2011 Aralık Anneleri

alakası yok diyen de var var diyende..sen hiç kilo almadın mı??

aldım ama ben normal kiloma ulaşmış oldum ben 10 yıldır 65 kilodaydım hep 1 yıldır ülserim olduğundan o yasak bu yasak derken 58 e düştüm 58 le hamile kaldım yemem normale döndüğünden tkrr 65 oldum pek almam büyük ihtimal 68 le bitiririm hamileliği ben. etek pantolonlar dşük bel olduğuna rahat giyiyorum göbek dışarda kalıyor zaten ddğm gb sadece karnımda oluyor benim doğduğu gb 5 kilo gdr 2-3 kilom kalır o a emzirrken gdr. yaşadım sahneler:) sanki 12 yıl öncesini yaşar gbym

Çok geçmiş olsun canım. Öksürürken dikkat et..

İyi tatiller Halimeciğim. Keyfine bak canım. Herşey gönlünce olsun..

elevitin içinde zaten demir varmış.esktra demir ilacına gerek yok.ikisini birden alırsan kabız olursun dedi.

Ah canım ya ben bunu daha evvel bilseydim kan hapını ağzıma almazdım.
Bu gün basur için tekrar doktora gittim. doktora sordum kan değerlerim düşük olduğu için kan hapını bırakma dedi. ama bırakacağım. elevitim var zaten.Doğal yollarla kan yapıcı şeylere ağırlık vereceğim.

Şekerler burda herşeyi paylaşıyoruz.. nacizane bişi sormak istiyorum.. aranızda borcu olupta hamile kalan varmı?? tek benmiyim acep merak ettim.. kendime moral ve destek arıyorum:78:

Malesef canım tuzu biberi sanırım Umarım bu günlerimiz tatlı anı olarak kalır zamanla..

Lumoscuğum ben de şubatta evlendim canım.
Normalde eşim işleri çok iyi olan biri ama sanırım ben ona uğurlu gelmedim. Paraşüt teknesi var ve günlük kazancı çok iyi normalde ama.. Teknesi bozuldu sürekli.. Kazancı hep tekne masrafına gitti. Bir lira borç ödeyemedi.. Hatta icralık senetler var şu an.. düğün borçları var sezona güvenip epey açılmıştı.. Hazırda ne varsa yedik. altın maltın bir şeycik kalmadı.. Tam bir darboğaza girdik. Alahtan fındığımız var.. fındık zamanı tüm borçları kapatmayı düşünüyor.. Nasipse inşallah...
Ben böyle sıkıntıya pek alışık değilim baya kasıldım açıkcası. Çalışmak içinde sağlığım müsait olmadı..

Annenler iyiliğini düşünüyorlar aslında ellerinden gelen bir şey olmayınca da ters konuşuyorlar malesef.. Aslında o kızgın ifadeler kendileri için. Yapabilecekleri bir şey olmadığından, fazla üzülme..

Sanırım her eş bu tedirginliği yaşıyor.. Ben düşük riski geçirdiğimde doktorr zaten yasak koymuştu.. Şimdi ise eşim tedirgin oluyor.. Valla bende pek istekli değilim açıkcası.. Bu konudaki isteksizliğim henüz düzelmedi.. Annelik hormonu aşırı baskın cıkınca cinsel istek geri plana atılıyormuş.
Ama yine de senin gibi eşimi incitmemek için bunu belli etmiyorum. O zaten temkinli yaklaşıyor..
Tadını çıkar boşver...

