2011 Aralık Anneleri

ben de çok fenaydm,tek etkili olan activia oldu,hergün 1 tane yiyorum,demir ilacını bıraktığımda düzeldi ama ilacı alınca activia yemek zorunda kalıyom,kabız olmaktn iyidir napaym

ya kızlar seplem geldi,su40 burdaydı bugün ama geçen haftadan beri uscu yok :26::26::26:tatile filan gitttide benmi kaçırdım bilen varmı :26:

adaşım kızına kız arkadaş geliyooo ve bende hala hiç bişey yiyemiyorum karpuz dışında
ayyyyyyyyy adasim desene iki demettede 2prensses isim dusundunmu....
kızlarrr kilo alan arkadaşlar kaçınca haftanızda kaç kilo aldınızzzzzzzzzzzzzz???????????????????????
canim ben 4 aya kadar kg almadim ama 2 hafta annemin yanina gittim 3kg aldim.

Kızlar biz çıkıyoruz oğluşla Anneannemizle bebişe ve bana birşeyler bakıcaz artık pantolonlar sıkıyo rahatsız ediyo oğluşumda rahatsız olmasın :) öpüyorum hepinizi kendiinize iyi bakın

evet bu akşam bende 2i hamiş pant. alıcam nasip olursa. bu arada cuma günü sana saydığım baftasonu işlerimin hiçbirini yapamadım. c.tesi çanakkaleye gittik akrabalar çağırdı. pazar öğlen 3 te yola çıktık normlade 3 saat süren yol trafikten dolayı 8 saat sürdü. tabii ben perişan. arada eşimduruyor arkada yatıyorum, olmuyor ön koltuğu yatırıyorum bide yollar çakır, çukur karnıma bir sancı girdi dedim herhalde o kadar çukur ve yolculuk bebişim gidiyor. ödümüz koptu. neyseki şimdi iyiyim. bu sayede ramazan bayramında rizeye gitme programını da iptal ettim ben 8 saate dayanamadım 14-15 saate kesin dayanamam. bi tarafıma oturuyorum bir süre sonra orası ağrıyor öbür tarafa hiçç rahat edemedim hiç. uzun yolların ben kendime, eşinde bana yasakladı.
Not: evim kirli, ütüm pis duruyor.

geçen bir arkadaş zeynep duru demişti. senin dediğin gibi bir klasik bir modern isim. bende oğluşuma bulamıyorum dsanki hiçbir isism yeterince güzel değil.

sokmam ben mutfağıma kimseyi yaaaa alsın kocam bişeyler getirsin bi bakıyım neyle gelcekler de ona göre olmadı git al bişeyler dicem otursun yesinler

yaa ben sizin işten bişey anlamıyorum. adam seninle evli anasıyla-basıyla tatile niye gidiyor. niye evlendiki o vakit.

slm arkadaşlar..bişi sorcam geçen doktora gıttım muayne olmaya kramp falan oluyormu dedı olmuyor dedım ama yınede ılaç yazmıç magnom diye bişi kullanan
varmı aranızda.. kasılma kramp falan yok kullanmasammıkı acaba...akşama arıycam doktoruda yınede sızlere bi soruyum dedım

sen sıkma canını cahiller her devirde varlar sanırım.

hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah.

birde hamişlikte vucut doğumdan sonra emzirme dönenie herhangi bir kıtlığa karşı şimdiden kilo alıyormuş. bande çokkkkkkk aldım ama hiç sormayın söyleyemem.

bennnn varım. resmen duba gibi oldum. ayaklarım, ellerim tüm vucudum şişti. küçük el parmağım baş parmağım kadar oldu ve eskiden 36-37 giydiğim ayağıma yeni aldığım 39 olmayınca eşimin 43 nolu terliklerini giyiyorum.

Hmm buna da bayildim. Ama ben örguden fazla anlamam bi goblen yapiyorum bi de arada tig isi o kadar. Yani bu patikte annemin ellerinden öpecek

goblen neki?:97:

cnm sare nur ağırlıklı olmakla beraber tebessüm düşünüyoruz :)) sen düşündün mü
CANIM cok guzel benimki karisik ya kiraz olacak ama ikinci ismini karar veremiyorum dibami yoksa ebrarnazmi olsun karar veremedik heran degisedebilir.

kasilman yoksa icme cunku magnezyum vermis dr sana bugun bacaklarima felaket krampf girdi hala agrilarini tasiyorum wallla canim senin oglunmu olucak erkek gebelikleri cok rahat geciyor cunku...

