derya beni de listeye ekler misin... eksik bilgi varsa tamamlayayım
4 lü test kacıncı haftada yapılıyo bide ücreti hakkında bilgisi olan varmı?
kızlar nasılsınız? ben bu gece gitcem ama gitmeden bi fikrinizi alayım dedim. kızıma "çizgi" ismini düşündü babası. ama ben bilemiyorum bi fikrinizi almak istedim. cevaplarınızı bekliyorum.
yaa bi de bugün haberlerde 3 ay boyunca sıcaklığın artacağı söylendi ben de sevinmiştim yaz kısa sürecek diye
günaydıınnn
antalya cidden yanıyor üstelik bu sıcakta yatılı misafirim var denize gittiler geldiklerinde heryer kum olacak offff.... hergün banyoyu temizlemekten bıktım
ama hiç bir şey umrumda değil yarın kontrolüm var bebeğimi görecem
GÜNAYDIN AR-KA-DAŞ-LAAAARRR:)
BİZ c.tesi günü yavru kuşa bişeyler almaya gitcez ananemizle kardeşimin bebeğine de alcam bişeyler aramızda 2 ay var...
kocam anneleriyle bodruma gidiyo cumadan hüzünlüyüm aslında ama napıyım hem gitmek istemiyom onlarla, hemde bebek için zaten gitmiyom hiçbiyere bizde alışveriş yaparız o da güzel bişey hehehehehe
teselli(( ediyom kendimi ama çokta üzülmüyorum ben kayınvalidemlerle tatile gitseydim sinir stres sahibi olur dönerdim onlardan önce hatta
Bende Aralık 2011 anne adayıyım inşallah 22 Aralık civarın gelecek bebişim.Şu anda 16+6 haftalık ama cinsiyetini göstermedi doktorum %80 kız dedi ama kesin birşey söylemiyor,hayırlısı bakalım:)
günaydın kızlar ya faranjitim yine azdı bikaç kafta önce öksürmekten gebermiştim yine başladı bu sefer yanıyor gece uyuyamadım şimid işte sıcaktas offff
canım benim kronik faranjitim vardı,üniversitedeyken tavan yaptı,sınav zamanı koridorda sigara içenler yüzünden nefes alamıyodum vesınav zamanı yataklara düşüyodum,40 çeşit ilaç kullanıyodm ama nafile,bi de griple birleşirdi herseferde,nefes alamzdm,sonra eczacılıkta okuyan bi arkadaşım dedi ki,benim de durumum kötüydü,toz zencefille,balı karıştır,günde 1-2 tatlı kaşığı ye,hiçbişeyin kalmaz demişti,hakkaten geçti,1-2 yıl boyunca zencefille balı karşıtırıp yedim ne zaman boğazım gıcıklansa,çok şükr geçti,şimdi azcık acısa bile bi bardak çay içsem yumuşuyo yani şimdi hiç olmuyo eskisi gibi,50 gr toz zencefili yarım kilo balla karıştır,yani hacim olarak birbirine eşit olcak,kavanozda ne kadar bal varsa,o seviyede zencefil koycan
derya bak iyi hatırlattın evet. ben hertürlü grip ve paranjitimi onunla geçiriyorum. toz zencefil boğazdaki mikrobu kıran en güçlü şeymiş. kesinlikle dene ama hamişlikte
kullanımını bilmiyorum açıkçası. bir tel açarsın doktoruna. çok geçmiş olsun cnm.
kızlar bu arada ben yemek sorunumu şöyle çözdüm: hatırlarsanız bizim kendi işyerimizde eşimle birlikte çalışıyorum. ama eve çok geç gidiyoruz diye (gece:23-24 civarı) evde de yemek yapan yoktu aç yatıyordum. zayten öğlende dışarıdaki yemeklerde tiksiniyordum. sonunda buraya bir ocak aldık. tüp ve malz. artık yemeği burda yapacağım. hem öğlen hem akşamı yer çıkarız. sanırım herşey daha iyi olacak. çünkü bazen 3 günde 3 öğün (2 si kahvaltı) idare ediyorudm. şimdi çok mutluyum. cnm ne çekerse yapacağım.
