- 22 Kasım 2010
- 1.767
- 1.726
- 133
evet bu akşam bende 2i hamiş pant. alıcam nasip olursa. bu arada cuma günü sana saydığım baftasonu işlerimin hiçbirini yapamadım. c.tesi çanakkaleye gittik akrabalar çağırdı. pazar öğlen 3 te yola çıktık normlade 3 saat süren yol trafikten dolayı 8 saat sürdü. tabii ben perişan. arada eşimduruyor arkada yatıyorum, olmuyor ön koltuğu yatırıyorum bide yollar çakır, çukur karnıma bir sancı girdi dedim herhalde o kadar çukur ve yolculuk bebişim gidiyor. ödümüz koptu. neyseki şimdi iyiyim. bu sayede ramazan bayramında rizeye gitme programını da iptal ettim ben 8 saate dayanamadım 14-15 saate kesin dayanamam. bi tarafıma oturuyorum bir süre sonra orası ağrıyor öbür tarafa hiçç rahat edemedim hiç. uzun yolların ben kendime, eşinde bana yasakladı.
Not: evim kirli, ütüm pis duruyor.
geçen bir arkadaş zeynep duru demişti. senin dediğin gibi bir klasik bir modern isim. bende oğluşuma bulamıyorum dsanki hiçbir isism yeterince güzel değil.
yaa ben sizin işten bişey anlamıyorum. adam seninle evli anasıyla-basıyla tatile niye gidiyor. niye evlendiki o vakit.
ben 18.haftayı doldurmak üzreyim ve 3 kilo aldım
ben 54 le başlamıştım.18 hafta 57-58 4 kilo . ama ben çok da yedim . yiyincede hemen rahat kilo alırım.hamile olmasamda bu yemeye alırdım okilolarıen çok benmi almışım kiloyu
BEN 53 KİLOYLA HAMİLE KALDIM ALDIĞIM SADECE 1 KİLO 4,5 AYDA ODA SADECE
daha birine bakamıyorsun 2. bebek senin neyine. sen çalışan bi kadınsın sürekli çocuk mu doğuracaksın.... daha da saydı. şimdi hiç bebek muhabbeti yapmıyoruz annemle. çok kırıldım ama şoktan öle söledi diye düşünüyorum. beklemediği bi zamandı herhalde. yeni ev aldık borç var oğlum sık hastalanıyor. kadın beni düşünüyor nasıl baş edeceğim bunlarla diye ama yine de yaklaşımı çok kötüydü. hala da sormaz kızım hamileliğin nasoıl gidiyor miden bulanıyor mu zorlanıyor musun sıcaklarda demez. içten içe kırılıyorum ama ne yapabilitrim annem....
birazda adaletsiziz galiba bunları kayınvalidemiz dese topa tutarız hele kocamıza annesine niye şöyle demedi böyle demedi diye kızarız. ama mevzu bizim annemiz olunca aslında aynı kocamız gibi susarız neyapalım annem deriz. ne yaman çelişki.
günaydın kızlarr
umarım herkes iyidir.. ben bomba gibiyim..
sonunda bebeğim kendini gösterdi.. kıpır kıpırdı..
dr KIZ dedi..
benim için cinsiyeti önemli değildi her ne olursa çok sevinecektim... asıl sevindim onu oynarken görmek.. çok güzeldi..
elini bacaklarını oynataıyordu....
194 gram olmuş...
bebeğimin eli ağzındaydı dr cinsiyetini söyledikten sonra elini birden aşağıya indirdi kapattı kendini... dr şaşırdı aaa ne yapıyor bu böyle dedi...
çok ama çok mutluyum..
bu arada dr 3lü test yapmıyormuş. 2li iyi çıkınca 3lüye gerek yok dedi.. 1 ay sonra gidecem sanrıım o zaman 4 lü yapacak...
ooo hayırlı olsun içimede kız doğuyordu. babmız bu kadar kıskançsa benim oğlanı senden uzak tutayım ne olur ne olmaz. bide kendisine benzesin diyor.kızın kısmetini kapatıcak ayol erkeğe benzer mi kız.