slm anneler ve tatlı bebişleri umarım herkes iyidir
çok gergin ve asabiyim umarım benim sinirlenmemden etkilenmez kızım
antalyada yaşıyoruz diye insanların evimi pansiyona çevirmesine uyuz oluyorum üstelik hamile olduğumu düşünmeden emri vaki yapmalarına da sinirleniyorum. Kimseye hayır diyemediğim için kendime de kızıyorum.Kimseye hayır diyemediği için eşime de kızıyorum.
Misafirlerim gezerken ben yemek yapmaya gidiyorum

erkekk olucak canım..acaba dedım onlem amaçlımı yazdıkı

bennnn varım. resmen duba gibi oldum. ayaklarım, ellerim tüm vucudum şişti. küçük el parmağım baş parmağım kadar oldu ve eskiden 36-37 giydiğim ayağıma yeni aldığım 39 olmayınca eşimin 43 nolu terliklerini giyiyorum.

canım benim sadece ayaklarım şişti,ama çok fazla değil senin dediğin gibi,arada yürüyorum,ayaklarımı yükseğe kaldırıyom geçiyo, tsh yi ölçtürdünmü yükselmiş olmasın,ben 2 hafta önce ölçtürmüştüm,2.4 tü,benim hamilelik öncesi 1-2 saatlik yola çıksam ayaklarım şişiyodu,kılcar damarlar var bacağımda,kalp damar cerrahisine gittim röntgen çekildi hiçbişey çıkmadı,tsh yüksek çıkınca dr. um başının dönmesi de,kilo alman,kabızlık çekmen,ayaklarının şişmesi troitin az çalışmasından dedi,demirim bile artmıyodu o kadar ilaç içmeme rağmen,şimdi 1 aydır içiyom hemoglobin değerim normal çıktı,belki troit ilacını arttırman gerekebilir,hamilelikte hızlı kilo alma,kabızlık,el ayaklarda belirgin şişlik varsa tsh yi ölçtürün diyo nette

al benden de o kadar cnm..gerçi biz şubatta ewlendik ve çok aşırı gelen olmadı.ama gelen denizine gidio kumları toplayıp gelio.yemek bekliolar bide.bana kayınvalidemler yaptı.yemek fln yapmadım öle...bi de kayınvalde dio ki" kum geldi süpürülmesi lazım" madem öle kalk süpür demi.eşim yaptı zaten o aralar rahatsızdım.yine de sakin olmaya ççalış ama insanın elinde değil..seni anlayabiliorum

ahhh hele o kum deniz pisliği hiç sorma ya.Üstelik ben geçen sene yaklaşık 15 kişi ağırladım 20 gün boyunca eşimin iznini misafir ağırlayarak geçirdik.Bu sene yine geldi misafirler, artık alıştılar herhalde ya. kışın kimse sormaz yaz geldi mi kıymete bineriz bu ne yaaa valla sinirimden ağlıyorum habire

Merhaba canım,iyiyiz bizler. Çok zordur bu durum,bi de hamilesin...Canını sıkmamaya çalış. Eşinden destek iste ena zından yardımcı olsun sana...misafir Yemekleri falan da yapıp yorma fazla kendini. Kendine yapıyor gibi yap ne bulurlarsa yesinler. Çok mu kalıcaklar?

ayy canım ne zaman gideceklerini bilmiyorum valla hiç gitmeyeceklermiş gibi duruyorlar. Eşim çalışıyor izni perşembe günü başlıyor.Perşembe biz eşimle tatile çıkmayı planlıyorduk ama şimdi napacaz bilemiyorum.

Ne fikirsiz insanlar var yaa,bi de uzun kalıyorlar bari 1 hafta falan gelin gidin...Allah yardımcın olsun canım ama dediğim gibi kalacakalrsa da eğer çok yorma kendini...Sanki otel hayret bir şey...

Ne fikirsiz insanlar var yaa,bi de uzun kalıyorlar bari 1 hafta falan gelin gidin...Allah yardımcın olsun canım ama dediğim gibi kalacakalrsa da eğer çok yorma kendini...Sanki otel hayret bir şey...

maalesef canım bazı insanlar kendi rahatlarını düşünmekten etrafındakileri rahatsız edip etmediklerini bile farketmiyorlar. Neyse içimi dökmüş oldum rahatladım teşekkürler beni dinlediğin için. Kimseye bişey söylemeyince daha da kötü oluyor insan. Gidip biraz yemek yapayım ne kadar kızsam da misafir işte. Bişeyler yapmak lazım.Ara ara gelip içimi dökerim artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…