemiorumm4.ayın sonlarında hissedilir genelde diolar ama maaşallah diyelim hissedenlere

canım çok sevindim gözümüz aydın.. Hayırlı evlatlar olarak sağlıkla gelsinler hepimize inş...

Walla cnm ben son 3 gün antalyaya geçtim ondan önce marmaris göcek fethiye yaptım hava çok güzeldi.. hiç bunalmadım terlemedim üşümedim... Marmariste deniz soğuktu diğer yerler güzeldi. ama Antalya fecii durumda 45 derece ile döndük antalyadan.. Gideceksen mümkün mertebe geç git derim ben dayanılacak gibi değil cnm..

canım kızılayda bücürk falan var .hep klasik şeyler var ama arkadaşın dedigi gibi c&a dan aldım ben halada ordan alıyorum hem çok farklı hem çok uygun bulabilrsin.önceden next magazası vardı çok manyak bir magazaydı kıyafetleri ilginç nasılda hoştu ama ankamalla da idi geçen sene kapandı çok üzüldüm kapanmasına sonra c&a dadanmaya başladık.mothercare var ama çok aşır pahalılar bazen %75 indirim falna olması lazım ki ancak diğer magazalarla aynı fiyata gelsin .tavsiyeederim ama çok kaliteli şeyler oluyor.
ilk bebeğin se biraz 20 ye doğru tam hareketlerini hissedebilirsin canım.benim ikinci bebeğim ultrason gelişimine göre 17. haftanın içindeyim ben sırt üstü yatarken ve otururken hissediyorum .avucum kadar bir kütle oluyor o his oluşuyor sonra sağ ve sol taraflı gıdı gıdı yani o kütle kendini hissettiriyor bir de yan yattığımda hep sağımda kuzu seğirme değil ,segirme hissinin olduğu yerde bir agırlık hissin oluşuyorsa el kadar birşey o bebektir işte.ama ilk bebişte bir iki haftaya kadar hissedersin inşallah

canım anakucağı bende alacaktım ,sonrasında anakucakları kullanan arkadaşlar oturmaya başladıktan sonra bebekler kalkmak istiyormuş falan diye vazgeçmiştim ,zaten bebek olunca araçla pek çıkmam kışa denk geliyor dr falan giderken kucağımda götürürüm diye düşünmüştüm,havalar ısınıncada oturmaya başlar oto koltğu alırım demiştim.,arkadaşım ben sana veririm kullan ,oturmaya başlayınca oto koltuğu alırsın boşa masraf etme demişti o da evinde kullanmıştı ama otoya bağlanma imkanı varmış bir iki defa kullanmışlar arabada bakalım bende onu alıp kullanacağım .oturmaya başlayınca da kilosuna uygun oto koltuğu alırım

bende bu hafta hissetmeye başladım ama emin olamadım tabi..
Nasıl birşey biliyromusun arada oluyor balık tutarsın elinden kayarya bir anlık blup diye bişey benim hissettiğim...

kızlarrr kilo alan arkadaşlar kaçınca haftanızda kaç kilo aldınızzzzzzzzzzzzzz???????????????????????

canım ben de 17.haftayım 4 kilo aldım 54'üm şu an. 60-62 de kalsam iyi olur ama daha fazla alırım galiba...

Bu arada ben de hissediyorum bebişi. Hatta benim oğlan baya hareketli hareketlerini bile hissediyorum,çok güzel bi duygu

merhaba kızlar

bi süredir giremedim foruma
geçmişi okumam pek mümkün değil çok birikmiş
umarım herkes iyidir :))

ilk fırsatta ankamall'de c&a'ya bakıcam canım hem başka mağazalar da vardır onlara da bakarım sağol

çok geçmiş olsun tekrardan iyi olmana sevindik. ya bu basur tam olarak nasıl belirti verir. benim afedersiniz makat kısmımda sanki bir ağrı var basınç var gibi. acaba basur mu oluyorum?

canım en önemli nedeni uzun süren kabızlık. kabız olmamaya çalış bol bol su iç. sonra tuvalette ıkınırken basur oluşuyor işte, bazen kanıyor, bir süre sonra da meme gibi bişey oluşuyor, çok sıkıntılı üzerine bile oturamıyosun. inşallah olmazsın dikkat et.

kızlarrrr nslsınızz bakalım iştyerimdeki bilgisayarım da problem var o yüzden giremiyorummm cok sıkılıyorumm yawwwwwDDDDd herkess ii galiba şöyle bi baktım arkadasın pc den giriyorummmm ben ve oglumda cok iiyizzz maşşalhhh kıpırr kıpırr süreklii artık hissediyorumm bayaa biii cnmm o bnm cnmmmmm DDD hepinizii öptt kibb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…