arkadaşlar mrb bende 18 haftalık hamileyim başlarda kabızlık problemi yaşamıştım galiba hemoroid denen şey başıma geldi daha öncesinde böyle bi sorunum yoktu sizlerden böyle bi sorun yaşayan yada ne yapmam gerektiğini bilen varsa acil yardımınıza ihtiyacım var
Sibelcim iki uc sayfa kadar once bizde ayni konuyu tartisiyorduk . Cozum olarak kesin bisey soyleyemem ama bana kantoron yagi iyi geldi. Ama bence once doktorunla konus sonra da kantoronu uygula derim. sicak suya otur eger suan sancim varsa rahatlarsin az da olsa. Birde nacizane tavsiyem o bolgeyi surekli kuru tut. Gecmis olsun canim, umarim tez zaman da kurtulursun bu sikayetinden..
ooooooo guzellim senin o sansin varmis4 seneyi gecicek nerdeyse. Ama ben 4 ayda bir gidiyorum annemi gormeye yoksa dayanamam yalniz burda hayatagecenlerde annem gelmisti 10 gun oluyo doneli izmire. Agustos sonu da ben gidiyorum kismet olursa ucak yasagi gelene kadar gidip goreyim herkesi
ooooooo guzellim senin o sansin varmis
ben yilda 1 bazen 2yilda 1 anca gidiyorum
bende6 yildir buralaedayim
hımmm demek öle..:44:umarım benim doktor da bakar..tüm organlarının durumunu da sölüo mu cnm??
çok farklı bir isim. nden olmasın. eğer siz beğendiyseniz ve içinize sindiyse koyun.kızlar nasılsınız? ben bu gece gitcem ama gitmeden bi fikrinizi alayım dedim. kızıma "çizgi" ismini düşündü babası. ama ben bilemiyorum bi fikrinizi almak istedim. cevaplarınızı bekliyorum.
ne güzel. acaba ben de mi arada bi kaybolsam belki kıymetim daha iyi anlaşıllır:)Evlenmeden önce pazarligimi yaptim esimleaslinda ben 3 ayda bi gitmek istiyodum ama 4 ayda anlasyik öyle evlendim. Yoksa ben annemden kardesimden yegenimden o kadar uzun sure ayri kalamam. Annecim de bi basina zaten orda iyi oluyo arada gidip gelmek. Hem kocam da daha iyi anliyo kiymetimi
okuldan öğretmen arkadaşım eşi ve oğlu ile geldi. onunki 10 aylık benimki 32 aylık. ve aradaki fark onunki besili benimki cılız
ne versem yiyor diyor doğal olarak da hastalıklara yakalanma oranı daha düşük ve daha mutlu bi bebek. peki benimki yemez içmez hasta olur üstüne bi de mızmızdır sürekli aç olduğu için .
şimdi kıskanmalı mıyım? ewet böle durumlarda kıskanıyorum. onun çocuğu her zaman iyi olsun ama benimki de biraz toparlasın istiyorum imreniyorum yaaaa
2. bebikte böle olmasın Allahım diyorum. iştahlı olsun sağlıklı olsun her ay antibiyotik kullanmayalım diyorum.
4 lü test için kan vermeden önce ultrasonda kalbini görüyosun, kalp atışlarını dinliyosun eller,ayaklar,sırtındaki kaburgalar,bacaklar,kollar falan ölçülüyo bide 4 boyutlu ultrasonda bebişi iyice görebiliyosun.bizimkinin uyku saatiydi galiba elleri gözündeydi.
canım ben dila ismine bayılıyorum.. 12 yaşımdayken yazlıkta çok tatlı bi kız görmüştüm ismi dilaydı sonra kızım olursa dila koyacam demiştim. ama yeğenim oldu ona taktık..şimdi çok pişmanım... keşke kendi kızıma saklasaydım....az önce önceki aylarda doğan bebeklerin isimlerini inceliyordum dila ismini gördüm çok hoşuma gitti. anlamı içten gönülden seven demekmiş. azrayı bırakıp dilaya mı geçsem. dilanın yanına bi isim de babası koyuversin. nasıl sizce?
dila diye diye bu kız her önüne gelene aşık mı olur yoksa
okuldan öğretmen arkadaşım eşi ve oğlu ile geldi. Onunki 10 aylık benimki 32 aylık. Ve aradaki fark onunki besili benimki cılız
ne versem yiyor diyor doğal olarak da hastalıklara yakalanma oranı daha düşük ve daha mutlu bi bebek. Peki benimki yemez içmez hasta olur üstüne bi de mızmızdır sürekli aç olduğu için .
şimdi kıskanmalı mıyım? Ewet böle durumlarda kıskanıyorum. Onun çocuğu her zaman iyi olsun ama benimki de biraz toparlasın istiyorum imreniyorum yaaaa
2. Bebikte böle olmasın allahım diyorum. Iştahlı olsun sağlıklı olsun her ay antibiyotik kullanmayalım diyorum.
günaydınnn anneciklerrrr
bugün hava sabahtan sıcak akşama kadar ne olacağız acaba???
canımmm sen birde antalyayı düşün artık.....
Buharlaşıcaz yakında...
canımmm sen birde antalyayı düşün artık.....
buharlaşıcaz yakında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?