2011 Aralık Anneleri

Sana benden tavsiye geçen sene eşimin çok yakın arkadaşı ve eşi gelmişti bizde kaldılar kadın hergün hasta numarasına yattı bende çalışıyorum akşam eve gidince benden hizmet beklediler bende dayanamadım yaz sıcağında onlar klimanın altında evimde keyif yaptılar evden çıkmadılar bizide eve bağladılar iki üç gün sıktım dişimi ama olmadı dedim yemek falan yok siz evdesiniz siz yapın beraber yiyelim dedim şimdi olsa yatarım akşama kadar hamilesinde ne güzel rahatsızım yapamadım dersin deniz kumları içinde herkes duştan sonra temizlesin yardım etsin bana de sen böyle dediğinde çok kalamazlar zaten ben olacaktım şimdi orda

AAAAA ÖLE desen ne kötüsün tülay ne var bunda olur zaten nefret ettim gitsinler nereye istiyolarsa bi de seneye hep birlikte gideris dedi kocam hehehehe o kadar da değil dedim ben istemiyorum kimseyle tatile gitmeyi yaaaa al ananı git sen dimi ama öle demedim tabi ona ama ben 1 saat tahammül edemiyorum kadına tatilimi onla ziyan edemem kendileri utanmıyosa beni böle bırakıp gitmeye benim için hiç sorun yok bu arada sen şimdi sende gitçektin dicen ama o izin alamıyodu benim gidicem dönem 1 hafta çıkıyo normalde o da benle gidiyo bi yere 3-4 günde köyüne gidiyo ama benim iznim çok ben de bazen annemle gidiyodum biyerlere

ufff ben hala geçmiş okuyorum...

buselicim o alinti bana ait degil :)) benim daha ilk bebisim olucak Allah kismet ederse bir de anne konusuna gelince onlar hep kizlarinin iyiligini isterler ama yaa kaynana öyle mi

Hangi bölge hastanesi pendik mi maltepe mi sancaktepe mi:26: Ben sancaktepedekine gidiyorum

bugün işler durgun,bakanlığımız,müdürlüğümüz,şubemiz herşey değişiyo,bakalım nolcak,çevre ve şehircilik bakanlığımız hayırlı uğurlu olsun hepimize,ben kaçar,sevgiler

magnezyum banada verdicnm arada kasılmam oluyordu. hergün kullanıyorum.

ayyy yok artık ya. bu tarz şeylere de sinir olurum. hayır gelenler içinde bayan yok mu? hiçç utanma hemen de siz kumları süpürün. sende bir salata yapıver diye. olucak iş değil yani.

cnm tsh 2 hafta önce ölçtürdüm bişey yok dediler normal dediler. ama söylediğin tüm belirtiler var kilodan fazla rttı ağırlığım(halbuki günde 2 öğün yiyorum 2 kerede yarım porsiyon meyve.) kabızlık şöyle az çıkıyorum tuvalete epey uğraştan sonra az bişey apabiliyorum. ama şişliğim had safhada ayaklarım ellerimi gören gülüyor. normalde ayakalrım ufaktır benim bide şişince tostoparlak bişey oluyorlar. her ay ölçtürüyorum. 2 hfata sonra yine ölçtürücem. aa benim tetanoz aşısı zamanımda gelmiş galiba. hafta ama sata göremi ultrasyona göre mi bilmiyorum.

geçen bir arkadaş zeynep duru demişti. senin dediğin gibi bir klasik bir modern isim. bende oğluşuma bulamıyorum dsanki hiçbir isism yeterince güzel değil.

ben demiştim zeynep azrayı da düşünüyoruz, zeynep kesin ama birisi de azranın yanına klasik isim sormuştu :44:

bizde çıkyoruz kızlar yeni evimize bakıcaz ordan da eve geçicez ay sonu taşınıyoruz inş,hazırlıklar filan akşamlar böyle geçer meleğim uğurlu geldi inş hepte böyle devam eder hepinizi kocaman öpüyoruz

biliyorum cnm ama senin iznin fazla ee yalnız gitmeyip annenle gitmende doğal. ama zaten izni az olupta birde bunu annesiyle değerlendireni ilk kez duydum senin eşinde mi karadenizli yoksa. istisnalar üstüne alınmasın ama karadeniz kadınları oğullarını hep yanlarında isterler. benim eşimin tarafı genelde öyle. düşün yani adam burda karısını çocuklarını bırakıyor bayramda annesi neredeyse (gezmeye köye gitti mesela) onun yanına gidiyor. bide 15 gün felan kalıyor. hayır anneye vefa önemlidir ama evladın burda bayramda bir babasının elini öpemeyecek bri harçlık alamıyacaksa bayramın ne anlamı var ki. anneyi hoşnut edeceğim diye ve her bayram arada bir olsa yine anlarım. annelerede şaşıyorum hayır ben evladıma bu durumda kızarım. ne işin var bayram günü. tmm birgün gelsin ama tüm bayram bende ve çocuklarından ayrı istemem. çünkü iyi bir evlat yetiştirmek annenin görevidir ve iyi kelimesinin içinde (vatanına, dinine, ailesine, karısına, çocuklarına) da vardır. sadece anne babasına iyilik yapmasını ve bana iyilik yapacak diye onların hakkından çalmasına göz yumamam. herhalde bende öyle bir geçer zaman ki deki gibi kaynana olurum. aman oğlum aliye benzemesinde. bakarmısın konuyu nerden aldım nereye götürüdm. sıcaklar işte...

buselicim o alinti bana ait degil :)) benim daha ilk bebisim olucak Allah kismet ederse bir de anne konusuna gelince onlar hep kizlarinin iyiligini isterler ama yaa kaynana öyle mi

ahh cnm kusuruma bakma. yarısını kesince senin gibi gözükmüş. yoksam senin ilk çocuğun olduğunu, isveç te yaşadığını biliyorum. yinede çok sorryyyyyyy..

ben demiştim zeynep azrayı da düşünüyoruz, zeynep kesin ama birisi de azranın yanına klasik isim sormuştu :44:

ben zeynep duruyu çok sevdim ama azra bana nedense azraili hatırlatıyor. o yüzden sevmiyorum. ama tabiiii bebiş sizin bebiş ben naçizane fikrimi söyledim.

sevgili anne adayları karnızda şişme oluyor mu???benim akşama doğru oluyor.sanırım içi gaz doluo:78::78::78::78:çıkmıo da

sevgili anne adayları karnızda şişme oluyor mu???benim akşama doğru oluyor.sanırım içi gaz doluo:78::78::78::78:çıkmıo da

Olmaz mi :) aksam saatlerine dogru catlama raddesine geliyo karnim, esim de ne oldu 6 aylik gibi mi sistin gene diyo Görumcem 6 aylik onu örnek veriyo bana ama kiyamiyo gece kac olursa olsun ormana yuruyuse cikariyo gene karisiyla yavrusunu Gazimizda böylelikle cikmis oluyo, hareket etmek gerekirmis en guzeli de yuruyusmus

ben düşünmüştüm azranın yanına klasik isim canım. hala bi netlik yok isimde.
sabahtan beri uğruyorum kkya ama sıcaktan ne yorum yapabildim ne slm verebildim. çok kötüyüm yaaaa. eşim ve kaynım yenge o kadar da sıcak değil nankörlük etme diyorlar ama ben deliriyorum sıcaktan. ben de siz de %50 fazla kan taşıyın vücudunuzda üstüne bi de bebek . o zaman anlarsınız anyayı konyayı dedim artık sinirden. offffffffffffff patlicam.

ajda isveçe mi gelsem ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…