2011 Aralık Anneleri

kesinlikle sabr dediğin gibi bu günler birr anı olarak kalacak. benim eşim tüm düğün masrafları mobilya giyim herşeyi evlenince berbr ödedik eşimin tarafı sadece bize para istemeye gelirdi biz borç içinde yüzerken ve hamile olduumu öğrendiklerinde kayınvalidem biraz borçlar bari bitseydi demişti çok üzülmüştüm biz borçlarımızdan sorun yaşamıyorduk ikide bir bizden para istemeye gelmelerinden borcu öüdcek htta bir ay elimizdeki tüm maaiı gelip istediler ve biz borç bulup ay sonunu grmştk tüm takılarıma göz dikmişlerdi kendi ve eşimin taktıklarını geri almışlardı daha vs. vs. vs. anlatsam bunlar hiçbirşey deyip halinize şükredersiniz.o an için üzülünüyor tabiki bunalınıyor ama sonuç ne biliyormusunuz keşke sağlık olsada eşim sağ olsaydıda borç içinde kalsaydık hatta yiyecek sadece ekmeğim olsaydı diyerek geçirdiğm 12 yıl kalıyor elimde. rabbim bugunumuzu aratmasın kelimesinin anlamını öğreniyor insan rabbim eşlerimizle evlatlarımızla sağlıkla ağzımın tadıyla yaşatsın sıkıntılar geçicidir

kızlar park yatak bakıyorum da,daha önce kullanan oldu mu,bi de sizce 60x120 mi iyi olur,70x110 mu,genel de ölçüler böyle bebişimiz kız,pembeler de çok tatlı ya

bebişler yayıla yayıla yatmayı severler deryamcığım. Benim yeğenlerimden biliyorum. O yüzden benim tercihim eni biraz daha geniş olan. Sonra oyun parkı oluncada çok güzel yıllarca oynuyorlar içinde.

Peribiyotik yoğurdu da deneyeyim bakim.. Sağol canım.

Nanacığım çok sağol canım. Çemen ununa şahit oldum ama doğumdan sonra yaparım onu. Çünkü hamilelikteki kullanımını bilmiyorum. Kantoran yağınıda Ajda arkadaşımız kullanmış ve faydasını görmüş. Hemen dene canım...

hay maşallah ilkinde fire verdik yav, yoruluyoz,ayaklarımız şişiyo,doğurunca gençleşiyo mu insan

12 yaşındakini ben dünyaya gtrdm sadece aradakiler eşimin ilk evliliğinden çocuklarım canım.hamilelik tabiki zor olucak çift can çift ruh var içimizde aslında düşününce hamileyken yada doğumda ve lohusa ikemumuzut eden şehit mertebesine yükseliyormuş demekki ne kadar kutsal bir şey yaşıyoruz rabbimbizi ne kadar özel kılmış. bende sağlıklıyken belki böyle diyebiliyorum hastayken şikayet ediyorum halimden ama rabbim ağır geçirtmesin gebeliğimizi doğumumuzu inşllh.

tmm canım hemen alıp deneyeceğim hatta ilerde aktar var ordan alıp deneyecem bugun kullanılıpta önerilen şeyler iç rahatlığıyla uygulanıyor allah razı olsun çeken bilir hemoroid çok zor sancısı doğumun sancısına yaın bir sancı allah kimseye yaşatmasın

Merhabalar arkadaşlar umarım herkes iyidir,
cumadan beri giremedim luveyla geçmiş olsun canım inşalh tez zamanda şifa bulursun
Park yataklara gelince çok kullanışlı bence ama 4 yaşına kadar yatar mevzusuna pek inanmıyırum
çünkü ben oğlumda kullandım 2,5 yaşına bile gelmemiştiki normal yatağa geçtik dar geliyo rahat edemiyolar gibi geliyo
bide bizimki çok hareketli kabına sığmayan bi çocuk bunalıyodu yatmak istemiyodu boyutlarınıda hatırlamıyorum şimdi
katladık koyduk bi kenara 2 . bebişi bekliyo yatağımız, şehir dışına çıkarkende çok rahat oluyo katla koy bagaja götür kur

Tabiki canım herkes bir süreçten geçiyor. Sana da çok geçmiş olsun. Sen de çok zor günler geçirmişsin. Hele anlayışsız insanlarla ömür tüketmek daha zordur.
Ben çok takmıyorum ama sağlığım el verseydi çalışırdım eşime bu zamanda yardımcı olmak için.
Onun dışında çok şükür Sonuçta geçici bir durum hamdolsun..
Kötü günler olmasa iyi günlerin ve hayatımızda bizim için iyi dost iyi akrabanın kıymetini nasıl anlarız ki.
Hayat en iyi öğretmen..
Önemli olan sağlıklı düşünüp bilinçli atlatabilmek.

birde şu sorunum var apartmanımızda ki bayanlar mis gibi yemekler yapıyorlar ve kokusu havalandırmadan benim evimde hamile kalmayı hesap etmeden önce müstakil bir eve geçmek lazımmış ve benim asla sevmediğim ve asla yemeyeceğim bir yemeğin kokusu bu ciğerlerime kadar çekiyorum resmen şuan ağlamak istiyorum

luveylacım önerilerin için çok sağol bugün pek su içmedim su içmem lazım, çemen ununu da anneme söyleyim o denesin ben de doğumdan sonra bakarım. kantaron yağını da ilk fırsatta deneyeyim. :26:

biz de şimdi aynı sıkıntıları yaşıyoruz. şükretmek lazım di mi.. çok duygulandım yaa

canımmm yaaa şöle nefsini köreltcek bişeyler hazırlasan kendine.

