2011 Aralık Anneleri

Birazdan saatim var camasirhaneye gitmem gerekiyo onun icin yorgan alti simdilik biraz ertelencek. Hareket iyi gelir belki

senin çamaşır makinen ayrı yokmu? nasıl bir sistem var orda biraz anlatsana vaktin varsa. biraz bizde öğrenmiş oluruz farklı kültürler.

ayy cnm çemen ununu bulamadım bakıorum ama ne işe yarıo ve nasıl kullanılıo bilgi verir misin???

Canım çemen unu aktarlarda bulunuyor. Basur için ama hamilelik sonrası çünkü hamilelikte kullanılırmı bilgim yok. Kaynatıp suyuna oturuluyor tortusuyla da bölgeye pasuman yapılıyor.
Senin var mı ki böyle bir sorunun yoksa çemen ununu görünce meraka mı geldin.
Benim bu sorunla meşgulum buralar.
Çemen unu bilgiside geçmiş anılardan çıkıverdi annem sağolsun.

Kizlar ben bugun ayaklarimi hic isitamadim buzdan farksizlar resmen

Canım iılık suya koy. Isınırlar. Ama çamaşır saatim geldi diyorsun oneki ola:26::26:

Burda mustakil evler disindaki evlerde camasir makinesi yok kizlar. camasirhaneler var toplu kullanim icin. bize sadece bi anahtar veriliyo istedigin saati aliyosun ve senden baskasi kullanamiyo o saatte makineleri. sadece deterjan masrafi oluyo kurutma makineleri de var ki bence cok normal bu sogukta nasil kurutucaz camasirlarimi daha sonra da utu odasina girip isterseniz utunuzu yapiyosunuz ama o da bildigimiz utu gibi defil kocaman makine cok sasirmistim baslarda ama alistim artik. hem daha pratik oluyo hem yuruyus yapiyosunuz

Ajdacığım çok değişikmiş çamaşır sisteminiz..
E tabi insan zamanla her ortama uyum sağlıyor ve alışıyor..
Kaç saat sana ait yeterli oluyormu peki..
Neyse canım kolay gelsin sana.
Çamaşır saatini kaçırma..

cnm yok benim öle bi sorun da şükür ama eşimin var..onun işine yarar die belki.sağl cnm..

Anladım canım. Allah yardımcısı olsun eşinin.
Kantoran yağınıda dene. Ajda arkadaşımız hemen faydasını görmüş. Ben de yağım bana ulaşırsa hemen deneyeceğim..
Şimdilik ağrı kesiviye mahkumum malesef..
Çok geçmiş olsun..

Her defasinda 4 saatim oluyo, yetiyo artiyo bile iki kisinin camasirindan ne olur ki 6 dan 10 a kadar benim saatim. bir de burasi turkiyeden bir saat geri yani bizde saat daha yeni 6 oluyo Bana musade simdilik ara ara bakicam ama yine de gidip gelirken...

4 saat yeter tabii.. İki kişiye de yeter üç kişiye de. Kurutma da çok rahat valla... Ortada çamaşır derdin olmuyor.
İstanbuldayken kullanıyordum. Bodrumda gerek yok 10 dakikada kuruyor..
kolay gelsin canım.

ajda geçmiş olsun canım inşallah çamaşırdan sonra ısınırsın.
çamaşır olayı hem güzel hem de değişik. haftada 1 gün ve 4 saat. evde çamaşır makinesi kurutma makinesi ve ütüye gerek yok yani. bu da çamaşır dağınıklığın da olmaz demek bir yandan güzelmiş. bi de diğer taraftan bakınca 4 saat orda geçecek. evde olsa yayıla yayıla otururdun. tabi işler de aksardı.

bebeğime beşik bakıyorum.
karyolamız var abiden kalan onu kullancak kızım ana kucağı da var ama ben pembe dantelli cicili bicili bi beşik istiyorum. oğluma da almıştım 4 aya kadar onda yatmıştı. kızıma da başka bitane alayım diyorum. oğlumunkini bi arkadaşa vermiştik kullanmayı bırakınca.

kızlar nasılsınız? ben bu gece gitcem ama gitmeden bi fikrinizi alayım dedim. kızıma "çizgi" ismini düşündü babası. ama ben bilemiyorum bi fikrinizi almak istedim. cevaplarınızı bekliyorum.

Simdi cok daha iyiyim tesekkur ederim :)) bu arada 4 saatim orda gecmiyo camasirlari aciyorum eve geliyorum sonra kurutmaya atmaya gidiyorum gene eve geliyorum hem iyi bi yuruyus oluyo hemde orman havasi doluyo cigerleriki dakka mesafesi var evime rahat yani ama ben eve donuste uzatiyorum yolu maksat ayaklarim acilsin

kızlar nasılsınız? ben bu gece gitcem ama gitmeden bi fikrinizi alayım dedim. kızıma "çizgi" ismini düşündü babası. ama ben bilemiyorum bi fikrinizi almak istedim. cevaplarınızı bekliyorum.

Cok degisik bi isim canim Cizgi. ilk basta yadirgiyo insan ama sanirim sonradan alisiyo. Cunku ilk okudugumda oyle isim mi olurmus dedim :78::78: Ama bence duydukca guzel gelen bi isim. nacizane fikrim...

cok degisik bir isim ama ileriden okulda arkadaslarina alay konusu olmasin..

canim burdada aynisi sadece utumuz yok hatta bugun benim camasir gunumdu bende isvicrede yasiyorum...

sende uzaklardasin demek ki benim gibi aslinda cok guzel bi uygulama bence keske turkiyede de olabilse ama zor.

hemde cok zor canim adamlar parcaLARA AYIRIP SATARLAR YA .
ewet canum bende senin gibi gurbet kusuyum kac senedir isvecdesin..

arkadaşlar mrb bende 18 haftalık hamileyim başlarda kabızlık problemi yaşamıştım galiba hemoroid denen şey başıma geldi daha öncesinde böyle bi sorunum yoktu sizlerden böyle bi sorun yaşayan yada ne yapmam gerektiğini bilen varsa acil yardımınıza ihtiyacım var

hemde cok zor canim adamlar parcaLARA AYIRIP SATARLAR YA .
ewet canum bende senin gibi gurbet kusuyum kac senedir isvecdesin..

4 seneyi gecicek nerdeyse. Ama ben 4 ayda bir gidiyorum annemi gormeye yoksa dayanamam yalniz burda hayata gecenlerde annem gelmisti 10 gun oluyo doneli izmire. Agustos sonu da ben gidiyorum kismet olursa ucak yasagi gelene kadar gidip goreyim herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…