ben düşünmüştüm azranın yanına klasik isim canım. hala bi netlik yok isimde.
sabahtan beri uğruyorum kkya ama sıcaktan ne yorum yapabildim ne slm verebildim. çok kötüyüm yaaaa. eşim ve kaynım yenge o kadar da sıcak değil nankörlük etme diyorlar ama ben deliriyorum sıcaktan. ben de siz de %50 fazla kan taşıyın vücudunuzda üstüne bi de bebek . o zaman anlarsınız anyayı konyayı dedim artık sinirden. offffffffffffff patlicam.
ajda isveçe mi gelsem ne?
ben düşünmüştüm azranın yanına klasik isim canım. hala bi netlik yok isimde.
sabahtan beri uğruyorum kkya ama sıcaktan ne yorum yapabildim ne slm verebildim. çok kötüyüm yaaaa. eşim ve kaynım yenge o kadar da sıcak değil nankörlük etme diyorlar ama ben deliriyorum sıcaktan. ben de siz de %50 fazla kan taşıyın vücudunuzda üstüne bi de bebek . o zaman anlarsınız anyayı konyayı dedim artık sinirden. offffffffffffff patlicam.
ajda isveçe mi gelsem ne?
hakkatten çok sıcak sanırım herkes uzanıyor
saol canım çok naziksin. kalın bişi almama gerek yok bendeki yangın orayı bile ısıtırBana sormana bile ger yok al biletini gununu soyle yeterbenim arayipta bulamadigimi sen teklif ediyosun zati konusacak kimsem yok bi basinayim, al yakisikli oglunu da gel kapim acik valla ama kalin bisiyler almayi unutma yanina
Allah kolaylkk versin canım sen nerdesin 60 derece? adana mı?katiliorum kizlar coookkk sicak...heryerim kirmizi kirmizi oldu,dustan ciktim henuz,sularimiz bile sicak,yikanmak bile iskence.....bu sicaklara nasdil dayanacaz bilmiorum...50derece ye yaklasti bizde...beni korkutan ay sonu ve agustosta napicam 60 derece oluo...bizde 10 ay yaz nerdeyse..alisio insan sicaga,fakat hamile olunca farkli oluomus
Demeyin ama sicak diye yaa ben usuyorum burda yazik banaYada toplanin hepiniz gelin kurtulun sicaklardan
katiliorum kizlar coookkk sicak...heryerim kirmizi kirmizi oldu,dustan ciktim henuz,sularimiz bile sicak,yikanmak bile iskence.....bu sicaklara nasdil dayanacaz bilmiorum...50derece ye yaklasti bizde...beni korkutan ay sonu ve agustosta napicam 60 derece oluo...bizde 10 ay yaz nerdeyse..alisio insan sicaga,fakat hamile olunca farkli oluomus
haklısın ama cnm soğun çaresi var, istediğin kadar giyenebiliyorsun ama sıcak öyle mi? soğunmanın sınır var yani anlıyacağın sıcağın pek çaresi yok hele benim gibi klima alerjisi olana. ama sana biraz güneş gönderiyorum burdan yarın öğlen sizin orda olur. öptüm
ağustos ayı benide korkutuyor. sen nerdeysin cnm 10 ay nerede yaz olur ki?
biliyorum cnm ama senin iznin fazla ee yalnız gitmeyip annenle gitmende doğal. ama zaten izni az olupta birde bunu annesiyle değerlendireni ilk kez duydum senin eşinde mi karadenizli yoksa. istisnalar üstüne alınmasın ama karadeniz kadınları oğullarını hep yanlarında isterler. benim eşimin tarafı genelde öyle. düşün yani adam burda karısını çocuklarını bırakıyor bayramda annesi neredeyse (gezmeye köye gitti mesela) onun yanına gidiyor. bide 15 gün felan kalıyor. hayır anneye vefa önemlidir ama evladın burda bayramda bir babasının elini öpemeyecek bri harçlık alamıyacaksa bayramın ne anlamı var ki. anneyi hoşnut edeceğim diye ve her bayram arada bir olsa yine anlarım. annelerede şaşıyorum hayır ben evladıma bu durumda kızarım. ne işin var bayram günü. tmm birgün gelsin ama tüm bayram bende ve çocuklarından ayrı istemem. çünkü iyi bir evlat yetiştirmek annenin görevidir ve iyi kelimesinin içinde (vatanına, dinine, ailesine, karısına, çocuklarına) da vardır. sadece anne babasına iyilik yapmasını ve bana iyilik yapacak diye onların hakkından çalmasına göz yumamam. herhalde bende öyle bir geçer zaman ki deki gibi kaynana olurum. aman oğlum aliye benzemesinde. bakarmısın konuyu nerden aldım nereye götürüdm. sıcaklar işte...
