2011 Aralık Anneleri

4 lü test bebeğin organlarına detaylı bakılıp,anneden kan alınıyo öyle bakılıyo.ben dün yaptırdım.

gibi gibi.. benim evlenmek için çektiğim kredi borcu ... bende ve eşimde baba yok.. bizde biz annelere bakarken evlenme mücadelesi verdikte:)

Rabbim yardım etsin cnm inşallah. üzme kendini herşey zamanla hallolur. hem borcu olmayan insan mı var. bizim bir aylık tüm kazanç olduğu gibi borca gidiyor.
ama napalım hayat bu. borç yiğidin kamçısı misali ee hepimizde bu aylarda hala bu sıcaklarda çalışmak durumunda kalabiliyoruz. ama Rabbim büyük herkese
bir çıkış kapısı sağlar inşallah.

walla canım.. biz eşimle çok zor zamanlar geçirdik.. çok şükür birşeyleri başardık.. arabamızıda aldık.. eve henüz sıra gelmedi.. şu işide halledersem işte 2 yıl sonra araba hafifleyince evide düşünüyoruz inş... ama bunaldım wallaha billaha... benim babamda dünya kadar borç bırakıp terketti annemle beni ben 16 yaşındayken.. öde öde bitmedi borçlarım... borç yiğitin kamçısıymış yaa ben kamçıyla özdeşleştim artıkın:)

Şekerler burda herşeyi paylaşıyoruz.. nacizane bişi sormak istiyorum.. aranızda borcu olupta hamile kalan varmı?? tek benmiyim acep merak ettim.. kendime moral ve destek arıyorum:78:

şubatta ewlendim ve borcum çok cnm...bi de annemin eşime ve ba asöyledikleri yok mu??niye çocuk yaptınız??madem paranız yok neden çocuk yaptınız???napalım oldu işte.şükrediyorum ama ben..elbet borçler ödenir.bebişi ben nasıl buluyum bi dahao yüzden sen de moralini bozma

cnm ben doğuştan astım hastasıyım ama allah şükürler olsunki 3 senedir geçti,neler çektim neler önceden bu hastalığın teşhisi yoktu okulda sokakta elimde hep havayla dolaşıyodum çok zor günler geçirdim 45 dk yolu minübüse arabaya binemeden yürürdüm hele ünv hazırlandığım ilk sene ne zorluklar yaşadım bi keresinde çimenlerin içinde bulmuşlardı beni kriz geçirmiştim,şükürler olsunki o hava makinelerinden nefes darlıklarından en önemlisi tüplerden ve ilaçlardan kurtuldum,sen sakın ihmal etme özellikle biliyosun rutubet tetikliyo,lütfen ialcın varsa kullan yazarken bile hatırladım da gözlerim dolu dolu oldu yine bu hastalık için tez bile yazarım o kadar iyi biliyorum yani lütfen ilaçlarını ihmal etme yalvarırım

canım teşekkür ederim önerin için bende yaklaşık 10 senedir boğuşuyorum manavgattayım hem çam tozları hemde nem kötü ilaçlarımı hamile kalınca bırakmıştım ama doktorlaım kullanabileceğimi söyledi artık bırakmam sanada çok geçmiş olsun rabbim tekrarlatmasın inşallah

ben de kamçıyla özdeşleştim tatlım. ev bitince biz de araaba düşünüyoruz. yanı benim bebeler ilkokula başlayana kadar borç içinde yüzmeye devam . Allah sağlık versin. benim de anne baba kaynana kayınbaba hiçbiri yardım etmedi hiçbişimize. kendi göbeğimizi kendimiz kestik eşimle. öyle de devam ediyor. bi de utamadan hala bizden para bekliyorlar. offff Allahım.

nihalciğim ben yaptıralı 10 gün oldu randevularımı bile doktorum ona göre ayarlıyor artık uzman olan o 2 haftasonrada ayrıntılı ultrasona girecem 3 hafta sonrada normal kontrolüm kafan karışmasın geçmiş olsun dileklerin için teşekkürler

benim su an canımı sıkan başka bi sorunum var arkadaşlar. benim gibi olan var mı?

eşimle özel hayatımız çok iyi gidiyordu. 12. haftadan sonra tam ilişkiye girerken karnımda bi sertlik hissediyorum ve çok rahatsız oluyorum. rahmim sanki bi top oluyor ve geriliyor. sanki kızım babasından kendini korumaya çalışıyor. bu da beni çok geriyor ve istek mistek kalmıyor. önceleri eşime söylemedim benden uzaklaşmasın diye. sonra bu his beni rahatsız etmesi artınce söledim. sonuç şimdi de o istemiyor bebeğe zarar veririm diye. ilk bebekte 9 ayı sorunsuz geçirmiştim. tabi eşimin artık isteksiz oluşu beni çok üzüyor. günlerdir konuş konuş olayı düzeltemedim. giyindim süslendim yine düzeltemedim. şimdi de surat asıyorum. çok moralim bozuldu yaaa. abartıyor olabilirim ama cinsel hayatımız aktifken birden inişe geçmiş olmak hoşuma gitmiyor alışık değilim bu duruma.

