Cok gecmis olsun kizlar, umarim acisiz sancisiz bir gun gecirirsiniz. Kantoron bende gercekten ise yaradi hem de kisa surede insallah sizde de ayni etkiyi gosterir. bende be bebekle baslamisti hamile oldugumu hemoroitle anladim zaten :)) kuzenim tavsiye etti bana kantoronu, birde bi ilac adi verdi ama burda yazmak ne kadar dogru bilmiyorum. isterseniz yazayim doktorunuza danisin. Bu arada bol su icin, lifli gidalar tuketin kepekli ekmege gecmediyseniz bence bi an evvel gecin ve unutulmamasi gereken bana göre en önemlisi zeytinyagi. Ekmeginizle banip yiyin.Bebislerinizi de strese sokmayin
birde şu sorunum var apartmanımızda ki bayanlar mis gibi yemekler yapıyorlar ve kokusu havalandırmadan benim evimde hamile kalmayı hesap etmeden önce müstakil bir eve geçmek lazımmışve benim asla sevmediğim ve asla yemeyeceğim bir yemeğin kokusu bu ciğerlerime kadar çekiyorum resmen şuan ağlamak istiyorum
Eki Görüntüle 223504 Eki Görüntüle 223503 Eki Görüntüle 223502 Eki Görüntüle 223501 Eki Görüntüle 223500 kızlar park yatak bakıyorum da,daha önce kullanan oldu mu,bi de sizce 60x120 mi iyi olur,70x110 mu,genel de ölçüler böyle bebişimiz kız,pembeler de çok tatlı ya
uff canım olmaz olurmu??? evlenmeden önce eşim ev almıştı şimdi onu ödüyoruz.. 4 senemiz kaldı çok şükür... düğün masraflarını eşimin ailesi tek kuurş vermedi annem sağolsun yardım etti peşin vermemiz gereken paraları verdi sonrasında anneme ödedim.. babam yaşamadığı için parayı geri aldı annem çünkü benden küçük erkek kardeşim var o henüz evli değil ama babam yaşasaydı kesinlikle tek kuruş geriye almazdı.. sonrasında totom rahat durmadı gittik araba aldık annem verdi parasını yarı yarıya almış olduk yarısını anneme ödüyorum çok şükür 15 binden 7 bin kaldı... sanırım sene sonuna kadar o biter... aldığımız maaşın tamamı kartlara gidiyor cepte 5 kuruş param yok. sinir oluyorum kendime ama yinede halime binlerce şükür... hee tabi bu arada oğullarının kredi borcunu ödüyorum düğün dü mobilyaydı borcu bitti birde üstüne araba aldık oğullarına ama ben yine kötü gelinim... benim annemle hala eşimin ailesi konuşmuyor gelde burdan yakkkk.. sinir oluyorum ama elden bişey gelmiyor.. üstüne bugün onalra gidyoruz yine offfffffffff...
sonra yapılıyormuş...
benim 4. olcak :) 12-8- ve 3
Bu arada arkadaşlar geçmişin sadece bugününü okudum ve zor okudum valla.. O kadar hızlı ilerliyorki sayfalar. dün yada önceki gün benim için mesaj atan kusura bakmayın. Okuyamadığımdan cevap veremeyişim.
Sevgiler...
Nanan arkadaşımızında dediği gibi her çocuk rızkı ve bereketiyle gelir. Ve inşallah borçlarımız kapanır canım. Tatlı bir anı olarak kalır bu günler. Gerçi Şubatta evlendik biraz gün görseydik yawww.Şaka tabi Allaha hamdolsun kimseye muhtaç değiliz. beterin beteri var. Sonuçta önümüzü görebiliyoruz..
