canim ben kullandim tatildede annemler aldi onlarinki buyuk 4 yasa kadar guzel oluyor
benim 4. olcak :) 12-8- ve 3
Bu arada arkadaşlar geçmişin sadece bugününü okudum ve zor okudum valla.. O kadar hızlı ilerliyorki sayfalar. dün yada önceki gün benim için mesaj atan kusura bakmayın. Okuyamadığımdan cevap veremeyişim.
Sevgiler...
Nanan arkadaşımızında dediği gibi her çocuk rızkı ve bereketiyle gelir. Ve inşallah borçlarımız kapanır canım. Tatlı bir anı olarak kalır bu günler. Gerçi Şubatta evlendik biraz gün görseydik yawww.Şaka tabi Allaha hamdolsun kimseye muhtaç değiliz. beterin beteri var. Sonuçta önümüzü görebiliyoruz..
Annenlere bir şey deme sakın geriye kalan sözlerin pişmanlığı olur. Benim ablamda "hani çok güzel kazanıyordu. İşleri çok iyiydi. atıp tutuyordu" demek gibi sözler söyledi. allah yardımcınız olsun diyeceğine. Bir şey demedim. Tekne bozuk düzelince yine iyi olur dedim sadece. Tabi böyle durumlarda tatlı sözler bekliyor insan ama herkesin tepki şekli farklı. İnsanları olduğı gibi kabul edeceğiz.
Nanacığım çok haklısın canım.. Çok sağol.. Her yeni evliler öyle yada böyle bir borç sürecine giriyor zaten.
Hepbirlikte birbirimize dua edelim :)
kızlar park yatak bakıyorum da,daha önce kullanan oldu mu,bi de sizce 60x120 mi iyi olur,70x110 mu,genel de ölçüler böyle bebişimiz kız,pembeler de çok tatlı ya
hay maşallah ilkinde fire verdik yav, yoruluyoz,ayaklarımız şişiyo,doğurunca gençleşiyo mu insan
bebişler yayıla yayıla yatmayı severler deryamcığım. Benim yeğenlerimden biliyorum. O yüzden benim tercihim eni biraz daha geniş olan. Sonra oyun parkı oluncada çok güzel yıllarca oynuyorlar içinde.
Peribiyotik yoğurdu da deneyeyim bakim..Sağol canım.
Nanacığım çok sağol canım. Çemen ununa şahit oldum ama doğumdan sonra yaparım onu. Çünkü hamilelikteki kullanımını bilmiyorum. Kantoran yağınıda Ajda arkadaşımız kullanmış ve faydasını görmüş. Hemen dene canım...
kesinlikle sabr dediğin gibi bu günler birr anı olarak kalacak. benim eşim tüm düğün masrafları mobilya giyim herşeyi evlenince berbr ödedik eşimin tarafı sadece bize para istemeye gelirdi biz borç içinde yüzerken ve hamile olduumu öğrendiklerinde kayınvalidem biraz borçlar bari bitseydi demişti çok üzülmüştüm biz borçlarımızdan sorun yaşamıyorduk ikide bir bizden para istemeye gelmelerinden borcu öüdcek htta bir ay elimizdeki tüm maaiı gelip istediler ve biz borç bulup ay sonunu grmştk tüm takılarıma göz dikmişlerdi kendi ve eşimin taktıklarını geri almışlardı daha vs. vs. vs. anlatsam bunlar hiçbirşey deyip halinize şükredersiniz.o an için üzülünüyor tabiki bunalınıyor ama sonuç ne biliyormusunuz keşke sağlık olsada eşim sağ olsaydıda borç içinde kalsaydık hatta yiyecek sadece ekmeğim olsaydı diyerek geçirdiğm 12 yıl kalıyor elimde. rabbim bugunumuzu aratmasın kelimesinin anlamını öğreniyor insan rabbim eşlerimizle evlatlarımızla sağlıkla ağzımın tadıyla yaşatsın sıkıntılar geçicidir
Çok sağolun arkadaşlarım...
Çok geçmiş olsun Firuzeciğim..
Ay Allahım kimseye vermesin. Bebekler gibi hüngür hüngür diye ağladım valla.. Şimdi sevgili ajdanın formülü tek çarem. Kantoran yağı önermişti..
Çok dikkat et. Sakın baharatlı yeme. Hem yanma hem kaşıntı hem sancı hem zonklama hepsini yaşatıyor..
Bol su ve meyve tükettim bu arada.
Doktor ultraproct pomat verdi ama hiç banamısın demedi.
Ajdacığım bu gün yine gittim doktora.. Malesef sadece sancım için Parol verdi. İzmirdeki kuzenim istanbuldaymış. Bendeki şans ya. Neyse canım benim, şu an yolda getiecek kantoran yağını.
