- 22 Kasım 2010
- 1.767
- 1.726
- 133
günaydın arkadaşlar yavaş yavaş şikayetler başlıyor benimde uykum geliyor bu haftalar çalışmasak olmazmı yaaaaaaa
herkese günaydın....
kızlar güzel ve sevdiğim bir işim olmasına rağmen.. nedense bu sabah keşke çalışmasam bebekten sonra dedim.. ama biliyorum ki çalışmak durumundayım... off nasıl bırakcamda gelecem işe şimdiden derdi aldı.. ha diyceksiniz tek senmisin tabiki değilim ama ne bilim..sayısal falan çıksa biryerden piyango falan.. bizlerde çocuklarımızı büyütsek olmazmı acep:)
cnm tsh 2 hafta önce ölçtürdüm bişey yok dediler normal dediler. ama söylediğin tüm belirtiler var kilodan fazla rttı ağırlığım(halbuki günde 2 öğün yiyorum 2 kerede yarım porsiyon meyve.) kabızlık şöyle az çıkıyorum tuvalete epey uğraştan sonra az bişey apabiliyorum. ama şişliğim had safhada ayaklarım ellerimi gören gülüyor. normalde ayakalrım ufaktır benim bide şişince tostoparlak bişey oluyorlar. her ay ölçtürüyorum. 2 hfata sonra yine ölçtürücem. aa benim tetanoz aşısı zamanımda gelmiş galiba. hafta ama sata göremi ultrasyona göre mi bilmiyorum.
herkeslere günaydın :)
bugün istanbulda hava çok sıcak ve bunaltıcı :84::84:
ayyy cnm bende öyle bi talih yokta sana çıkarsa benide görseneherkese günaydın....
Kızlar güzel ve sevdiğim bir işim olmasına rağmen.. Nedense bu sabah keşke çalışmasam bebekten sonra dedim.. Ama biliyorum ki çalışmak durumundayım... Off nasıl bırakcamda gelecem işe şimdiden derdi aldı.. Ha diyceksiniz tek senmisin tabiki değilim ama ne bilim..sayısal falan çıksa biryerden piyango falan.. Bizlerde çocuklarımızı büyütsek olmazmı acep:)
cnm 4 lü test 2 li ve 3 lü ye göre daha ileri olduğu için 20,21 haftalarda yapılmasında sorun olmuyomuş die biliyorum doktor öyle söyledi yanikızlar 4 lü test ne zaman yapılıyor... Benim dr 3 lü yapmıyormuş.. 1 ay sonra gel dedi..gittiğimde 21. Haftam olmuş olacak geçmi kalıcam acaba???
cnm ben doğuştan astım hastasıyım ama allah şükürler olsunki 3 senedir geçti,neler çektim neler önceden bu hastalığın teşhisi yoktu okulda sokakta elimde hep havayla dolaşıyodum çok zor günler geçirdim 45 dk yolu minübüse arabaya binemeden yürürdüm hele ünv hazırlandığım ilk sene ne zorluklar yaşadım bi keresinde çimenlerin içinde bulmuşlardı beni kriz geçirmiştim,şükürler olsunki o hava makinelerinden nefes darlıklarından en önemlisi tüplerden ve ilaçlardan kurtuldum,sen sakın ihmal etme özellikle biliyosun rutubet tetikliyo,lütfen ialcın varsa kullan yazarken bile hatırladım da gözlerim dolu dolu oldu yinegünaydın güzel anneler biz geldik ama biraz hastayız astım krizim tuttu hastanedeydik birkaç saattir 3 tane doktora göründük hamile olunca herkes tedirgin oldu ben öksürdükçe bebeğim içimde oynadı durdu ilaçserum hava derken şimdi biraz daha iyiyim çok şükür
dörtlü taramayı sormuş arkadaşlar ben yaptırdım 10 gün oldu normal kan testi sadece üçlüden farklı olarak birkaç değer ekliyorlar hepsi bu kadar
ben odamın ortasına hamak yapcam uyumak için en sonundaayneeeennnndiyorumki hani bu uyku hali bitecekti...özellikle öğleden sonra başlayan müthiş bi baş ağrısı ve uyku,hele akşam 10 da filan uyuyorum,yürüyüşe çıkmaya üşeniyorum.çok kızıyorum kendime kilo alıp hantallaşıyorum biraz hareketli ol diye ama elimde değil yapışıyorum yatağa resmen nasıl engel olucaz bu halimize bilemiyorumkiiii:97:
BANA ayrıntılı ultrason için 20-25 i arası dedi ama o dönem 18-19 haftalık oluyorum ben çok erken değilmi size göre
ama hesaplamıştır onu öle sölemiştir dimi
günaydın... umarım hepiniz güzel bir gün geçirirsiniz:)) ben bugün tatile çıkıyorum. ablam ve kuzenlerimle, 4 kız olarak tatil yapıcaz inşallah. kendinize çok dikkat edin, meleklerinize de tabii... haftaya görüşürz yeniden... öpüyorum hepiniziii...
ben bütün organların inceleneceği 3 boyutlu ultrasona girildiği testi 4 lü diye biliyorum ama yanlış biliyorum galiba... int bi araştırayımcanı m benimkide yapmıyor. 22. 5 hafta gibi randevu aldım ayrıntılı usg için.
