- 21 Şubat 2011
- 1.058
- 27
- 158
GALİBA tansiyonum düştü cnm gözlerimde karardı öğlen ölçtüler 7/10 du ama sabah bence düşütü çok((
Ya kızlar kusura bakmayın ama ben de çocuk konusunda biraz mantıkçıyım...
Gerçekten kaza ile hamile kalanlara bişey diyemem. Ama borcu olduğunu bile bile, çok acelesi varmış gibi hemen çocuk da çocuk diye tutturmak bana bile bile lades demek geliyor. Çünkü hamile kalındığı andan itibaren masrafların katlanacağı gün gibi ortada..Hele ki yaşınız gençse, biraz daha bekleseniz ne çıkar ki...Onun için annelerinizin lafları size dokunmasn çünkü haklılar..Biz henüz anne olmadık ama onlar oldu. Evladının bile bile sıkıntı çektiğini görmek hem canlarını yakar hem de size kızarlar bu çok normal...
cemen unu nasil bisiy kizlar?? Hani diyorum dogumdan sonra azarsa bendeki de bende bu gidisimde alayim dursun kenarda. Nerde bulabilirim ki bana fikir verseniz, bir de nasil uygulamacagini :78::78:
merhaba kızlar
benimde muhtemel doğum tarihim 3 yada 4 aralık görünüyor
bebişim KIzzaten çok kız istiyorduk allah gönlümüze göre verdi.
hepimizinkini allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
bu cumartesi 20 haftaya giriyoruz yani 5 aylık oluyoruz.
ben henüz 1 kilo aldım ama müthiş bir karnım çıktı.
çok iyi gidiyor hiç bir sıkıntım yok. sizlerde durumlar nasıl?
bizde tayinci insnaız 2 sene sonra tayin bekliyoruz bu evde o yüzden bebek odası yapmıycaz zaten odamızda yok. o yüzden park yatak düşünüyoruz.
ama marka konusund abende kararsızım
takipteyim bundan sonra fikirleriniziii
öpüldünüzz
ewt ewt cnm hiçbişi demiorumm..onlar da kendilerinde haklıdırlar..ama insan hassaslaşıyor işte bu dönemde..bi de bizim açımızdan baksalar olaya..nese bebişler doğunca bunlar da unutulur gider..ben bi de şunu anlamıorum ailelerde.damat sanki hiç hata yapmıcakmış gibi davranılıo-en azından benim annem öle-.az bi açığını bulunca da şöle de böleee eleştiri..ay sıkıldım valla..
midesi bulanan tülaya luveylaya ve borçtan bunalan benim gibi tüm arkadaşlarıma Allah yardım etsin diyorum.
nanan bugün kaptırmışsın kendini kk ya. ama maşallah ne güzel öğütler vermişsin bize.
haklısın canım bayağı :) kaptırmışım kendimi diyorum ya başlayınca duramıyorumbiri beni durdursunnnnn
Şöle ki benm evim 2+1 oda yapma gibi bi şansım yok onun için yatak odasına park yatak koyucam en büyük avantajı katlandığında bi valiz kadar oluyor giittiğin yerlere götürebiliyorsun Benm aldığım 3 katlı ilk katı yenidoğduğunda beşik var onu kullanıyosun allt değiştirmesi var 2 katı yatak olark kullanıyosun bebek büyüyüncede 3 katı oyun parkı olarak kullanıyosun
Kabızlık sorunu ve basuru olan arkadaşlar çok çok geçmiş olsun
şuanda bende bişey yok ama yatkınlık var aklımda bulunsun dedkleriniz lazım olursa uygularım
çemen unu bende ilk defa duydum, sayenizde burada yeni şeyler öğreniyoruz ne güzel
benim de çok kararıyor bugün en az 5-6 kere karardı aniden ayağa kalkınca oluyor benimki belki de tansiyondandır:44:
oy maaşallah çok güzel bizde 5 kardeş büyüdük çok eğlenceli oluyor. tabii annem,n koşturmaktan eğlendiğini sanmıyorum. Allah yardımcın olsun tabii..
