2011 Aralık Anneleri

aklıma geldi yazmadan duramayacağım benim bedenimin hiçbir yerinde bir değişiklik olmadı kilo vs. sadece karnıma yarm bir top koylmuş gb oğlumdada öğleydi 9. ayda tam bir basket topu var gibiydi. acaba bebeğin cinsiyetiyle vücut gerçekten farkediyormu yoksa tesadüfmü yada benim yapımlamı alakalı.

ben yana doğru genişliyorum canım,kalça kemiklerim ağrıyo,sadece 1.5-2 kilo almama rağmen son 1 buçuk ayda,basenlerim genişlemiş sanki,çamaşırlarım sıkıyo,göğüslerim çok büyüdü,uçları çok kaşınıyo,sızlıyo,bazen bıçak saplanır gibi oluyo,uçları içerde olmasına rağmen son 1-2 haftadır dışarıda ve acıyo,dün epey bi krem sürdüm yumuşasn diye,kıllarım bi acayip kimi yer hızlı uzuyo,kimi yer yavaş,kaşlarım bıyıklarm çok yavaş uzar oldu,zaten alamıyorm öyle bi canm yanıyo ki hep erteliyom,2 ay oldu nerdeyse,çok fazla olmadığından çok abes te durmuyo idare ediyom

yaz tabi ya durmasın çenen de kalvyen de:)
tebrik ederim bebekinin harekettlerini hissetmişsin darısı başımıza

tüm gün 3-12 yaş arası 3 çocukla muhatabım büyük olarak akşam eşim gündüzde sizler varsınız o yüzden sanırım çenem durmuyor birde özlüyorum sizlerin paylaşımlarınızı okumayı ve bebikimin gelişimindeki yenilikleri siz.lere aktarmayı :) rabbim herkese biran önce bebişlerinin hareketlerini hissettirsin küçük ama derin mutluluklar ya resmen 2 gündür çocukların kavgasına bile sinirlenemiyorum. hayata sakin bakıyorum.esas şimdi hamile olduğumu hisetmş oluyorum.

hm ben 5- 6 kilo aldım ama karnımdki yarım top parçasında sanırım tüm kilo.başaka yerimde yok bişey. hatta 40 beden pantolonlarımı tabiki karnımın altında kalıyor çok rahat hala kullanıyorum.hatırlarsanız dayanılmaz baş ağrılarım vardı hamd olsun arada ve çok az ağrıyor sadece. ayağımda uyuşukluk için magnezyum işe yaramadım ama bu hafta hergün yarım kilo meyveli yoğurt yedim ondan sanırım uyuşma ve kramtta azalma var. birde sol yanıma sadece rahat yatıyorum d
ğer taraflara yatamıyorum nefes daralması yaşıyorum.bişekilde çok şükür yarısına geldik yolun inşallah rabbim hayırlısıyla sağlıkla hepberaber tamamlamayı kısmet etsin rabbim.

luveylacım hoşgeldin nasılsın iyi oldun mı şimdi de ben aynı dertten muzdaribim :18:

Evet canim fotograftaki benim, ama artik karnim acicik buyuk

annesine benzerse artı fazladan şirin bir bebek olacak eminim. ben farklı bir yerden alıp hazır resim koydunuz sandım. hamilelikte rabbim artı bir şirinlik veriyor normalde göbeğimiz biraz çıksa aynada içimize çekip dururken şimdi aynanın önünden geçerken geri gelip tekrr bakıyorum.

bende haftada 2 yada 3 kere uğrayabiliyorum ama gelincede çenem hiç durmuyor devamlı yazıyorum görüntü kirliliği filan yapmıyorum devamlı yazıp umarım:44:

sen de hoşgeldin canım olur mu hiç sen hep yaz :) ne güzel bebişin atağa geçmiş benimki de bir an önce geçer inşallah heyecanla bekliyorum valla

alakası yok diyen de var var diyende..sen hiç kilo almadın mı??

bende haftada 2 yada 3 kere uğrayabiliyorum ama gelincede çenem hiç durmuyor devamlı yazıyorum görüntü kirliliği filan yapmıyorum devamlı yazıp umarım:44:

olur mu cnm bizde özlüyoruz zaten seni. sen yaz biz keyifle okuyoruz. bebişinin hareketlerini hissetmen ne güzel. umarım herkes hisseder yakında.

mardinlicim arkadaşım nerelerdesin. merak ettim seni. enson kayınvalidene gidecektin noldu? iyisindir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…