2011 Aralık Anneleri

GALİBA tansiyonum düştü cnm gözlerimde karardı öğlen ölçtüler 7/10 du ama sabah bence düşütü çok ((

benim de çok kararıyor bugün en az 5-6 kere karardı aniden ayağa kalkınca oluyor benimki belki de tansiyondandır:44:

Valla tirilaylaomcuğum benim acelem vardı canım yaşım 36 eşim 45 yaşında ilk evliliğimiz ikimizinde.
Borca gelince evdeki hesap çarşıya uymuyorki. Borçlarını yıllarca ödeyemeyenler var bir de. Bizim hesapta bu ay hiç borcumuz olmayacaktı ama teknemiz bozuldu... Üstünede borçlendık. ekmek teknesi tekne olunca da olmadı bir türlü.. İş fındığa kaldı.
Bir de Alah doğan çocuğun bereketini veriyor. Sonuçta hiçbirşeyin garantis yok. Bizim arkadaş kordonlarını bağlattı hamile kaldı...

Benim çocuk konusunda mantıklı olduğum konu anneliğe ve babalığa iyi hazırlanılmalı. Çocuk gelişimi ve psikolojisini iyi bilmeli. Ve kısa aralıklarla arka arkaya çocuk yaparak hayatı çocuklara da kendinede zindan etmemli..

cemen unu nasil bisiy kizlar?? Hani diyorum dogumdan sonra azarsa bendeki de bende bu gidisimde alayim dursun kenarda. Nerde bulabilirim ki bana fikir verseniz, bir de nasil uygulamacagini :78::78:

Aktarlarda oluyor canım. sarı irmik gibi bir şey. Kokusu çemen gibi. evet al dursun kenarda. Şimdi annemle konuştum annem yine söyledi. Bende doğumdan sonra yapacağım. Çemen ununu kaynat ılık suyuna otur. Yarım saat. sonra gazlı bezle çemen ununun tortusunu yine ılık olacak bölgeye koy. O şişleri söndüryormuş.
İnşallah gerek kalmaz.

canım merhaba. Allah sıhhatini daim etsin.
Hep iyi ol inşallah.
Bende bugün tartıldım nihayet ben de 1 kilo almışım.. 65 dim 66 oldum. Bende 5 aylık olacağım inşallah..
Odamız var ama bende park yatak alacağım. İkinci çocuk olduktan sonra ikisine bir oda yapacağım. Yada olmasa ikinci biraz büyüyünce kendi beğenir odasını.
Ne bileyim. Belki sonradan fikrim değişir.daha bir zı

Sözün özü annelerin kızları çok kıymetli aslında konduramıyorlar onlara herhangi bir sıkıntıyı. Trilaylom arkadaşımızında dediği gibi kendileri çekmiş çocukları çeksin istemiyor..
Ben hastaneye yatmıştım. İzmirde.. bodrumda oturyoruz. Hastanede sadece iki saat ziyaret var. eşime gelme dedim tekrar bodruma dönmen gerekir. Annem geldi nasılsa dedim. Sonra neyse o da gelmedi. Annem bir kızdı. Adamcağız sonra geldi annem yüzüne bakmıyor çıktı gitti yanımızdan. Annemin asık suratını görünce sadece selam verebildi zavallım. annem bu kez "bana hatrımı sormadı" dedi. "Ya anne çıktın gittin fırsat vermedinki" diyorum yok. İki ay konuşmadı selam yollamadı. Sonra eşime söyledim annemin gönlünü al dedim. sonuçta o görmek istediği pencereden bakıyor.. "Bir daha ömür boyu konuşmam onunla insan karısını görmeye gelmezmi. Ben karısnın annesiyim nasılsın demez mi?" falan büyüttü de büyüttü. Bu adam içimize yeni girdi daha yabancı huyumuzu suyumuzu bilmez yeni damat diyen yok. O da bana sen bana söyle ne dersen öyle yapayım diyor hep. .Şimdi çok iyiler. Bir tatlı söze bakıyorlar aslında :)

oy maaşallah çok güzel bizde 5 kardeş büyüdük çok eğlenceli oluyor. tabii annem,n koşturmaktan eğlendiğini sanmıyorum. Allah yardımcın olsun tabii..[/QUOTE]

