2011 Aralık Anneleri

Sibelcim iki uc sayfa kadar once bizde ayni konuyu tartisiyorduk . Cozum olarak kesin bisey soyleyemem ama bana kantoron yagi iyi geldi. Ama bence once doktorunla konus sonra da kantoronu uygula derim. sicak suya otur eger suan sancim varsa rahatlarsin az da olsa. Birde nacizane tavsiyem o bolgeyi surekli kuru tut. Gecmis olsun canim, umarim tez zaman da kurtulursun bu sikayetinden..

teşekkür ederim yarın doktora sorucam ama yarını bekleyemedim galiba kafamda fazla büyüttüm inşallah geçer ii geceler

ooooooo guzellim senin o sansin varmis
ben yilda 1 bazen 2yilda 1 anca gidiyorum
bende6 yildir buralaedayim

ooooooo guzellim senin o sansin varmis
ben yilda 1 bazen 2yilda 1 anca gidiyorum
bende6 yildir buralaedayim

Evlenmeden önce pazarligimi yaptim esimle aslinda ben 3 ayda bi gitmek istiyodum ama 4 ayda anlasyik öyle evlendim. Yoksa ben annemden kardesimden yegenimden o kadar uzun sure ayri kalamam. Annecim de bi basina zaten orda iyi oluyo arada gidip gelmek. Hem kocam da daha iyi anliyo kiymetimi

hımmm demek öle..:44:umarım benim doktor da bakar..tüm organlarının durumunu da sölüo mu cnm??

4 lü test için kan vermeden önce ultrasonda kalbini görüyosun, kalp atışlarını dinliyosun eller,ayaklar,sırtındaki kaburgalar,bacaklar,kollar falan ölçülüyo bide 4 boyutlu ultrasonda bebişi iyice görebiliyosun.bizimkinin uyku saatiydi galiba elleri gözündeydi.

kızlar nasılsınız? ben bu gece gitcem ama gitmeden bi fikrinizi alayım dedim. kızıma "çizgi" ismini düşündü babası. ama ben bilemiyorum bi fikrinizi almak istedim. cevaplarınızı bekliyorum.
çok farklı bir isim. nden olmasın. eğer siz beğendiyseniz ve içinize sindiyse koyun.

ne güzel. acaba ben de mi arada bi kaybolsam belki kıymetim daha iyi anlaşıllır:)

gurbet kuşları şaka bi yana da Allah yardımcınız olsun aynı ülkede ayrı şehirlerde bile zorken başka bi ülkede olma duygusu bile başlı başına gurbet sebebi. ama mutlu olmalısınız ki yalnızlığınızı paylaşacak can yoldaşlarınız var karnınızın içinde ve yakında kucağınızda olacaklar:)

okuldan öğretmen arkadaşım eşi ve oğlu ile geldi. onunki 10 aylık benimki 32 aylık. ve aradaki fark onunki besili benimki cılız

ne versem yiyor diyor doğal olarak da hastalıklara yakalanma oranı daha düşük ve daha mutlu bi bebek. peki benimki yemez içmez hasta olur üstüne bi de mızmızdır sürekli aç olduğu için .

şimdi kıskanmalı mıyım? ewet böle durumlarda kıskanıyorum. onun çocuğu her zaman iyi olsun ama benimki de biraz toparlasın istiyorum imreniyorum yaaaa

2. bebikte böle olmasın Allahım diyorum. iştahlı olsun sağlıklı olsun her ay antibiyotik kullanmayalım diyorum.

canim senle ayni dertden muzdalibiz benim oglumda istahsiz bende dua ediyorum 2.insallah boyle olmaz diye ama allaha sukur oglumun sagligi yerinde fazla kgde iyi degil kg takilma cocugunun motor becerisi sagligi yerinde oldukdan sonra zaten buyudukten sonra kendileri kg alir hatta kgleri istemez olurlar.

az önce önceki aylarda doğan bebeklerin isimlerini inceliyordum dila ismini gördüm çok hoşuma gitti. anlamı içten gönülden seven demekmiş. azrayı bırakıp dilaya mı geçsem. dilanın yanına bi isim de babası koyuversin. nasıl sizce?

dila diye diye bu kız her önüne gelene aşık mı olur yoksa

4 lü test kacıncı haftada yapılıyo bide ücreti hakkında bilgisi olan varmı?

herkese günaydın :79:

yine ilk ben geldim.

kızlar ya bi günde karnın şişi iner mi, hiç bu kadar inmemişti, eşim bi de zayıflamışsın belinin kemikleri çıkmış dedi. dün evdeyim diye biraz iş yapmıştım akşam yemegini 5 gibi yiyip uyumuştum. bebek iyidir de mi Allah korusun bişey olmuş olsa anlardım :26:

günaydınnn anneciklerrrr
bugün hava sabahtan sıcak akşama kadar ne olacağız acaba???

canım ben dila ismine bayılıyorum.. 12 yaşımdayken yazlıkta çok tatlı bi kız görmüştüm ismi dilaydı sonra kızım olursa dila koyacam demiştim. ama yeğenim oldu ona taktık..şimdi çok pişmanım... keşke kendi kızıma saklasaydım....
güzel isim ve bizim dila mızda çok güzel....

günaydn kızlar nasılsınız benim eller ayaklar hafif şiş ve çok uykum varrr,tansiyon demişsiniz benimki hamile olduğumdan beri 9 a 6,acıkırsam daha da düşüyo

Günaydın güzel anneler ve melekleri yanıyoruz resmen biz burda klimada olmasa ne olur halimiz bilmiyorum rabbim bu sıcakta dışarıda çalışanların yardımcısı olsun çok zor bankaya bile gidemiyoruz biz

bunun sebebi annenin yemeklerde çok seçici olmasıymış hekes öyle diyor kardeşimin iki kızı var 7 ve 1,5 yaşında anneleri ne yerse onlarda yiyorlar ikisindede hiç ayrı birşey yapmadı çorba dahi annenin damak zevki geçermiş bebeğe benim bebeğim kesin hiçbirşey yemeyecek çok seçerim kızıyorlar bari bebek için ye diye ama geçmiyorki mideden ne yapalım

hepinize günaydınnn arkadaşlar...

biz iyiyiz dün üçlü testimiz için kan verdik... 1 hafta sonra alıcaz sonuçları. Ult. taramasında iyi dedi doktor..
öpüyorum hepinizi ve yavrularınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…