2011 Aralık Anneleri

Ya kızlar kusura bakmayın ama ben de çocuk konusunda biraz mantıkçıyım...

Gerçekten kaza ile hamile kalanlara bişey diyemem. Ama borcu olduğunu bile bile, çok acelesi varmış gibi hemen çocuk da çocuk diye tutturmak bana bile bile lades demek geliyor. Çünkü hamile kalındığı andan itibaren masrafların katlanacağı gün gibi ortada..Hele ki yaşınız gençse, biraz daha bekleseniz ne çıkar ki...Onun için annelerinizin lafları size dokunmasn çünkü haklılar..Biz henüz anne olmadık ama onlar oldu. Evladının bile bile sıkıntı çektiğini görmek hem canlarını yakar hem de size kızarlar bu çok normal...

Canım bugün doktora gittim. Ulraproct pomat dışında hiçbirşey öenrilmiyor dedi. Hattadoktorların ilalç rehberi kitabından bana gösterdi emin olup başka ilaçları kullanmayayım diye.. Gerçi kuzenin doktor o da riskli bir şey önermez. Sen yinede yaz istersen kantoran fayda etmese doktoruma tekrar müracaat edeyim son çare olarak..
Yemeklere zeytinyağı koyuyorum zaten. birde zeytinyağlı suya oturuyorum. İçim sışım zeytinyağı oldu..
Bir de Ajdacığım kantoranım yolda. Nasıl kullanılacağını tekrar söyleyebilrimisin canım. Geçmişe gitmek çok yorucu

Nanacığım biz site içersinde müstakil katlarda oturuyoruz. Burda da sürekli mangal yapıyorlar. dün yine birileri yaptı. Yani apartman müstakil pek birşey ifade etmiyor canım. Biz de bu burunlar olduktan sonra

MAVİYE BAYILDIM TAM OĞLUMUN POPOSUNA LAYIK. benim ilk bebiş bende bilmiyorum cnm.

ooo seninkilerde ayrı bir cinsmiş nihalim. Allah sabır versin. gidip gitmeyeceğini sormuyor mu eşin sana?

benim 4. olcak :) 12-8- ve 3

oy maaşallah çok güzel bizde 5 kardeş büyüdük çok eğlenceli oluyor. tabii annem,n koşturmaktan eğlendiğini sanmıyorum. Allah yardımcın olsun tabii..

Walla ben de anlamadım bu işi...Ben evlendim, ailem tüm beyaz eşyamı aldı güya eşimin ailesi de tüm mobilyayı alıcaktı ve biz kalan masrafları karşılıycaktık...Ama eşimin ailesi sözlerinde durmadı. Beyaz eşya dışındakileri biz ödedik...Durumumuz yok napalım dediler...İyi de o zaman niye yaparız diye artistlik yapıyosunuz? Ben aileme mahcup oldum onlar yüzünden...Sonradan parça pincik bişiler ödedi kardeşi...Ama benim altınlar gitti bi kere...

Şimdi kardeşim evlenicek..Masrafın çoğunu yine benim babam çekiyo...Annem kaynanamın bana yapmadığı bohçayı gelinimize yapıyo...Bana da sandığından çıkardıkları eskiler geldi...

Şans mı desemm, kültür farkı mı deseem, insanların gamsızlığı hep bize mi geliyo desem bilemedim..Devir değişsede 3yılda bir sıra mı değişiyo nedir 3 yıl önce sıra kız tarafındaydı, şimdi erkek tarafında mı acaba:))

cnm 3 aydan sonra olduysa geçicidir.bende de mide bulantısı oldu ve şükür geçtiii..sen de üşütmüş olabilirsin ayaklarını sıcak tut..şimdiden bol şifalar..

slm kızlar önceki sayfaları okudum kilo muhabbetine baktım biraz da ya ben 56 ile hamile kaldım şimdi 62 kiloyum ya benim sonum ne olacak. Doktorum herkesin metabolizması farklı o yüzden moralini bozma diyor ama son aylarda çok kilo alındığını düşündükçe üzülüyorum. umarım hamilelikteki kilo alımı genetiktir. Ablam hamileliğinde 20 kilo almıştı 6 ayda hepsini verdi inşallah ben de veririm tekrar.