Maşallah bebişine canım bir daha gücendirme.. Naz yapmasın

coooook tesekkurler nanancim. ne guzelmoral oldununz bu kasvetli gunde bebisimle bana. Allahim da sizi beni mutlu ettiginiz gibi mutlu etsin insallah. evet gobusumu gerine gerine gosteriyorum valla bunca yiy sonra hakkim gibi geliyo

sağol canım bende çok özlüyorum sizleri ve bebişlerinizi.
mardinlinin testler olalı kaçgün olmuştu 15 günde çıkacaktı sonuçlar hayırlısıyla çıksada rahat bir nefes alsa çok zor annelik. inşllh güzel çıkcak sonuçlar ama çıkana kadar tedirgin oluncak rabbim içine hayırlı sakinlikle sabır versin inşllh arkadaşımızın

ahh ahhh luveylacım dediğin gibidir işala da bu kadar da üstüme gelmesi doğru diil ama yine de ağzımı açıp tek kelime etmiorum napalım...siz de işala en kısa zamanda kapatırsınız tüm borçlarııı biz deee..bebişler de rahat ederler

coooook tesekkurler nanancim. ne guzelmoral oldununz bu kasvetli gunde bebisimle bana. Allahim da sizi beni mutlu ettiginiz gibi mutlu etsin insallah. evet gobusumu gerine gerine gosteriyorum valla bunca yiy sonra hakkim gibi geliyo

rica ederim görünen köy kılavuz istemez değilmi aman nazr değmesin. rabbim hepimizi yuvalarında huzurlu eylesin bebişleirmizide evlerimize kısmetleriyle uğurlarıyla getirsin inşllh

rica ederim görünen köy kılavuz istemez değilmi aman nazr değmesin. rabbim hepimizi yuvalarında huzurlu eylesin bebişleirmizide evlerimize kısmetleriyle uğurlarıyla getirsin inşllh

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn insallah Allahim bebislerimizin ömrunu guzel eylesin.

dert etmeyin borç konusunu her bebek kısmetiyle gelir dünyaya rabbim bebekle birlikte o haneye bereket gndrrmş kesinlikle siz yaradana dayanın gerisini rabbim kimseye muhtaç etmeden gtrr.inanın ve güvenin çu anki durumda da çok sıkıldığınızda dua edin elinizden geleni yapın rabbim gerisini grck inşllh

luveylacım hoşgeldin nasılsın iyi oldun mı şimdi de ben aynı dertten muzdaribim :18:

selam annisler ve melekleriii.
evet canim iki gundur seni merak ediyorum nasil oldun diye. umarim daha iyisindir..

Çok sağolun arkadaşlarım...

Çok geçmiş olsun Firuzeciğim..
Ay Allahım kimseye vermesin. Bebekler gibi hüngür hüngür diye ağladım valla.. Şimdi sevgili ajdanın formülü tek çarem. Kantoran yağı önermişti..
Çok dikkat et. Sakın baharatlı yeme. Hem yanma hem kaşıntı hem sancı hem zonklama hepsini yaşatıyor..
Bol su ve meyve tükettim bu arada.
Doktor ultraproct pomat verdi ama hiç banamısın demedi.

Ajdacığım bu gün yine gittim doktora.. Malesef sadece sancım için Parol verdi. İzmirdeki kuzenim istanbuldaymış. Bendeki şans ya. Neyse canım benim, şu an yolda getiecek kantoran yağını.

Bir de kızlar çemen unu istedim ben. Benim annem de basur olmuştu çemen ununu kaynattık onun ılık suyuna oturttuk sonra çemen unuyla pasuman yaptık o bölgeye. :Bir günde geçmişti. Tabi bu formulü uygulayan ben unutmuşum akıl:neredeyse :59 annem hatırlattı sağolsun..
ama şu var kantoran yağını ajdacığım senin kuzenin önerdiği için rahat kullanacağım ama çemen unu hamilelikte kullanılırmı bilmiyorum. Son çare olarak bulunduracağım. Olmasa doğum sonrası basuedan tamamen kurtulmak için uygulayacağım. Sizinde aklınızda bulunsun. Annem 10 yıldır basur yüzü görmedi bir daha..

kızlar park yatak bakıyorum da,daha önce kullanan oldu mu,bi de sizce 60x120 mi iyi olur,70x110 mu,genel de ölçüler böyle bebişimiz kız,pembeler de çok tatlı ya