çocukken çok yemek seçerdim. doğru düzgün yemek yemezdim bile denebilir ama bu huyum ünv. başlamamla değişti. şimdi her yemeği yerim ve her yemeği yaparım. oğlum benim yaptığım yemeklerin birini yese birini yemese yine kılo alırdı ahhh ahhhh
Allah acil şifalar versin. dua ediyorum 2. bebek iştahlı olsun diye. bi velimin de oğlu çok zayıf o da kızı olunca dua etmiş iştahlı olsun diye ve kızın önünden yemek saklıyorlar o kadar iştahlı. 4. sınıfa gidiyor beli benim belimden kalın ve boyumuz aynı:)
günaydın arkadaşlarrrr....ben 19.haftadayım ara ara mıgdem bulanıyo benım gıbı olanınız varmı acaba..ne zaman sonlanıcakbu bulantı anlamadım
gitti...deryammm benı listene ekledınmı acaba..listenı nerden görebılırım
2.bebk yemek yemeğe başladıktan sonra bir birlerini kıskanıp yemek yiyolar.anne yemek yiyeni gördüğünde mutlu oluyo.daha çok sevileyim savaşı başlıyo.az kaldı.sabradein.ne kadar değiştiğini göreceksiniz.bizimkiler öyle oldu.
İnşallah canım dediğin gibi olur bende bu umutla bekliyorum... abisi bebeğime değilde bebeğim abisine örnek olsun inşallh...
Kızlar size bişi sormam lasım.. Geçen cumartesi gecesi ve bu sabaha karşı tek bacağımda acayip bir kas çekilmesi krampla uyanıyorum uykumdan, bir 5-10 saniye sürüyor sonra tüm gün o tek bacağımın ağrısıyla geçiyor.. Doktoruma sordurttum normal kullandığı elevite devam etsin demiş sekreteri söyledi ama ben zaten bunu kullandığım halde oluyor yani anlamadım.. Tekrar sordurttum ben zaten kullanıyorum bunu diye bakalım cevap bekliyorum doktorumdan.. Sizde böyle bir sorunla karşılaştınızmı veya başladımı sizdede? Nette 24.Haftadan sonra genellikle olur diyor ama bende çok erken başlamış oldu bu sefer.. Tedirginim..
Kızlar size bişi sormam lasım.. Geçen cumartesi gecesi ve bu sabaha karşı tek bacağımda acayip bir kas çekilmesi krampla uyanıyorum uykumdan, bir 5-10 saniye sürüyor sonra tüm gün o tek bacağımın ağrısıyla geçiyor.. Doktoruma sordurttum normal kullandığı elevite devam etsin demiş sekreteri söyledi ama ben zaten bunu kullandığım halde oluyor yani anlamadım.. Tekrar sordurttum ben zaten kullanıyorum bunu diye bakalım cevap bekliyorum doktorumdan.. Sizde böyle bir sorunla karşılaştınızmı veya başladımı sizdede? Nette 24.Haftadan sonra genellikle olur diyor ama bende çok erken başlamış oldu bu sefer.. Tedirginim..
günaydın kızlar ya faranjitim yine azdı bikaç kafta önce öksürmekten gebermiştim yine başladı bu sefer yanıyor gece uyuyamadım şimid işte sıcaktas offff
canım benim kronik faranjitim vardı,üniversitedeyken tavan yaptı,sınav zamanı koridorda sigara içenler yüzünden nefes alamıyodum vesınav zamanı yataklara düşüyodum,40 çeşit ilaç kullanıyodm ama nafile,bi de griple birleşirdi herseferde,nefes alamzdm,sonra eczacılıkta okuyan bi arkadaşım dedi ki,benim de durumum kötüydü,toz zencefille,balı karıştır,günde 1-2 tatlı kaşığı ye,hiçbişeyin kalmaz demişti,hakkaten geçti,1-2 yıl boyunca zencefille balı karşıtırıp yedim ne zaman boğazım gıcıklansa,çok şükr geçti,şimdi azcık acısa bile bi bardak çay içsem yumuşuyo yani şimdi hiç olmuyo eskisi gibi,50 gr toz zencefili yarım kilo balla karıştır,yani hacim olarak birbirine eşit olcak,kavanozda ne kadar bal varsa,o seviyede zencefil koycan
deryam çok sağol benim de faranjitim var not ettim hamilelik geçsin uygulayacağım inşallah
cnm tabii bende de olmaya başlamıştı. doktoruma dedim. oda ben şimdi sana magnezyum vereceğim bu ağrılarına iyi gelecek dedi. hakkatten magnezyumdan sonra öyle kramplar felan olmuyor. doktor sana neden hala magnezyum yazmadı ki acaba?
yok cnm sanmıyorum bişey olduğunu çünkü bende de olmuştu. progesteronu bıraktıktan 15+20 gün sonra sabah bir kalktım şişim inmiş 15 kilo gitmiş gibiydim. sende progesteron kullandıysan
veya hareket etmenden dolayı olmuş olabilir.
