büyüklerimiz el ayak ısıınmayına kanın z galiba derler acaba seninde çyle birşey olmasın
Birazdan saatim var camasirhaneye gitmem gerekiyoonun icin yorgan alti simdilik biraz ertelencek. Hareket iyi gelir belki
ayy cnm çemen ununu bulamadım bakıorum ama ne işe yarıo ve nasıl kullanılıo bilgi verir misin???
Kizlar ben bugun ayaklarimi hic isitamadimbuzdan farksizlar resmen
kızlarrr ben çok fenayım. birden bire bir acıkıyorum ama öyle böyle değil sanki günlerdir açım. elim ayağım titriyor ve meyve felan kesmiyor adam akıllı ekmek pilav vs. yemezsem sanki hiççç doymuyorum. noluyor böyle. şuan da da öyleyim elim ayağım boşaldı. meyve daha beter acıktırıyor sanki. acaba kan şekerim mi düşüyor. ama hep ölçtürüyorum normal çıkıyor.
Geçmiş olsun canım.. Bekarken banada çok oluyordu ama kan şekerim düşüyordu ve bi,r türlü doyamıyordum. Şu an sık sık yemeye içmeye çalışıyorum meyve ağırlıklı olsada henüz olmadı.
Ama bilirim çok berbat bir duygu gerçekten.
Canım çemen unu aktarlarda bulunuyor. Basur için ama hamilelik sonrası çünkü hamilelikte kullanılırmı bilgim yok. Kaynatıp suyuna oturuluyor tortusuyla da bölgeye pasuman yapılıyor.
Senin var mı ki böyle bir sorunun yoksa çemen ununu görünce meraka mı geldin.
Benim bu sorunla meşgulum buralar.
Çemen unu bilgiside geçmiş anılardan çıkıverdi annem sağolsun.
cnm yok benim öle bi sorun da şükür ama eşimin var..onun işine yarar die belki.sağl cnm..
cnm yok benim öle bi sorun da şükür ama eşimin var..onun işine yarar die belki.sağl cnm..
Ajdacığım çok değişikmiş çamaşır sisteminiz..
E tabi insan zamanla her ortama uyum sağlıyor ve alışıyor..
Kaç saat sana ait yeterli oluyormu peki..
Neyse canım kolay gelsin sana.
Çamaşır saatini kaçırma..
Her defasinda 4 saatim oluyo, yetiyo artiyo bile iki kisinin camasirindan ne olur ki6 dan 10 a kadar benim saatim. bir de burasi turkiyeden bir saat geri yani bizde saat daha yeni 6 oluyo Bana musade simdilik ara ara bakicam ama yine de gidip gelirken...
Burda mustakil evler disindaki evlerde camasir makinesi yok kizlar. camasirhaneler var toplu kullanim icin. bize sadece bi anahtar veriliyo istedigin saati aliyosun ve senden baskasi kullanamiyo o saatte makineleri. sadece deterjan masrafi oluyokurutma makineleri de var ki bence cok normal bu sogukta nasil kurutucaz camasirlarimi daha sonra da utu odasina girip isterseniz utunuzu yapiyosunuz ama o da bildigimiz utu gibi defil kocaman makine cok sasirmistim baslarda ama alistim artik. hem daha pratik oluyo hem yuruyus yapiyosunuz
ajda geçmiş olsun canım inşallah çamaşırdan sonra ısınırsın.
çamaşır olayı hem güzel hem de değişik. haftada 1 gün ve 4 saat. evde çamaşır makinesi kurutma makinesi ve ütüye gerek yok yani. bu da çamaşır dağınıklığın da olmaz demek bir yandan güzelmiş. bi de diğer taraftan bakınca 4 saat orda geçecek. evde olsa yayıla yayıla otururdun. tabi işler de aksardı.
kızlar nasılsınız? ben bu gece gitcem ama gitmeden bi fikrinizi alayım dedim. kızıma "çizgi" ismini düşündü babası. ama ben bilemiyorum bi fikrinizi almak istedim. cevaplarınızı bekliyorum.
cok degisik bir isim ama ileriden okulda arkadaslarina alay konusu olmasin..kızlar nasılsınız? ben bu gece gitcem ama gitmeden bi fikrinizi alayım dedim. kızıma "çizgi" ismini düşündü babası. ama ben bilemiyorum bi fikrinizi almak istedim. cevaplarınızı bekliyorum.
Simdi cok daha iyiyim tesekkur ederim :)) bu arada 4 saatim orda gecmiyo camasirlari aciyorum eve geliyorum sonra kurutmaya atmaya gidiyorum gene eve geliyorumhem iyi bi yuruyus oluyo hemde orman havasi doluyo cigerler iki dakka mesafesi var evime rahat yani ama ben eve donuste uzatiyorum yolu maksat ayaklarim acilsin
sende uzaklardasin demek ki benim gibiaslinda cok guzel bi uygulama bence keske turkiyede de olabilse ama zor.
sende uzaklardasin demek ki benim gibiaslinda cok guzel bi uygulama bence keske turkiyede de olabilse ama zor.
hemde cok zor canim adamlar parcaLARA AYIRIP SATARLAR YA .
ewet canum bende senin gibi gurbet kusuyum kac senedir isvecdesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?