canım en önemli nedeni uzun süren kabızlık. kabız olmamaya çalış bol bol su iç. sonra tuvalette ıkınırken basur oluşuyor işte, bazen kanıyor, bir süre sonra da meme gibi bişey oluşuyor, çok sıkıntılı üzerine bile oturamıyosun. inşallah olmazsın dikkat et.
iyiyiz cnm bizde bi sıkıntı yok,sen nasılsın yada siz nasılsınız
ayyyyyyyyy adasim desene iki demettede 2prensses isim dusundunmu....adaşım kızına kız arkadaş geliyooo ve bende hala hiç bişey yiyemiyorumkarpuz dışında
canim ben 4 aya kadar kg almadim ama 2 hafta annemin yanina gittim 3kg aldim.kızlarrr kilo alan arkadaşlar kaçınca haftanızda kaç kilo aldınızzzzzzzzzzzzzz???????????????????????
ayyyyyyyyy adasim desene iki demettede 2prensses isim dusundunmu....
canim ben 4 aya kadar kg almadim ama 2 hafta annemin yanina gittim 3kg aldim.
Kızlar biz çıkıyoruz oğluşla Anneannemizle bebişe ve bana birşeyler bakıcaz artık pantolonlar sıkıyo rahatsız ediyo oğluşumda rahatsız olmasın :) öpüyorum hepinizi kendiinize iyi bakın
üç isim de güzel. kaynım bizde kalıyor bu aralar. o da irem olsun dedi eşim istemiyor. betül ya da beyza diyor ama onlar da benim hoşuma gitmiyor. biz 2 isim koyacağız. biri klasik biri modern olsun diyoruz. birbiri ile de uyumlu olsun ki birlikte söylensin diyoruz. oğlumun adı yusuf emir. ve hep iki ismi de kullandık . çok da seviyoruz ismini. bu arada bizde şöyle bi durum da var 1 isim baba koydu 1 isim ben koydum. 2. bebekte de aynısı olcak. tabi onun koyacağı ismi beğenmezsem koymuyoruz. benim koyacağım ismi o beğenmezse yine eliyoruz. ayyyyyyyyy çok isim muhabbeti yaptım ama yok ortada bişi:)
sokmam ben mutfağıma kimseyi yaaaa alsın kocam bişeyler getirsin bi bakıyım neyle gelcekler de ona göre olmadı git al bişeyler dicem otursun yesinler
çevremdekiler erkek istiyolarmış.benim iin sağlıklı ve hayırlı bi evlat olsunda bana yeter.soranlara kıza benziyo diyorum.aaa kızmıymış,ehh hayırlısı diyolar.etrafta çocuk sahibi olmak için uğraşan o kadar çok insan varki.ben insanları anlayamıyorum.ben şükrediyorum.allahım bana iki evladıda nasip etti diye.kimse sevinmeyince sevincim kursağımda kaldı yaa:84:ben isim arıyorum.belki yanlış görmüştür erkektir diyolar yaa.bu hafta başka bi doktora gidip tekrar sorucam.göbeğim sivri oldu.millet erkek diyip duruyo.benimde kafam karıştı:44:
amin canım.etrafımdan kimseden olumlu tepki alamayınca ben de ister istemez üzülüyorum.allah eli ayağı düzgün,sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun inş.
selam kızlar..
sık sık girmiyorum topiğe .. yetişemiyorum da hızınıza :) umarım herkes iyidir,
biz bugün özele keyfi ziyarete gittik
adete göre 15+1, ultrasona göre 16+4 ölçtü doktorumuz..
sırf babişimiz de görsün diye onunla gittim.. (adam bazen ruhsuz gibime geliyor.. bebek konusunda ya tepkisini göstermiyor zavallım.. ya da ben anlamıyorum)
doktorumuz da bakarken... dedi ki göstererek.. şimdi bu bacak, bu da bacaksa.. aradaki çıkıntı ne acaba (bize bilmece gibi soruyor)
tabi büyük ekran biraz uzak bana ama eşim tam önünde.. o da neye bakıcanı anlayamadıirkeeeek dedim
eşim de ben göremedim diyor.. kadın yakınlaştırdı görüntüyü dondurdu anlatıyor neyin ne olduğunu :)
eşim nedense kuku görecek diye bekliyordu.. 3 ablasının 2şer kızı var... kayınımınki erkek oldu ama.. onu da eltimin iki abisi var diye yorumluyor kendisince kocacığım.. e bizde 2 kızkardeş olunca.. kız olur diye düşünmüş adamcağız..
diyor ki doktora kesin mi erkek olduğu.. kadın da %90 dedi :)
16+4 olunca da 3lü taramamızı yapalım bugün istersen dedi.. kan verdim 3 gün sonra sonuçlarını öğrenmek için ararım..