Bir de kızlar çemen unu istedim ben. Benim annem de basur olmuştu çemen ununu kaynattık onun ılık suyuna oturttuk sonra çemen unuyla pasuman yaptık o bölgeye. :Bir günde geçmişti. Tabi bu formulü uygulayan ben unutmuşum akıl:neredeyse:59 annem hatırlattı sağolsun..
ama şu var kantoran yağını ajdacığım senin kuzenin önerdiği için rahat kullanacağım ama çemen unu hamilelikte kullanılırmı bilmiyorum. Son çare olarak bulunduracağım. Olmasa doğum sonrası basuedan tamamen kurtulmak için uygulayacağım. Sizinde aklınızda bulunsun. Annem 10 yıldır basur yüzü görmedi bir daha..
kesinlikle sabr dediğin gibi bu günler birr anı olarak kalacak. benim eşim tüm düğün masrafları mobilya giyim herşeyi evlenince berbr ödedik eşimin tarafı sadece bize para istemeye gelirdi biz borç içinde yüzerken ve hamile olduumu öğrendiklerinde kayınvalidem biraz borçlar bari bitseydi demişti çok üzülmüştüm biz borçlarımızdan sorun yaşamıyorduk ikide bir bizden para istemeye gelmelerinden borcu öüdcek htta bir ay elimizdeki tüm maaiı gelip istediler ve biz borç bulup ay sonunu grmştk tüm takılarıma göz dikmişlerdi kendi ve eşimin taktıklarını geri almışlardı daha vs. vs. vs. anlatsam bunlar hiçbirşey deyip halinize şükredersiniz.o an için üzülünüyor tabiki bunalınıyor ama sonuç ne biliyormusunuz keşke sağlık olsada eşim sağ olsaydıda borç içinde kalsaydık hatta yiyecek sadece ekmeğim olsaydı diyerek geçirdiğm 12 yıl kalıyor elimde. rabbim bugunumuzu aratmasın kelimesinin anlamını öğreniyor insan rabbim eşlerimizle evlatlarımızla sağlıkla ağzımın tadıyla yaşatsın sıkıntılar geçicidir
birde şu sorunum var apartmanımızda ki bayanlar mis gibi yemekler yapıyorlar ve kokusu havalandırmadan benim evimde hamile kalmayı hesap etmeden önce müstakil bir eve geçmek lazımmışve benim asla sevmediğim ve asla yemeyeceğim bir yemeğin kokusu bu ciğerlerime kadar çekiyorum resmen şuan ağlamak istiyorum
Merhabalar arkadaşlar umarım herkes iyidir,
cumadan beri giremedim luveyla geçmiş olsun canım inşalh tez zamanda şifa bulursun
Park yataklara gelince çok kullanışlı bence ama 4 yaşına kadar yatar mevzusuna pek inanmıyırum
çünkü ben oğlumda kullandım 2,5 yaşına bile gelmemiştiki normal yatağa geçtik dar geliyo rahat edemiyolar gibi geliyo
bide bizimki çok hareketli kabına sığmayan bi çocuk bunalıyodu yatmak istemiyodu boyutlarınıda hatırlamıyorum şimdi
katladık koyduk bi kenara 2 . bebişi bekliyo yatağımız, şehir dışına çıkarkende çok rahat oluyo katla koy bagaja götür kur
12 yaşındakini ben dünyaya gtrdm sadece aradakiler eşimin ilk evliliğinden çocuklarım canım.hamilelik tabiki zor olucak çift can çift ruh var içimizde aslında düşününce hamileyken yada doğumda ve lohusa ikemumuzut eden şehit mertebesine yükseliyormuş demekki ne kadar kutsal bir şey yaşıyoruz rabbimbizi ne kadar özel kılmış. bende sağlıklıyken belki böyle diyebiliyorum hastayken şikayet ediyorum halimden ama rabbim ağır geçirtmesin gebeliğimizi doğumumuzu inşllh.
aman bu erkek tarafları gerçekten çok değişmiş.
oğlan evlendiriyorlar ceplerinden 5 kuruş çıkmıyor. devirmi değişti ne oldu.
bizdede durum öyle.
muhtemelen çocuğumda 5kuruşlarını görmeyecek ama insan bekliyor varsın 3 kuruşluk bişey olsun ama bişey bekliyor
dert etmeyin borç konusunu her bebek kısmetiyle gelir dünyaya rabbim bebekle birlikte o haneye bereket gndrrmş kesinlikle siz yaradana dayanın gerisini rabbim kimseye muhtaç etmeden gtrr.inanın ve güvenin çu anki durumda da çok sıkıldığınızda dua edin elinizden geleni yapın rabbim gerisini grck inşllh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?