o zaman maşallah diyelim çok güzelmişsin
alakası yok diyen de var var diyende..sen hiç kilo almadın mı??
Günaydın güzel anneler biz geldik ama biraz hastayız astım krizim tuttu hastanedeydik birkaç saattir 3 tane doktora göründük hamile olunca herkes tedirgin oldu ben öksürdükçe bebeğim içimde oynadı durdu ilaçserum hava derken şimdi biraz daha iyiyim çok şükür
dörtlü taramayı sormuş arkadaşlar ben yaptırdım 10 gün oldu normal kan testi sadece üçlüden farklı olarak birkaç değer ekliyorlar hepsi bu kadar
günaydın... umarım hepiniz güzel bir gün geçirirsiniz:)) ben bugün tatile çıkıyorum. ablam ve kuzenlerimle, 4 kız olarak tatil yapıcaz inşallah. kendinize çok dikkat edin, meleklerinize de tabii... haftaya görüşürz yeniden... öpüyorum hepiniziii...
elevitin içinde zaten demir varmış.esktra demir ilacına gerek yok.ikisini birden alırsan kabız olursun dedi.
Şekerler burda herşeyi paylaşıyoruz.. nacizane bişi sormak istiyorum.. aranızda borcu olupta hamile kalan varmı?? tek benmiyim acep merak ettim.. kendime moral ve destek arıyorum:78:
şubatta ewlendim ve borcum çok cnm...bi de annemin eşime ve ba asöyledikleri yok mu??niye çocuk yaptınız??madem paranız yok neden çocuk yaptınız???napalım oldu işte.şükrediyorum ama ben..elbet borçler ödenir.bebişi ben nasıl buluyum bi dahao yüzden sen de moralini bozma
benim su an canımı sıkan başka bi sorunum var arkadaşlar. benim gibi olan var mı?
eşimle özel hayatımız çok iyi gidiyordu. 12. haftadan sonra tam ilişkiye girerken karnımda bi sertlik hissediyorum ve çok rahatsız oluyorum. rahmim sanki bi top oluyor ve geriliyor. sanki kızım babasından kendini korumaya çalışıyor. bu da beni çok geriyor ve istek mistek kalmıyor. önceleri eşime söylemedim benden uzaklaşmasın diye. sonra bu his beni rahatsız etmesi artınce söledim. sonuç şimdi de o istemiyor bebeğe zarar veririm diye. ilk bebekte 9 ayı sorunsuz geçirmiştim. tabi eşimin artık isteksiz oluşu beni çok üzüyor. günlerdir konuş konuş olayı düzeltemedim. giyindim süslendim yine düzeltemedim. şimdi de surat asıyorum. çok moralim bozuldu yaaa. abartıyor olabilirim ama cinsel hayatımız aktifken birden inişe geçmiş olmak hoşuma gitmiyor alışık değilim bu duruma.
merhaba güzel anneler ve annelerinin bitaneleri :) ben bebişimin hareketlerini ndn pek hissetmiyorum derken önceki gün ve dün aralıksız hareketlendi şaşırdım birandaaaa abartma bu kadar artık biraz uslu durda benden aldıkların yarasın kilo olsun diye kızayım ddm aman bidaha küser filan diyemedim. akşam sırt üstü uzandım sırf1 saat aşkın sadece hareketlerini hissettim hatta eşim bakarmısın ddğde pc yiyi karnımın alt tarafın akoyup bakarken onu doğru itmeye başladı sanırım rahatına düşkün olacak küçük adamım.hareketleri hissetmeyen arkadaşlar boşa telaş yapmayın benim 2. olmasına önceki güne kadar 1 yada 2 kere hissetmiştim o da çok net değil hatta telaşlanmaya başlamıştım ndn hissetmyrm diye bir anda atağa geçtik biz.
annesine benzerse artı fazladan şirin bir bebek olacak eminim. ben farklı bir yerden alıp hazır resim koydunuz sandım. hamilelikte rabbim artı bir şirinlik veriyor normalde göbeğimiz biraz çıksa aynada içimize çekip dururken şimdi aynanın önünden geçerken geri gelip tekrr bakıyorum.
olur mu cnm bizde özlüyoruz zaten seni. sen yaz biz keyifle okuyoruz. bebişinin hareketlerini hissetmen ne güzel. umarım herkes hisseder yakında.
mardinlicim arkadaşım nerelerdesin. merak ettim seni. enson kayınvalidene gidecektin noldu? iyisindir umarım.
coooook tesekkurler nanancim. ne guzelmoral oldununz bu kasvetli gunde bebisimle bana. Allahim da sizi beni mutlu ettiginiz gibi mutlu etsin insallah. evet gobusumu gerine gerine gosteriyorum vallabunca yiy sonra hakkim gibi geliyo
teşekkürler teyzesi zaten artık bebişimle ilgili konuşurken iki kere düşüncem sanırım korkuyorum nazlancak diyeMaşallah bebişine canım bir daha gücendirme.. Naz yapmasın
rica ederim görünen köy kılavuz istemez değilmiaman nazr değmesin. rabbim hepimizi yuvalarında huzurlu eylesin bebişleirmizide evlerimize kısmetleriyle uğurlarıyla getirsin inşllh
ahh ahhh luveylacım dediğin gibidir işala da bu kadar da üstüme gelmesi doğru diil ama yine de ağzımı açıp tek kelime etmiorum napalım...siz de işala en kısa zamanda kapatırsınız tüm borçlarııı biz deee..bebişler de rahat ederler
luveylacım hoşgeldin nasılsın iyi oldun mı şimdi de ben aynı dertten muzdaribim :18:
selam annisler ve melekleriii.
evet canim iki gundur seni merak ediyorum nasil oldun diye. umarim daha iyisindir..