GALİBA tansiyonum düştü cnm gözlerimde karardı öğlen ölçtüler 7/10 du ama sabah bence düşütü çok((
kızlarrr ben çok fenayım. birden bire bir acıkıyorum ama öyle böyle değil sanki günlerdir açım. elim ayağım titriyor ve meyve felan kesmiyor adam akıllı ekmek pilav vs. yemezsem sanki hiççç doymuyorum. noluyor böyle. şuan da da öyleyim elim ayağım boşaldı. meyve daha beter acıktırıyor sanki. acaba kan şekerim mi düşüyor. ama hep ölçtürüyorum normal çıkıyor.
sağol canım bende bu 1 yıldır bu koşturmaca içindeyim. çok güzel yorucu ama çok eğlenceli biz çok geziyoruz evde çıkıs telaşımızı görülmeye değer. ufaklığın saçını yaparken diğerinin dolaptan ne giyeceğini oğluma olmamış değiştir üstünü eşime o renkler uymuşmu lütfen diğerini giy ve herkese ben 5 dk aşağıda olucam sessizce bekleyin deyip biranda gynp kapının önünde olurken kızlar için çantaya birer kat yedek bişeyler atıp çantayı kontrol ederken kendini arabanın içinde buluyorsun ve inan bu o kadar kısa sürede oluyor ki hazırlanmamız :) hayatın tadı desem yeri.pratik ve hızlı olmayı aynı anda birçok şeyi düşünüp görmeyi öğretiyor çocuklar.
Kizlar ben bugun ayaklarimi hic isitamadimbuzdan farksizlar resmen
kızlarrr ben çok fenayım. birden bire bir acıkıyorum ama öyle böyle değil sanki günlerdir açım. elim ayağım titriyor ve meyve felan kesmiyor adam akıllı ekmek pilav vs. yemezsem sanki hiççç doymuyorum. noluyor böyle. şuan da da öyleyim elim ayağım boşaldı. meyve daha beter acıktırıyor sanki. acaba kan şekerim mi düşüyor. ama hep ölçtürüyorum normal çıkıyor.
benimde midem kazınıyor bazen olabiliyor elim ayağım tutmuyor canım normal içimizde küçük bir mucize oluşuyor.
benimde midem kazınıyor bazen olabiliyor elim ayağım tutmuyor canım normal içimizde küçük bir mucize oluşuyor.
h.sonu çanakkaleye misafirliğe gittik. onlarda saolsunlar gezelim derken yemek olayını bayağı bir geciktirdiler. uzun süre yemek yemeyince midem fen aoldu ben fena oldum. ogünden beri önceden hiçç yoktu sanki acıkınca kıtlık varmış da hemen yemezsem yemek bulamıycakmışım gibi acıkıyorum. yani normal bir acıkma değil. belkide psikolojiktir.
ayyy cnm kıyamam. bizde yalın ayak nereye koysakta soğutsak diyorum. benim bildiğim kadarıyla cnm ayağa ilk giydiğin şey pamuklu olursa ayağın daha çabuk ısınır. örneğin orlon felan giyeceksende önce alttan pamuklu giymek gerekir. çünkü naylon veya orlon olan sıcaklığı muhafaza ederler sıcak değilse ısıtmıyorlar. ama pamuklu ısıtıyor.
Yataktan kalkar kalkmaz giydigim ilk sey coraplarim, pamuklular ustelik. Ama bugun hic isinmadi ayaklarim buz gibilerBirazdan camasir saatim var kosturmacada belki isinirlar diye kandiriyorum kendimi Bakalim artik...
Yataktan kalkar kalkmaz giydigim ilk sey coraplarim, pamuklular ustelik. Ama bugun hic isinmadi ayaklarim buz gibilerBirazdan camasir saatim var kosturmacada belki isinirlar diye kandiriyorum kendimi Bakalim artik...
canım en iyisi sıcak su gir banyoya en fazla 10 dakikada sıcacık olur sonra da yorganın altına gir biraz dur yataktan çıkarken de çoraplarını giyersin üşümez artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?