Annenlere bir şey deme sakın geriye kalan sözlerin pişmanlığı olur. Benim ablamda "hani çok güzel kazanıyordu. İşleri çok iyiydi. atıp tutuyordu" demek gibi sözler söyledi. allah yardımcınız olsun diyeceğine. Bir şey demedim. Tekne bozuk düzelince yine iyi olur dedim sadece. Tabi böyle durumlarda tatlı sözler bekliyor insan ama herkesin tepki şekli farklı. İnsanları olduğı gibi kabul edeceğiz.
ewt ewt cnm hiçbişi demiorumm..onlar da kendilerinde haklıdırlar..ama insan hassaslaşıyor işte bu dönemde..bi de bizim açımızdan baksalar olaya..nese bebişler doğunca bunlar da unutulur gider..ben bi de şunu anlamıorum ailelerde.damat sanki hiç hata yapmıcakmış gibi davranılıo-en azından benim annem öle-.az bi açığını bulunca da şöle de böleee eleştiri..ay sıkıldım valla..
aman bu erkek tarafları gerçekten çok değişmiş.
oğlan evlendiriyorlar ceplerinden 5 kuruş çıkmıyor. devirmi değişti ne oldu.
bizdede durum öyle.
muhtemelen çocuğumda 5kuruşlarını görmeyecek ama insan bekliyor varsın 3 kuruşluk bişey olsun ama bişey bekliyor
BİZDE HALA ADET VAR ERKEK tarafı alır herşeyi ama kocalarımızda maaalesef tık yok vardırda işte...
ben anneme oğlum olcak dedim evimi satıp büyük eve geçiyim dedim annem satma sakın bak oğlun olcakmış bu ona kalır dedi düşün yani annelerimiz böle düşünürken kocalarımızın tarafından bişey görmüyoruz benim kocamın dairesi vardı ben o eve evlenmedim bize kira verilecekti 3-5-6 ay derken kirayı vermediler ev aldım bende geldiler bi de moral bozdular iyice buraya yerleşiceksiniz artık kesin bizim eve dönmiceksiniz yok burası giriş kat börtü böcek olur bilmem ne hiç dinlemedim tabi sanki 5 kuruş para mı veriyosunuz param buna yetiyo bunu alıyorum
amaaannn yine şu gerzekler girdi konuya
neyse ben sağlık ocağına gittim ilk kez kaydımı yaptırdım 13 ağustosta tetanoz aşısı için gidicem zaten ararız dediler ilgililer tansiyon ölçtüler kilo falan yine biraz kilo vermişim ama bişey demiyolar normal herhalde kilo vermek drumda bişey demiyo mesela ben bazen takıyorum ama elimden geldiği kadar yemeğe çalılıyorum yaz diye herhalde yok yenmiyo ama
sabahta çıkardım yine bu 3.oluyo toplamda benim 3 aydan sonra oldu yaaa inş devam etmez
Eki Görüntüle 223672 Eki Görüntüle 223673
Acele ettik biliyorum ama dayanamadık zaten oda yapma gibi bişey olmayacaktı evden dolayı park yatak tercih edicektik
Walla ben de anlamadım bu işi...Ben evlendim, ailem tüm beyaz eşyamı aldı güya eşimin ailesi de tüm mobilyayı alıcaktı ve biz kalan masrafları karşılıycaktık...Ama eşimin ailesi sözlerinde durmadı. Beyaz eşya dışındakileri biz ödedik...Durumumuz yok napalım dediler...İyi de o zaman niye yaparız diye artistlik yapıyosunuz? Ben aileme mahcup oldum onlar yüzünden...Sonradan parça pincik bişiler ödedi kardeşi...Ama benim altınlar gitti bi kere...
Şimdi kardeşim evlenicek..Masrafın çoğunu yine benim babam çekiyo...Annem kaynanamın bana yapmadığı bohçayı gelinimize yapıyo...Bana da sandığından çıkardıkları eskiler geldi...
