kızlar benim bildiğim kadarıyla 4'lü test göbekten sıvı alınmasıyla yapılıyor.'amniyosentez' sanırım.doktorlar onu gerekli görürlerse yapıyorlar.ama bir çoğu tercih etmiyor.2'li ve 3'lü iyi çıktıysa..
gibi gibi.. benim evlenmek için çektiğim kredi borcu ... bende ve eşimde baba yok.. bizde biz annelere bakarken evlenme mücadelesi verdikte:)
ewet canım ben varım. ev aldık ev kredisi çektik. borcun içindeyken ikinci bebişime hamile kaldım. bazen korkuyorum nasıl yapacağız diye ama bazen de kötü düşüncelerimden sıyrılıyorum hayata ümitle bakıyorum. eşim de ben de çalışıyoruz. bunu avantajı var tabi. ama ilk bebeğimde olduğu gibi bu bebiş de 3 aylık olmadan çalışmaya başlamak zorundayım yine.
Şekerler burda herşeyi paylaşıyoruz.. nacizane bişi sormak istiyorum.. aranızda borcu olupta hamile kalan varmı?? tek benmiyim acep merak ettim.. kendime moral ve destek arıyorum:78:
4 lü test bebeğin organlarına detaylı bakılıp,anneden kan alınıyo öyle bakılıyo.ben dün yaptırdım.
ben de kamçıyla özdeşleştim tatlım. ev bitince biz de araaba düşünüyoruz. yanı benim bebeler ilkokula başlayana kadar borç içinde yüzmeye devam . Allah sağlık versin. benim de anne baba kaynana kayınbaba hiçbiri yardım etmedi hiçbişimize. kendi göbeğimizi kendimiz kestik eşimle. öyle de devam ediyor. bi de utamadan hala bizden para bekliyorlar. offff Allahım.walla canım.. biz eşimle çok zor zamanlar geçirdik.. çok şükür birşeyleri başardık.. arabamızıda aldık.. eve henüz sıra gelmedi.. şu işide halledersem işte 2 yıl sonra araba hafifleyince evide düşünüyoruz inş... ama bunaldım wallaha billaha... benim babamda dünya kadar borç bırakıp terketti annemle beni ben 16 yaşındayken.. öde öde bitmedi borçlarım... borç yiğitin kamçısıymış yaa ben kamçıyla özdeşleştim artıkın:)
çokk geçmiş olsun cnm. kendine dikkat et. Rabbim acil şifanı versin inşallah.
teşekkür ederim allah razı olsun
geçmiş olsun canım..
sen 17 haftadasın nasıl 4lü yü yaptırdın benim kafam çokkk karıştı..
kendimi verdi canım randevuyu .kendisi verdiyse ona göre ayarlamıştır . zaten değerlendirmeyi 19 hafta gibi yapar.
ben de benimki geçmi oldu acaba diyordum. sekreteri vermişti sonra hesapladım 22 haftayı geçiyor.doktor 22 . haftaya randevu al demişti.
man napalım bikaç haftadan bişey olmaz bence
benim su an canımı sıkan başka bi sorunum var arkadaşlar. benim gibi olan var mı?
eşimle özel hayatımız çok iyi gidiyordu. 12. haftadan sonra tam ilişkiye girerken karnımda bi sertlik hissediyorum ve çok rahatsız oluyorum. rahmim sanki bi top oluyor ve geriliyor. sanki kızım babasından kendini korumaya çalışıyor. bu da beni çok geriyor ve istek mistek kalmıyor. önceleri eşime söylemedim benden uzaklaşmasın diye. sonra bu his beni rahatsız etmesi artınce söledim. sonuç şimdi de o istemiyor bebeğe zarar veririm diye. ilk bebekte 9 ayı sorunsuz geçirmiştim. tabi eşimin artık isteksiz oluşu beni çok üzüyor. günlerdir konuş konuş olayı düzeltemedim. giyindim süslendim yine düzeltemedim. şimdi de surat asıyorum. çok moralim bozuldu yaaa. abartıyor olabilirim ama cinsel hayatımız aktifken birden inişe geçmiş olmak hoşuma gitmiyor alışık değilim bu duruma.
walla cnm bizimde ayda 1 desem yeridir ama ben istekli değilim ben isteyince yanaşıom adamda o zaman yanaşıo sayglılı benimki:))
şöle düşün. kocişin seni istemediğinden değil seni düşündüğünden canın yancak diye uzak duruyor.. istiyoki sende keyif al.. sende iste.. sırf onu tatmin etmek için olmasın aslında güzel düşünüo eşin.. bence eşinle şöle bir konuş.. "bende istiyorum artık.. hormonlarım tavan yaptı " de.:)
Şekerler burda herşeyi paylaşıyoruz.. nacizane bişi sormak istiyorum.. aranızda borcu olupta hamile kalan varmı?? tek benmiyim acep merak ettim.. kendime moral ve destek arıyorum:78:
benim su an canımı sıkan başka bi sorunum var arkadaşlar. benim gibi olan var mı?
eşimle özel hayatımız çok iyi gidiyordu. 12. haftadan sonra tam ilişkiye girerken karnımda bi sertlik hissediyorum ve çok rahatsız oluyorum. rahmim sanki bi top oluyor ve geriliyor. sanki kızım babasından kendini korumaya çalışıyor. bu da beni çok geriyor ve istek mistek kalmıyor. önceleri eşime söylemedim benden uzaklaşmasın diye. sonra bu his beni rahatsız etmesi artınce söledim. sonuç şimdi de o istemiyor bebeğe zarar veririm diye. ilk bebekte 9 ayı sorunsuz geçirmiştim. tabi eşimin artık isteksiz oluşu beni çok üzüyor. günlerdir konuş konuş olayı düzeltemedim. giyindim süslendim yine düzeltemedim. şimdi de surat asıyorum. çok moralim bozuldu yaaa. abartıyor olabilirim ama cinsel hayatımız aktifken birden inişe geçmiş olmak hoşuma gitmiyor alışık değilim bu duruma.
son 4 gündür dediğin gibi istediğimi söledim belirttim ima ettim seksi gecelikler giydim. hiç biri işe yaramadı. şimdi de surat asıyorum neye yarayacaksa:)
bende istiyorum dememe rağmen adam benden kaçıyor sorun bu! dün gece yatmaya gece 3te geldi.
bu konuyu konuşunca da sarılıyor öpüyor ve hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç konuşmamışız gibi dönüp uyuyor. az önce yine konuştuk. icraat yok ya anca konuşuyoz. herşey güzel olacak dedi. ben de alaycı bi şekilde güldüm. bu kadar.
anlıyorum canım,benim de bir günüm diğerine uymuyo,eskiden hergün hergün olurken şimdi yeri geliyo 1 hafta boyunca canm istemiyo,ama eşim dinlemiyo beni,hissedersin hissedersin deyip yanaşıyo,hafta içi es geçsem de hafta sonu kaçamıyom,bazen de ben çok hevesli oluyorum, o da gaza geliyo bi sonraki gün tekrar yanaşıyo,üzgünüm bugün tık yok diyorum,ama çok inatçı benim koca,ne durdan anlıyo ne yoktan ya:26::26:neyseki ağrım sızım yok,zaten karnın büyümesi de engel değil,karşındaki kurnaz olursa kaçışın yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?