çok teşekkür ederim canım.. bir bilene sormakta fayda var her zaman:))))
BEN 53 KİLOYLA HAMİLE KALDIM ALDIĞIM SADECE 1 KİLO 4,5 AYDA ODA SADECE
kızlar ben ist anadolu yakasında bölge hastanesine gidiyorum,daha öncede aynı doktora gidiyodum memnundun bıraktım daha sonra aile doktorumuza gittim gebe kalınca,en son yine bölge hastanesine gittim ve buraya devam edicem nasip olursa gittiğimizde 15+5 dik ama 16+3 görünüyoruz ve şöyle bişey 3 lü test yapmıycam dedi ve bütün kemik organ yapısına tek tek baktı,el ayak parmaklarını tek tek ölçtü bel kemiğini detaylı inceledi nasıldı size anlatama böyle tesbih gibi sıra sıra kemikler vardı,cihazları zaten en son teknolojiydi galiba :) 3 lü dediğimiz olayı böyle yaptı yani ayın 23 ünde gidip kan vericem sadece o kadar şükürler olsun herşey yolunda,doğumuda burda yapıcam inş çok memnun kaldım yakın olan varsa tavsiye ederim.
slm arkadaşlar..bişi sorcam geçen doktora gıttım muayne olmaya kramp falan oluyormu dedı olmuyor dedım ama yınede ılaç yazmıç magnom diye bişi kullanan
varmı aranızda.. kasılma kramp falan yok kullanmasammıkı acaba...akşama arıycam doktoruda yınede sızlere bi soruyum dedım
slm anneler ve tatlı bebişleri umarım herkes iyidir
çok gergin ve asabiyim umarım benim sinirlenmemden etkilenmez kızım
antalyada yaşıyoruz diye insanların evimi pansiyona çevirmesine uyuz oluyorum üstelik hamile olduğumu düşünmeden emri vaki yapmalarına da sinirleniyorum. Kimseye hayır diyemediğim için kendime de kızıyorum.Kimseye hayır diyemediği için eşime de kızıyorum.
Misafirlerim gezerken ben yemek yapmaya gidiyorum
bennnn varım. resmen duba gibi oldum. ayaklarım, ellerim tüm vucudum şişti. küçük el parmağım baş parmağım kadar oldu ve eskiden 36-37 giydiğim ayağıma yeni aldığım 39 olmayınca eşimin 43 nolu terliklerini giyiyorum.
canım benim sadece ayaklarım şişti,ama çok fazla değil senin dediğin gibi,arada yürüyorum,ayaklarımı yükseğe kaldırıyom geçiyo, tsh yi ölçtürdünmü yükselmiş olmasın,ben 2 hafta önce ölçtürmüştüm,2.4 tü,benim hamilelik öncesi 1-2 saatlik yola çıksam ayaklarım şişiyodu,kılcar damarlar var bacağımda,kalp damar cerrahisine gittim röntgen çekildi hiçbişey çıkmadı,tsh yüksek çıkınca dr. um başının dönmesi de,kilo alman,kabızlık çekmen,ayaklarının şişmesi troitin az çalışmasından dedi,demirim bile artmıyodu o kadar ilaç içmeme rağmen,şimdi 1 aydır içiyom hemoglobin değerim normal çıktı,belki troit ilacını arttırman gerekebilir,hamilelikte hızlı kilo alma,kabızlık,el ayaklarda belirgin şişlik varsa tsh yi ölçtürün diyo nette
Hangi bölge hastanesi pendik mi maltepe mi sancaktepe mi:26: Ben sancaktepedekine gidiyorum
geçen bir arkadaş zeynep duru demişti. senin dediğin gibi bir klasik bir modern isim. bende oğluşuma bulamıyorum dsanki hiçbir isism yeterince güzel değil.
AAAAA ÖLE desen ne kötüsün tülay ne var bunda olur zaten nefret ettim gitsinler nereye istiyolarsa bi de seneye hep birlikte gideris dedi kocam hehehehe o kadar da değil dedim ben istemiyorum kimseyle tatile gitmeyi yaaaa al ananı git sen dimi ama öle demedim tabi ona ama ben 1 saat tahammül edemiyorum kadına tatilimi onla ziyan edemem kendileri utanmıyosa beni böle bırakıp gitmeye benim için hiç sorun yok bu arada sen şimdi sende gitçektin dicen ama o izin alamıyodu benim gidicem dönem 1 hafta çıkıyo normalde o da benle gidiyo bi yere 3-4 günde köyüne gidiyo ama benim iznim çok ben de bazen annemle gidiyodum biyerlere
buselicim o alinti bana ait degil :)) benim daha ilk bebisim olucak Allah kismet edersebir de anne konusuna gelince onlar hep kizlarinin iyiligini isterler ama yaa kaynana öyle mi
ben demiştimzeynep azrayı da düşünüyoruz, zeynep kesin ama birisi de azranın yanına klasik isim sormuştu :44:
sevgili anne adayları karnızda şişme oluyor mu???benim akşama doğru oluyor.sanırım içi gaz doluo:78::78::78::78:çıkmıo da
ben düşünmüştüm azranın yanına klasik isim canım. hala bi netlik yok isimde.ben demiştimzeynep azrayı da düşünüyoruz, zeynep kesin ama birisi de azranın yanına klasik isim sormuştu :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?