2011 Aralık Anneleri

orayı düşünmek bile istemiyorum Allah yardımcınız olsun...

sağol canım benim...
iyisiniz dimi.. nil su'm da iyi dimi...
seviyorum sizi

(bu arada benim gözüm şişti.. mikrop kapmış kötü... napcam bilmiyorum.. doktorumun sanırım hastası var açmadı.. bir göz damlası alsam zararı olurmu acaba)

Günaydın güzel anneler ve melekleri yanıyoruz resmen biz burda klimada olmasa ne olur halimiz bilmiyorum rabbim bu sıcakta dışarıda çalışanların yardımcısı olsun çok zor bankaya bile gidemiyoruz biz

yaa bi de bugün haberlerde 3 ay boyunca sıcaklığın artacağı söylendi ben de sevinmiştim yaz kısa sürecek diye

günaydıınnn
antalya cidden yanıyor üstelik bu sıcakta yatılı misafirim var denize gittiler geldiklerinde heryer kum olacak offff.... hergün banyoyu temizlemekten bıktım
ama hiç bir şey umrumda değil yarın kontrolüm var bebeğimi görecem

GÜNAYDIN AR-KA-DAŞ-LAAAARRR:)

BİZ c.tesi günü yavru kuşa bişeyler almaya gitcez ananemizle kardeşimin bebeğine de alcam bişeyler aramızda 2 ay var...

kocam anneleriyle bodruma gidiyo cumadan hüzünlüyüm aslında ama napıyım hem gitmek istemiyom onlarla, hemde bebek için zaten gitmiyom hiçbiyere bizde alışveriş yaparız o da güzel bişey hehehehehe

teselli(( ediyom kendimi ama çokta üzülmüyorum ben kayınvalidemlerle tatile gitseydim sinir stres sahibi olur dönerdim onlardan önce hatta

geçmiş olsn canım,nerden kapmış olabilir ki mikrobu,havuza denize mi girdin

sağolasın deryacım.. bilmiyorum ki.. sabah bir kalktım gözümü açamıyorum,,
ışığa falan bakamıyorum... batıyor ve çok acıyor...
böyle bir de çalışıyorum bilgisayarda...

alerjik bişey de olabilr,dr. a gitmen lazım,bi de eğer genital bölgede kaşıntı varsa,elini gözüne vurmuşsan ordan da bulaşmış olabilir,benim bi kere öyle olmuştu,ne yaptıysam geçmemişti,sonra orası için kullandığım merhemden sürdüm hemen geçmişti

Yaş konusunda haklısın buna itiraz edemem cnm. Ben zaten yaşı genç olduğu halde acele edenler için söyledim bunları...
Allah elbette gelecek çocuğu bereketiyle gönderir. Buna bir sürü örnek var..Ama düğün borcu, hele aileler yardım etmemişse hepimiz biliyoruz ki çok yüklü bir borç..Hem çocuk olsun hem borç ödenir derseniz o borç yıllara yayılır. Ama şu zamana kadar borç bitecek ve çocuk düşünücem diye hareket etmek hem borcu çabuk bitirir hem de çocuk olacağı zaman büyük ölçüde onu düşünerek harcama yapabilirsiniz.

Borçlarını yıllarca ödeyemeyenler konusuna gelince; Ani değişiklikler olur, işsiz kalınır, vs olur borcun da birikir ödeyemezsin buna bişi diyemem. Ama hesapsız hareket eden, borcu olduğu halde üstüne borç yapmaktan korkmayan kişiler var bi de:)Bunu alışkanlık haline getirmişler...Örneğin eşim ve ailesi...Ben borcum varken tatil planı bile yapmayan bi insanım, onlar borçtan hiç korkmaz maşallah. Gelir belli gider aşağı yukarı belli. Niye sürekli borç içinde olsun ki insan..Çocuğu için daha hesaplı hareket etmeli...Olağandışı durumları her zaman dışarda tutuyorum kesinlikle..

Cnm ben ömür boyu borçsuz geçer demedim ki:))Borç bitmez, bir şeyler edinmek istiyosan, öyle çok fahiş bir gelirin yoksa elbette ki borçla edinirsin...Ama bak kendin diyosun bi düzene oturttuk diye...İlk evlendiğinizde bebek geldiğini düşün bir de...O zaman o borçların düzene girmesi uzar giderdi...Biz de 3 yıl bekledik..İlk yıl borç ödedik. Ama ben çocuğa kadar bitmeli diye şartladım kendimi. Ona göre harcamamı gezmemi ayarladım. İkinci yıl eşimin askerliği çıktı.Tek başıma evi idare ettim. Üçüncü yıl da arabamızı aldık. Çocuk olduğunda büyük şehirde arabasız olmak zor çünkü..İnşallah doğuma kadar da araba borcunu bitirebilirsek, rahatça ücretsiz izne çıkabilicem...

