- 21 Şubat 2011
- 1.058
- 27
- 158
Selam anneler ve anne adayları bende Allah nasip ederse aralık 15 gibi bebeğimi kucağıma alacağım. Bugün 3lü tarama sonucu için doktora gittim doktor yaş riski var dedi beni genetiğe yönlendirdi. Genetik doktoru da biraz bilgi verdikten sonra eğer istersem Amniyo sentez yaptırmamı önerdi. Bendebebeğin sağlıklıda olsa sakatta olsa zaten doğuracağımı söyleyince o zaman gerek yok dedi. Dualarınızda beni de eksik etmeyin. İçim çok rahat ama ne kadarda olsa bugün genetik doktorunu beklerken biraz sıkılmıstım acaba ne diyecek diye .
Ama içime su serpti aslında bu tarz testlerin çokta iyi sonuc vermediğini gönlümü ferah tutmam gerektiğini söyledi. Bebekte bir problem olsa bile gebeliği sonlandırmayı düşünmüyorum Rabbim hiçbir şeyi sebepsiz vermez. Çok saglıklı bir bebekte olabilirn belki ama kimsenin ileriye dönük bir garantisi yok. Hepimizin hakkında hayırlısı......
günaydınn tatlı bebekleri taşıyan güzel anneler....
bugün çabuk ve güzel geçsin...
günaydın canım ..
bu gün geçmesin izin aldım işe gitmek yok
bana da hem elevit hemde kan şurubu verdi ama kabızlık yapar demedi .hatta elevit aksine benim akbızlığıma çok iyi geliyorslm kızlar bu gün kontrole gittim kızımı görmeye doktorumu değiştirdim.bu yeni doktoru çok beğendim.erken doğum riskim varmış.kontrollerimi daha sık yapıcakmış.bu ayın 28 ne gün verdi.yeniden bebişi görücem.kızımı 4 boyutlu ultrasonda gördüm çok tatlıydı maşallah.doktorum.hep elevit hem kan ilacı beraber kullanma dedi.elevitte zaten demir varmış.fazla alırsan kabızlık yapar dedi.20 haftalıkken tetanoz aşısı olmamı istedi.bebeğin oynamalarıı saymamı eğer bi günde şimdilik 3 kereden az oynarsa sol tarafına yatıp uzan oynamazsa mutlaka gel dedi.kola,çay,salam sucuk yasak dedi.tahminen 20 dakika falan ultrasonla baktı.bebişimin her karesini gördüm.4 lü test için kan verdim.sonuç 10 gün sonra çıkıcak.28 temmuz da kontrole gittiğimde sonucu göstericem.oğlum ve kızımda bebişi yakından gördü.4 boyutlu ultrasonda herşeyi netti.kızım ayağını gösterdi.doktorda ablası nasılda gördü diye takıldı.güler yüzlü detaycı çok iyi muayene eden bi doktordu.
kızım 172 gr mış.haftasıyla uyumluymuş.bu sabahtan beri çok mutluydum kızımı görünce daha da mutlu oldum
canım olmazmı hele akşam yemeğini biraz kaçırdıysam çatlayacak gibi oluyorumsevgili anne adayları karnızda şişme oluyor mu???benim akşama doğru oluyor.sanırım içi gaz doluo:78::78::78::78:çıkmıo da
kesinlikleyakın zamanlarda inşallah bebeğimizi kucağımıza alacağız.amniyosentezin bebeğe zararlı olabileceğini duymuştum belki de yanlış biliyorumdur. hayırlısı olsun. ikili test yaptırdıysan ve temiz çıktıysa içini ferah tut bence. Allah kalbine göre versin canım sağlıklı hayırlı bir evladın olsun inşallah
herkese günaydın....
kızlar güzel ve sevdiğim bir işim olmasına rağmen.. nedense bu sabah keşke çalışmasam bebekten sonra dedim.. ama biliyorum ki çalışmak durumundayım... off nasıl bırakcamda gelecem işe şimdiden derdi aldı.. ha diyceksiniz tek senmisin tabiki değilim ama ne bilim..sayısal falan çıksa biryerden piyango falan.. bizlerde çocuklarımızı büyütsek olmazmı acep:)
kızlar 4 lü test ne zaman yapılıyor... benim dr 3 lü yapmıyormuş.. 1 ay sonra gel dedi..gittiğimde 21. haftam olmuş olacak geçmi kalıcam acaba???
allah kolaylkk versin canım sen nerdesin 60 derece? Adana mı?
ağustos ayı benide korkutuyor. Sen nerdeysin cnm 10 ay nerede yaz olur ki?
canı m benimkide yapmıyor. 22. 5 hafta gibi randevu aldım ayrıntılı usg için.
acaba bu ayrıntılı usg yle 4 lü aynımı. bütün organlarını inceleyeceğiz dedi
kızlar 4 lü test ne zaman yapılıyor... benim dr 3 lü yapmıyormuş.. 1 ay sonra gel dedi..gittiğimde 21. haftam olmuş olacak geçmi kalıcam acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?