2011 Aralık Anneleri

yakın zamanlarda inşallah bebeğimizi kucağımıza alacağız. amniyosentezin bebeğe zararlı olabileceğini duymuştum belki de yanlış biliyorumdur. hayırlısı olsun. ikili test yaptırdıysan ve temiz çıktıysa içini ferah tut bence. Allah kalbine göre versin canım sağlıklı hayırlı bir evladın olsun inşallah

günaydınn tatlı bebekleri taşıyan güzel anneler....
bugün çabuk ve güzel geçsin...

cnm tsh 2 hafta önce ölçtürdüm bişey yok dediler normal dediler. ama söylediğin tüm belirtiler var kilodan fazla rttı ağırlığım(halbuki günde 2 öğün yiyorum 2 kerede yarım porsiyon meyve.) kabızlık şöyle az çıkıyorum tuvalete epey uğraştan sonra az bişey apabiliyorum. ama şişliğim had safhada ayaklarım ellerimi gören gülüyor. normalde ayakalrım ufaktır benim bide şişince tostoparlak bişey oluyorlar. her ay ölçtürüyorum. 2 hfata sonra yine ölçtürücem. aa benim tetanoz aşısı zamanımda gelmiş galiba. hafta ama sata göremi ultrasyona göre mi bilmiyorum.[/QUOTE]

canım ben haftaya gidecem 20. haftam dolduğunda,20 ile 25 arası gidilecek zaten,çok ta erken gitmene gerek yok

herkese günaydın....

kızlar güzel ve sevdiğim bir işim olmasına rağmen.. nedense bu sabah keşke çalışmasam bebekten sonra dedim.. ama biliyorum ki çalışmak durumundayım... off nasıl bırakcamda gelecem işe şimdiden derdi aldı.. ha diyceksiniz tek senmisin tabiki değilim ama ne bilim..sayısal falan çıksa biryerden piyango falan.. bizlerde çocuklarımızı büyütsek olmazmı acep:)

günaydın arkadaşlar yavaş yavaş şikayetler başlıyor benimde uykum geliyor bu haftalar çalışmasak olmazmı yaaaaaaa

6 da kalktımm...
hala uyanamadım desem yeridir...
ayy çokkkk uykum varr yaaaa
..:84:
akşam olsun bana evime gitmek istiyorum.. ama maalesef kaynanacığıma gidecekmişiz........ offfffffff ben oraya gitmek istemiyorum yaa daha yeni gördük onlarııııııııııı:84::84:

Son düzenleme:
bana da hem elevit hemde kan şurubu verdi ama kabızlık yapar demedi .hatta elevit aksine benim akbızlığıma çok iyi geliyor
sevgili anne adayları karnızda şişme oluyor mu???benim akşama doğru oluyor.sanırım içi gaz doluo:78::78::78::78:çıkmıo da
canım olmazmı hele akşam yemeğini biraz kaçırdıysam çatlayacak gibi oluyorum
kesinlikle

ahh canım aynı şeyleri düşünüyoruzkeşke yaaa

kızlar 4 lü test ne zaman yapılıyor... benim dr 3 lü yapmıyormuş.. 1 ay sonra gel dedi..gittiğimde 21. haftam olmuş olacak geçmi kalıcam acaba???

kızlar 4 lü test ne zaman yapılıyor... benim dr 3 lü yapmıyormuş.. 1 ay sonra gel dedi..gittiğimde 21. haftam olmuş olacak geçmi kalıcam acaba???

canı m benimkide yapmıyor. 22. 5 hafta gibi randevu aldım ayrıntılı usg için.
acaba bu ayrıntılı usg yle 4 lü aynımı. bütün organlarını inceleyeceğiz dedi

canı m benimkide yapmıyor. 22. 5 hafta gibi randevu aldım ayrıntılı usg için.
acaba bu ayrıntılı usg yle 4 lü aynımı. bütün organlarını inceleyeceğiz dedi

BANA ayrıntılı ultrason için 20-25 i arası dedi ama o dönem 18-19 haftalık oluyorum ben çok erken değilmi size göre

ama hesaplamıştır onu öle sölemiştir dimi

Günaydın cici anneler dün doktorda idim 3 boyutlu ultrason organ tarama testi yapıldı.
4. ayda kız dedi dr. şimdi 5 aylık erkek dedi benimde kafam karıştı cumartesi günü başka bir hastanenin doktorundan randevu aldım bide o teşhis etsin bende ona göre kesin bir cinsiyet söyleyeyim. İnsan kararsız oluyor ne olduğunu bilmeyince. Ama ben baştan beri kız diye hissediyorum önemlisi hayırlı ve sağlıklı sıhhatli olması tabiki ama muallakta kalmak zor yani.

kızlar benim bildiğim kadarıyla 4'lü test göbekten sıvı alınmasıyla yapılıyor.'amniyosentez' sanırım.doktorlar onu gerekli görürlerse yapıyorlar.ama bir çoğu tercih etmiyor.2'li ve 3'lü iyi çıktıysa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…