Yıllarca bekleyin demiyorum. Her şeyin bir uygun süresi var..En azından önünü görür hale gelmeyi beklemeli diye düşünüyorum..Bu da 2 yıl ya da en fazla 3 yıl olmalı zaten...Evlendiğinde yığınla borç olduğunu bile bile, hadi çocuk da olsun bereketiyle gelir düşüncesi tekrar sölüyorum kesinlikle bile bile ladess...

günaydın kızlar ya faranjitim yine azdı bikaç kafta önce öksürmekten gebermiştim yine başladı bu sefer yanıyor gece uyuyamadım şimid işte sıcaktas offff

kızlar nasılsınız? ben bu gece gitcem ama gitmeden bi fikrinizi alayım dedim. kızıma "çizgi" ismini düşündü babası. ama ben bilemiyorum bi fikrinizi almak istedim. cevaplarınızı bekliyorum.
değişik güzel bence

çevremde ki arkadaşlarımın çocukalrı o kadar iştahsızki en korktuğum şeylerden biri çocuk yemeğince anne kahroluyor.

Bende Aralık 2011 anne adayıyım inşallah 22 Aralık civarın gelecek bebişim.Şu anda 16+6 haftalık ama cinsiyetini göstermedi doktorum %80 kız dedi ama kesin birşey söylemiyor,hayırlısı bakalım:)

günaydın arkadaşlarrrr....ben 19.haftadayım ara ara mıgdem bulanıyo benım gıbı olanınız varmı acaba..ne zaman sonlanıcakbu bulantı anlamadım
gitti...deryammm benı listene ekledınmı acaba..listenı nerden görebılırım

Son düzenleme:

günaydın kızlar :))

bugün iyi uyandım hava çok sıcak olmasına rağmen iyi hissediyorum kendimi,

arkadaşlar metrodan dediğiniz kitabı aldım bugün, akşama karıştırcam bakalım güzel birşeye benziyordu :)

sizler nasılsınız? keyifler yerinde mi?:79::79:

çocukken çok yemek seçerdim. doğru düzgün yemek yemezdim bile denebilir ama bu huyum ünv. başlamamla değişti. şimdi her yemeği yerim ve her yemeği yaparım. oğlum benim yaptığım yemeklerin birini yese birini yemese yine kılo alırdı ahhh ahhhh

Allah acil şifalar versin. dua ediyorum 2. bebek iştahlı olsun diye. bi velimin de oğlu çok zayıf o da kızı olunca dua etmiş iştahlı olsun diye ve kızın önünden yemek saklıyorlar o kadar iştahlı. 4. sınıfa gidiyor beli benim belimden kalın ve boyumuz aynı:)

çok geçmiş olsun güzelim..dr konuşmadan sakın ilaç alma hatta göz dr git...
bizde sizi
çok seviyoruz... bir yaramazlığımız yok çok şükür kendimi kuş gibi hafif hissediyorum( Nazar )

canım sat ne,kaç kiloyla hamile kaldn,şimdiki kilon ne,yaşın ne,hangi şehirdesin,bebeğin cinsiyeti adı,bunları söylemiyon beni ekledin mi diyon,adını ekşlesem ne çıkar gerisi olmadıktan sonra,aralık anneleri listesi başlığında tablo var oraya yazıyom canm:79::79:

günaydın sıcaktan kavrulan ve yurtdışında soğuktan donan sevgili anneler ve bu hava şartlarından korumaya çalıştığımız meleklerimiz. Umarım güzel bir gün geçiririz.

cnm bencede dila ismi çok güzel. ama herkese aşık olmak yerine herkesin içtenlikle seven olaması daha büyük ihtimal. benim görümcemin kızı öyle mesela. kasiyere, manava
önüne kim gelirse sarılıyor. çok tatlı. Tabii mikrop açısından anneside sinir oluyor.

yok cnm sanmıyorum bişey olduğunu çünkü bende de olmuştu. progesteronu bıraktıktan 15+20 gün sonra sabah bir kalktım şişim inmiş 15 kilo gitmiş gibiydim. sende progesteron kullandıysan
veya hareket etmenden dolayı olmuş olabilir.

uppppssss öyleyse şimdi tosladım demektir. çünkü karnım açi açlıktan kıvranırken bir taraftanda cnm hiçbişey yemek istemiyor. düşünsenize bebiş habire aç ağlıyor ama ne versem yemiyor.
oyyyy oyyyy. kocamın ne hissettiğini şimdi daha iyi anladım. çok zor bir durum. hemen huy değiştirmeye çalışıyım nasıl yapıcaksam. bende hep iştahı babsına çeksin istiyorum yaa.

derya beni de listeye ekler misin... eksik bilgi varsa tamamlayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…