kendisi verdi cnm ama dediğin gibi orda yazcakki kaç haftalıksın diye ona göre yorumlıcaklardır bence

walla cnm bizimde ayda 1 desem yeridir ama ben istekli değilim ben isteyince yanaşıom adamda o zaman yanaşıo sayglılı benimki:))
şöle düşün. kocişin seni istemediğinden değil seni düşündüğünden canın yancak diye uzak duruyor.. istiyoki sende keyif al.. sende iste.. sırf onu tatmin etmek için olmasın aslında güzel düşünüo eşin.. bence eşinle şöle bir konuş.. "bende istiyorum artık.. hormonlarım tavan yaptı " de.:)

son 4 gündür dediğin gibi istediğimi söledim belirttim ima ettim seksi gecelikler giydim. hiç biri işe yaramadı. şimdi de surat asıyorum neye yarayacaksa:)

bende istiyorum dememe rağmen adam benden kaçıyor sorun bu! dün gece yatmaya gece 3te geldi.
bu konuyu konuşunca da sarılıyor öpüyor ve hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç konuşmamışız gibi dönüp uyuyor. az önce yine konuştuk. icraat yok ya anca konuşuyoz. herşey güzel olacak dedi. ben de alaycı bi şekilde güldüm. bu kadar.

Şekerler burda herşeyi paylaşıyoruz.. nacizane bişi sormak istiyorum.. aranızda borcu olupta hamile kalan varmı?? tek benmiyim acep merak ettim.. kendime moral ve destek arıyorum:78:

canim borcsuz kimse yoktur herhalde turkiyede
borclarin bitmesi beklense aile kavramini bile artik kurulamaz hale gelinir

Selam kızlar... Nasılsınız..
Herkes iyidir umarım.
İki gündür yoktum geçmişe bakayım biraz...

merhaba güzel anneler ve annelerinin bitaneleri :) ben bebişimin hareketlerini ndn pek hissetmiyorum derken önceki gün ve dün aralıksız hareketlendi şaşırdım biranda aaa abartma bu kadar artık biraz uslu durda benden aldıkların yarasın kilo olsun diye kızayım ddm aman bidaha küser filan diyemedim. akşam sırt üstü uzandım sırf1 saat aşkın sadece hareketlerini hissettim hatta eşim bakarmısın ddğde pc yiyi karnımın alt tarafın akoyup bakarken onu doğru itmeye başladı sanırım rahatına düşkün olacak küçük adamım.hareketleri hissetmeyen arkadaşlar boşa telaş yapmayın benim 2. olmasına önceki güne kadar 1 yada 2 kere hissetmiştim o da çok net değil hatta telaşlanmaya başlamıştım ndn hissetmyrm diye bir anda atağa geçtik biz.

anlıyorum canım,benim de bir günüm diğerine uymuyo,eskiden hergün hergün olurken şimdi yeri geliyo 1 hafta boyunca canm istemiyo,ama eşim dinlemiyo beni,hissedersin hissedersin deyip yanaşıyo,hafta içi es geçsem de hafta sonu kaçamıyom,bazen de ben çok hevesli oluyorum, o da gaza geliyo bi sonraki gün tekrar yanaşıyo,üzgünüm bugün tık yok diyorum,ama çok inatçı benim koca,ne durdan anlıyo ne yoktan ya:26::26:neyseki ağrım sızım yok,zaten karnın büyümesi de engel değil,karşındaki kurnaz olursa kaçışın yok

fazla takılma bence kendini tedirgin etme belkide başka birşeye takılmıştır kafasında düşüncesi vardır eşinin ve tesadüf o konunuzla denk gelmiştir. bizimkide akşam çocuğa kızdı ndn saygısızlık yapıyor diye alt katta salonda almış dergi okuyor gece yarıs indim elinden tutp yukarı çıkardım bu seferde arkasını döndü çocuk gb bende inip salonda yattım camıda açtım sabah donmuş halde uyandım :) erkekler basit konulra çok takılıyorlar ve biz kadınlar gb konuşup içinden atıp ahatlamıyorlr uzatıp duruyorlr içlerinde buyutup.takma kafana bebeğinide tedirgin etme zaten hareketlr çoğalınca istesende takamazsın gözünde aklında bebişinde karnında olcak :)

bizde bu konuda hiç değişiklik yapmadık eskisi gb devam ağrı falan olmadığına bende bişey demiyorum.doktorumda erken doğum riski yok herşey normal deyince zaten eğer risk ve acı yoksa hamilelik olayını çok büyütürsek eşler ihmal edildiğini düşünüp kendilerine bebklerini rakip grrlr sevgi rekabete dönüşür. herşey kararında yağanmalı bence

bende haftada 2 yada 3 kere uğrayabiliyorum ama gelincede çenem hiç durmuyor devamlı yazıyorum görüntü kirliliği filan yapmıyorum devamlı yazıp umarım:44:

yaz tabi ya durmasın çenen de kalvyen de:)
tebrik ederim bebekinin harekettlerini hissetmişsin darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…