sağol canım bende bu 1 yıldır bu koşturmaca içindeyim. çok güzel yorucu ama çok eğlenceli biz çok geziyoruz evde çıkıs telaşımızı görülmeye değer. ufaklığın saçını yaparken diğerinin dolaptan ne giyeceğini oğluma olmamış değiştir üstünü eşime o renkler uymuşmu lütfen diğerini giy ve herkese ben 5 dk aşağıda olucam sessizce bekleyin deyip biranda gynp kapının önünde olurken kızlar için çantaya birer kat yedek bişeyler atıp çantayı kontrol ederken kendini arabanın içinde buluyorsun ve inan bu o kadar kısa sürede oluyor ki hazırlanmamız :) hayatın tadı desem yeri.pratik ve hızlı olmayı aynı anda birçok şeyi düşünüp görmeyi öğretiyor çocuklar.

hımmm benimde aklımda bulunsun..çok güzelmiş..ve kullanışlı..

ayy cnm çemen ununu bulamadım bakıorum ama ne işe yarıo ve nasıl kullanılıo bilgi verir misin???

kızlarrr ben çok fenayım. birden bire bir acıkıyorum ama öyle böyle değil sanki günlerdir açım. elim ayağım titriyor ve meyve felan kesmiyor adam akıllı ekmek pilav vs. yemezsem sanki hiççç doymuyorum. noluyor böyle. şuan da da öyleyim elim ayağım boşaldı. meyve daha beter acıktırıyor sanki. acaba kan şekerim mi düşüyor. ama hep ölçtürüyorum normal çıkıyor.

benim de çok kararıyor bugün en az 5-6 kere karardı aniden ayağa kalkınca oluyor benimki belki de tansiyondandır:44:

oy maaşallah çok güzel bizde 5 kardeş büyüdük çok eğlenceli oluyor. tabii annem,n koşturmaktan eğlendiğini sanmıyorum. Allah yardımcın olsun tabii..

sağol canım bende bu 1 yıldır bu koşturmaca içindeyim. çok güzel yorucu ama çok eğlenceli biz çok geziyoruz evde çıkıs telaşımızı görülmeye değer. ufaklığın saçını yaparken diğerinin dolaptan ne giyeceğini oğluma olmamış değiştir üstünü eşime o renkler uymuşmu lütfen diğerini giy ve herkese ben 5 dk aşağıda olucam sessizce bekleyin deyip biranda gynp kapının önünde olurken kızlar için çantaya birer kat yedek bişeyler atıp çantayı kontrol ederken kendini arabanın içinde buluyorsun ve inan bu o kadar kısa sürede oluyor ki hazırlanmamız :) hayatın tadı desem yeri.pratik ve hızlı olmayı aynı anda birçok şeyi düşünüp görmeyi öğretiyor çocuklar.[/QUOTE]

benim snein gibi 3 tane yok ama o telaşı bende seviyorum. bizde çok gezeriz.kendimi hazırlarım, kızımı hazırlarım, eşimin kıyafetlerini, kendi çantalarımı, kzıımın çantalarını, eşimin çantasını vss... ve ben bunu kısa sürede bitirip kapıya çıktığımda bir bakarım ki eşim daha giyinmemiş. kapıda 15 dk onu bekleriz. dalga geçiyorum bazen bizim evin gelini senmisin nazlı nazlı çıkıyon diye.hepsi tatlı telaşlar. ama bizim gibi hızlı yaşamayı sevenler için.

benim snein gibi 3 tane yok ama o telaşı bende seviyorum. bizde çok gezeriz.kendimi hazırlarım, kızımı hazırlarım, eşimin kıyafetlerini, kendi çantalarımı, kzıımın çantalarını, eşimin çantasını vss... ve ben bunu kısa sürede bitirip kapıya çıktığımda bir bakarım ki eşim daha giyinmemiş. kapıda 15 dk onu bekleriz. dalga geçiyorum bazen bizim evin gelini senmisin nazlı nazlı çıkıyon diye.hepsi tatlı telaşlar. ama bizim gibi hızlı yaşamayı sevenler için.[/QUOTE]

allah herkesin kalbine göre versin deniyor ya çok doğru bir söz rabbim herkein kalbine göre versinn. hızlı yaşamak monotonluktan iyidir bence tabiki