aynı ben işte kısaca hikayem işin bendeki eksik tarafı eltime ev yapmışlar kayınvalidemin daireside küçük kaynımınmış daha bekar üstelik ama bilmiyorlarki eninde sonunda görecekler günlerini ha birde eşimin arabasını aldılar altında düğünde yardım etmeyiz diye sonuç ortada sıfır sıfır elde var sıfır

benim ailemde erkek kardeşimde evlendi herşeyimizi benim dahil iğnemize kadar düşündüler çokmu zengindi sanki benim ailem hayır değildi tek maaştı biriktirerek kısaark yaptı. karşı tarafın malesef iğnesini görmedim . aklıma geldikçe sinirleniyorum elimde değil. mendillerini görsem şükredecem eşim yaptı

Eki Görüntüle 223672 Eki Görüntüle 223673

Acele ettik biliyorum ama dayanamadık zaten oda yapma gibi bişey olmayacaktı evden dolayı park yatak tercih edicektik

çok tatlı canım ya,erkek olunca sade hoş duruyo,kız olunca her yerde pembiş var,insann içi kaynıyo,ben bebek arabası düşünmüyom şimdilik,zaten gurbetteyiz,araba alcaz doğurmadan önce,nere gitsek arabayla gidecez,yakın komşu akraba vs. de yok,park desen hemen yanımızda,hangi ara kullancam ben arabayı aklım almadı,zaten ayaklanınca yürümeye koşmaya başlıyo bıcırlar,onun için zamana bıraktm lazım olursa alırız diye

bu park yatakların diğerlerinden farkı ne???ben daha araştırmadım da
:97::97:

Şöle ki benm evim 2+1 oda yapma gibi bi şansım yok onun için yatak odasına park yatak koyucam en büyük avantajı katlandığında bi valiz kadar oluyor giittiğin yerlere götürebiliyorsun Benm aldığım 3 katlı ilk katı yenidoğduğunda beşik var onu kullanıyosun allt değiştirmesi var 2 katı yatak olark kullanıyosun bebek büyüyüncede 3 katı oyun parkı olarak kullanıyosun

sen şimdiden aldın mı canm

midesi bulanan tülaya luveylaya ve borçtan bunalan benim gibi tüm arkadaşlarıma Allah yardım etsin diyorum.
nanan bugün kaptırmışsın kendini kk ya. ama maşallah ne güzel öğütler vermişsin bize.

ben ilk bebeğime hamileyken de borç içindeydik. çünkü sürekli hayat standardımızı yükseltiyoruz belki de bundan. neyse. bebeğim doğdu ilk 1 yıl neredeyse hiç masrafı olmadı oğlumun. kıyafetlerin bir kısmını doğmadan ben aldım. annem ve kayınvalidem de bol bol almışlardı. doğunca da arkadaşlarımız bezlerini ve 1 yaşa kadar kıyafetlerini getirdiler. mont bile almama gerek kalmamıştı. hediye gelmişti. neyse 25 çeyrek altında yastığına taktılar. inşallah kızım da oğlum gibi kısmetli olur da annesine babasına masraf kapısı açmaz. bu arada özelde doğum yapmama ve özele kontrollere gitmemize rağmen çok da sıkıntı olmamıştı. borç yine vardı. ödüyorduk ama istediğimiz gibi yaşamak için borç yapıyoruz. bence borcu olan arkadaşlar korkmayın bebeğiniz size şans getirecek.

mesela ben 3 sene sonra 3. bebeği doğurcak olsam o zaman da eminim bi borcun içinde olurum. ya çocuğu özel okula yazdırmışımdır onun borcudur. ya araba alıp yenileme derdi vardır ya da başka bişi. hayat böle:)

Benmde kızım olucak galiba banada sade geldi ama diğer eşyalarını pembe yapıcam 3 katlı olması hoşuma gitti renk alternatifi yoktu bebek arabasına eşim bayıldı artı ana kucağı var oto koltuğu olrakda kullanıyosn yenidoğduğunda o aparatta taşıyosun bebişi oto koltuğuyla arabaya bağlıyosun ana kucağı olarakta evin içinde onda yatıyor mesela mutfaktayken ona koyuyosun götürüyosn yemek yapıyosun işlerini yapıyosun..Bebek arabasıda şöle iyi olur diye düşündüm benm burda bebeği bırakacak kimsem yok markete çıksam pazara çıksam mecbur benmle gelecek kullanmam şarrt olucak

cnm 3 aydan sonra olduysa geçicidir.bende de mide bulantısı oldu ve şükür geçtiii..sen de üşütmüş olabilirsin ayaklarını sıcak tut..şimdiden bol şifalar..

GALİBA tansiyonum düştü cnm gözlerimde karardı öğlen ölçtüler 7/10 du ama sabah bence düşütü çok ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…