2011 Aralık Anneleri

Bana sormana bile ger yok al biletini gununu soyle yeter benim arayipta bulamadigimi sen teklif ediyosun zati konusacak kimsem yok bi basinayim, al yakisikli oglunu da gel kapim acik valla ama kalin bisiyler almayi unutma yanina

ben de çok halsizleştim elim ayağım tutmuyor öyle bir ağırlık çöktü ki..

katiliorum kizlar coookkk sicak...heryerim kirmizi kirmizi oldu,dustan ciktim henuz,sularimiz bile sicak,yikanmak bile iskence.....bu sicaklara nasdil dayanacaz bilmiorum...50derece ye yaklasti bizde...beni korkutan ay sonu ve agustosta napicam 60 derece oluo...bizde 10 ay yaz nerdeyse..alisio insan sicaga,fakat hamile olunca farkli oluomus

Allah yardimciniz olsun kizlar valla zor isiniz, insallah rahatlikla gecer bu iki ayiniz dualarim sizinle.

Bana sormana bile ger yok al biletini gununu soyle yeter benim arayipta bulamadigimi sen teklif ediyosun zati konusacak kimsem yok bi basinayim, al yakisikli oglunu da gel kapim acik valla ama kalin bisiyler almayi unutma yanina
saol canım çok naziksin. kalın bişi almama gerek yok bendeki yangın orayı bile ısıtır

Allah kolaylkk versin canım sen nerdesin 60 derece? adana mı?

Demeyin ama sicak diye yaa ben usuyorum burda yazik bana Yada toplanin hepiniz gelin kurtulun sicaklardan

haklısın ama cnm soğun çaresi var, istediğin kadar giyenebiliyorsun ama sıcak öyle mi? soğunmanın sınır var yani anlıyacağın sıcağın pek çaresi yok hele benim gibi klima alerjisi olana. ama sana biraz güneş gönderiyorum burdan yarın öğlen sizin orda olur. öptüm

ağustos ayı benide korkutuyor. sen nerdeysin cnm 10 ay nerede yaz olur ki?

sıcaktan yanan arkadaşlar nerelerdesiniz siz yahuu??benim de ayın 14 ünde kontrolüm var..siz böle dedikçe gidesim gelmio mersin 'e..bi de arkadaşın nişanına katılıcaz 2 gün sonra...Allah sonumuzu hayretsinn..eşime çok kızıorum orayı yazdırdığı için...çok bunaltıcı sıcak var yaaaben iç anadoluda yaşamak istioruuummmmmm:84::84::84::84:

Evet kat kat lahana gibiyim ayaklarimi ayri belimi ayri korumaktan biktim ki normalde yaz kis ince giyinirdim. Ama burasi bizim normallerimizin cok disinda. gecen kis -40 dereceyi gördum derim atti soguktan ki ben zaten nefret ederim soguktan Ama elden gelen bisiy yok. sana da kolayliklar versin Allahim insallah, yolladigin gunese de cok tesekkurler umarim yarin gozumu actigimda burda olur:82::82::82:
10 ay yaz olan yeri duyunca buraya hic sasirmadim burda da 10 ay kis ve kar var

slm kızlar bu gün kontrole gittim kızımı görmeye doktorumu değiştirdim.bu yeni doktoru çok beğendim.erken doğum riskim varmış.kontrollerimi daha sık yapıcakmış.bu ayın 28 ne gün verdi.yeniden bebişi görücem.kızımı 4 boyutlu ultrasonda gördüm çok tatlıydı maşallah.doktorum.hep elevit hem kan ilacı beraber kullanma dedi.elevitte zaten demir varmış.fazla alırsan kabızlık yapar dedi.20 haftalıkken tetanoz aşısı olmamı istedi.bebeğin oynamalarıı saymamı eğer bi günde şimdilik 3 kereden az oynarsa sol tarafına yatıp uzan oynamazsa mutlaka gel dedi.kola,çay,salam sucuk yasak dedi.tahminen 20 dakika falan ultrasonla baktı.bebişimin her karesini gördüm.4 lü test için kan verdim.sonuç 10 gün sonra çıkıcak.28 temmuz da kontrole gittiğimde sonucu göstericem.oğlum ve kızımda bebişi yakından gördü.4 boyutlu ultrasonda herşeyi netti.kızım ayağını gösterdi.doktorda ablası nasılda gördü diye takıldı.güler yüzlü detaycı çok iyi muayene eden bi doktordu.
kızım 172 gr mış.haftasıyla uyumluymuş.bu sabahtan beri çok mutluydum kızımı görünce daha da mutlu oldum

canım masallah kızına. bısı sorcam.ben 15. haftadayım ama daha hıcbır hareket hıssetmıyorum.dr.umda 20 . haftadan sonra hıssedersın dedı.bu normal dedı.ama sen 17. haftadasın sanırım ve gunde 3 kezden az hıssedersen gel demıs.neden oyle dedı canım?sen 15. haftada hıssedıyormuydun.yoksa 2 hafta sonrasında bırden mı baslıyor hıssetmeler:26:

çok sevindim senin adına cnm işala bişicikler olmadan alırsın prensesini kucağınaaaa

kızlar amma kaynatmışsınız ha ben yokken. biz de yarın gece annemlere, sonra kayınvalidelere sonra da kemere tatile gitcez. 1 ay kadar yokum. kendinize ve minnaklarınıza çok iyi bakın. hepinizi öpüyorum. muuuuck.

ilk bebkler geç hissediliyo ama benim 4.bebiş erken hissetmem normal.oynama dediğim şu anda seğirme şeklinde doktor muayene ederken bile göbeğim oynuyodu.eğer ilk se 19-20.haftalarda anca hissedersin canım.benim bi bebeğim karnımda öldü eğer az oynarsa mutlaka bi sıkıntı var demek miş önceki az oynamışdı ama doktora gitmemiştim canım.tedbir amaçlı olması için.hareketleri sayıcam

çok sevindim senin adına cnm işala bişicikler olmadan alırsın prensesini kucağınaaaa

saol canım.inş.hepimiz sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız canım

güle güle canım.güzel ce bi gez tatilin keyfini çıkar bebişine de iyi bak

Selam anneler ve anne adayları bende Allah nasip ederse aralık 15 gibi bebeğimi kucağıma alacağım. Bugün 3lü tarama sonucu için doktora gittim doktor yaş riski var dedi beni genetiğe yönlendirdi. Genetik doktoru da biraz bilgi verdikten sonra eğer istersem Amniyo sentez yaptırmamı önerdi. Bendebebeğin sağlıklıda olsa sakatta olsa zaten doğuracağımı söyleyince o zaman gerek yok dedi. Dualarınızda beni de eksik etmeyin. İçim çok rahat ama ne kadarda olsa bugün genetik doktorunu beklerken biraz sıkılmıstım acaba ne diyecek diye .
Ama içime su serpti aslında bu tarz testlerin çokta iyi sonuc vermediğini gönlümü ferah tutmam gerektiğini söyledi. Bebekte bir problem olsa bile gebeliği sonlandırmayı düşünmüyorum Rabbim hiçbir şeyi sebepsiz vermez. Çok saglıklı bir bebekte olabilirn belki ama kimsenin ileriye dönük bir garantisi yok. Hepimizin hakkında hayırlısı......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…