çok değişik ve güzel bir isim ama arkadaşlara katılıyorum okulda dalga konusu olabilir. özellikle şımarık erkek çocukları sen çizgi film misin,, düz çigimisin vss.. dalga geçerler. yinede son karar sizin. çok öptüm bebişini.
evet ya bende diyordum 1,5 ay kaldı az daha sabredeyim ama eylülüde yaza kattılar. yandıkkk. geceleri sıcaktan uyuyamıyorum. 2 gecedir düzgün uyku yok bana.
cnm seninkiler hala gitmediler mi? özel olmazsa gelenlerin yakınlığı nedir. ablan felan mı?
ahhh cnm Rabbim yardım etsin. kocana akıl fikir versin. kaynanada biraz merhamet versin. ama sen kendini hiççç üzme. bak keyfine ilgilen bebişinle, annenle gezmelere git. o yansın yavrusundan karısından ayrı olduğu için. çokda arayıp sorma. onsuz mutlu olduğunu sansın ki oda bende orda olsam daha iyiydi desin.
çokkk öptüm seni ve yeğenimi.
hayırlı olsun, hoş geldin cnm. Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah.
derya bak iyi hatırlattın evet. ben hertürlü grip ve paranjitimi onunla geçiriyorum. toz zencefil boğazdaki mikrobu kıran en güçlü şeymiş. kesinlikle dene ama hamişlikte
kullanımını bilmiyorum açıkçası. bir tel açarsın doktoruna. çok geçmiş olsun cnm.
kızlar bu arada ben yemek sorunumu şöyle çözdüm: hatırlarsanız bizim kendi işyerimizde eşimle birlikte çalışıyorum. ama eve çok geç gidiyoruz diye (gece:23-24 civarı) evde de yemek yapan yoktu aç yatıyordum. zayten öğlende dışarıdaki yemeklerde tiksiniyordum. sonunda buraya bir ocak aldık. tüp ve malz. artık yemeği burda yapacağım. hem öğlen hem akşamı yer çıkarız. sanırım herşey daha iyi olacak. çünkü bazen 3 günde 3 öğün (2 si kahvaltı) idare ediyorudm. şimdi çok mutluyum. cnm ne çekerse yapacağım.
buseli senin adına sevindim canım aman yemene içmene dikkat et ihmal etme bi de bol bol su iç zaten buharlaşıyoruz bebek susuz kalmasın
bende de 1-2 gündür oluyo,yatakta uykuyla gerinince bacağıma kramp giriyo,elimle masaj yapıyom 1-2 dk da geçiyo,geri yatıyom,hamilelikten olsa gerek diye düşünüyom
cnm tabii bende de olmaya başlamıştı. doktoruma dedim. oda ben şimdi sana magnezyum vereceğim bu ağrılarına iyi gelecek dedi. hakkatten magnezyumdan sonra öyle kramplar felan olmuyor. doktor sana neden hala magnezyum yazmadı ki acaba?
nihayet geçmişi okumayı bitirdim
tünaydın nasılsınız kızlar ben geceleri uyuyamıyorum sabahları uyuyabiliyoruz oğlumla baba işe biz yatağa
deryam çok sağol benim de faranjitim var not ettim hamilelik geçsin uygulayacağım inşallah
canım günde 1 tatlı kaşığı almak hamileliğe zarar vermez,artı 3 ayımızı çoktan geçtik,eğer şuan böyle bi şikayetiniz varsa gönül rahatlığıyla kulanabilirsiniz,hem sade değil balla birlikte alıyosunuz direkt boğazı etkiliyo,sıcak çayını içmiyorsunuz ya
yaa ne güzel biz de geceleri uyuyamıyoruz mesela bu gece, sabahları da işe geliyoruz çok uykum vaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?