eveeeeet karadenizli kastamonulu((( biz yugoslav göçmeniyiz valla ben öle sözde vıcık vıcık sevmem annemi o da bizi saygıda vardır severis de annemizi babamızı belki de bizim gibilerin sevdiği 10 basar böle vıcık ilişkilere bi kere hadi kocamın anası babası o hadi götürmek istiyo onları ama onlar ana baba olsa tülay bu durumdayken gerek yok oğlum gitmeyelim demeleri lazım ama nerdeeeeee o incelik bi de bana ünlü görürmüyüs yok tvde ki gibi mi açık görürlermiymiş gibi saçma sapan cahilce sorular soruyolar
bu arada ben her sene tatile gidiyom bi yerlere kayınvalidem ilk gün 3-5 kez arar ünlü gördünüzmü napıyonuz oğlum diye kocamda dümbük oturup cvp verir zaten bi terslese bi daha arayamaz ne diyim Allah akıl fikir versin
slm kızlar bu gün kontrole gittim kızımı görmeye doktorumu değiştirdim.bu yeni doktoru çok beğendim.erken doğum riskim varmış.kontrollerimi daha sık yapıcakmış.bu ayın 28 ne gün verdi.yeniden bebişi görücem.kızımı 4 boyutlu ultrasonda gördüm çok tatlıydı maşallah.doktorum.hep elevit hem kan ilacı beraber kullanma dedi.elevitte zaten demir varmış.fazla alırsan kabızlık yapar dedi.20 haftalıkken tetanoz aşısı olmamı istedi.bebeğin oynamalarıı saymamı eğer bi günde şimdilik 3 kereden az oynarsa sol tarafına yatıp uzan oynamazsa mutlaka gel dedi.kola,çay,salam sucuk yasak dedi.tahminen 20 dakika falan ultrasonla baktı.bebişimin her karesini gördüm.4 lü test için kan verdim.sonuç 10 gün sonra çıkıcak.28 temmuz da kontrole gittiğimde sonucu göstericem.oğlum ve kızımda bebişi yakından gördü.4 boyutlu ultrasonda herşeyi netti.kızım ayağını gösterdi.doktorda ablası nasılda gördü diye takıldı.güler yüzlü detaycı çok iyi muayene eden bi doktordu.
kızım 172 gr mış.haftasıyla uyumluymuş.bu sabahtan beri çok mutluydum kızımı görünce daha da mutlu oldum
slm kızlar bu gün kontrole gittim kızımı görmeye doktorumu değiştirdim.bu yeni doktoru çok beğendim.erken doğum riskim varmış.kontrollerimi daha sık yapıcakmış.bu ayın 28 ne gün verdi.yeniden bebişi görücem.kızımı 4 boyutlu ultrasonda gördüm çok tatlıydı maşallah.doktorum.hep elevit hem kan ilacı beraber kullanma dedi.elevitte zaten demir varmış.fazla alırsan kabızlık yapar dedi.20 haftalıkken tetanoz aşısı olmamı istedi.bebeğin oynamalarıı saymamı eğer bi günde şimdilik 3 kereden az oynarsa sol tarafına yatıp uzan oynamazsa mutlaka gel dedi.kola,çay,salam sucuk yasak dedi.tahminen 20 dakika falan ultrasonla baktı.bebişimin her karesini gördüm.4 lü test için kan verdim.sonuç 10 gün sonra çıkıcak.28 temmuz da kontrole gittiğimde sonucu göstericem.oğlum ve kızımda bebişi yakından gördü.4 boyutlu ultrasonda herşeyi netti.kızım ayağını gösterdi.doktorda ablası nasılda gördü diye takıldı.güler yüzlü detaycı çok iyi muayene eden bi doktordu.
kızım 172 gr mış.haftasıyla uyumluymuş.bu sabahtan beri çok mutluydum kızımı görünce daha da mutlu oldum
canım masallah kızına. bısı sorcam.ben 15. haftadayım ama daha hıcbır hareket hıssetmıyorum.dr.umda 20 . haftadan sonra hıssedersın dedı.bu normal dedı.ama sen 17. haftadasın sanırım ve gunde 3 kezden az hıssedersen gel demıs.neden oyle dedı canım?sen 15. haftada hıssedıyormuydun.yoksa 2 hafta sonrasında bırden mı baslıyor hıssetmeler:26:
çok sevindim senin adına cnm işala bişicikler olmadan alırsın prensesini kucağınaaaa
kızlar amma kaynatmışsınız ha ben yokken. biz de yarın gece annemlere, sonra kayınvalidelere sonra da kemere tatile gitcez. 1 ay kadar yokum. kendinize ve minnaklarınıza çok iyi bakın. hepinizi öpüyorum. muuuuck.
37 erkek,33 kız,irkekler yine önde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?