ve bu da 171 gramlık paşamızz :) vidyo çekiminden 1 kare yakalayıp paylaşayım dedim.. pek rahat durmuyordu da
Eki Görüntüle 221870
ben de 5 kilo almışım. belki çok ayıplicaksınız ama iki gündür akşam yemeği yemedim. özellikle denemek için. öğlen yemeklerimi yedim, akşam da meyve falan geçiştirip yattım (meyveleri de yarım porsiyon falan yemişimdir, çünkü o da kilo yapıyo). inanın o iki günde bile yarım kilo almışım. artık aldığım kiloların yediklerimden olmadığını düşünüyorum. çünkü abur cubur hiçbişey yemiyorum. bütün öğünlerimi azalttım, sabah kahvaltı hariç ekmek bile yemiyorum. sonuç 5 kilo. 54'tüm, 59 olmuşum. kızıma canım feda ama daha şimdiden böle kilo almak beni çok korkutuyo. galiba vücudum her türlü olasılığa karşın, ne yiyosam depoluyo gibime geliyo. hani bebek de var, ben boyuna depolayaym diyor. ben başka anlam veremedim valla.:26::26::26::26::26::26:
herkese merhaba, ben daimi takip edemiyorum, ama ara ara girip okuyorum bir aralık annesi olarak (nasıpse sağlıkla hepimize nasip eederse inşallah tanrı)
5. ayımıza girdik, aranızda benimle aynı sorunu yaşayan varmı bilmiyorum ama benim sorunum ayak ve ellerimde şişmeler var, hafta içi özellikle çalışıyorum, gerçi masa başı işim ama oturmaktanmıdır bilmiyorum balon gibi oluyor ayaklarım özellikle, artık sadece işe giderken ayakkabı giyiyorum iş yerinde çıkarıp terlik giyiyorum , bu hafta elimde de şişmeler oldu, hafta sonu iki günde anca iniyor şişler, benzer sorunlar yaşayan, bir çözüm bilen varmı aranızda...?
Hmm buna da bayildim. Ama ben örguden fazla anlamambi goblen yapiyorum bi de arada tig isi o kadar. Yani bu patikte annemin ellerinden öpecek
CANIM cok guzel benimki karisik ya kiraz olacak ama ikinci ismini karar veremiyorum dibami yoksa ebrarnazmi olsun karar veremedik heran degisedebilir.cnm sare nur ağırlıklı olmakla beraber tebessüm düşünüyoruz :)) sen düşündün mü
slm arkadaşlar..bişi sorcam geçen doktora gıttım muayne olmaya kramp falan oluyormu dedı olmuyor dedım ama yınede ılaç yazmıç magnom diye bişi kullanan
varmı aranızda.. kasılma kramp falan yok kullanmasammıkı acaba...akşama arıycam doktoruda yınede sızlere bi soruyum dedım
goblen neki?:97:
CANIM cok guzel benimki karisik ya kiraz olacak ama ikinci ismini karar veremiyorum dibami yoksa ebrarnazmi olsun karar veremedik heran degisedebilir.
kasilman yoksa icme cunku magnezyum vermis dr sana bugun bacaklarima felaket krampf girdi hala agrilarini tasiyorum wallla canim senin oglunmu olucak erkek gebelikleri cok rahat geciyor cunku...
slm anneler ve tatlı bebişleri umarım herkes iyidir
çok gergin ve asabiyim umarım benim sinirlenmemden etkilenmez kızım
antalyada yaşıyoruz diye insanların evimi pansiyona çevirmesine uyuz oluyorum üstelik hamile olduğumu düşünmeden emri vaki yapmalarına da sinirleniyorum. Kimseye hayır diyemediğim için kendime de kızıyorum.Kimseye hayır diyemediği için eşime de kızıyorum.
Misafirlerim gezerken ben yemek yapmaya gidiyorum
al benden de o kadar cnm..gerçi biz şubatta ewlendik ve çok aşırı gelen olmadı.ama gelen denizine gidio kumları toplayıp gelio.yemek bekliolar bide.bana kayınvalidemler yaptı.yemek fln yapmadım öle...bi de kayınvalde dio ki" kum geldi süpürülmesi lazım" madem öle kalk süpür demi.eşim yaptı zaten o aralar rahatsızdım.yine de sakin olmaya ççalış ama insanın elinde değil..seni anlayabiliorum
slm anneler ve tatlı bebişleri umarım herkes iyidir
çok gergin ve asabiyim umarım benim sinirlenmemden etkilenmez kızım
antalyada yaşıyoruz diye insanların evimi pansiyona çevirmesine uyuz oluyorum üstelik hamile olduğumu düşünmeden emri vaki yapmalarına da sinirleniyorum. Kimseye hayır diyemediğim için kendime de kızıyorum.Kimseye hayır diyemediği için eşime de kızıyorum.
Misafirlerim gezerken ben yemek yapmaya gidiyorum
Merhaba canım,iyiyiz bizler. Çok zordur bu durum,bi de hamilesin...Canını sıkmamaya çalış. Eşinden destek iste ena zından yardımcı olsun sana...misafir Yemekleri falan da yapıp yorma fazla kendini. Kendine yapıyor gibi yap ne bulurlarsa yesinler. Çok mu kalıcaklar?
ayy canım ne zaman gideceklerini bilmiyorum valla hiç gitmeyeceklermiş gibi duruyorlar. Eşim çalışıyor izni perşembe günü başlıyor.Perşembe biz eşimle tatile çıkmayı planlıyorduk ama şimdi napacaz bilemiyorum.
Ne fikirsiz insanlar var yaa,bi de uzun kalıyorlar bari 1 hafta falan gelin gidin...Allah yardımcın olsun canım ama dediğim gibi kalacakalrsa da eğer çok yorma kendini...Sanki otel hayret bir şey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?