Selam kızlar... Nasılsınız..
Herkes iyidir umarım.
İki gündür yoktum geçmişe bakayım biraz...
selam annisler ve melekleriii.
evet canim iki gundur seni merak ediyorum nasil oldun diye. umarim daha iyisindir..
aklıma geldi yazmadan duramayacağımbenim bedenimin hiçbir yerinde bir değişiklik olmadı kilo vs. sadece karnıma yarm bir top koylmuş gb oğlumdada öğleydi 9. ayda tam bir basket topu var gibiydi. acaba bebeğin cinsiyetiyle vücut gerçekten farkediyormu yoksa tesadüfmü yada benim yapımlamı alakalı.
yaz tabi ya durmasın çenen de kalvyen de:)
tebrik ederim bebekinin harekettlerini hissetmişsin darısı başımıza
benim çizelgemi görüyor musunuz ben göremiyorum da
çizelgemi yapalı çok oldu. bu sabah yerinde duruyordu neden kayboldu anlayamadım.hayır göremiyoz neresini yapıştırdın kodun,ondan olabilir
ben yana doğru genişliyorum canım,kalça kemiklerim ağrıyo,sadece 1.5-2 kilo almama rağmen son 1 buçuk ayda,basenlerim genişlemiş sanki,çamaşırlarım sıkıyo,göğüslerim çok büyüdü,uçları çok kaşınıyo,sızlıyo,bazen bıçak saplanır gibi oluyo,uçları içerde olmasına rağmen son 1-2 haftadır dışarıda ve acıyo,dün epey bi krem sürdüm yumuşasn diye,kıllarım bi acayip kimi yer hızlı uzuyo,kimi yer yavaş,kaşlarım bıyıklarm çok yavaş uzar oldu,zaten alamıyorm öyle bi canm yanıyo ki hep erteliyom,2 ay oldu nerdeyse,çok fazla olmadığından çok abes te durmuyo idare ediyom
canım resimdeki sen misin sanki karşımda ablam var ya,bu kadar mı benzer ya
benim çizelgemi görüyor musunuz ben göremiyorum da
Evet canim fotograftaki benim, ama artik karnim acicik buyuk
Evet canim fotograftaki benim, ama artik karnim acicik buyuk
bende haftada 2 yada 3 kere uğrayabiliyorum ama gelincede çenem hiç durmuyor devamlı yazıyorum görüntü kirliliği filan yapmıyorum devamlı yazıp umarım:44:
aklıma geldi yazmadan duramayacağımbenim bedenimin hiçbir yerinde bir değişiklik olmadı kilo vs. sadece karnıma yarm bir top koylmuş gb oğlumdada öğleydi 9. ayda tam bir basket topu var gibiydi. acaba bebeğin cinsiyetiyle vücut gerçekten farkediyormu yoksa tesadüfmü yada benim yapımlamı alakalı.
MERHABA KIZLARRRR, kimse yok muu, konuşmak dertleşmekistiyorum...
MERHABA KIZLARRRR, kimse yok muu, konuşmak dertleşmekistiyorum...
bende haftada 2 yada 3 kere uğrayabiliyorum ama gelincede çenem hiç durmuyor devamlı yazıyorum görüntü kirliliği filan yapmıyorum devamlı yazıp umarım:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?