Cok gecmis olsun kizlar, umarim acisiz sancisiz bir gun gecirirsiniz. Kantoron bende gercekten ise yaradi hem de kisa surede insallah sizde de ayni etkiyi gosterir. bende be bebekle baslamisti hamile oldugumu hemoroitle anladim zaten :)) kuzenim tavsiye etti bana kantoronu, birde bi ilac adi verdi ama burda yazmak ne kadar dogru bilmiyorum. isterseniz yazayim doktorunuza danisin. Bu arada bol su icin, lifli gidalar tuketin kepekli ekmege gecmediyseniz bence bi an evvel gecin ve unutulmamasi gereken bana göre en önemlisi zeytinyagi. Ekmeginizle banip yiyin. Bebislerinizi de strese sokmayin

aman bu erkek tarafları gerçekten çok değişmiş.
oğlan evlendiriyorlar ceplerinden 5 kuruş çıkmıyor. devirmi değişti ne oldu.
bizdede durum öyle.
muhtemelen çocuğumda 5kuruşlarını görmeyecek ama insan bekliyor varsın 3 kuruşluk bişey olsun ama bişey bekliyor

Çok sağol özlemimm..
Park yatak konusunda haklısın yeğenlerimden biliyorum. Onlarda yayılarak yatamaya bayılıyor. ama eni geniş olursa biraz daha uzun yatıyorrlar.
Bir de deiğin gibi taşınabilmeis çok güzel. Bebişler yerlerini yadırgamadan yatıyor..
5 altı yaşına kadar kullanılıyor. En azından oyun havuzu olarak..

Valla ben basur böbrek ve hamilelik üç şeyi birden yaşıyorum ki böbrek sancısı ve basur sancısı için doğuma eşdeğer deniyor..
Benim mertebem ne ola ki?
Şaka bir yana Allah çektiklerimizin ecrini versin inşallah.
Tüm kutsallığına rağmen sancısız doğumlar nasip etsin hepimize...

cemen unu nasil bisiy kizlar?? Hani diyorum dogumdan sonra azarsa bendeki de bende bu gidisimde alayim dursun kenarda. Nerde bulabilirim ki bana fikir verseniz, bir de nasil uygulamacagini :78::78:

BİZDE HALA ADET VAR ERKEK tarafı alır herşeyi ama kocalarımızda maaalesef tık yok vardırda işte...

ben anneme oğlum olcak dedim evimi satıp büyük eve geçiyim dedim annem satma sakın bak oğlun olcakmış bu ona kalır dedi düşün yani annelerimiz böle düşünürken kocalarımızın tarafından bişey görmüyoruz benim kocamın dairesi vardı ben o eve evlenmedim bize kira verilecekti 3-5-6 ay derken kirayı vermediler ev aldım bende geldiler bi de moral bozdular iyice buraya yerleşiceksiniz artık kesin bizim eve dönmiceksiniz yok burası giriş kat börtü böcek olur bilmem ne hiç dinlemedim tabi sanki 5 kuruş para mı veriyosunuz param buna yetiyo bunu alıyorum

amaaannn yine şu gerzekler girdi konuya

neyse ben sağlık ocağına gittim ilk kez kaydımı yaptırdım 13 ağustosta tetanoz aşısı için gidicem zaten ararız dediler ilgililer tansiyon ölçtüler kilo falan yine biraz kilo vermişim ama bişey demiyolar normal herhalde kilo vermek drumda bişey demiyo mesela ben bazen takıyorum ama elimden geldiği kadar yemeğe çalılıyorum yaz diye herhalde yok yenmiyo ama

sabahta çıkardım yine bu 3.oluyo toplamda benim 3 aydan sonra oldu yaaa inş devam etmez

merhaba kızlar
benimde muhtemel doğum tarihim 3 yada 4 aralık görünüyor
bebişim KIz zaten çok kız istiyorduk allah gönlümüze göre verdi.
hepimizinkini allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
bu cumartesi 20 haftaya giriyoruz yani 5 aylık oluyoruz.
ben henüz 1 kilo aldım ama müthiş bir karnım çıktı.
çok iyi gidiyor hiç bir sıkıntım yok. sizlerde durumlar nasıl?
bizde tayinci insnaız 2 sene sonra tayin bekliyoruz bu evde o yüzden bebek odası yapmıycaz zaten odamızda yok. o yüzden park yatak düşünüyoruz.
ama marka konusund abende kararsızım
takipteyim bundan sonra fikirleriniziii
öpüldünüzz

ewt cnm ben de ona güveniorum..napalım ikimizinde işi var şükür..elbet ödenir ve biter boraçlar.ama devlet memurunun borcunun biri biteeeerr diğeri başlaaaarrr..:97::97:

Kabızlık sorunu ve basuru olan arkadaşlar çok çok geçmiş olsun
şuanda bende bişey yok ama yatkınlık var aklımda bulunsun dedkleriniz lazım olursa uygularım
çemen unu bende ilk defa duydum, sayenizde burada yeni şeyler öğreniyoruz ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…