2011 Aralık Anneleri

Günaydın güzel anneler biz geldik ama biraz hastayız astım krizim tuttu hastanedeydik birkaç saattir 3 tane doktora göründük hamile olunca herkes tedirgin oldu ben öksürdükçe bebeğim içimde oynadı durdu ilaçserum hava derken şimdi biraz daha iyiyim çok şükür

dörtlü taramayı sormuş arkadaşlar ben yaptırdım 10 gün oldu normal kan testi sadece üçlüden farklı olarak birkaç değer ekliyorlar hepsi bu kadar

günaydın arkadaşlar yavaş yavaş şikayetler başlıyor benimde uykum geliyor bu haftalar çalışmasak olmazmı yaaaaaaa

ayneeeennnndiyorumki hani bu uyku hali bitecekti...özellikle öğleden sonra başlayan müthiş bi baş ağrısı ve uyku,hele akşam 10 da filan uyuyorum,yürüyüşe çıkmaya üşeniyorum.çok kızıyorum kendime kilo alıp hantallaşıyorum biraz hareketli ol diye ama elimde değil yapışıyorum yatağa resmennasıl engel olucaz bu halimize bilemiyorumkiiii:97:

günaydın arkadaşlarım ve bbekimin erkek arkadaşları. (kızlara pek bulaşmayalım bazılarının babaları çok kıskanç oluyor, oğlumu felan döverler maazallah.)

inşallah cnm. Rabbim tüm annelere imkan versinde yavrularını büyütsünler.

canım ben haftaya gidecem 20. haftam dolduğunda,20 ile 25 arası gidilecek zaten,çok ta erken gitmene gerek yok[/QUOTE]

ahhh deryacım gece ne geldi başıma. senle troidi konuştuk ya, hamişlikten önce eşimde troidime takmıştı,internetten araştırıyordu. biryerde de 5. ayda troid hast. düşük riski vardır okudu. kimbilir nerden ne okuduysa. o benim bilinç altıma yerleşmiş sanırım, bende 5. aydayım, sende dün troid olabilir dedin ya. gece ben bunları sanırım bilinç altında birleştirdim ve rüyamda bir kadın doktor bana "aa sen 5. aydamsıın o zaman bebeğin düşer" dedi. yataktan nasıl fırladım anlatamam. gece 3 felandı bi daha uyku tutmadı stresten.
çamaşır felan astım 7 gibi uyuyabilmişim 8 de alarm çaldı uyandım. kocişe anlatınca yorumu " sen bebeğim olacak diye herkese söyledin, böbürleniyorsun Rabbimde sana bir işaret gönderdi" demezmi delirdim yaa. karnım kocaman insnalara ne diyim gazım mı var diyim.

herkeslere günaydın :)

bugün istanbulda hava çok sıcak ve bunaltıcı :84::84:

günaydın cnm. evet bugün istanbul yakcak bizi. napcaz bilmiyorum.

ahhh deryacım gece ne geldi başıma. senle troidi konuştuk ya, hamişlikten önce eşimde troidime takmıştı,internetten araştırıyordu. biryerde de 5. ayda troid hast. düşük riski vardır okudu. kimbilir nerden ne okuduysa. o benim bilinç altıma yerleşmiş sanırım, bende 5. aydayım, sende dün troid olabilir dedin ya. gece ben bunları sanırım bilinç altında birleştirdim ve rüyamda bir kadın doktor bana "aa sen 5. aydamsıın o zaman bebeğin düşer" dedi. yataktan nasıl fırladım anlatamam. gece 3 felandı bi daha uyku tutmadı stresten.
çamaşır felan astım 7 gibi uyuyabilmişim 8 de alarm çaldı uyandım. kocişe anlatınca yorumu " sen bebeğim olacak diye herkese söyledin, böbürleniyorsun Rabbimde sana bir işaret gönderdi" demezmi delirdim yaa. karnım kocaman insnalara ne diyim gazım mı var diyim.

seni üzmüşüm bilmeden kusura bakma canım,Allahn izniyle bişeycik olmayacak bebişlerimize,sonuçta kontrol altındayız biz,bişeycik olmayacak merak etme,bilinç altına ne yerleşmişse onu görüyoruz inanma rüyalara

herkeslere günaydın

ayyy cnm bende öyle bi talih yokta sana çıkarsa benide görsene kader arkadaşıyız nede olsa bi güzellik yaparsın artık
kızlar 4 lü test ne zaman yapılıyor... Benim dr 3 lü yapmıyormuş.. 1 ay sonra gel dedi..gittiğimde 21. Haftam olmuş olacak geçmi kalıcam acaba???
cnm 4 lü test 2 li ve 3 lü ye göre daha ileri olduğu için 20,21 haftalarda yapılmasında sorun olmuyomuş die biliyorum doktor öyle söyledi yani
cnm ben doğuştan astım hastasıyım ama allah şükürler olsunki 3 senedir geçti,neler çektim neler önceden bu hastalığın teşhisi yoktu okulda sokakta elimde hep havayla dolaşıyodum çok zor günler geçirdim 45 dk yolu minübüse arabaya binemeden yürürdüm hele ünv hazırlandığım ilk sene ne zorluklar yaşadım bi keresinde çimenlerin içinde bulmuşlardı beni kriz geçirmiştim,şükürler olsunki o hava makinelerinden nefes darlıklarından en önemlisi tüplerden ve ilaçlardan kurtuldum,sen sakın ihmal etme özellikle biliyosun rutubet tetikliyo,lütfen ialcın varsa kullan yazarken bile hatırladım da gözlerim dolu dolu oldu yine bu hastalık için tez bile yazarım o kadar iyi biliyorum yani lütfen ilaçlarını ihmal etme yalvarırım
ben odamın ortasına hamak yapcam uyumak için en sonunda cnm yürüyüşü ihmal etme olurmu ben çok faydasını görüyorum ne şiştim nede herhangi bi şikayetim var bol su ve yürüyüş sayesinde normal hayatıma devam ediyorum