Şans mı desemm, kültür farkı mı deseem, insanların gamsızlığı hep bize mi geliyo desem bilemedim..Devir değişsede 3yılda bir sıra mı değişiyo nedir3 yıl önce sıra kız tarafındaydı, şimdi erkek tarafında mı acaba:))
BİZDE HALA ADET VAR ERKEK tarafı alır herşeyi ama kocalarımızda maaalesef tık yok vardırda işte...
ben anneme oğlum olcak dedim evimi satıp büyük eve geçiyim dedim annem satma sakın bak oğlun olcakmış bu ona kalır dedi düşün yani annelerimiz böle düşünürken kocalarımızın tarafından bişey görmüyoruz benim kocamın dairesi vardı ben o eve evlenmedim bize kira verilecekti 3-5-6 ay derken kirayı vermediler ev aldım bende geldiler bi de moral bozdular iyice buraya yerleşiceksiniz artık kesin bizim eve dönmiceksiniz yok burası giriş kat börtü böcek olur bilmem ne hiç dinlemedim tabi sanki 5 kuruş para mı veriyosunuz param buna yetiyo bunu alıyorum
amaaannn yine şu gerzekler girdi konuya
neyse ben sağlık ocağına gittim ilk kez kaydımı yaptırdım 13 ağustosta tetanoz aşısı için gidicem zaten ararız dediler ilgililer tansiyon ölçtüler kilo falan yine biraz kilo vermişim ama bişey demiyolar normal herhalde kilo vermek drumda bişey demiyo mesela ben bazen takıyorum ama elimden geldiği kadar yemeğe çalılıyorum yaz diye herhalde yok yenmiyo ama
sabahta çıkardım yine bu 3.oluyo toplamda benim 3 aydan sonra oldu yaaa inş devam etmez
Eki Görüntüle 223672 Eki Görüntüle 223673
Acele ettik biliyorum ama dayanamadık zaten oda yapma gibi bişey olmayacaktı evden dolayı park yatak tercih edicektik
bu park yatakların diğerlerinden farkı ne???ben daha araştırmadım da
:97::97:
Şöle ki benm evim 2+1 oda yapma gibi bi şansım yok onun için yatak odasına park yatak koyucam en büyük avantajı katlandığında bi valiz kadar oluyor giittiğin yerlere götürebiliyorsun Benm aldığım 3 katlı ilk katı yenidoğduğunda beşik var onu kullanıyosun allt değiştirmesi var 2 katı yatak olark kullanıyosun bebek büyüyüncede 3 katı oyun parkı olarak kullanıyosun
çok tatlı canım ya,erkek olunca sade hoş duruyo,kız olunca her yerde pembiş var,insann içi kaynıyo,ben bebek arabası düşünmüyom şimdilik,zaten gurbetteyiz,araba alcaz doğurmadan önce,nere gitsek arabayla gidecez,yakın komşu akraba vs. de yok,park desen hemen yanımızda,hangi ara kullancam ben arabayı aklım almadı,zaten ayaklanınca yürümeye koşmaya başlıyo bıcırlar,onun için zamana bıraktm lazım olursa alırız diye
sen şimdiden aldın mı canm
Canım bugün doktora gittim. Ulraproct pomat dışında hiçbirşey öenrilmiyor dedi. Hattadoktorların ilalç rehberi kitabından bana gösterdi emin olup başka ilaçları kullanmayayım diye.. Gerçi kuzenin doktor o da riskli bir şey önermez. Sen yinede yaz istersen kantoran fayda etmese doktoruma tekrar müracaat edeyim son çare olarak..
Yemeklere zeytinyağı koyuyorum zaten. birde zeytinyağlı suya oturuyorum. İçim sışım zeytinyağı oldu..
Bir de Ajdacığım kantoranım yolda. Nasıl kullanılacağını tekrar söyleyebilrimisin canım. Geçmişe gitmek çok yorucu
Hmm ilgincmis gercekten, ama bana da dr bu ilaci onerdi :)) neyse yazmayayim o zaman..
Gece yatmadan once pamuga cok az dökup uygula. Ama dikkat et vicik vicik yag kalmamasina. Uzun sure de uygulama ustelik en fazla 4 yada 5 gun sonra ara ver bi iki gun. Bana öyle tavsiye edildi ama benim o kadar uzun kullanmama da gerek kalmadi. Umarim seninde kalmaz.
cnm 3 aydan sonra olduysa geçicidir.bende de mide bulantısı oldu ve şükür geçtiii..sen de üşütmüş olabilirsin ayaklarını sıcak tut..şimdiden bol şifalar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?