Kizlar ben bugun ayaklarimi hic isitamadim buzdan farksizlar resmen

ayyy cnm kıyamam. bizde yalın ayak nereye koysakta soğutsak diyorum. benim bildiğim kadarıyla cnm ayağa ilk giydiğin şey pamuklu olursa ayağın daha çabuk ısınır. örneğin orlon felan giyeceksende önce alttan pamuklu giymek gerekir. çünkü naylon veya orlon olan sıcaklığı muhafaza ederler sıcak değilse ısıtmıyorlar. ama pamuklu ısıtıyor.

walla bir arkadaş mantıklı bakalım demiş.. ben 29 ,eşim 33 yaşında.. 10 yıldır birlikteyiz.. 10 yıldır borç ödüyoruz.. evlenene kadar annelerimizin evlerinin kiraları gideleri faturaları eskiyen beyaz eşyaları taşınma masrafları, babadan kalan borçlar, kendimize ait borçlarla halleştik.. evlencez para yok o da ben de kredi çektik..ama senin dediğin gibi evlenmeden 1 yıl öncesine kadar iyi gezdik - yedik- gençliğimizde kendimizce yaşadık diyelim... evlenmeye yakın krediler çekildi.. ben istanbuldan ank gittim.. 1 yıl kayınvalidemle oturdum ve iş bulamadım.. borçlar aldı başını yürüdü.. çok şükür eşim kendini düzene koydu .. sicili temizledi.. evimizi düzdük arabamızı aldık şöleki halen kredi borcumuz var ama şu anki geleceğimiz için yaptıklarımıza ait.. düzenli ödeniyor.. benimde bir tane büyük borcum kaldı bekarlıktan kalma inş... o da bitcek... dediğin gibi arkadaşım borçsuz olmayı beklersek ne evlenebilirdik, ne hamile kalabilirdim ben.. 3 yıl hamile kalmadım, bekledik zaten.. yaş geçio, risk artıo.. o yüzden allah bize,, bizde borçlara ödemeye devam.. hem hepsi bitse ya ev alcaz, ya arabayı yenileycez, ya çocuk iyi okula gitsin diye gece gündüz çalışıp koleje vercez.. yani ben borçsuz herhalde emekliliğimde yaşarım gibime geliyor:)

GALİBA tansiyonum düştü cnm gözlerimde karardı öğlen ölçtüler 7/10 du ama sabah bence düşütü çok ((

cnm ya bende de ne zamandır çıkarma olmuyodu bu sabah rezil oldum minibüsten inmemle bir anda oldu ne olduğumu anlamadım ama çok fena rezil oldum tabi sabah vakti kimse görmedi çok fazla ama olsun bunuda yaşadım yani bence sıcaklar etkiliyo bizi benmde tansiyonum 2 gnüdür 9/6 havalardan böyle idare edicez artık sıkma canını geçmiş olsun

Son düzenleme:

Yataktan kalkar kalkmaz giydigim ilk sey coraplarim, pamuklular ustelik. Ama bugun hic isinmadi ayaklarim buz gibiler Birazdan camasir saatim var kosturmacada belki isinirlar diye kandiriyorum kendimi Bakalim artik...

Yataktan kalkar kalkmaz giydigim ilk sey coraplarim, pamuklular ustelik. Ama bugun hic isinmadi ayaklarim buz gibiler Birazdan camasir saatim var kosturmacada belki isinirlar diye kandiriyorum kendimi Bakalim artik...

canım en iyisi sıcak su gir banyoya en fazla 10 dakikada sıcacık olur sonra da yorganın altına gir biraz dur yataktan çıkarken de çoraplarını giyersin üşümez artık.

büyüklerimiz el ayak ısıınmayına kanın z galiba derler acaba seninde çyle birşey olmasın

aynen kizlar bende bu zamana kadar herseyle tiksinmekle ve migde bulantilariyla mesguldum.ama cok sukur bittiler artik.
ya simdide dediginiz gibi sanki kitliktan ciktim yaa bir anda bir acikiyorum bir anda oluyor ama adam akilli bir yemek ariyorum herseyle de doymuyorum.bebisin adini hortumcu koydumgene cektinmi icimdeki yemekleri hortumcu bebisimmmmm diye seviyorum onuuu

canım en iyisi sıcak su gir banyoya en fazla 10 dakikada sıcacık olur sonra da yorganın altına gir biraz dur yataktan çıkarken de çoraplarını giyersin üşümez artık.

Birazdan saatim var camasirhaneye gitmem gerekiyo onun icin yorgan alti simdilik biraz ertelencek. Hareket iyi gelir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…