Çok sağolun arkadaşlarım...
Çok geçmiş olsun Firuzeciğim..
Ay Allahım kimseye vermesin. Bebekler gibi hüngür hüngür diye ağladım valla.. Şimdi sevgili ajdanın formülü tek çarem. Kantoran yağı önermişti..
Çok dikkat et. Sakın baharatlı yeme. Hem yanma hem kaşıntı hem sancı hem zonklama hepsini yaşatıyor..
Bol su ve meyve tükettim bu arada.
Doktor ultraproct pomat verdi ama hiç banamısın demedi.
Ajdacığım bu gün yine gittim doktora.. Malesef sadece sancım için Parol verdi. İzmirdeki kuzenim istanbuldaymış. Bendeki şans ya. Neyse canım benim, şu an yolda getiecek kantoran yağını.
Bir de kızlar çemen unu istedim ben. Benim annem de basur olmuştu çemen ununu kaynattık onun ılık suyuna oturttuk sonra çemen unuyla pasuman yaptık o bölgeye. :Bir günde geçmişti. Tabi bu formulü uygulayan ben unutmuşum akıl:neredeyse:59 annem hatırlattı sağolsun..
ama şu var kantoran yağını ajdacığım senin kuzenin önerdiği için rahat kullanacağım ama çemen unu hamilelikte kullanılırmı bilmiyorum. Son çare olarak bulunduracağım. Olmasa doğum sonrası basuedan tamamen kurtulmak için uygulayacağım. Sizinde aklınızda bulunsun. Annem 10 yıldır basur yüzü görmedi bir daha..
allah şifa versin canım hemoroit çok zor bende 12 yıldır çekiyorum sıksık oluyor. doğumda ıkınmaktan oluşmuştu. çemen ununu deneyeyim bende ve kantoran yağını.
Eki Görüntüle 223504 Eki Görüntüle 223503 Eki Görüntüle 223502 Eki Görüntüle 223501 Eki Görüntüle 223500 kızlar park yatak bakıyorum da,daha önce kullanan oldu mu,bi de sizce 60x120 mi iyi olur,70x110 mu,genel de ölçüler böyle bebişimiz kız,pembeler de çok tatlı ya
uff canım olmaz olurmu??? evlenmeden önce eşim ev almıştı şimdi onu ödüyoruz.. 4 senemiz kaldı çok şükür... düğün masraflarını eşimin ailesi tek kuurş vermedi annem sağolsun yardım etti peşin vermemiz gereken paraları verdi sonrasında anneme ödedim.. babam yaşamadığı için parayı geri aldı annem çünkü benden küçük erkek kardeşim var o henüz evli değil ama babam yaşasaydı kesinlikle tek kuruş geriye almazdı.. sonrasında totom rahat durmadı gittik araba aldık annem verdi parasını yarı yarıya almış olduk yarısını anneme ödüyorum çok şükür 15 binden 7 bin kaldı... sanırım sene sonuna kadar o biter... aldığımız maaşın tamamı kartlara gidiyor cepte 5 kuruş param yok. sinir oluyorum kendime ama yinede halime binlerce şükür... hee tabi bu arada oğullarının kredi borcunu ödüyorum düğün dü mobilyaydı borcu bitti birde üstüne araba aldık oğullarına ama ben yine kötü gelinim... benim annemle hala eşimin ailesi konuşmuyor gelde burdan yakkkk.. sinir oluyorum ama elden bişey gelmiyor.. üstüne bugün onalra gidyoruz yine offfffffffff...Şekerler burda herşeyi paylaşıyoruz.. nacizane bişi sormak istiyorum.. aranızda borcu olupta hamile kalan varmı?? tek benmiyim acep merak ettim.. kendime moral ve destek arıyorum:78:
tatlım benim dediğim ayrıntılı ultrason senin 2 hafta sorna yaptırcak olduğun.. ama ben adını 4lü diye biliyrodum demekki detaylı ultrason muş 20 haftadan sonra yapılıyormuş...nihalciğim ben yaptıralı 10 gün oldu randevularımı bile doktorum ona göre ayarlıyor artık uzman olan o 2 haftasonrada ayrıntılı ultrasona girecem 3 hafta sonrada normal kontrolüm kafan karışmasın geçmiş olsun dileklerin için teşekkürler
hepsi çok şirin benim karşı komşum oyun yatağı olarak kullanıyor salonda çocuğuna çok memnun. bende salonum için alıcam 1 tane bebişimi meydanda bırkamam gündüz evdeki 3 yaşındaki prensesim insan anotomisine pek meraklı gözlerin yapısını öğrenmekle başlar kardeşinde çok sakınmam lazım
Eki Görüntüle 223504 Eki Görüntüle 223503 Eki Görüntüle 223502 Eki Görüntüle 223501 Eki Görüntüle 223500 kızlar park yatak bakıyorum da,daha önce kullanan oldu mu,bi de sizce 60x120 mi iyi olur,70x110 mu,genel de ölçüler böyle bebişimiz kız,pembeler de çok tatlı ya
senin 3. mü geliyodu canım,bizimki ilk olcak
ahh ahhh luveylacım dediğin gibidir işala da bu kadar da üstüme gelmesi doğru diil ama yine de ağzımı açıp tek kelime etmiorum napalım...siz de işala en kısa zamanda kapatırsınız tüm borçlarııı biz deee..bebişler de rahat ederler
dert etmeyin borç konusunu her bebek kısmetiyle gelir dünyaya rabbim bebekle birlikte o haneye bereket gndrrmş kesinlikle siz yaradana dayanın gerisini rabbim kimseye muhtaç etmeden gtrr.inanın ve güvenin çu anki durumda da çok sıkıldığınızda dua edin elinizden geleni yapın rabbim gerisini grck inşllh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?