günaydın... umarım hepiniz güzel bir gün geçirirsiniz:)) ben bugün tatile çıkıyorum. ablam ve kuzenlerimle, 4 kız olarak tatil yapıcaz inşallah. kendinize çok dikkat edin, meleklerinize de tabii... haftaya görüşürz yeniden... öpüyorum hepiniziii...

BANA ayrıntılı ultrason için 20-25 i arası dedi ama o dönem 18-19 haftalık oluyorum ben çok erken değilmi size göre

ama hesaplamıştır onu öle sölemiştir dimi

kendimi verdi canım randevuyu .kendisi verdiyse ona göre ayarlamıştır . zaten değerlendirmeyi 19 hafta gibi yapar.
ben de benimki geçmi oldu acaba diyordum. sekreteri vermişti sonra hesapladım 22 haftayı geçiyor.doktor 22 . haftaya randevu al demişti.
man napalım bikaç haftadan bişey olmaz bence

canım yaa iyi tatiller . kıskandım şimdi ne güzel ablanlarla hemde.
hep bir ablam olsun istemişimdir

canı m benimkide yapmıyor. 22. 5 hafta gibi randevu aldım ayrıntılı usg için.
acaba bu ayrıntılı usg yle 4 lü aynımı. bütün organlarını inceleyeceğiz dedi
ben bütün organların inceleneceği 3 boyutlu ultrasona girildiği testi 4 lü diye biliyorum ama yanlış biliyorum galiba... int bi araştırayımDD

BANA ayrıntılı ultrason için 20-25 i arası dedi ama o dönem 18-19 haftalık oluyorum ben çok erken değilmi size göre

ama hesaplamıştır onu öle sölemiştir dimi
ben şimdi 18 haftalık oldum.. 1 ay sonra gel dedi 22 haftalık olacam... eee o zaman geçmi kalmış olacam kafam karıştı.
yok canım benim demek istediğim ayrıntılı ultrasona falan giriliyor ya o adını 4lü diye biliyordum ben.. benim 2li iyi diye 3lü yapmıyor o zaman sıvıyı durduk yere hiç almaz sanırım..

geçmiş olsun canım..
sen 17 haftadasın nasıl 4lü yü yaptırdın benim kafam çokkk karıştı..

estagfirullah cnm benim ne kusuru senin ne suçun var. sen bana ve burdaki tüm arkadaşlara hep yardımcı olmaya çalışıyorsun. hakkını ödeyemeyiz. o benim kocamın patavatsızlıklarından biri işte. evet inanmadım zaten Allah'ım hepimizin yavrusunu koruyucak inşallah.

http://www.doktornevra.com/otomatik_hesaplayicilar/gebelik_takvimi.asp

kızlarrr şu siteye bi bakın . son adet tarihinizi yazın . ne nezaman yapılcağı yazıyo tabi ama benim adet tarihime göre gitmiyor.

bu arada buna göre bende alfa proteinmidir nedir o kaçıyor doktorda bahsetmedi zaten .n
neyse bi inceleyin faydası olur belki kafa karışıklığınız için

Son düzenleme:

çokk geçmiş olsun cnm. kendine dikkat et. Rabbim acil şifanı versin inşallah.

oo hadi iyi tatiller bizim içinde eğlen cnm. ablayla tatile çıkmak çok daha keyifli oluyor.

tünaydın kızlar nasılsınız?biz iyiyiz geceleri uykusuz geçiriyorum sabahları ancak uyuyabiliyorum işlerimi bitiremiyorum ama canımız sağolsun oğlum iyi olsunda onun canı sağlolsunda önemli değil

Şekerler burda herşeyi paylaşıyoruz.. nacizane bişi sormak istiyorum.. aranızda borcu olupta hamile kalan varmı?? tek benmiyim acep merak ettim.. kendime moral ve destek arıyorum:78:

düğünden kalma bi borçmu canım sen çalışıyormuydun?
ev borcumu taksitmi

biz düğün borcunu hallettik gibi

gibi gibi.. benim evlenmek için çektiğim kredi borcu ... bende ve eşimde baba yok.. bizde biz annelere bakarken evlenme mücadelesi verdikte:)

Şekerler burda herşeyi paylaşıyoruz.. nacizane bişi sormak istiyorum.. aranızda borcu olupta hamile kalan varmı?? tek benmiyim acep merak ettim.. kendime moral ve destek arıyorum:78:
ewet canım ben varım. ev aldık ev kredisi çektik. borcun içindeyken ikinci bebişime hamile kaldım. bazen korkuyorum nasıl yapacağız diye ama bazen de kötü düşüncelerimden sıyrılıyorum hayata ümitle bakıyorum. eşim de ben de çalışıyoruz. bunu avantajı var tabi. ama ilk bebeğimde olduğu gibi bu bebiş de 3 aylık olmadan çalışmaya başlamak zorundayım yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…