Eklentiler

• $860401151448194502.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 47

allah şifa versin canım hemoroit çok zor bende 12 yıldır çekiyorum sıksık oluyor. doğumda ıkınmaktan oluşmuştu. çemen ununu deneyeyim bende ve kantoran yağını.

hepsi çok şirin benim karşı komşum oyun yatağı olarak kullanıyor salonda çocuğuna çok memnun. bende salonum için alıcam 1 tane bebişimi meydanda bırkamam gündüz evdeki 3 yaşındaki prensesim insan anotomisine pek meraklı gözlerin yapısını öğrenmekle başlar kardeşinde çok sakınmam lazım

Şekerler burda herşeyi paylaşıyoruz.. nacizane bişi sormak istiyorum.. aranızda borcu olupta hamile kalan varmı?? tek benmiyim acep merak ettim.. kendime moral ve destek arıyorum:78:
uff canım olmaz olurmu??? evlenmeden önce eşim ev almıştı şimdi onu ödüyoruz.. 4 senemiz kaldı çok şükür... düğün masraflarını eşimin ailesi tek kuurş vermedi annem sağolsun yardım etti peşin vermemiz gereken paraları verdi sonrasında anneme ödedim.. babam yaşamadığı için parayı geri aldı annem çünkü benden küçük erkek kardeşim var o henüz evli değil ama babam yaşasaydı kesinlikle tek kuruş geriye almazdı.. sonrasında totom rahat durmadı gittik araba aldık annem verdi parasını yarı yarıya almış olduk yarısını anneme ödüyorum çok şükür 15 binden 7 bin kaldı... sanırım sene sonuna kadar o biter... aldığımız maaşın tamamı kartlara gidiyor cepte 5 kuruş param yok. sinir oluyorum kendime ama yinede halime binlerce şükür... hee tabi bu arada oğullarının kredi borcunu ödüyorum düğün dü mobilyaydı borcu bitti birde üstüne araba aldık oğullarına ama ben yine kötü gelinim... benim annemle hala eşimin ailesi konuşmuyor gelde burdan yakkkk.. sinir oluyorum ama elden bişey gelmiyor.. üstüne bugün onalra gidyoruz yine offfffffffff...

tatlım benim dediğim ayrıntılı ultrason senin 2 hafta sorna yaptırcak olduğun.. ama ben adını 4lü diye biliyrodum demekki detaylı ultrason muş 20 haftadan sonra yapılıyormuş...

senin 3. mü geliyodu canım,bizimki ilk olcak

Bu arada arkadaşlar geçmişin sadece bugününü okudum ve zor okudum valla.. O kadar hızlı ilerliyorki sayfalar. dün yada önceki gün benim için mesaj atan kusura bakmayın. Okuyamadığımdan cevap veremeyişim.
Sevgiler...

Nanan arkadaşımızında dediği gibi her çocuk rızkı ve bereketiyle gelir. Ve inşallah borçlarımız kapanır canım. Tatlı bir anı olarak kalır bu günler. Gerçi Şubatta evlendik biraz gün görseydik yawww. Şaka tabi Allaha hamdolsun kimseye muhtaç değiliz. beterin beteri var. Sonuçta önümüzü görebiliyoruz..
Annenlere bir şey deme sakın geriye kalan sözlerin pişmanlığı olur. Benim ablamda "hani çok güzel kazanıyordu. İşleri çok iyiydi. atıp tutuyordu" demek gibi sözler söyledi. allah yardımcınız olsun diyeceğine. Bir şey demedim. Tekne bozuk düzelince yine iyi olur dedim sadece. Tabi böyle durumlarda tatlı sözler bekliyor insan ama herkesin tepki şekli farklı. İnsanları olduğı gibi kabul edeceğiz.

Nanacığım çok haklısın canım.. Çok sağol.. Her yeni evliler öyle yada böyle bir borç sürecine giriyor zaten.
Hepbirlikte birbirimize dua edelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…