acaba bu ayrıntılı usg yle 4 lü aynımı. bütün organlarını inceleyeceğiz dedi
ben şimdi 18 haftalık oldum.. 1 ay sonra gel dedi 22 haftalık olacam... eee o zaman geçmi kalmış olacam kafam karıştı.BANA ayrıntılı ultrason için 20-25 i arası dedi ama o dönem 18-19 haftalık oluyorum ben çok erken değilmi size göre
ama hesaplamıştır onu öle sölemiştir dimi
yok canım benim demek istediğim ayrıntılı ultrasona falan giriliyor ya o adını 4lü diye biliyordum ben.. benim 2li iyi diye 3lü yapmıyor o zaman sıvıyı durduk yere hiç almaz sanırım..kızlar benim bildiğim kadarıyla 4'lü test göbekten sıvı alınmasıyla yapılıyor.'amniyosentez' sanırım.doktorlar onu gerekli görürlerse yapıyorlar.ama bir çoğu tercih etmiyor.2'li ve 3'lü iyi çıktıysa..
Günaydın güzel anneler biz geldik ama biraz hastayız astım krizim tuttu hastanedeydik birkaç saattir 3 tane doktora göründük hamile olunca herkes tedirgin oldu ben öksürdükçe bebeğim içimde oynadı durdu ilaçserum hava derken şimdi biraz daha iyiyim çok şükür
dörtlü taramayı sormuş arkadaşlar ben yaptırdım 10 gün oldu normal kan testi sadece üçlüden farklı olarak birkaç değer ekliyorlar hepsi bu kadar
ahhh deryacım gece ne geldi başıma. senle troidi konuştuk ya, hamişlikten önce eşimde troidime takmıştı,internetten araştırıyordu. biryerde de 5. ayda troid hast. düşük riski vardır okudu. kimbilir nerden ne okuduysa. o benim bilinç altıma yerleşmiş sanırım, bende 5. aydayım, sende dün troid olabilir dedin ya. gece ben bunları sanırım bilinç altında birleştirdim ve rüyamda bir kadın doktor bana "aa sen 5. aydamsıın o zaman bebeğin düşer" dedi. yataktan nasıl fırladım anlatamam. gece 3 felandı bi daha uyku tutmadı stresten.
çamaşır felan astım 7 gibi uyuyabilmişim 8 de alarm çaldı uyandım. kocişe anlatınca yorumu " sen bebeğim olacak diye herkese söyledin, böbürleniyorsun Rabbimde sana bir işaret gönderdi" demezmi delirdim yaa. karnım kocaman insnalara ne diyim gazım mı var diyim.
seni üzmüşüm bilmeden kusura bakma canım,Allahn izniyle bişeycik olmayacak bebişlerimize,sonuçta kontrol altındayız biz,bişeycik olmayacak merak etme,bilinç altına ne yerleşmişse onu görüyoruz inanma rüyalara
Günaydın güzel anneler biz geldik ama biraz hastayız astım krizim tuttu hastanedeydik birkaç saattir 3 tane doktora göründük hamile olunca herkes tedirgin oldu ben öksürdükçe bebeğim içimde oynadı durdu ilaçserum hava derken şimdi biraz daha iyiyim çok şükür
günaydın... umarım hepiniz güzel bir gün geçirirsiniz:)) ben bugün tatile çıkıyorum. ablam ve kuzenlerimle, 4 kız olarak tatil yapıcaz inşallah. kendinize çok dikkat edin, meleklerinize de tabii... haftaya görüşürz yeniden... öpüyorum hepiniziii...
canım yaa iyi tatiller . kıskandım şimdi ne güzel ablanlarla hemde.
hep bir ablam olsun istemişimdir
Şekerler burda herşeyi paylaşıyoruz.. nacizane bişi sormak istiyorum.. aranızda borcu olupta hamile kalan varmı?? tek benmiyim acep merak ettim.. kendime moral ve destek arıyorum:78:
düğünden kalma bi borçmu canım sen çalışıyormuydun?
ev borcumu taksitmi
biz düğün borcunu hallettik gibi
bana da hem elevit hemde kan şurubu verdi ama kabızlık yapar demedi .hatta elevit aksine benim akbızlığıma çok iyi geliyor
elevitin içinde zaten demir varmış.esktra demir ilacına gerek yok.ikisini birden alırsan kabız olursun dedi.
ewet canım ben varım. ev aldık ev kredisi çektik. borcun içindeyken ikinci bebişime hamile kaldım. bazen korkuyorum nasıl yapacağız diye ama bazen de kötü düşüncelerimden sıyrılıyorum hayata ümitle bakıyorum. eşim de ben de çalışıyoruz. bunu avantajı var tabi. ama ilk bebeğimde olduğu gibi bu bebiş de 3 aylık olmadan çalışmaya başlamak zorundayım yine.Şekerler burda herşeyi paylaşıyoruz.. nacizane bişi sormak istiyorum.. aranızda borcu olupta hamile kalan varmı?? tek benmiyim acep merak ettim.. kendime moral ve destek arıyorum:78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?